-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
4αρα! Μακράν!
Ποιο όμορφη, αρμονικότερες γραμμές, καλυτερη ποιότητα υλικών.
Την αξίζει την διάφορα τιμής.Δεν ξέρω αν έχει καλύτερη ποιότητα υλικών αλλά και εγώ την 4άρα λόγω εμφάνισης και όγκου.
Έχει
Τα έχω ψαχουλέψει αρκετά απο κοντά. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
4αρα! Μακράν!
Ποιο όμορφη, αρμονικότερες γραμμές, καλυτερη ποιότητα υλικών.
Την αξίζει την διάφορα τιμής.Δεν ξέρω αν έχει καλύτερη ποιότητα υλικών αλλά και εγώ την 4άρα λόγω εμφάνισης και όγκου.
Έχει
Τα έχω ψαχουλέψει αρκετά απο κοντά.Τότε 4άρα δαγκωτό
-
Μπορείς στον εξακυλινδρο να αλλάξεις λάδια με αναροφηση;Δείκτης δεν υπάρχει αλλά δε βρίσκω ούτε κάν άνοιγμα-υποδοχή όπως έχουν αλλά μοντέλα με ηλεκτρονικό δείκτη λαδιων.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γιατί να θες να αλλάξεις λάδια με αναρρόφηση;
-
Γιατί να μην θέλει αν το προβλέπει η BMW?
Sent from Corsair's brick
-
Απλά είναι ένα παιδί που έχει φθηνά λάδια αλλά δεν έχει γρύλο ..
Και επειδή μου τι λέτε ότι τα αλλάζω νωρίς τώρα τα κράτησα 17000 Χμ. Το I drive λέει ότι εχω άλλες 4000 μέχρι να κάνω αλλαγή.
Κάτι μηνύματα για exhaust inspection και vehicle inspection τα μηδένισα μόνος μου...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί να μην θέλει αν το προβλέπει η BMW?Sent from Corsair's brick
Μα δεν ξέρουμε αν το προβλέπει. Δεν το νομίζω πάντως. Προσωπικά προτιμώ να γίνεται σωστά η δουλειά, με στράγγισμα, αλλαγή φίλτρου κλπ.
-
Πρώτη φορά το ακούω.
Εφόσον εχει κανονικα βίδα κάτω απο το καρτερ και τάπα λαδιού, δε νομίζω να προβλέπεται.
Γιατι θες να το κανεις? πήγαινε το για αλλαγη σε συνεργείο απο δεύτερα.
Sent from a mobile device
-
Προφανώς για να μειώσει το κόστος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προφανώς για να μειώσει το κόστος.Τι λάδια θα βάλει, θα αλλάξει φίλτρο, θα είναι σίγουρος έχει στραγγίξει σωστά?
Σε σμαρτ έχω ακούσει να αλλάζουν έτσι λάδια, προσωπικά δε θα το ρίσκαρα για να γλιτώσω 100 ευρώ...
-
Πόσο είναι το κόστος αλλαγής λαδιών και φίλτρου 60-90€?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι λάδια θα βάλει, θα αλλάξει φίλτρο, θα είναι σίγουρος έχει στραγγίξει σωστά?
Σε σμαρτ έχω ακούσει να αλλάζουν έτσι λάδια, προσωπικά δε θα το ρίσκαρα για να γλιτώσω 100 ευρώ...
100€ για ποιο πράγμα ακριβώς;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι λάδια θα βάλει, θα αλλάξει φίλτρο, θα είναι σίγουρος έχει στραγγίξει σωστά?
100€ για ποιο πράγμα ακριβώς;
Εργασία, διαφορά στο κόστος για τα λάδια, φίλτρα, ανταλλακτικά από το να το κάνεις μόνος σου...τυχαίο το νούμερο...
Επίσης, Κωστή...πολύ τα κράτησες...το πολύ 12Κ-14Κ κι άλλαγμα...
-
MΜα τοσο καιρο μου τη λετε οτι τα αλλαζω νωρις...Ο κατασκευαστης ξερει καλυτερα κτλ
Τελος παντων ,η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω και την οδηγω σπανια πλεον .Επισης ειχα την εντυπωση οτι τα ειχαν αλλαξει στο συνεργειο οταν τη ψαχναμε για το τρεμουλο .Προχθες ετυχε να τη παρω και ψιλοεφριξα μολις καταλαβα ποσα χιλιομετρα εχουν περασει.Επισημαινω παλι βεβαια οτι το idrive μου δινει αλλα 4000χμ για την αλλαγη.
Σκεφτηκα να το παω στο παιδι αυτο γιατι με 60 -70 ευρω θα εχω κανει τη δουλεια μου με λαδια καλης ποιοτητας και φιλτρο βεβαια.Ειναι και διπλα μου. -
Εμπιστεύσου το board computer, ξέρει τι λέει.
-
Δηλαδη να τα κρατησω 21000
Νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος για 70-80ευρω να μη κανω την αλλαγη...
Ασε που σε ενα συνεργειο μου ειπαν οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα vanos ,εκτος ολων των αλλων να κρατας πολυ τα λαδια. -
Ο υπολογιστής παρακολουθεί την κατάσταση των λαδιών και προτείνει αλλαγή σε ασφαλές σημείο. Αν θες να τα αλλάξεις νωρίτερα κακό δεν θα κάνεις αλλά να ξέρεις πως είναι καθαρά ψυχολογικοί οι λόγοι.
-
Και εγω στην BMW με αναρόφηση τα άλλαζα και δεν ειχα κανενα πρόβλημα.
Αλλα η διάφορα ηταν οτι ειχα την βέργα που βλέπεις τα λάδια και τα τράβαγαν απο εκει. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
MΜα τοσο καιρο μου τη λετε οτι τα αλλαζω νωρις...Ο κατασκευαστης ξερει καλυτερα κτλ
Τελος παντων ,η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω και την οδηγω σπανια πλεον .Επισης ειχα την εντυπωση οτι τα ειχαν αλλαξει στο συνεργειο οταν τη ψαχναμε για το τρεμουλο .Προχθες ετυχε να τη παρω και ψιλοεφριξα μολις καταλαβα ποσα χιλιομετρα εχουν περασει.Επισημαινω παλι βεβαια οτι το idrive μου δινει αλλα 4000χμ για την αλλαγη.
Σκεφτηκα να το παω στο παιδι αυτο γιατι με 60 -70 ευρω θα εχω κανει τη δουλεια μου με λαδια καλης ποιοτητας και φιλτρο βεβαια.Ειναι και διπλα μου.τι άλλο μπορεί να πάθει το χάρχαλο ?
-
Τελικά έγινε σήμερα αλλάγη λαδιών(7 λιτρα) και φίλτρου σε εξειδικευμένο συνεργείο.
Επίσης εγινε ένας οπτικός έλεγχος στη ραμπα και συμπληρώσαμε αντιψυκτικό.Το αυτοκίνητο συνδέθηκε στο διαγνωστικό αφου είχα αναφέρει το θέμα με το τρέμουλο και παρουσιαστηκε σφάλμα ¨Πλουσιο μείγμα κατά την εκκινηση'.Οπότε έγινε και ρύθμιση των μπεκ και του μείγματος στο διαγνωστικό κατι που κρατησε 15 λεπτά επιπλέον.Ο υπευθυνος του συνεργείου είναι σίγουρος οτι το τρέμουλο προερχόταν απο αυτο το θέμα.Τωρα οι άλλοι γιατι δε το είδαν και μου έλεγαν οτι το διαγνωστικό δε δείχνει τίποτα δε ξέρω... Θα δούμε τι θα γίνει όταν ξαναπιάσουν τα κρυα ...
110 ευρω πλήρωσα ...
BMW FORUM