-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ε τοτε πως λενε καποιοι οτι θα αναστατωσει την κατηγορια κ τον ανταγωνισμο κτλ?καταλαβα..παλι θεωριες κ τρολαρισματα για να χαμε να λεγαμε..Καλα τι δεν καταλαβες σε αυτο που σου εγραψα πιο πανω?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εν πασει περιπτωσει που λεει και ενας φιλος μου...( )325i ειναι η καλυτερη λυση...
Πρέπει όμως να σκεφτείς ότι μετά αν θέλεις να το πουλήσεις στο αγοράζουν κοψωχρονιά (όπως τώρα την 120i) γιατί είναι 3λτ και ειδικό αυτοκίνητο για Ελλάδα...είναι εντελώς αντιπεμπορικό. Ναι μεν 6κυλ, τυπικό μοτέρ BMW και από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου κλπ κλπ...αλλά δεν τους απασχολεί καθώς έχεις ένα εντελώς αντιεμπορικό αυτοκίνητο.
Θέλω να πω ότι μπορεί ναι μεν το 320i με το 325i να έχουν 5.000 διαφορά, να είναι ΠΟΛΥ πιο fun το 325i και τυπική BMW...αλλά στη μεταπώληση το 320i φεύγει πολύ πιο εύκολα και κρατάει καλύτερα μεταπώληση από την αντιεμπορική 325i επειδή είναι 3λτ. Τα €5.000 διαφορά μπορεί να είναι δηλαδή και €10.000 διαφορά. Άσε που το μοτέρ του 325i θα το σταματήσει από την επόμενη γενιά και ίσως σταματήσουν και το 330i με τα 272. Άρα μετά θα έχεις θέμα. Δεν είναι δηλαδή το παν τα άλογα, οι ροπές και οι επιδόσεις...υπάρχουν και πιο ουσιαστικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς.
Πήγα πάλι μια βόλτα με καθισματάκι μαζί και είδα και το Insignia.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η 159 έχει ΑΘΛΙΟΥΣ χώρους και ΠΟΛΥ χειρότερους από τη 3άρα...πράγμα απογοητευτικό για μπροστοκίνητο να έχει καλύτερους χώρους από πισωκίνητο. Τα καθίσματα είναι πιο στενά πίσω στην 159, το καθισματάκι του παιδιού μπαίνει αλλά αφενός το κατώφλι τις πίσω πόρτας είναι πιο χαμηλό και κοφτό και το πίσω κάθισμα πιο ψηλό από της 3άρας και αφετέρου έχοντας βάλει το καθισματάκι στο πίσω κάθισμα το εμπρός γίνεται κάπως άβολο γιατί πρέπει να σηκώσεις τη πλάτη για να χωρέσει πίσω. Τέλος, το άνοιγμα του πορτ-μπαγκάζ είναι πιο στενό και βεβαίως είναι και πιο μικρό από της 3άρας...50 ολόκληρα λίτρα μικρότερο. Να φανταστείτε ότι στην 159 ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΕ να περάσει το καθισματάκι μέσα
Η 3άρα μου έκανε εντύπωση. Δε τη περίμενα να έχει τέτοιους χώρους πίσω. Ρυθμίζω το κάθισμα το οποίο είναι μάλιστα και πιο ξαπλωτό απ'ότι στην 159 και έχει ακόμα χώρο 5 εκατοστά να πάει πίσω και να το σφηνώσει. Στην 159 ήταν πιο άβολα τα πράγματα. Επίσης, το κατώφλι της πόρτας είναι πιο ανοιχτό (λόγω Hofmeister kink ίσως ) και μπαίνει πιο άνετα το παιδί. Τέλος, το πορτ-μπαγκάζ έχει και μεγαλύτερο κατώφλι και χωράει να περάσει το καθισματάκι...είναι πιο βαθύ, πιο πλατύ και μακρύτερο.
Το Insignia μια αηδία σκέτη ...πραγματικά ανακατεύτηκα! Κουμπάκια παντού, φιλέτα αλουμινίου παντού και υπερβολικά, λεπτό τιμόνι και παχύ κέντρο...βρώμαγε και η δερματίνη που είχαν μέσα (ελπίζω να μην ήταν δέρμα)...χάλια σας λέω, χάλια! Από χώρους βεβαίως πίσω κάνεις πάρτι, μεγαλύτερους και από τα δύο (βεβαίως είναι αμάξι κοντά στα 5 μέτρα ) αλλά στο 4θυρο, πορτ-μπαγκάζ έχει ναι μεν ΠΟΛΥΥΥΥ μακρύ αλλά ΠΟΛΥ ρηχό και με μικρότερο άνοιγμα...ενώ το 5θυρο είναι ναι μεν πιο πρακτικό, αλλά είναι η κόρη της ασχήμιας
Αυτά...μάλλον κλείνω προς 320i M-Pack...θα χάσουν που θα χάσουν τα ατμοσφαιρικά αν βγουν τα turbo της BMW, μη μου μείνει το 325i και δε μπορώ να το διώξω μετά...αμαρτία είναι, άλλωστε ΜΙΑ χαρά πάει και το 320i (αν είναι δυνατόν δηλαδή...170 άλογα έχει...μας έχουν πάρει τα μυαλά νομίζω τα περιοδικά με τα supercars) και μια χαρά απολαυστικό είναι στις στροφές, στην Εθνική και παντού.
Περιμένω να δω τι θα γίνει γενικώς και θα περιμένω να μπει το νέο έτος να πράξω ανάλογα, γιατί τώρα πληρώνεις διπλά τέλη...δεν έχει νόημα.
Σας έχω πρήξει...I know...αλλά δεν έχω και σε κανένα να πω το πόνο μου
-
ε τοτε πως λενε καποιοι οτι θα αναστατωσει την κατηγορια κ τον ανταγωνισμο κτλ?καταλαβα..παλι θεωριες κ τρολαρισματα για να χαμε να λεγαμε..Τα μοτέρ θα βγούνε, αλλά θα μπούνε πρώτα στη νέα 1 και είναι άγνωστο πόσα άλογα θα βγάζουν. Κρατιέται απίστευτη σιγή από τη BMW και ακούστηκε ότι τα εξελίσσει αρκετά χρόνια τώρα.
Ιδού οι αποδείξεις:
Source: http://www.worldcarfans.com/10910132238 ... ype-caught
Source: http://www.worldcarfans.com/10909112163 ... back-spied -
ε τοτε πως λενε καποιοι οτι θα αναστατωσει την κατηγορια κ τον ανταγωνισμο κτλ?καταλαβα..παλι θεωριες κ τρολαρισματα για να χαμε να λεγαμε..Όπως έγραψα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα στοιχεία, δλδ. αυτά που ρωτάς εσύ. Ανεπίσημα ξέρουμε ότι θα είναι 200 - 280ps (μάλλον θα βγάινει σε πάρπαπάνω απο 1 έκδοση ιπποδύναμης) και θα έχει τη γνωστή ποιότητα λειτουργίας των BMW, ακόμα και τον 4κύλινδρων. Το αναστάτωμα της αγοράς (το οποίο είναι λίγο υπερβολή) έχει να κάνει με τα εξής:
- Θα έχει απόδοση μεγαλύτερη από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.
- Θα είναι αντίστοιχα ή πιο οικονομικός (λόγο Effecient Dynamics)
- Θα τον φοράνε BMW, δλδ. πισωκίνητα αυτοκίνητα με σπορ προσανατολισμό με ότι αυτό σημαίνει για κάποιους ανθρώπους. Πρακτικά σημαίνει ότι το αρκετά μεγάλο μερίδιο αγοράς της BMW θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο, ειδικά στην μικρομεσαία κατηγορία.
Καλά κάνεις και μας πρήζεις...!!! Που αλλού να τα πείς!?!?
Πάντως, επειδή έχω οδηγήσει αρκετά και έχω πάει και ταξίδι με 320i Cabrio και αυτόματη, μπορώ να πώ ότι το αυτοκίνητο μια χαρά πάει στον δρόμο. Σίγουρα δεν βάζει φωτιά και σίγουρα σε μια προσπέραση (ρεπριζ) θέλει περισσότερο χρόνο από ένα αντίστοιχο Turbo. Αλλά και χιλιόμετρα ανεβάζει, και στροφάρει ψηλά και γρήγορα και κρατάει και υψηλή ταχύτητα σχετικά άνετα. Απλά θέλει να μην φοβάσαι να πατήσεις το γκάζι και πάς μέχρι 6.500 - 7.000σαλ.
-
εκτός από το καθισματάκι ... να παίρνεις μαζί και το καροτσάκι !!!! δεν κάνω πλάκα ... στο δικό μου V50, κατά τύχη χωράει ίσα ίσα στο πλάτος.
Σκεπτόμενος τώρα, 1χρόνο μετά την αγορά του αυτοκινήτου μου και 6μηνών μπαμπάς, θα σου έλεγα να ΜΗΝ παρασυρθείς και αγοράσεις ΤΩΡΑ αυτοκίνητο και ειδικά BMW, αφού αναμένονται τα turbomoter. Κράτα την 120 για λίγο καιρό, ακόμα και αφ ότου γεννηθεί το μωρό και μετά βλέποντας τις πραγματικές σου ανάγκες, επιλέγεις. Αν θες σώνει και καλά να πάρεις την 320, οπωσδήποτε κάνε ένα τεστdrive την 325-330 στην ίδια διαδρομή που οδήγησες την 320. Δίνοντας το 106R, αφού έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουμε εκεί μέσα και με την 'αυθυποβολή μου ' ότι χρειάζομαι ένα ασφαλές ποιοτικό και με χώρους αυτοκίνητο, επέλεξα το V50 1.8. Σήμερα μετανιώνω 1000 φορές που για 10.000€ δεν επέλεξα το V50 T5 AWD. Πίστευα ότι μια χαρά πάει και το 1.8, καλά πάει, αλλά αν δεν είσαι ανήσυχος και αν δεν θες να προσπερνάς κουλούς και νταλίκες σε επαρχιακούς δρόμους. Ε εκεί (ρεπρίζ) το turbo δεν έχει αντίπαλο.
Επιλογή 2η ..... κράτα την κούκλα σου 120 και πάρε ένα 2ο οικογενειακό Μτχ μέχρι 10.000€€ πχ πασσάτ 1.8Τ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
εν πασει περιπτωσει που λεει και ενας φιλος μου...( )
325i ειναι η καλυτερη λυση...
Πρέπει όμως να σκεφτείς ότι μετά αν θέλεις να το πουλήσεις στο αγοράζουν κοψωχρονιά (όπως τώρα την 120i) γιατί είναι 3λτ και ειδικό αυτοκίνητο για Ελλάδα...είναι εντελώς αντιπεμπορικό. Ναι μεν 6κυλ, τυπικό μοτέρ BMW και από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου κλπ κλπ...αλλά δεν τους απασχολεί καθώς έχεις ένα εντελώς αντιεμπορικό αυτοκίνητο.
.......
Περιμένω να δω τι θα γίνει γενικώς και θα περιμένω να μπει το νέο έτος να πράξω ανάλογα, γιατί τώρα πληρώνεις διπλά τέλη...δεν έχει νόημα.
δεν ξερω για σενα αν σε επεισες αλλα εμενα με επεισες...
οντως με το Μ πακ φτιαχνει ΠΟΛΥ η Ε90 μετα το φεις...αντε με το καλο αλλος ενας με 320i!!!!!
ποιο χρωμα εχεις στο μυαλο...;το ιδιο με τον ασσο;
αφιερωμενο...
το αμαξι γραφει στον φακο....
ΥΓ.εννοειται σε εμας να τα λες ολα...ειμαστε οι εν bmw αδερφοι σου και συνοδηποροι....
αν δεν μιλησουμε εδω για αυτοκινητα που μας καινε που θα τα πουμε; -
Η 320 δεν έχει μεγαλύτερους χώρους από την 159. Έχει αντίστοιχους. Ο χώρος αποσκευών στην 320 δεν έχει ρεζέρβα, γι' αυτό είναι μεγαλύτερος. Αν αφαιρέσεις την κανονικών διαστάσεων ρεζέρβα και από την 159, είσαι στα ίδια ή πιθανόν και στα περισσότερα...
Αν κάποιος έχει μεγάλα παιδιά, θα στριμωχτεί και στα δύο αυτοκίνητα. Για μια οικογένεια με μωρό, οι χώροι και των δύο είναι υπεραρκετοί.
Εννοείται, η αγορά πρέπει να γίνει από το νέο έτος, για να δω κι εγώ τι θα γίνει με φορολογία και τέλη!
-
εδω κανεις λαθος νομιζω.
δεν εχει αντιστοιχους με την 3...ισως με την 1...
ειναι απιστευτα κλειστοφοβικη δεν εχει αυτο που λεμε αερα η καμπινα της και η εκμεταλευση των χωρων ειναι κακιστη.
ειμαι στο μεσο ορο σε μεγεθος 1,80 80κιλα και οταν μπηκα πρωτη φορα στην 159 που ειχε κανει ασχημη εντυπωση.ο τροπος που ειναι το ταμπλω απεναντι απο το καθισμα και ειδικα ο χωρος για τα κεφαλια πισω και το πλατος ειναι απαραδεκτος για αμαξι αυτου του μεγεθους.
το ιδιο και για τα γονατα...δεν λεω οτι η 3αρα ειναι E class αλλα ιδια με την 159 δεν ειναι. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
εκτός από το καθισματάκι ... να παίρνεις μαζί και το καροτσάκι !!!! δεν κάνω πλάκα ... στο δικό μου V50, κατά τύχη χωράει ίσα ίσα στο πλάτος.Σκεπτόμενος τώρα, 1χρόνο μετά την αγορά του αυτοκινήτου μου και 6μηνών μπαμπάς, θα σου έλεγα να ΜΗΝ παρασυρθείς και αγοράσεις ΤΩΡΑ αυτοκίνητο και ειδικά BMW, αφού αναμένονται τα turbomoter. Κράτα την 120 για λίγο καιρό, ακόμα και αφ ότου γεννηθεί το μωρό και μετά βλέποντας τις πραγματικές σου ανάγκες, επιλέγεις. Αν θες σώνει και καλά να πάρεις την 320, οπωσδήποτε κάνε ένα τεστdrive την 325-330 στην ίδια διαδρομή που οδήγησες την 320. Δίνοντας το 106R, αφού έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουμε εκεί μέσα και με την 'αυθυποβολή μου ' ότι χρειάζομαι ένα ασφαλές ποιοτικό και με χώρους αυτοκίνητο, επέλεξα το V50 1.8. Σήμερα μετανιώνω 1000 φορές που για 10.000€ δεν επέλεξα το V50 T5 AWD. Πίστευα ότι μια χαρά πάει και το 1.8, καλά πάει, αλλά αν δεν είσαι ανήσυχος και αν δεν θες να προσπερνάς κουλούς και νταλίκες σε επαρχιακούς δρόμους. Ε εκεί (ρεπρίζ) το turbo δεν έχει αντίπαλο.
Επιλογή 2η ..... κράτα την κούκλα σου 120 και πάρε ένα 2ο οικογενειακό Μτχ μέχρι 10.000€€ πχ πασσάτ 1.8Τ.
Τα turbomoter θέλουν άλλα 2 χρόνια για να μπούνε στο νέο 'Άσσο' και μετά τον επόμενο χρόνο βγαίνει η νέα 3άρα και ΜΠΟΡΕΙ να μπούνε και εκεί. Άρα δεν είναι τίποτα σίγουρο και τα 3 χρόνια είναι αρκετά.
325i & 330i test drive δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν.
Για το καροτσάκι έχω πάρει μέτρα
εν πασει περιπτωσει που λεει και ενας φιλος μου...
325i ειναι η καλυτερη λυση...
.......
δεν ξερω για σενα αν σε επεισες αλλα εμενα με επεισες...
οντως με το Μ πακ φτιαχνει ΠΟΛΥ η Ε90 μετα το φεις...αντε με το καλο αλλος ενας με 320i!!!!!
ποιο χρωμα εχεις στο μυαλο...;το ιδιο με τον ασσο;
αφιερωμενο...
το αμαξι γραφει στον φακο....
ΥΓ.εννοειται σε εμας να τα λες ολα...ειμαστε οι εν bmw αδερφοι σου και συνοδηποροι....
αν δεν μιλησουμε εδω για αυτοκινητα που μας καινε που θα τα πουμε;...thx...μπλε Le Mans εξωτερικό και κόκκινο δέρμα μάλλον μέσα γιατί το λευκό/μπεζ λερώνει και λερώνει πολύ:
Η 320 δεν έχει μεγαλύτερους χώρους από την 159. Έχει αντίστοιχους. Ο χώρος αποσκευών στην 320 δεν έχει ρεζέρβα, γι' αυτό είναι μεγαλύτερος. Αν αφαιρέσεις την κανονικών διαστάσεων ρεζέρβα και από την 159, είσαι στα ίδια ή πιθανόν και στα περισσότερα...
Αν κάποιος έχει μεγάλα παιδιά, θα στριμωχτεί και στα δύο αυτοκίνητα. Για μια οικογένεια με μωρό, οι χώροι και των δύο είναι υπεραρκετοί.
Εννοείται, η αγορά πρέπει να γίνει από το νέο έτος, για να δω κι εγώ τι θα γίνει με φορολογία και τέλη!
Greg...έχει μεγαλύτερους φίλε...τα είδα back-to-back πριν λίγο...αλλά γενικά οι χώροι είναι υπεραρκετοί...σωστό...και μην αγχώνεσαι, περιμένω.
-
Νίκο...κόκκινο δέρμα!?!? Μου αρέσει, αλλά όχι με μπλέ εξωτερικό. Βέβαια αν εννοείς αυτό της φώτο, όπως φάινεται τουλάχιστον, δεν είναι κόκκινο (Coral Rot) αλλά καφέ/ταμπά (νομίζω το λέει terracota), αυτό έχει ο κολλητός μου στην Cabrio και είναι πανέμορφο σαν χρώμα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Νίκο...κόκκινο δέρμα!?!? Μου αρέσει, αλλά όχι με μπλέ εξωτερικό. Βέβαια αν εννοείς αυτό της φώτο, όπως φάινεται τουλάχιστον, δεν είναι κόκκινο (Coral Rot) αλλά καφέ/ταμπά (νομίζω το λέει terracota), αυτό έχει ο κολλητός μου στην Cabrio και είναι πανέμορφο σαν χρώμα.Ναι λάθος έκφραση το κόκκινο...αυτό που λες είναι. Το καφέ/ταμπά...το λέει κόκκινο-καφέ...αυτό που είναι στη φώτο. Υπάρχουν δύο...το καφέ-κόκκινο και το καφέ. Όχι το καφέ γιατί δε πάει...αλλά το κόκκινο-καφέ ακριβώς όπως είναι στη φώτο και κάνει πολύ ωραία διαφορά με τα αλουμίνια.
Αλλά είναι ανοιχτόχρωμο και θα γίνει χάλια.
Το καφέ για να καταλάβεις είναι αυτό το οποίο δε ταιριάζει καθόλου:
Κρατώ μια επιφύλαξη γιατί από κοντά φαίνονται διαφορετικά.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εδω κανεις λαθος νομιζω.δεν εχει αντιστοιχους με την 3...ισως με την 1...
ειναι απιστευτα κλειστοφοβικη δεν εχει αυτο που λεμε αερα η καμπινα της και η εκμεταλευση των χωρων ειναι κακιστη.
ειμαι στο μεσο ορο σε μεγεθος 1,80 80κιλα και οταν μπηκα πρωτη φορα στην 159 που ειχε κανει ασχημη εντυπωση.ο τροπος που ειναι το ταμπλω απεναντι απο το καθισμα και ειδικα ο χωρος για τα κεφαλια πισω και το πλατος ειναι απαραδεκτος για αμαξι αυτου του μεγεθους.
το ιδιο και για τα γονατα...δεν λεω οτι η 3αρα ειναι E class αλλα ιδια με την 159 δεν ειναι.Και με αριθμους αυτο που λες...Και για να καταλαβει ο Νικος ποσο μικρη ειναι η 159 για κατηγορια D παραθετω σε παρενθεση και του δικου μου το οποιο του φανηκε μικρο (και ειναι)
320 / 159
Μηκος - 4531 / 4660 (4468)
Πλατος - 1817 / 1828 (1845)
Υψος - 1421 / 1417 (1454)
Μεταξονιο - 2760 / 2700 (2640)
Μπροστα μετατροχιο - 1506 / 1578 (1535)
Πισω μετατροχιο - 1535 / 1555 (1531)
Εσωτερικες διαστασεις
Πλατος εμπρος* - 1408 / 1400 (1402)
Πλατος πισω* - 1399 / 1396 (1374)
Υψος εμπρος - 978 / 930 (988)
Υψος πισω - 953 / 900 (945)
Χωρος αποσκευων - 460 / 405 (415)*Στους ωμους
-
Greg...έχει μεγαλύτερους φίλε...τα είδα back-to-back πριν λίγο...αλλά γενικά οι χώροι είναι υπεραρκετοί...σωστό...και μην αγχώνεσαι, περιμένω.
ΟΚ, δεν επιμένω, εξάλλου είναι το τελευταίο πράγμα που κοίταξα και στα δύο!
Εμένα μου άρεσε πολύ η 320 και οι επιδόσεις της μου περισσεύουν. Αλλά πάλι θεωρώ πως βγαίνει πολύ ακριβότερη από την TBi, με τον ίδιο εξοπλισμό θα ξεπεράσεις τα 10Κ διαφορά! Και θα έχεις χειρότερες επιδόσεις.
Αν το ποσό δεν σε ενδιαφέρει και συμβιβάζεσαι με τις επιδόσεις (οι οποίες για μένα είναι μια χαρά...) τότε, πάρε την 320 (το 2010... ). -
Πως είναι δυνατόν να είναι η 159 πιο μακριά και πιο φαρδιά αλλά μέσα να είναι πιο στενή??
Μόνο οι Ιταλοί να κάνουν αυτά
Φάνη...βρήκα κι άλλες φώτο του καφέ-κόκκινου δέρματος:
http://users.skynet.be/bk232099/DSC_0004.JPG
http://users.skynet.be/bk232099/DSC_0014.JPG
http://users.skynet.be/bk232099/DSC_0015.JPGΦαίνεται να δένει ωραία με το μπλε.
Αλλά αυτό ποιο είναι?
http://i208.photobucket.com/albums/bb10 ... C00162.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb10 ... oto043.jpgΕίναι το ίδιο...αυτό είναι το κόκκινο καφέ που έβαλα παραπάνω? ...μπερδεύτηκα
Και το oyster:
http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1229021472
http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1244073049Thx Greg...το 2010, σωστό.
-
Nik το πρωτο χρωματακι ειναι καλυτερο απο το δευτερο...
ελαχιστα πιο βαθυ και δενει οντως με το μπλε....
-
Νίκο...ναι αυτό λέω το κεφε/κόκκινο (όχι το τελείως κόκκινο ούτε το καφέ). Αυτό είναι πολύ ωραίο και ταιριάζει με το μπλε πολύ. Βέβαια και το Oyster είναι πολύ ωραίο και το ανοιχτόχρωμο σου ''μεγαλώνει'' το σαλόνι... έχει μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρείας. Όσο για το λέρωμα, παίρνεις ένα καθαριστικό δέρματος (π.χ. Zaino που είναι από τα καλύτερα) και σε 10' το πολύ το έχεις κάνει καινούργιο.
-
Mystery BMW M3 Caught Testing on Nurburgring
A hardcore M3?BMW aficionados know that once an M car goes into production that's it, there will not be any technical upgrades during its lifecycle. And since the current M3 was launched two years ago a new one is not expected until at least 2013. So then why is BMW testing an M3 around the Nurburgring in 2009? And why does the subject sport a very basic-looking rear wing, a front bumper splitter and what appears to be a roll cage?
A number of ideas are coming up regarding this, including one saying this is a CSL (Coupe Sport Lightweight). It will be remembered that a track-focused lightweight M3 CSL last went on sale with the E46 model. Among others it had a carbon fibre roof, an SMG II transmission, 90-degree fixed front seats and semi-slick tyres. But BMW says a CSL is not on the agenda for the E92.
Another possible culprit could be a road going version of the BMW M3 GT4 race car. Audi is availing units of the R8 GT3 to the public and BMW might be doing the same with its racer. The E46 M3 had a Competition Package which was also called the CS in the UK. But most of its makeup was taken from the CSL and so without it such a derivative seems unlikely. What do readers think?
-
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Mystery BMW M3 Caught Testing on Nurburgring
A hardcore M3?BMW aficionados know that once an M car goes into production that's it, there will not be any technical upgrades during its lifecycle. And since the current M3 was launched two years ago a new one is not expected until at least 2013. So then why is BMW testing an M3 around the Nurburgring in 2009? And why does the subject sport a very basic-looking rear wing, a front bumper splitter and what appears to be a roll cage?
A number of ideas are coming up regarding this, including one saying this is a CSL (Coupe Sport Lightweight). It will be remembered that a track-focused lightweight M3 CSL last went on sale with the E46 model. Among others it had a carbon fibre roof, an SMG II transmission, 90-degree fixed front seats and semi-slick tyres. But BMW says a CSL is not on the agenda for the E92.
Another possible culprit could be a road going version of the BMW M3 GT4 race car. Audi is availing units of the R8 GT3 to the public and BMW might be doing the same with its racer. The E46 M3 had a Competition Package which was also called the CS in the UK. But most of its makeup was taken from the CSL and so without it such a derivative seems unlikely. What do readers think?
GT 4 Strasse Version with KERS.
-
τοτε στα χρηματα αυτα εξαντλησε τα πραγματα για 330/335 μεχρι 50Κ.
αλλιως 320 ΚΑΤΩ απο 45χιλιαρικα...να κανω μια ερωτηση με το κουτο μυαλο μου;
εγω ειμαι Κερκυραιος...αν θελησω να παρω στο μελλον ντιζελ και να κανω ειδικοτητα πχ Αθηνα...οπου και θα μεινω μονιμα 5 χρονια...θα εχω προβλημα με την κυκλοφορια του αυτοκινητου;τι π@π@ριες ειναι αυτα
Αν είναι να κόψω κάτι θα κόψω το δέρμα και να βάλω δερματίνη. ...η δερματίνη κάνει 160 ευρώ αλλά το δέρμα 1900 και πρέπει να βάλω κάτι που θα καθαρίζεται εύκολα (αν και δε πιστεύω ότι αξίζει). 330i δε παίζει, φτάνει τα 60 και η 335i ξεκινάει από 60. ΑΝ παίξει κάτι σε 6κυλ θα είναι 325i που πάει κάπου στα 53 χωρίς δέρμα αλλά δερματίνη και 55 με δέρμα που πάλι λέω δεν αξίζει...καλύτερα πας στο real leather.
ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις xenon, ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις 18άρες, ΔΕΝ μπορείς να μη βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος εδώ που ζούμε, σπορ καθίσματα και σπορ ανάρτηση...αλλιώς παίρνεις άλλο αυτοκίνητο. Η μαγεία της BMW είναι ότι τη φτιάχνεις όπως θέλεις.
We'll see...παίζει να το καθυστερήσω λίγο παραπάνω και να χτυπήσω ένα 325i.
θα δεις τη δικιά μου αυριο σε μπεζ. φέρε και πανι για να δεις πως καθαρίζει με λίγο νερό
Το εχω βρώμικο και επιπλεόν μόνο για σένα... Εχω βάλει και λάσπες μέσα!!!! Πρεπει να παω πλυντήριο το Σάββατο.!!!!Οταν είδα τις τιμε΄ς που είπες... έπαθα πλάκα. (45Κ για τριάρα, τι ειναι αυτό τιμές καταλόγου)
Ρε πάρε μια μεταχειρισμένη 325 (με 2,5 λιτρα) θα βρείς εύκολα με 23Κhttp://auto.slando.gr/athina/bmw_325i_e ... 03397.html
Να φανταστείς ότι εγω πήρα κάτι γυμνό στα 31,5Κ (ζάντες χρώμα και ξύλο και κατι διάφορα)
Αυριο θα σου δείξω που βάλεις το καρότσι και τι καρότσι θα αγοράσεις. Εχουν γεννήσει όλοι στο γραφείο και μάθαμε όλα τα κόλπα
BMW FORUM