-
Πολύ όμορφη Νίκο, εάν δεν έπαιρνα το δικό μου σε ανθρακί, το μπλε αυτό ήταν η επόμενη επιλογή...............
.......σε diesel πάντα!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπράβο Νίκο, καλοτάξιδη η νέα προπέλα Να την χαρείς και να την πηγαίνεις όπως της αρμόζει
Τώρα πως γίνεται να σου φαίνεται πιο γρήγορη η 3άρα από τη σειρά 1 με τα ίδια περίπου άλογα δεν το καταλαβαίνω, εκτός αν οφείλεται στην... ανεβασμένη σου ψυχολογία!Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο...χαμηλά η 1 είναι πιο γρήγορη...ψηλά ανεβάζει όμως η 3άρα πιο γρήγορα (ίδια κιλά έχουν...μάλιστα νομίζω η 320si είναι 5-10 κιλά πιο ελαφριά)...αλλά συνολικά δε ξέρω... ...δε μπορώ να καταλάβω ακόμα.
εμενα μου αρεσε που η 1 αν και ατμοσφαιρα τραβουσε απο χαμηλα
δηλαδη το τωρινο μοτερ θα τη πινει με το καλαμακι τη βενζινη
και μετα πεταγεται ο puntolord και σου προτεινει σπορ ντιζελ
-
ειναι πανεμορφο....
με γεια!!!!!!!!!
ΥΓ.μου αρεσει που εχει και ηλιοροφη παρα πολυ....
αντε βαλε και τα blackline τωρα και εισαι μεσα.... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Είπα να μην σχολιάσω το θέμα του βενζινο-ρουφήγματος αλλά με τσιγκλάς.......ε λοιπόν ο λόγος που πήρα diesel είναι πως μπορώ να κάνω ότι κάνει και η βενζινορουφηχτρούλα i ή si (διάλεξε όποια θες):
και πιο γρήγορα μεν......
και με το μισό καύσιμο......
diesel rulezz.....
ΥΓ: παίζει ρόλο βέβαια και το ότι θα ζω σε πόλη και όχι σε σαρδελοκούτι με περιορισμούς, αμα τη επιστροφή εν Ελλάδι.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειναι πανεμορφο....με γεια!!!!!!!!!
αντε βαλε και τα blackline τωρα και εισαι μεσα.......βρε μανία με τα μαύρα οπίσθια ρε Μήτσο....
-
Είναι πολύ όμορφο!
Και επειδή έχω δει αρκετές φορές Bmw 320si από κοντά, μπορώ να πω πως στις φωτογραφίες χάνει πολύ!
Να σαι καλά Νίκο να το χαρείς! Καλά και απολαυστικά χιλιόμετρα εύχομαι!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
hf, άσε τα ψόφια. Της έλεγες έχω παραγγείλει ένα καινούριο bmw κ είναι στο τελωνείο κ έπεσε?
Μπα όχι, έκανα κάτι χειρότερο: της είπα πως ψάχνω σοβαρή σχέση, γιατί δεν αντέχω τα εφήμερα!
Είναι σαφώς μεγαλύτερο αφροδισιακό....Α, οκ. Οπότε μπες στο κλαμπ: Και στα δικά σου hf... (drifter τον τάπωσα κ αυτόν )
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
ειναι πανεμορφο....
με γεια!!!!!!!!!
αντε βαλε και τα blackline τωρα και εισαι μεσα.......βρε μανία με τα μαύρα οπίσθια ρε Μήτσο....
μελαχρινα παρακαλω....
-
@nikos120i: το 320si είναι homologation special μοντέλο = σχετικά σπάνιο και 'ειδικό'. Υπάρχει ενδεχόμενο προβλημάτων συντήρησης ? (πχ. μη άμεση/εύκολη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών)
Σιγά μην ξέρεις, θα μου πεις, αυτά τα ανακαλύπτει κανείς όταν είναι πολύ αργά
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
hf, άσε τα ψόφια. Της έλεγες έχω παραγγείλει ένα καινούριο bmw κ είναι στο τελωνείο κ έπεσε?
**Μπα όχι, έκανα κάτι χειρότερο: της είπα πως ψάχνω σοβαρή σχέση, γιατί δεν αντέχω τα εφήμερα! **
Είναι σαφώς μεγαλύτερο αφροδισιακό....Α, οκ. Οπότε μπες στο κλαμπ: Και στα δικά σου hf... (drifter τον τάπωσα κ αυτόν )
ε, στην ηλικία που είσα, και στο τάργκετ γκρουπ που στοχεύεις (δεύτερα -ήντα ) λογικό είναι να πιάνουν αυτές οι ατάκες
(τον τάπωσα καλύτερα έ? )
γιά να τα στήσετε εσείς οι δύο να δούμε ποιος τον έχει μακρύτερο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@nikos120i: το 320si είναι homologation special μοντέλο = σχετικά σπάνιο και 'ειδικό'. Υπάρχει ενδεχόμενο προβλημάτων συντήρησης ?(πχ. μη άμεση/εύκολη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών)Σιγά μην ξέρεις, θα μου πεις, αυτά τα ανακαλύπτει κανείς όταν είναι πολύ αργά
Κοίτα μόνο το μοτέρ είναι το ιδιαίτερο σε γενικές γραμμές. Σαν αυτοκίνητο είναι η 3άρα που όλοι ξέρουμε, ανάρτηση φοράει Μ, δηλαδή αναρτήσεις Sachs, πιο χοντρές αντιστρεπτικές και ελατήρια πιο σκληρά, τακάκια κλπ είναι της BMW...και το δε μοτέρ επειδή δεν έχει Valvetronic (άρα πολλά moving parts) είναι και πιο ελαφρύ και πιο αξιόπιστο και βασίζεται στο μοτέρ που φοράει ο pik. με τα 150 άλογα απλά έχει μεγαλύτερη συμπίεση, πιο μεγάλες εισαγωγές βαλβίδων, 3κ.ε περισσότερα και διαφορετική διαδρομή εμβόλων (νομίζω λίγο πιο μεγάλη).
Κατά τ'αλλα κανονική συντήρηση έχει, με CBS κλπ...δεν έχει καμία διαφορά με μια απλή 3άρα.
Τώρα όντως αυτά τα ανακαλύπτει κανείς όταν είναι πολύ αργά...αλλά νομίζω έχει το ίδιο θέμα αξιοπιστίας όσο μια απλή 320i.
My bad τότε, υπέθετα όπως προστάζει η λογική ότι η 3άρα θα είναι πιο βαριά. Πως το κατάφεραν αυτό οι Γερμανοί, ένας Θεός ξέρει
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 100 κιλά πιο ελαφρύ από τη 3άρα με τα 170 (FL), όχι όλες οι 3άρες. Οι si είναι πιο ελαφρωμένες.
Συγκεκριμένα (από το Carfolio):
120i 170ps: 1.365
320i E90 pre-FL: 1.395
320i E90 LCI (facelift) ps: 1.445
320d E90 pre-FL 177ps: 1.505
320si: 1.350H 120i μου αρεσε περισσοτερο.
Ιδιαιτερα με το Bodykit και τις ζαντες που εβαλες...Η 120i που είχα πριν ήταν νομίζω αρκετά ξεχωριστή. Πιστεύω πραγματικά ότι από δύσκολο έως αδύνατο να βρεθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα τέτοιο αυτοκίνητο, με τέτοιες ζάντες, πακέτο, μοτέρ κλπ. Το κάθε αυτοκίνητο λοιπόν είναι ξεχωριστό και έχει τη δική του ομορφιά.
Μπράβο Νίκο, καλοτάξιδη η νέα προπέλα Να την χαρείς και να την πηγαίνεις όπως της αρμόζει
Τώρα πως γίνεται να σου φαίνεται πιο γρήγορη η 3άρα από τη σειρά 1 με τα ίδια περίπου άλογα δεν το καταλαβαίνω, εκτός αν οφείλεται στην... ανεβασμένη σου ψυχολογία!Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο...χαμηλά η 1 είναι πιο γρήγορη...ψηλά ανεβάζει όμως η 3άρα πιο γρήγορα (ίδια κιλά έχουν...μάλιστα νομίζω η 320si είναι 5-10 κιλά πιο ελαφριά)...αλλά συνολικά δε ξέρω ...δε μπορώ να καταλάβω ακόμα.
Πάντως σκεφτόμουν ότι πρέπει να έχει διαφορά και η βενζίνη γιατί αυτό τώρα προφανώς έχει 95άρα και στην 1 έβαζα 100άρα. Μόλις κάνω 4-5 γεμίσματα 100άρα θα δούμε τι γίνεται και με κατανάλωση και με τράβηγμα. Αν οδηγήσεις το si θα δεις ότι είναι άλλο μοτέρ...μέχρι τις 3.000 είναι κάπως flat και από 3.000 και πάνω ανεβάζει σαν παλαβό και βγάζει όλη τη ροπή. Αν είσαι petrolhead είναι απόλαυση!!!
Βασικά έπεσε η κατανάλωση...από 17 σε 15. Νομίζω θα σταθεροποιηθεί γύρω στα 14, που είναι λογικό.
Καλό το diesel, οικονομικό και ροπάτο...αλλά αυτόν τον ήχο του ατμοσφαιρικού εκεί στις 5.000-6000-7000 στροφές δεν τον έχει...
ειναι πανεμορφο....
με γεια!!!!!!!!!
αντε βαλε και τα blackline τωρα και εισαι μεσα....Σε 10 μέρες έρχονται.
Έχει ένα τιμόνι το γ@μημ€ν0...ξυράφι...έκανα πάνω-κάτω τη Μαραθώνος...δεν είχα ησυχία
-
Νίκο,
Παρατήρησα στο spritmonitor πως η απλή 320i (170ΗΡ) έχει κατά Μ.Ο καταναλώσεις 8,54 l/100Km ενώ η 320si έχει κατά Μ.Ο καταναλώσεις 10,77 l/100Km .......
Γιατί τόση διαφορά κατανάλωσης (+ 26%) για 3 άλογα παραπάνω??? Πολλά δεν είναι??
ΥΓ: Για τα 14, 15, 17 l/100Κm που ανέφερες δεν το συζητώ καν!!
-
Νικος120ι καλοτάξιδο και από μένα
-
Νίκο,Παρατήρησα στο spritmonitor πως η απλή 320i (170ΗΡ) έχει κατά Μ.Ο καταναλώσεις 8,54 l/100Km ενώ η 320si έχει κατά Μ.Ο καταναλώσεις 10,77 l/100Km .......
Γιατί τόση διαφορά κατανάλωσης (+ 26%) για 3 άλογα παραπάνω??? Πολλά δεν είναι??
Δεν έχει Valvetronic και έχει μεγαλύτερη εισαγωγή βαλβίδων. Κοίτα, δεν είναι οικονομικό μοτέρ...δεν είναι αυτό το concept εδώ ...το γνωρίζαμε αυτό, δεν είναι έκπληξη
Πάντως το spritmonitor δε πέφτει μέσα με τα δεδομένα της Ελλάδας...στην 120i είχα μέση 11 νομίζω, εδώ τώρα στην si έχει πέσει στα 15...νομίζω στα 14 θα σταματήσει. Ούτε το 8άρι είναι σωστό στη 320i, ούτε το 11 στη 320si.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 100 κιλά πιο ελαφρύ από τη 3άρα με τα 170 (FL), όχι όλες οι 3άρες. Οι si είναι πιο ελαφρωμένες.Συγκεκριμένα (από το Carfolio):
120i 170ps: 1.365
320i E90 pre-FL: 1.395
320i E90 LCI (facelift) ps: 1.445
320d E90 pre-FL 177ps: 1.505
320si: 1.350Κοίτα να δεις που είμαι ο υπέρβαρος της παρέας......
Πάντως σκεφτόμουν ότι πρέπει να έχει διαφορά και η βενζίνη γιατί αυτό τώρα προφανώς έχει 95άρα και στην 1 έβαζα 100άρα. Μόλις κάνω 4-5 γεμίσματα 100άρα θα δούμε τι γίνεται και με κατανάλωση και με τράβηγμα. Αν οδηγήσεις το si θα δεις ότι είναι άλλο μοτέρ...μέχρι τις 3.000 είναι κάπως flat και από 3.000 και πάνω ανεβάζει σαν παλαβό και βγάζει όλη τη ροπή. Αν είσαι petrolhead είναι απόλαυση!!!
Βασικά έπεσε η κατανάλωση...από 17 σε 15. Νομίζω θα σταθεροποιηθεί γύρω στα 14, που είναι λογικό.
Καλό το diesel, οικονομικό και ροπάτο...αλλά αυτόν τον ήχο του ατμοσφαιρικού εκεί στις 5.000-6000-7000 στροφές δεν τον έχει...
Πήγαινέ το νορμάλ βρε λιγάκι και δες πόσο καίει......όσο για το diesel, όταν βρεθούμε (ξέρεις που εσύ) και σου δώσω βόλτα, θα μου πεις μετά......
-
Νίκο,Παρατήρησα στο spritmonitor πως η απλή 320i (170ΗΡ) έχει κατά Μ.Ο καταναλώσεις 8,54 l/100Km ενώ η 320si έχει κατά Μ.Ο καταναλώσεις 10,77 l/100Km .......
Γιατί τον χρήστη Si τον ενδιαφέρει σαφώς λιγότερο η κατανάλωση από έναν χρήση απλής 320 ή ακόμα περισσότερο diesel. Aλλιώς δεν θα την είχε αγοράσει. Α και έχει και μια τάση να την πάει ( είτε επειδή η ροπή είναι πιο ψηλά είτε γιατι έτσι γουστάρει ) πιο γρήγορα από τους άλλους. just my 2 cents και έλεος πια με τις καταναλώσεις όλοι έχουμε καταλάβει οτι έχεις αγοράσει το οικονομικότερο αμάξι στον κόσμο.
-
Καλοτάξιδα και για τους 2 σας. Αμαξάρες. Ακαεφ, την 'έκλεψες' με 21μισο
-
Ακριβώς, βάλτε ένα τέλος ρε παιδιά στην ανούσια συζήτηση των καταναλώσεων δεν σχολιάζουμε το daihatsu couore...ξενερώνετε το θέμα δεν το καταλαβαίνεται;;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί τον χρήστη Si τον ενδιαφέρει σαφώς λιγότερο η κατανάλωση από έναν χρήση απλής 320 ή ακόμα περισσότερο diesel. Aλλιώς δεν θα την είχε αγοράσει. Α και έχει και μια τάση να την πάει ( είτε επειδή η ροπή είναι πιο ψηλά είτε γιατι έτσι γουστάρει ) πιο γρήγορα από τους άλλους. just my 2 cents και έλεος πια με τις καταναλώσεις όλοι έχουμε καταλάβει οτι έχεις αγοράσει το οικονομικότερο αμάξι στον κόσμο.Κουβέντα κάνουμε, ερώτημα υπέβαλα, ουδέν μεμπτόν....
Όσο για την τελευταία πρόταση, δεν έχεις δει αυτόν μάλλον....
-
Πήγαινέ το νορμάλ βρε λιγάκι και δες πόσο καίει......όσο για το diesel, όταν βρεθούμε (ξέρεις που εσύ) και σου δώσω βόλτα, θα μου πεις μετά......Normal το πάω
Όταν ακούσεις πως κάνει το μοτέρ...δε παίζει να μη θες να το πατήσεις μέχρι το κόφτη...εκεί ξεχνάς λίτρα, μέση, βενζίνες κλπ...και απλά απολαμβάνεις τον ήχο και τη ροπή...εκεί τραβάει, εκεί πρέπει να το πιέζεις, έτσι είναι το μοτέρ αυτό (και όλα τα ατμοσφαιρικά βασικά) ...δε τραβάει και video το iPhone
Το diesel είναι σούπερ οικονομικό, ροπάτο και άνετο σε ταξίδια...άλλο στυλ οδήγησης.
BMW FORUM