-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
997 Carrera 2S!
Κάτι σε panamera κοιτάει
Και σε 911 κοιτάει αν κρίνω από τις αγγελίες που πόσταρε στο Porsche forum. Πάντως αφού δεν έχει παιδιά δεν βλέπω τον λόγο να πάει σε 5θυρο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
997 Carrera 2S!
Κάτι σε panamera κοιτάει
Και σε 911 κοιτάει αν κρίνω από τις αγγελίες που πόσταρε στο Porsche forum. Πάντως αφού δεν έχει παιδιά δεν βλέπω τον λόγο να πάει σε 5θυρο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το μοτερ της το ατμοσφαιρικο με τα 270 το 6κυλινδρο που ειναι απο μαγνησιο και αλουμινιο εχει στοιχειωσει τα ονειρα μου....φανταστικο.
Και τα δικά μου
Όχι είναι καταπληκτικός κινητήρας, ο λατρεμένος μου από την BMW... -
Το ότι η 4πορτη μου αρέσει περισσότερο από την κουπέ είναι ένδειξη ότι γέρασα πριν την ώρα μου, ότι πρέπει να παντρευτώ επειγόντως ή ότι έχω καιρό να πάω οφθαλμίατρο ??
Υπάρχει και άλλος σε αυτό το μάταιο τούτο κόσμο που να πιστεύει το ίδιο ή είμαι 'πειραγμένος' και να πάω να κοιταχτώ ??
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το ότι η 4πορτη μου αρέσει περισσότερο από την κουπέ είναι ένδειξη ότι γέρασα πριν την ώρα μου, ότι πρέπει να παντρευτώ επειγόντως ή ότι έχω καιρό να πάω οφθαλμίατρο ??
Υπάρχει και άλλος σε αυτό το μάταιο τούτο κόσμο που να πιστεύει το ίδιο ή είμαι 'πειραγμένος' και να πάω να κοιταχτώ ??
χτύπησε το βιολογικό σου ρολόι φαίνεται! απόλαυσέ το!
/g -
Δεν ξέρω και μένα κάτι με έπιασε.....έπεσα με τα μούτρα στην τετράπορτη(Ε90 δλδ)....
Εννοείται ατμοσφαιρική...παραμένω κολλημένος στα πολυκύλινδρα ατμοσφαιρικά Bmwδακια. -
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η 92 fl?
Δηλαδή πότε κάποιος πρέπει να κάνει την παραγγελία του προκειμένου να του έρθει μια Ε92 face lift? -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η 92 fl?
Δηλαδή πότε κάποιος πρέπει να κάνει την παραγγελία του προκειμένου να του έρθει μια Ε92 face lift?Ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα. Είναι σε τεστ.
Για να δούμε μήπως τη παρουσιάσουν στη Φρανκφούρτη, αλλιώς...από Γενάρη.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://www.executive-motors.gr/more.asp?id=216Το hard top το χαλάει τα μάλα....sexy εσωτερικό....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
....
Δεν ξέρω και μένα κάτι με έπιασε.....έπεσα με τα μούτρα στην τετράπορτη(Ε90 δλδ)....
Εννοείται ατμοσφαιρική...παραμένω κολλημένος στα πολυκύλινδρα ατμοσφαιρικά Bmwδακια.Θα σε 'χαλούσε' να είναι 4πορτο τούρμπο........diesel
...Για να δούμε μήπως τη παρουσιάσουν στη Φρανκφούρτη, αλλιώς...από Γενάρη.
Θα σου πώ το ερχόμενο Σάββατο που θα πάω...
-
Ερώτηση: μπουζί σε Ε39 κάθε πότε αλλάζουμε; (ίσως το έχω ξαναρωτήσει αλλά άκρη δεν βγήκε, τώρα έχω νέο στοιχείο το TIS) Κοιτάω λίστες αμερικάνικες, κοιτάω λίστες άλλες, κοιτάω το TIS και τελικά δεν είμαι σίγουρος.
Μάλλον είναι σε κάθε Inspection (Ι και ΙΙ) αλλά μετά που έβαλαν καλύτερο μπουζί είναι μόνο κάθε Inspection ΙΙ το οποίο ισχύει και για τις παλιές αν φορέσουν το καλύτερο μπουζί. Ισχύει; -
Ο χρήστης tibet έγραψε:
μετά από ένα σκ με το αμάξι της γυναικας μου, έχει πάει 3ήμερο με τις κολλητές της προς πελοπόνησσο μεριά οπότε πήρε το τρακτέρ για να πάνε κ οι τέσσερις μαζί, μπορώ να πω ότι αν αδυνατήσω λίγο ( πολύ.... αλλά μεταξύ μας) μια χαρά ειναι το αμαξάκι της, λίγο στενό αλλά όκ...άσε που έκανα κ τις ταρζανιές μου... μόνο οι τρελές καταναλώσεις με έκαναν να μην ενθουσιαστώ τελείως, αλλά το να σπας κόφτες πάντα έχει την μαγεία του, καμία σχέση με τον τρόπο οδήγησης του 'τρακτέρ' μου. Άλλες γραμμές, με την ροπή όλα και όλα πιο απλωτά στο τρακτέρ, πολύ πιο μπρουτάλ και ξεζούμισμα στον κόφτη το Μ.
Το τρακτέρ χρόνισε και πάει καλύτερα από ποτε αλλά με προβληματίζει το γεγονώς ότι έχω σοβαρά να ψάχνομαι...
γιατρέ έιμαι σοβαρά;
/g
δε ξέρω για σένα.... αλλά έχω τόσο πολύ δουλειά σίγουρα δεν είμαι καλά...
Πάντως αν δε χωράς το Μκάτι σου... εχασα 2 κιλά αυτές τις 2 εβδομάδες και μπορώ να ψαχτώ... Δυστυχώς θα παω σαλονίκη με αεροπλάνο.... και θαγυρίσωτην ίδια μέρα.... Τον ίδιο χρόνο θα κάναμε!!!!
-
Professeur ειμαι και εγω ερωτευμενος!!!!!!!
Ε90 για παντα...
μεχρι την F30 that is....
-
Για το νεο Ζ4 ξερετε αν το 3.0 μπορει να παρει LSD? Eιναι καλη η adaptive M αναρτηση; Τι τεχνολογια χρησιμοποιει; Αξιζει η διαφορα απο 3.0 σε 35; Καποια αλλα εξτρα που αξιζουν; Εχει καποιος το Logic 7; Ειναι καλό;
-
Το εχουν πει και αλλοι παρα πολλες φορες οτι η διαφορα απο ατμοσφαιρικο 30 σε μπιτουρμπο 35 ειναι χαωδης.
Το ηχοσυστημα που λες τα σπαει, οχι τοσο σε ενταση οσο σε αποδοση. το εχεις στο τερμα και δεν παραμορφωνεται τιποτα. ειναι πολυ καλο πραγματι. και το εχω δει σε αρκετα αυτοκινητα πλεον, δηλαδη το προτιμει ο κοσμος.
-
Τωρα ειδα οτι στο Ζ4 η επιλογη ειναι μεταξυ BMW Business kai BMW Professional. Μηπως ξερει καποιος πιο ειναι καλυτερο; Η διαφορα ειναι γυρω στα 500ε.
Oντως η διαφορα σε επιδοσεις ειναι μεγαλη αλλα υπαρχει και σημαντικη διαφορα στιν τιμη (γυρω στα 5000). Φανταζομαι οτι μακροπροθεσμα θα υπαρχει και διαφορα στο κοστος συντηρησης.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τωρα ειδα οτι στο Ζ4 η επιλογη ειναι μεταξυ BMW Business kai BMW Professional. Μηπως ξερει καποιος πιο ειναι καλυτερο; Η διαφορα ειναι γυρω στα 500ε.Oντως η διαφορα σε επιδοσεις ειναι μεγαλη αλλα υπαρχει και σημαντικη διαφορα στιν τιμη (γυρω στα 5000). Φανταζομαι οτι μακροπροθεσμα θα υπαρχει και διαφορα στο κοστος συντηρησης.
πάρε το γρήγορο χωρίς extra. καλύτερα
-
- 35 !
Το πιο ουσιωδες 'εξτρα' που μπορουμε (και πρεπει να προσπαθουμε) να βαζουμε ειναι ενας 'καλος' κινητηρας. Φυσικα σε συναρτηση με τη χρηση που εχουμε στο νου μας. Αν παντως καποιος υποψιαζεται οτι ειναι πετρολ χεντ τοτε τα αλογα και η ροπη ποτε δεν ειναι 'αρκετα' !
Για το κοστος χρησης/συντηρησης του τουρμπατου δεν εχω συγκεκριμενα στοιχεια αλλα δεν θεωρω οτι θα υπαρχουν οι τεραστιες διαφορες.
Το μονο 'προβλημα' που μπορω να εντοπισω στην Ζ4 35 (και για οποιον την φτανει σχετικα ανετα) ειναι οτι πλησιαζει επικινδυνα την νεα Μποξστερ Ες απο την οποια αν εξαιρεσεις τη ροπη δεν θεωρω οτι υπερτερει εμφανως καπου...
- 35 !
-
- 35 !
Το πιο ουσιωδες 'εξτρα' που μπορουμε (και πρεπει να προσπαθουμε) να βαζουμε ειναι ενας 'καλος' κινητηρας. Φυσικα σε συναρτηση με τη χρηση που εχουμε στο νου μας. Αν παντως καποιος υποψιαζεται οτι ειναι πετρολ χεντ τοτε τα αλογα και η ροπη ποτε δεν ειναι 'αρκετα' !
Για το κοστος χρησης/συντηρησης του τουρμπατου δεν εχω συγκεκριμενα στοιχεια αλλα δεν θεωρω οτι θα υπαρχουν οι τεραστιες διαφορες.
Το μονο 'προβλημα' που μπορω να εντοπισω στην Ζ4 35 (και για οποιον την φτανει σχετικα ανετα) ειναι οτι πλησιαζει επικινδυνα την νεα Μποξστερ Ες απο την οποια αν εξαιρεσεις τη ροπη δεν θεωρω οτι υπερτερει εμφανως καπου...
Εκτός από την ροπή χαμηλά, παντού αλλού υπερτερεί η Porsche και μάλιστα με διαφορά αλλά η διαφορά τιμής είναι πάλι μεγάλη υπέρ της BMW.
- 35 !
BMW FORUM