-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Πότε έρχεται η Χ1 με το 1600 τούρμπο θα είναι τετρακίνητη ή μόνο πίσω ;Δεν εχει ανακοινωθεί ακόμα ούτε εάν θα βγεί (λογικά θα βγεί), ούτε πότε θα βγεί, ούτε τίποτα. Το πιθανότερο είναι ότι θα αντικαταστήσει την 18i sDrive, άρα θα είναι πισωκίνητη. Καθαρά δικιά μου εικασία, ότι θα βγεί κάποια στιγμή το 2ο τρίμηνο του 2012.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πότε έρχεται η Χ1 με το 1600 τούρμπο θα είναι τετρακίνητη ή μόνο πίσω ;
Δεν εχει ανακοινωθεί ακόμα ούτε εάν θα βγεί (λογικά θα βγεί), ούτε πότε θα βγεί, ούτε τίποτα. Το πιθανότερο είναι ότι θα αντικαταστήσει την 18i sDrive, άρα θα είναι πισωκίνητη. Καθαρά δικιά μου εικασία, ότι θα βγεί κάποια στιγμή το 2ο τρίμηνο του 2012.
Ευχαριστώ .
-
ασχετο, αλλα το εσωτερικο της προηγουμενης Ζ4 ειναι απαισιο...
-
Γουαι γιου αρ σεινγκ δατ? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Μινιμαλ και όχι κραυγαλέο.
-
-
Το καμπυλοτέτοιο (ακριβής μαθηματικός όρος) και μένα δεν με ενθουσιάζει. Αλλά δεν θα το έλεγα 'φτωχό', περισσότερο 'λιτό' θα το χαρακτήριζα. Αν και αυτό είναι θέμα περισσότερο προσωπικού γούστου.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το καμπυλοτέτοιο (ακριβής μαθηματικός όρος)Να πω την αλήθεια μου, ούτε εμένα μου αρέσει... μα καθόλου!
Θα μου πεις...
Ρε κερατά, αν στην χάριζαν ή την έβρισκες 6.500 ευρώ, θα έλεγες όχι;
Φυσικά και δεν θα έλεγα όχι... είπαμε, είμαι αυνάνας αλλα όχι πολυτελείας!Αλλά ναι δεν μου αρέσει... ήδη έχω παραγγείλει ένα M-Σεμεδάκι για τον Νικό, απο το ebay.
-
-
Αντιθετα μια Ζ4 schnitzer του 09 που ειδα σημερα ηταν πανεμορφη
-
-
Πολύ καφετίλα... overdose με capuccino νιώθω ότι έπαθα!
Ωραίο το μαύρο πάνω.
-
Να πω το άσχετο μου...
Μου αρέσει που πρώτη φορα νιώθω ερωτευμένος με το αυτοκίνητο μου!!!Δεν μου αρέσει που δεν το έχω χαρεί όσο θα ήθελα... Αλλα σιγά σιγά
Κάθομαι το χαζευω, όταν κλειδωνω το γκαράζ χαιδευω λίγο τον κωλο του
Θέλω να καταφέρω να το κάνω όπως πραγματικά μου αρέσει και έχω στο μυαλο μου!
Ξέρω ότι θα μου πάρει πολυυυυ καιρο, αλλα χαλάλι!Τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου, τα είχα αγαπήσει, αλλα δεν τα είχα ερωτευθει.
Σαν την αγάπη που έχουμε σε συγγενείς μας.Το suzukάκι το βρήκα... Ήταν ένα μικρο αμαξακι που το δανείστηκα απο την μητέρα μου.
Το είχαμε χρόνια άλλωστε. Πόσες φορές πιτσιρικάς έμπαινα μέσα και έκανα χιλιάδες ονειρικα χιλιόμετρα...!
Όταν έφτασε η ώρα να το πάρω, ήταν ήδη γερασμενο... Και τι δεν τραβιξει απο εμένα!
Πολλα τα προβλήματα... Παρα πολλα... Αλλα πραγματικά δεν με πειραζε
Άλλωστε το είχα κάνει πειραματοζωοΤο citroenάκι και αυτο το βρήκα, το είχαμε περισσότερα χρόνια απο ότι το suzuki.
Αυτο το είχα αγαπήσει απο την πρώτη μέρα, ήταν το πρώτο καινούριο αυτοκίνητο στην οικογένεια ever !
Άνετο, όμορφο (στα ματιά μου), γρήγορο για τα κυβικά του.
Μαζί του έκανα πολλα και όμορφα χιλιόμετρα!
Φυσικά είχα αλλάξει το μισο αμάξι! Playmobil κανονικό!Το 207 απο την άλλη, ήταν το πρώτο δικό μου αμάξι.
Δεν μου είχε κάνει το κλικ, ήταν καλύτερο απο τον τότε ανταγωνισμό, φρέσκο στην αγορά, αλλα δεν το είχα ερωτευθει.
Το κακο ήταν ότι το είχα συνδέσει με ανθρώπους και καταστάσεις και πήγα να βάλω τα κλάματα όταν το έδωσα
Με είχε πεδεψει πολυ με μια μαλακια... Ένας συναγερμός μου είχε φαει χρόνια απο την ζωή μου.
Το έφτιαξα και το έδωσα. Το αγάπησα αλλα... Μέχρι εκει.Το Berlingo το πήρα μόνο και μόνο για την δουλεια.
Μου αρεσε σαν αμαξακι, αλλα δεν πρόλαβα ούτε καν να το αγαπησω...
Το είχα πάρει για την δουλεια, όσο δεν υπήρχε δουλεια, τόσο μου το υπενθυμιζε.
Πέρασα καλα μαζί του, δεν μπορω να πω... Αλλα σίγουρα περνάει πολυ καλύτερα με τον νέο του ιδιωκτητηΚαι πάμε στην μπεμπα μου Black Betty στο όνομα!
Αυτο το αμάξι το είχα ερωτευθει απο το 2001 που το είχε ο απέναντι μου...
Τρελός έρωτας πόσες φορές το είχα καθαρίσει... Ξεκινούσε το πλύσιμο ο απέναντι και το τελείωναν εγω! Χαχα
Έφτασε η στιγμη να καταφέρω να πάρω μια δικιά μου.
Δεν με ενδιαφέρει πως το κατάφερα... Δεν ρίχνει την αξία της μέσα μου, το ότι δεν εσκασα 50 χιλιαρικα για να την πάρω, αλλα έδωσα ένα Berlingo.
Θέλει τα μαζεματακια της... Τα πιο πολλα βέβαια, γιατί είμαι ψηρας εγω.
Αυτο το αμάξι το έχω ερωτευθει! Θα το κάνω όπως θελω εγω... με τα αλκανταρα του, με τα φιμε του, με τα όλα του!
Λαου λαου...Δεν ξέρω γιατί τα έγραψα ολα αυτα...
Μάλλον απο έρωτα χαχα -
Μπραβο ρε συ Θανο . Κοιτα να το χαιρεσαι το αμαξι καθε στιγμη .
-
O έρωτας δεν κρύβεται!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ καφετίλα... overdose με capuccino νιώθω ότι έπαθα!Ωραίο το μαύρο πάνω.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και πάμε στην μπεμπα μου Black Betty στο όνομα!Μα είναι λευκή.
Μπράβο ρε Θάνο!!
Τώρα με καταλαβαίνεις απόλυτα.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Να πω το άσχετο μου...Πρέπει να πρόκειται για τον πρώτο έρωτα ever που επηρεάζει την ορθογραφία ενός ανθρώπου... Καλά να στε κι εσύ και η Black Betty!
-
Τώρα που το ξαναδιαβάζω... άλλαξα τα φώτα σε πολλές λέξεις...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τώρα που το ξαναδιαβάζω... άλλαξα τα φώτα σε πολλές λέξεις...Δεν πειράζει. Σε σχωρνάμε. Έτσι είναι οι έρωτες! Τα ξεχνάς όλα! Τη δάγκωσες τη λαμαρίνα γερά (κυριολεκτικά σχεδόν!!).
-
Ξέρεις τι θα ήθελα ;
Να εχω ένα κλειστό γκαράζ και να κλείνομαι εκεί με τις ώρες!!!Ή να μπορούσα να το βάζω μέσα στο σαλόνι μου...
Δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι φερράρι ή πόρσε...
BMW FORUM