-
Καλώς να έρθει, κι από μένα!
Το Μοντέγκο μπλε πάει πολύ στην 1.
Στη σεντάν 3 το Μοντέγκο αντικαθιστά το μπλε Μύστικ, που της πήγαινε επίσης πολύ. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Καλώς να έρθει, κι από μένα!
Το Μοντέγκο μπλε πάει πολύ στην 1.
Στη σεντάν 3 το Μοντέγκο αντικαθιστά το μπλε Μύστικ, που της πήγαινε επίσης πολύ.Ναι πραγματικά. Είναι πολύ ωραίο χρώμα!
Καλοτάξιδο Νίκο!!
Ευχαριστώ.
Έχουμε μεγάλη αναμονή μπροστά μας...κουράγιο! Τέλη Μαΐου θα μου πει ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινήτου.
-
Καλοτάξιδη! Μπορείς να βάλεις μπλοκέ εργοστασιακά;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλοτάξιδη! Μπορείς να βάλεις μπλοκέ εργοστασιακά;Δυστηχώς όχι!
Αλλά σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα εξετάσω μετά άπο κάποιο διάστημα...με την πολύτιμη συμβουλή του ΒΑΣΙΛΗ (αν θέλει ο άνθρωπος...) εννοείται.
-
Με το καλο να την παρεις,εγω παντως δεν ξανακανω το λαθος να παρω αυτοκινητο με τοση αναμονη,τρελη ξενερα.Εμαθα εκ των υστερων οτι υπαρχουν μαντραδες με ετοιμοπαραδοτα (περιπου απο 30.000 και ανω ομως,οχι φτηνα αυτοκινητα),υπαρχει πχ ferrari ετοιμοπαραδοτη και ο μαντρας μου ελεγε οτι έτσι πουλαει πιο πολυ απο την αντιπροσωπεια της ferrari!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με το καλο να την παρεις,εγω παντως δεν ξανακανω το λαθος να παρω αυτοκινητο με τοση αναμονη,τρελη ξενερα.Εμαθα εκ των υστερων οτι υπαρχουν μαντραδες με ετοιμοπαραδοτα (περιπου απο 30.000 και ανω ομως,οχι φτηνα αυτοκινητα),υπαρχει πχ ferrari ετοιμοπαραδοτη και ο μαντρας μου ελεγε οτι έτσι πουλαει πιο πολυ απο την αντιπροσωπεια της ferrari!Εντάξει εξαρτάται πως το βλέπεις. Είναι μεγάλη αναμονή σίγουρα...αλλά αξίζει γιατί φτιάχνεις το αυτοκίνητο όπως εσύ θέλεις. Δεν υπήρχε δηλαδή περίπτωση να το βρω έτσι ακριβώς σε κάποιον μαντρά...και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω ετοιμοπαράδοτη χωρίς xenon για παράδειγμα. Τα xenon σε BMW πιστεύω είναι must...και μόνο για τα xenon θα περίμενα 3 και 4 μήνες.
-
Προσωπικα θα δεχομουνα να κανω καποιες υποχωρησεις,οχι ομως στα xenon γιατι τα θεωρω αξεσουαρ ασφαλείας και οχι μουρης.Ενδεικτικα σου λεω οτι ο μαντρας ειχε αμεσα 3 audi RS4 με 3 διαφορετικα επιπεδα εξοπλισμου...
-
Αναρωτιεμαι ποσο και αν μπορεις να εμπιστευθεις τους μαντραδες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα θα δεχομουνα να κανω καποιες υποχωρησεις,οχι ομως στα xenon γιατι τα θεωρω αξεσουαρ ασφαλείας και οχι μουρης.Ενδεικτικα σου λεω οτι ο μαντρας ειχε αμεσα 3 audi RS4 με 3 διαφορετικα επιπεδα εξοπλισμου...Συμφωνώ. Όποιος έχει οδηγήσει το βράδυ το xenon καταλαβαίνει...ειδικά με τα εργοστασιακά xenon που (στις BMW τουλάχιστον σίγουρα) σε μερικά 'ανεβαίνουν' όταν δεν υπάρχει κάποιο light source από απέναντι. Έχει δηλαδή μέσα στο φανάρι έναν σένσορα που 'βλέπει' αν έρχεται φως από απέναντι...και ανάλογα ανεβάζει ή κατεβάζει τη δέσμη.
3 RS4??? Από Γερμανία εισαγωγή φάση?
-
Kαλοριζικη Nikos147!!! Με το καλο να την δεχτεις!
Την πρωτομαγια στο Ζαππειο υπηρχε μια μπλε Ζ4 με τις ζαντες της Ζ4 Coupe Concept (http://www.prylguiden.se/content/articl ... op_z42.jpg) σε ασημι. Παρα πολυ ωραιες.
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Τα xenon σε BMW πιστεύω είναι must...και μόνο για τα xenon θα περίμενα 3 και 4 μήνες.Τα xenon είναι πλέον must οπουδήποτε και όπως αναφέρει ο Tiger και συμφωνείς και συ παραπάνω πρόκειται για αξεσουάρ ασφαλείας και όχι για κάποια άχρηστη πολυτέλεια. Όταν μιλάμε μάλιστα για αυτοκίνητα μιας Χ ανεβασμένης αξίας είναι έως και χαζό να μη μπουν και τα xenon στη λίστα των εξτρά, ειδικά όταν πληρώνονται διάφορες άχρηστες μπούρδες.
Προσωπικά το αυτοκίνητό μου δεν έχει xenon, επειδή μετακινούμαι όμως συχνά με αυτοκίνητα με xenon πραγματικά πρόκειται για τη μέρα με τη νύχτα.Στις BMW θυμάμαι ότι τα πρώτα X5 είχαν xenon με μοβ απόχρωση (τύπου kouk BMW ), στο facelift εγκαταλείφθηκαν όμως και αντικαταστάθηκαν με xenon ιδιαίτερα λευκής απόχρωσης.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στις BMW θυμάμαι ότι τα πρώτα X5 είχαν xenon με μοβ απόχρωση (τύπου kouk BMW ), στο facelift εγκαταλείφθηκαν όμως και αντικαταστάθηκαν με xenon ιδιαίτερα λευκής απόχρωσης.Αυτο δεν εχει να κανει με ποσα κερια εχεις αναψει στην εκκλησια? Κατι τετοιο εχω ακουσει. Ε3'ου κ η εκφραση 'ο,τι σε φωτισει ο Θεος'.
-
Καλοτάξιδη Νίκο!!
-
Καλοριζικη!!Με το καλο, Νικο!
-
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ανοιγω το παραθυρο και τι να δω...??
335d Ε90...Oλοκαινουρια...
Τρελό το δι-μπουκο πίσω! Τι ροπή έχει αυτή??! Τυχερέ σε ποιά Ευρωπαική χώρα μένεις? Δε μπορώ να ξεχωρίσω γράμμα.
Ρε παιδιά...μου γεννήθηκε μία απορία! Μου έκαναν δώρο το PDC πίσω και μου είπαν ότι είναι το εργοστασιακό, αλλά θα μπει εδώ και όχι στο εργόστασιο. Λέτε να μου βάλουν κανένα aftermarket με μαύρες τάπες κλπ?? Έχει κάποιος κάποια παλαιότερη εμπειρία με δώρο PDC σε BMW?
Επίσης να πω ξανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (ξανά) στην BMW Mobility Πειραιώς που μου παραχώρησαν όχημα μετακίνησης όσπου να έρθει το καινούριο!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πραγματικά καταπληκτικοί είναι οι άνθρωποι! Δώρο το PDC και δωρεάν αυτοκίνητο όσπου να έρθει το δικό μου. Αυτό θα πει εξυπηρέτηση!!
Μου έδωσαν ένα ολοκαίνουριο Ματίζ μέσω της Europcar!
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Τρελό το δι-μπουκο πίσω! Τι ροπή έχει αυτή??! Τυχερέ σε ποιά Ευρωπαική χώρα μένεις? Δε μπορώ να ξεχωρίσω γράμμα.
Νικο αυτη εχει 59,1Kg.m/1750rpm!!!!!Δεν νομιζω να χρειαζεται κιβωτιο καν!!
Στη Πραγα ειμαι το τελευταιο καιρο...γινετε χαμος απο diesel εδω. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Νικο αυτη εχει 59,1Kg.m/1750rpm!!!!!Δεν νομιζω να χρειαζεται κιβωτιο καν!!
Στη Πραγα ειμαι το τελευταιο καιρο...γινετε χαμος απο diesel εδω.59??!!! E βάζεις μια 6η...και καθάρισες...
Πράγα έεεε???
-
Kαλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή.
(τον Αύγουστο σε βλέπω να ζητάς αλλαγή του username σου)
-
Niko δεν ξερω για τους αισθητηρες ,να το ψαξεις.Συναγερμο εβαλες??
Τα xenon ειναι ολα τα λεφτα!!
Αντε με το καλο,να παιρνουμε και εμεις σειρα...
BMW FORUM