-
-
viewtopic.php?f=9&t=37746
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε το πιασα.... ειναι δεν ειναι δηλαδή ή όποτε θέλεις είναι κι αλλοτε μεταμορφώνεταιΌχι. Σε ελεύθερη απόδοση εννοεί ότι άμα σε ρωτήσουν τι οδηγείς, τους λες 'ένα sedan '.
-
όπως λέμε jeep is only one, έτσι κι η μπέμπα διατείνεται ότι σενταν= μπέμπα
λέμε τώρα
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Γιατί είμαστε τόσο κωλοκράτος ρε γμτ???!!!
ΣΕ ΟΛΑ τα site της BMW ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ μπορείς να κάνεις configure το αυτοκίνητο που θες με κόστη για όλα τα πακέτα, εξοπλισμό κλπ.
Στην Ελλάδα...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ?
Το κράτος φταίει που μια ιδιωτική εταιρεία (BMW Hellas) δεν σκάει τα απαιτούμενα ευρά σε μια εταιρεία software για να εξελίξει το configurator του site της ώστε να σου δίνει όλα τα περιθώρια εξοπλισμού του μελλοντικού αυτοκινήτου σου ?
Btw, το γερμανικό configurator με έστειλε ( ) τις προάλλες.
Αν βάλεις στο αυτοκίνητο π.χ κόκκινο δέρμα, πηγαίνοντας στην εξωτερική όψη ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ απ' έξω. Δοκιμάστε το με διαφορετικού χρώματος εσωτερικό και προσέξτε το !
Φοβερή προσοχή στην λεπτομέρεια...
Respect.Εννοείται! Αυτό καόμα και στο Need for Speed γίνονταν, όπως και σε όλα τα σοβαρά configurators. Δεν είναι καμία μεγάλη πρωτοτυπία...
-
delete
-
-
Καλησπέρα,
Σήμερα επισκέφτηκα το 'Στρατόπεδο του αντιπάλλου' ήτοι το Μουσείο της ΜΒ στη Στουτκάρδη......καταπληκτικό παιδιά.....
Πρέπει να οργανώσω κι ένα ταξίδι στο αντίστοιχο του Μονάχου.....πέφτει μακριά από μένα ρε γμτ
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Θα δούμε.
Κάτι σε Ε90 ατμοσφαιρική.παρε την 330 με το Μ πακ προφυλακτηρων...
εγω καπου στο μελλον την μετατροπη σε 330 θα την κανω πρωτα ο Θεος...
-
http://www.worldcarfans.com/10909112163 ... back-spied
/g
-
αργησε στα τουρμπο η BMW....
ελπιζω μονο να ειναι ανωτερα απο αλλα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αργησε στα τουρμπο η BMW....ελπιζω μονο να ειναι ανωτερα απο αλλα....
Αν και πιστεύω ότι θα βγάλει καλούς κινητήρες η BMW, ο σκοπός πάνω από όλα είναι η ομοιογένεια στην απόδοση, είναι πιο σημαντικό από αριθμούς ιπποδύναμης....
Και βέβαια να λέμε και την αλήθεια? Στα 4κύλινδρα δεν έβγαζε και τα καλύτερα moteur της αγοράς ως προς την απόδοση....Στα 6c το τρίλιτρο της είναι φανταστικό -
το μοτερ της το ατμοσφαιρικο με τα 270 το 6κυλινδρο που ειναι απο μαγνησιο και αλουμινιο εχει στοιχειωσει τα ονειρα μου....
φανταστικο.
-
μετά από ένα σκ με το αμάξι της γυναικας μου, έχει πάει 3ήμερο με τις κολλητές της προς πελοπόνησσο μεριά οπότε πήρε το τρακτέρ για να πάνε κ οι τέσσερις μαζί, μπορώ να πω ότι αν αδυνατήσω λίγο ( πολύ.... αλλά μεταξύ μας) μια χαρά ειναι το αμαξάκι της, λίγο στενό αλλά όκ...
άσε που έκανα κ τις ταρζανιές μου... μόνο οι τρελές καταναλώσεις με έκαναν να μην ενθουσιαστώ τελείως, αλλά το να σπας κόφτες πάντα έχει την μαγεία του, καμία σχέση με τον τρόπο οδήγησης του 'τρακτέρ' μου. Άλλες γραμμές, με την ροπή όλα και όλα πιο απλωτά στο τρακτέρ, πολύ πιο μπρουτάλ και ξεζούμισμα στον κόφτη το Μ.
Το τρακτέρ χρόνισε και πάει καλύτερα από ποτε αλλά με προβληματίζει το γεγονώς ότι έχω σοβαρά να ψάχνομαι...
γιατρέ έιμαι σοβαρά;
/g
-
Ψάχνεσαι προς ποία μεριά Tibet?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ψάχνεσαι προς ποία μεριά Tibet?Porsche Η βλέπουμε... σε αρχικό στάδιο ακόμα... αλλά έχει αρχίσει το σαράκι
/g -
997 Carrera 2S!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
997 Carrera 2S!Κάτι σε panamera κοιτάει
-
έχω βάλει κ ένα δίλειμμα στο porsche forum, μάλλον τρίλλειμα....
/g
PS. άτιμο σαράκι
BMW FORUM