-
Χθες κατάφερα να εγκαταστήσω και να δουλέψει χωρίς πρόβλημα το iGO Primo 2.0 (σε Samsung Galaxy Nexus), το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμη είναι ν' αλλάζω τους χάρτες με το MapChanger (χρησιμοποιείς τα προφίλ που υποστηρίζει το iGO).
Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος με script, που θα δοκιμάσω μόλις έχω χρόνο.Το Ginius Driver που ήρθε μαζί με την συσκευή, δεν το έχω συνηθίσει και γενικώς προτιμώ το iGO.
A, βρήκα και χάρτες 2012 από ΤomTom/Teleatlas και θα μπουν και αυτοί.Γνωρίζει κάποιος αν λύνεται με κάποιον τρόπο το πρόβλημα των χαρτών της Navteq οι οποίοι αντί για το τελικό σίγμα (ς) βάζουν το σ; Με εκνευρίζει τόσο πολύ να το βλέπω, που χρησιμοποιώ αυτούς της TomTom.
-
To σ δε διορθώνεται, αλλά σιγά το πρόβλημα.
-
Σε gps MLS είχε χαλάσει η άκρη του καλωδίου πριν το βύσμα mini usb. Προσπάθησα να τη φτιάξω, αλλά είχαν επαφή τα καλώδια μεταξύ τους κ κάηκε η ασφάλεια που είχε μέσα. Η ασφάλεια αλλάζει. Έχει έξοδο 2Α. Έχω φορτιστή Belkin με έξοδο 1Α. Αν του βάλω καλώδιο που να βγαίνει σε mini usb θα μπορεί να φορτίζεται, σωστά? Υπάρχει πιθανότητα το απλό καλώδιο με την έξοδο mini usb να έχει κάποια άλλη συνδεσμολογία που θα κάψει το gps? Το δοκίμασα για λίγα δευτερόλεπτα και δούλεψε...
άνοιξα τον φορτιστή. από περιέργεια, αν αγοράσω καλώδιο mini usb μπορώ να το κόψω κ να το ενώσω στον φορτιστή? αυτό που είχε, φέρει 2 σύρματα. Τα υπόλοιπα καλώδια mini usb φέρουν 2 σύρματα ή μήπως για τα δεδομένα έχουν περισσότερα?
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σε gps MLS είχε χαλάσει η άκρη του καλωδίου πριν το βύσμα mini usb. Προσπάθησα να τη φτιάξω, αλλά είχαν επαφή τα καλώδια μεταξύ τους κ κάηκε η ασφάλεια που είχε μέσα. Η ασφάλεια αλλάζει. Έχει έξοδο 2Α. Έχω φορτιστή Belkin με έξοδο 1Α. Αν του βάλω καλώδιο που να βγαίνει σε mini usb θα μπορεί να φορτίζεται, σωστά? Υπάρχει πιθανότητα το απλό καλώδιο με την έξοδο mini usb να έχει κάποια άλλη συνδεσμολογία που θα κάψει το gps? Το δοκίμασα για λίγα δευτερόλεπτα και δούλεψε...άνοιξα τον φορτιστή. από περιέργεια, αν αγοράσω καλώδιο mini usb μπορώ να το κόψω κ να το ενώσω στον φορτιστή? αυτό που είχε, φέρει 2 σύρματα. Τα υπόλοιπα καλώδια mini usb φέρουν 2 σύρματα ή μήπως για τα δεδομένα έχουν περισσότερα?
ευχαριστώ.
Γενικά τα MLS έχουν θέμα με το συγκεκριμένο σημείο της εισόδου USB. Πριν 3 χρόνια που είχα αγοράσει ένα, μου έσπασε τα νεύρα γιατί μέσα σε ένα χρόνο είχε χαλάσει 3 φορές (ήταν μες την εγγύηση αλλά έπρεπε να το πηγαινοφέρνω εγώ). Τελικά είχα πάρει ένα Garmin μετά την τέταρτη φορά που είχε χαλάσει η συγκεκριμένη επαφή και δεν φόρτιζε...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Δεν εχουν ολα πχ τα android.
Mην μου πεις google maps...
δεν έχουν αλλά πανεύκολα βάζεις. επί πληρωμή ή μη.
παίρνεις κ μια βάση+ ανταπτορα να το φορτίζεις στον αναπτήρα του αυτοκινήτου κ είσαι μια χαραΕγώ δοκίμασα έναν free για Android (2.3.6 σε Samsung Galaxy S Plus), το Mapfactor (https://play.google.com/store/apps/deta ... ator&hl=en). Δεν είναι και πολύ καλό, λόγω του ότι χρησιμοποιεί τους free χάρτες, με αποτέλεσμα να σου λέει να στρίψεις ανάποδα σε μονόδρομο π.χ.
Τελικά αγόρασα το Sygic (http://www.sygic.com/en/android), 30 ευρώ Maps για Eastern Europe και 50 για όλη την Ευρώπη - χρησιμοποιεί τους χάρτες του TomTom. Πολύ καλό, σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερο και από το Garmin που είχα.
Πήρα και μια βάση όπως λέει ο chemic από autoplus με 13 ευρώ και έναν αντάπτορα για την φόρτιση (το gps τρώει σαν τρελό την μπαταρία), οπότε με σύνολο περίπου 50 ευρώ έχω ένα πλήρες αξιόπιστο GPS που κάνει εύκολα update στους χάρτες του.
-
Τα ΝΟΚΙΑ σμαρτφονε εχουν τα δικα τους maps.. και στο Καταρ και στην Ελλαδα, και στην Σμυρνη της τουρκιας που πηγα και τα χρησιμοποιησα εστω και για τεστ... ηταν πολυ ακριβη στις οδηγειες τους... τις φωνητικες εντολες, και στις πληροφοριες για ορια ταχυτητος, του συγκεκριμενου δρομου, της δικης μου ταχυτητας, πηγαινα οριακα με το οριο οπως ελεγε το τηλεφωνο αι οι καμερες δεν με φωτογραφησαν... ακομα και το 3D μια χαρα γιατι πρεπει να αλλαξει καποιος αυτο που εχει ενσωματωμενο η συσκευη του..
-
Μεταξύ των παρακάτω (ΚΑΙ ΜΟΝΟ* ) ποιο προτιμάμε; Προσωπικά μόνο τις MlS και Navigon έχω ακουστά...
RP GPS GPS CRYPTO EASY DRIVE 43 GR
RP GPS GPS CRYPTO EASY DRIVE 43 PANEU
AIRIS GPS POCK AIRIS PDA GPS WIFI T620 AIR-T620-PDA
MLS GPS POCK MLS DESTINATOR HP5710 TALK&DRIVE
NAVIGON GPS POCK NAVIGON 2100 MAX
NDRIVE GPS POCK NDRIVE G400R 3,5' REALΕνδιαφέρουν η υποστήριξη (ενημερώσεις, κτλ) κι η ακρίβεια χαρτών. Τα γραφικά έρχονται σε 2η μοίρα...
*: Προέρχονται από ξεπούλημα stock γι αυτό και δεν ενδιαφέρουν άλλα.
-
Μιλάμε για συσκευές 3-4 ετών. Navigon, αλλά για καμία από αυτές δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 30 ευρώ.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μιλάμε για συσκευές 3-4 ετών. Navigon, αλλά για καμία από αυτές δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 30 ευρώ.Τη Navigon έκλεισα... Όσο για την τιμή, την πέτυχες: 32ευρώ
-
you overpaid by 2 Euros!
Νταξ, οκ, Ό,ΤΙ και να είναι σε αυτά τα λεφτά αξίζει. Το Navigon δεν είναι κακό σαν πρόγραμμα.
-
το συγκεκριμενο λεει τιποτα;
-
Βρήκα καρτούλα μνήμης 2 GΒ (δεν αναγνωρίζει παραπάνω) για ένα MIO MAP 510c, μοντέλο 7-8 χρονών, με windows CE, που μου έχει αφήσει κάποιος που γενικά δεν την παλεύει με τέτοια πράγματα... Έχει από τη μάνα του μέσα μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι αυτες ψιλοσκάρτα.... Καμιά ιδέα τι να του βάλω πάνω, να το αξιοποιήσω?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Βρήκα καρτούλα μνήμης 2 GΒ (δεν αναγνωρίζει παραπάνω) για ένα MIO MAP 510c, μοντέλο 7-8 χρονών, με windows CE, που μου έχει αφήσει κάποιος που γενικά δεν την παλεύει με τέτοια πράγματα... Έχει από τη μάνα του μέσα μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι αυτες ψιλοσκάρτα.... Καμιά ιδέα τι να του βάλω πάνω, να το αξιοποιήσω?Παλιότερα η MIO έδεινε δωρεάν αναβαθμίσεις εφόρου ζωής. Δες μήπως μπορείς να το κάνεις αναβάθμιση απλά και να είσαι τζετ
-
Έχει βγάλει κάποια ποιο καινούργια firmware, θα την περάσω με την πρώτη ευκαιρία (16/12/2011)) αλλά έκτοτε έχει σταματήσει να υποστηρίζει το μοντέλο, και είχε βγάλει κάποιια προσφορά αναβάθμισης με ανταλλαγή.... Βασικά με το τελευταίο firmware συν χάρτες Ευρώπης αν βρω κάπου να τους περάσω θα είναι μια χαρά πιστεύω...
-
Θεματάκι. Όταν βάζω το φορτιστή αυτοκινήτου στην πρίζα καίγεται η ασφάλεια. Δουλεύει για μερικά δευτερόλεπτα κ μου την καίει. Τι μπορεί να παίζει; 15Α είναι η ασφάλεια, έλεος, μάλλον κάπου βραχυκυκλώνει. 1Α λέει τραβάει από τον αναπτήρα. Ιδέες τι μπορεί να παίζει;
-
-πολυ- κινεζικος φορτιστης;
-
ο μαμα.
Δοκίμασα στο άλλο και δούλευε μια χαρά. Κάτι παίζει στο νταιχάτσου (; )
-
ενας φιλος θελει να βαλει μουλτιμιντια στο αυτοκινητο του και με ρωταει αν αυτα που βρηκε μπορουν ναδεχτουν προγραμμα πλοηγησης.
Λογικα για να το κανουν πρεπει να εχουν κεραια Gps, σωστα;
εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
το αυτοκινητο ειναι Jeep Patriot
και αυτα που ειδε:
http://www.amazon.com/Lanzar-STS65BT-In ... 7068&s=carhttp://www.amazon.com/PLD70BT-7-Inch-Sc ... dia%2C+gps
-
αυτο πηρε τελικα.
δεχεται χαρτες και προγραμμα πλοηγησης;
δεν βλεπω να αναφερει πουθενα GPS
-
Ηρθε στα χέρια μου ένα becker 7927 με πρόβλημα. Επιλέγοντας το ναβι εμφανίζει σφάλμα και σε αναγκάζει να γυρίσεις στην αρχικη. Πως γίνεται ενα factory reset? Φοράει navteq v1.0.1. Σε τορρενταδικο βλέπω χάρτες του 13. Μπορώ να τους περάσω.
Στην sd του έχει μόνο ένα .map αρχείο .
Το πηρα αποφαση...GPS