Nov 7, 2010, 12:28 AM

Ο χρήστης Nikos! έγραψε:

Έχω οδηγήσει 320d.

Μου φάνηκε εκπληκτικό στην Εθνική, άνετο, ροπάτο, με ΠΟΛΥ χαμηλή κατανάλωση και πραγματικός χιλιομετροφάγος. Φορτωμένο, κλιματισμό και 6η δε καταλαβαίνει τίποτα και μαζεύει χιλιόμετρα σαν 3λτ βενζινοκίνητο.

Αλλά μέχρι εκεί.

Σε στροφοδιαδρομή προσωπικά με κουράζει και θέλω το μοτέρ να στροφάρει μετά τις 4.000 στροφές.

Ένα πετρελαιοκίνητο με ένα βενζινοκίνητο ίδιων αλόγων είναι πιο αργό σε μια στροφοδιαδρομή κατά την άποψή μου.

Αγαπάμε diesel...αλλά στον ανοιχτό δρόμο και στην εθνική. Από εκεί και πέρα προτιμάμε ατμόσφαιρα

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες και καταλαβαίνω γιατί σ αρέσει το στροφάρισμα, και γω λάτρης της ατμόσφαιρας είμαι, συγκεκριμένα των vtec (δε μιλάμε για τα 6κύλινδρα της bmw, αυτά δε τα φτάνω! )οπότε καταλαβαίνω τι εννοείς, απλά μεταξύ του χαβαλέ που κάνουμε ήθελα να πω και την άποψη μου για τους πετρελαιοκινητήρες της Bmw και για το σύνολο γενικότερα στην 3άρα

@'Αρης

Ούτε εμένα μου αρέσουν. Ο πρώην άσσος του Νίκου και νυν του HighFidelity μακράν ο πιο ωραίος άσσος που έχω δει. Και Live είναι πιο όμορφη απ ότι στις φωτογραφίες. Ένα τέτοιο με τουρμπομοτέρ κάτω από 1928 κυβίκα θέλω !