-
καλο φαίνεται. Στα χαρακτηριστικά του από πού προκύπτει ότι μπορεί να πάρει πλοήγηση;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
καλο φαίνεται. Στα χαρακτηριστικά του από πού προκύπτει ότι μπορεί να πάρει πλοήγηση;Τώρα πρόσεξα ότι δεν έχει GPS.
Αυτό ίσως; http://www.dealextreme.com/p/hd2000-and ... ack-108322 -
Σε αυτο πιστευεις μπορώ να βάλω ότι πρόγραμμα πλοήγησης θέλω πάνω;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σε αυτο πιστευεις μπορώ να βάλω ότι πρόγραμμα πλοήγησης θέλω πάνω;Λογικά ναι, αλλά κάνε και καμιά ερώτηση στο android τοπικ.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εσύ θέλεις FM receiver.Σωστά
Δες και εδώ
με ελληνικά, ραδιόφωνο και android.Σε windows συσκευές δεν βλέπω κάτι που να έχει και receiver ... σίγουρα όμως είναι εύκολο να παίζεις mp3 που θα περάσεις εσύ μέσα.
Σκέψου και το μέγεθος της οθόνης που θες (πόσο μακρυά είναι από εσένα το παρμπρίζ)
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ψάχνω για καλό gps που να έχει talk'n'drive και να είναι σχετικά φθηνό.Ακούω προτασεις.Ερώτηση 1: Ποια gps, μπορούν να σπάσουν, δλδ να βάλω άλλο πρόγραμμα από αυτό που έχει μέσα? Εκτός από τα mls που γνωρίζω. Τα tom tom, garmin, Navigon, becker?
Έχω ένα της mls με igo. Θέλω ακόμη ένα τέτοιο... Αλλά Γερμανία δε βρίσκω mls στο ebay ούτε σε καταστήματα...
Ή να το θέσω διαφορετικά... Ποια εταιρία gps φοράει το πρόγραμμα igo? Έχουν τα becker πάνω περασμένο το igo? Αυτό θα με βόλευε περισσότερο.
Ερώτηση 2: Που μπορώ να βρω χάρτες teleatlas για igo? Η teleatlas είναι η εταιρία παραγωγής χαρτών της tomtom? Μπορώ να αγοράσω ή να 'αγοράσω' χάρτες teleatlas αναβαθμισμένους? Τους έχω 2 χρόνια σχεδόν.
Ερώτηση 3: έχω την κάρτα με το πρόγραμμα igo στο mls. Αν την αφαιρέσω κ περάσω την αρχική που το αγόρασα κ αργότερα ξαναβάλω την κάρτα igo πάλι θα παίζει, δεν αποσυνονίζεται κάτι, σωστά? Εφόσον η συσκευή πάει κ αναζητά πάντα το αρχείο με ένα συγκεκριμένο όνομα στην κάρτα. Υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργεί μετά?
-
Οι κινεζιές έρχονται με iGo και τους βάζεις όποιο χάρτη θέλεις δωρεάν.
-
Οι χάρτες των γνωστών προγραμμάτων ενσωματώνουν νέες οδούς και αλλαγές μονοδρομήσεων υπερβολικά αργά. Μάλλον τα φόρτωσαν στον κόκκορα λόγω κρίσης. Το τι έχω ακούσει για το μηχανάκι μου, όταν το δίνω ρυθμισμένο για τη Χ διαδρομή κι αυτό (με διαφορετικούς χάρτες και προγράμματα) καθοδηγεί σε ανάποδους μονόδρομους ή σε κάτι κουλούς κύκλους...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Οι κινεζιές έρχονται με iGo και τους βάζεις όποιο χάρτη θέλεις δωρεάν.χάρτη teleatlas Ευρώπης έχουμε;;;!!!
Sent from space using Tapatalk
-
Αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει..
Είχα ένα HTC παλιό με windows mobile 5 και οθόνης αφής. Είχα πάνω Destinator 7, χάρτες και όλα έπαιζαν Ok.
Και βρέθηκα τώρα με ένα Samsung Omniapro B7330 χωρίς οθόνη αφής ΜΕ πληκτρολόγιο. (windows mobile 6.5 standard)
Έχει λέει GPS.Τα προβλήματα:
-
Έβαλα το Destinator αλλά δεν μπορώ να τον διαχειριστώ λόγω οθόνης. Ξέρετε αν υπάρχει κανένα λογισμικό πλοήγησης για κινητά με πληκτρολόγια.
-
Το άλλο πρόβλημα. Ενώ βλέπω κανονικά Ελληνικούς χαρακτήρες (SMS, αρχεία text, doc, emails κλπ...) δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά. Υπάρχει κάποιο κόλπο για να γράψω Ελληνικά σε windows mobile 6.5 ή την πάτησα;
-
-
Γνωρίζει κανείς τα GPS Victor;
Ενα φιλαράκι μου άχετο με το αντικείμενο αγόρασε ένα Victor λέει πριν 2 χρόνια και ψάχνει τώρα αν υπάρχει υποστήριξη για ανανεώσεις χαρτών κτλ....γνωρίζει κανείς τίποτα; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και βρέθηκα τώρα με ένα Samsung Omniapro B7330 χωρίς οθόνη αφής ΜΕ πληκτρολόγιο. (windows mobile 6.5 standard)
Έχει λέει GPS.Τα προβλήματα:
- Έβαλα το Destinator αλλά δεν μπορώ να τον διαχειριστώ λόγω οθόνης. Ξέρετε αν υπάρχει κανένα λογισμικό πλοήγησης για κινητά με πληκτρολόγια.
Μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές, έπαιξε το SYGIC 10 περίφημα ... και συνεργάζεται αμέσως με το GPS.
Εκδόσεις του Destinator ΔΕΝ βρίσκουν το GPS.
Παραμένει το πρόβλημα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.
Το ψάχνω...
-
Μπορώ από κάπου να κατεβάσω χάρτες Ευρώπης για MLS 3855; (το έχω αγορασμένο νόμιμα αλλά η MLS μου ζητάει 80€ για Ευρώπη!!!! )
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τα GPS Victor;
Ενα φιλαράκι μου άχετο με το αντικείμενο αγόρασε ένα Victor λέει πριν 2 χρόνια και ψάχνει τώρα αν υπάρχει υποστήριξη για ανανεώσεις χαρτών κτλ....γνωρίζει κανείς τίποτα;Μάλλον Vector θα εννοείς. Αυτά 'ξεκλειδώνονται' εύκολα (Windows CE) οπότε βάζεις ό,τι θες μέσα...
-
μπορω να κανω update σε tomtom one 2edition (χαρτες) χωρις να πληρωσω;
-
κανενας;
-
Παιδιά, μήπως έχει κανείς υπόψη πως στο καλό ψάχνουμε στο maps.google.com (σε Η/Υ και φορητές συσκευές που έχουν χάρτες google) για διασταύρωση οδών; Π.χ. Μεσογείων και Ήλιδος (link χάρτη με συντεταγμένες). «Μεσογείων και Ήλιδος» δεν μου επιστρέφει τίποτα. «Μεσογείων και Ήλιδος, Αθήνα» διάφορα άσχετα...
Έχω φάει το google αλλά ή δεν υπάρχει ή ξέχασα πως να ψάχνω...
-
Ξερω πως γινεται για τις ΗΠΑ αλλα δεν νομιζω οτι δουλευει για εκτος.
ΠΧ στο Google Maps Βαζω
first ave at 5th st, new york
Και βγαινει αμεσως.
Αλλα για Ελλαδα δεν δουλευει.
Νικος
-
Δουλεύει και στην Ελλάδα αλλά πρέπει να έχεις τους δρόμους στα Αγγλικά.
-
Ερωτηση.
Εχω Tom Tom εφαρμογη GPS για Ελλαδα στο Iphone 4.
Σκεφτομαι να αλλαξω τηλεφωνο κα να παρω κατι με android.
Φυσικα το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει εφαρμογη Τομ Τομ για android.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το Tom Tom αλλα βεβαια δεν εχω κανει χρηση αλλης εφαρμογης GPS για κινητο.Τι προτεινετε για εφαρμογη GPS σε τηλεφωνο android. Το τηλεφωνο θα ειναι μαλλον Samsung Galaxy Note.
http://www.samsung.com/global/microsite ... ?type=find
Νικος
Το πηρα αποφαση...GPS