-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τον δέκτη πού τον έχεις;πιάνει καμπάνα αλλά το σκέφτηκα κι εγώ μήπως το επηρεάζει η κολώνα εκεί...
(στο κόκκινο σημάδι)
-
καπου έχει μια παράμετρο για ρύθμιση ευαισθησίας αν θυμάμαι καλά
-
Τσέκαρε λίγο μέσα στο πρόγραμμα τις λεπτομέρειες του δέκτη. Πόσους δορυφόρους βλέπει, σε πόσους κλειδώνει και πόσο δυνατό είναι το σήμα. Βάλε και καμιά φωτογραφία αν μπορείς. Εκείνο το σημείο δεν είναι και ό,τι καλύτερο πάντως.
-
Μια χαρά είναι το σημείο. Απλά θέλει εξωτερική κεραία για το GPS.
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
2. Αυτή την περίοδο ποιος συνδυασμός χάρτη - προγράμματος πλοήγησης είναι καλύτερος για Ελλάδα;Προσωπικά θεωρώ το TomTom κορυφαίο, τόσο σε ποιότητα χαρτών, όσο και σε ευκολία πλοήγησης. Όχι όμως σε εντυπωσιακά γραφικά. Αν αυτά είναι προτεραιότητα για εσένα, υπάρχει το Navigon, το Sygic και άλλα.
-
Tην κεραία έχει εκεί. Όταν είχα την δικιά μου σε παρόμοιο σημείο, η λήψη ήταν σαφώς χειρότερη και εμφάνιζε τα ίδια προβλήματα με του Σάββα. Τελικά την κόλλησα δεξιά από τον εσωτερικό καθρέπτη με ταινία διπλής όψεως.
-
Κατάλαβα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσέκαρε λίγο μέσα στο πρόγραμμα τις λεπτομέρειες του δέκτη. Πόσους δορυφόρους βλέπει, σε πόσους κλειδώνει και πόσο δυνατό είναι το σήμα. Βάλε και καμιά φωτογραφία αν μπορείς. Εκείνο το σημείο δεν είναι και ό,τι καλύτερο πάντως.Φωτό δεν μπόρεσα αλλά είχε καμιά 10-11 δορυφόρους στο χαλαρό. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα κλειδώματος. Τελικά μετακίνησα λίγο πιο δεξιά τον δέκτη και τώρα με έχει στον δρόμο. Οπότε no prob.
Q : Navteq ή Teleatlas ? Ο πρώτος είναι 5/2012 ο δεύτερος 12/2011.
-
Μιας και η συσκευή που είχα χάλασε,είμαι σε αναζήτηση νέας.Έχετε να μου προτείνετε κάποιο gps αξίας μέχρι 80ευρώ?
-
Όλα τα smartphones έχουν πλέον πλοηγούς που δουλεύουν μια χαρά και μάλιστα μπορείς να εγκαταστήσεις και 2ο η και τρίτο πρόγραμμα. Γιατί να χαλάσει κάποιος χρήματα τέτοιες εποχές για κάτι άλλο;;;;
-
Δεν εχουν ολα πχ τα android.
Mην μου πεις google maps...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν εχουν ολα πχ τα android.Mην μου πεις google maps...
δεν έχουν αλλά πανεύκολα βάζεις. επί πληρωμή ή μη.
παίρνεις κ μια βάση+ ανταπτορα να το φορτίζεις στον αναπτήρα του αυτοκινήτου κ είσαι μια χαρα -
Υπάρχουν δωρεάν πλοηγοί που να μην είναι για τα μπάζα;
-
Υπάρχουν σπασμένοι...
-
Exει βγει χάρτης Teleatlas (TomTom) για το 2012 για igo8?
Εχουμε μείνει όλοι στον Q4.2011 ή μόνο εγώ? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν εχουν ολα πχ τα android.Mην μου πεις google maps...
τα android και αν έχουν!!!!
-
Ποιο θεωρείται το καλύτερο για android;
-
ενας φιλος εχει toyota land cruiser του 2003 και με ρωταει τι μπορει να κανει για τους χαρτες του gps? πηγε στην αντιπροσωπεια και του απαντησαν οτι δεν υπαρχει κατι για Ελλαδα.
ξερουμε τιποτε παραπανω;;;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ενας φιλος εχει toyota land cruiser του 2003 και με ρωταει τι μπορει να κανει για τους χαρτες του gps? πηγε στην αντιπροσωπεια και του απαντησαν οτι δεν υπαρχει κατι για Ελλαδα.ξερουμε τιποτε παραπανω;;;
Να δει αν μπαίνει navibox, διαφορετικά νέα πηγή.
-
Για πες τι εννοεις γιατι δεν καταλαβα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Για πες τι εννοεις γιατι δεν καταλαβα...http://www.speltec.gr/products/details/435/14/
Και μετά βάζεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις.
Το πηρα αποφαση...GPS