-
Με τα 6 χλμ παραπάνω τελικής τον έφαγες...? Θα πρέπει να είχε πολύ ενδιαφέρον η κόντρα...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Με τα 6 χλμ παραπάνω τελικής τον έφαγες...? Θα πρέπει να είχε πολύ ενδιαφέρον η κόντρα...Καλημέρα,
Κατ'αρχήν δεν ήταν κόντρα, ηλικιακά δεν επιτρέπονται αυτά σε μένα......
Ένα παιχνιδάκι κατά την πορεία μας ήταν, αλλά και πάλι εσένα λίγα σου φαίνονται 6ΚΜ?
Το θέμα είναι πως 2500cc ήταν και βενζίνη και 20 περισσότερα άλογα και πάλι όμως.......
-
Αυτό που σου λέει είναι ότι με μόνο 6 χλμ παραπάνω τελικής μπορεί να χρειαστείς κανα χλμ να τον προσπεράσεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτό που σου λέει είναι ότι με μόνο 6 χλμ παραπάνω τελικής μπορεί να χρειαστείς κανα χλμ να τον προσπεράσειςΈλα 'δικηγόρε' εσύ.......αμέσως....
Δεν τον προσπέρασα, δεν μπορούσε να με φτάσει βρε.....
ΥΓ: Έφτασα Ανκόνα, κατεβαίνω στο αμάξι κι ετοιμάζομαι για την αποβίβαση και το μεγάλο ταξίδι των 1300ΚΜ....
-
Όλα αυτά με την μπαγκαζιέρα οροφής με μέγιστη συνιστώμενη ταχύτητα τα 130χλμ.....;;
Πρέπει να είχες μεγάλη εμπιστοσύνη στις μπάρες και στην στήριξη της μπαγκαζιέρας... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όλα αυτά με την μπαγκαζιέρα οροφής με μέγιστη συνιστώμενη ταχύτητα τα 130χλμ.....;;
Πρέπει να είχες μεγάλη εμπιστοσύνη στις μπάρες και στην στήριξη της μπαγκαζιέρας...Καλημέρα από το σπίτι μου επιτέλους, πριν λίγο έφτασα και είμαι πτώμα, θα γράψω μόνο εδώ ένα μήνυμα για την ώρα, χρειάζομαι ξεκούραση μετά από 14 ώρες οδήγηση.....
Σε πιάνω αδιάβαστο 'όνυχα', οι μπαγκαζιέρα & οι σχάρες ήταν μόνο για τις διακοπές εν Ελλάδι, η επιστροφή Γερμανία έγινε χωρίς αυτές φυσικά, εξ ου και η 'άτυπη δοκιμή' με το ψοφίμι (Jaguar)....
K A Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ......
-
Yes but its a JJaaag
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Yes but its a JJaaagKlein Main......που λεν και στο χωριό μου...
Τελικά δεν αξίζουν τα ΒΜW Diesel, δείτε λεπτομέρειες από τη διαδρομή μου και ειδικά τις καταναλώσεις εδώ.......απίστευτη οικονομία καυσίμου στο μποτιλιάρισμα κάνει το Start-Stop, και ξεκουράζει τον κινητήρα...
-
Όποιος παίρνει αυτές τις Jag είναι άξιος της μοίρας του (αλήθεια φτάνει κανα 50.000€?)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όποιος παίρνει αυτές τις Jag είναι άξιος της μοίρας του (αλήθεια φτάνει κανα 50.000€?)Μπα, από 36 έως 40.000 ευρώ.....
-
Ναι αλλά εκτός από Jaaaag είναι και πανέμορφη...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Yes but its a JJaaag
Klein Main......που λεν και στο χωριό μου...
Τελικά δεν αξίζουν τα ΒΜW Diesel, δείτε λεπτομέρειες από τη διαδρομή μου και ειδικά τις καταναλώσεις εδώ.......απίστευτη οικονομία καυσίμου στο μποτιλιάρισμα κάνει το Start-Stop, και ξεκουράζει τον κινητήρα...
Καλησπέρα,
μιας που το ανέφερες.... το stop and start κάνει δουλειά?? έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι ειδικός) οτι σε μακρόχρονη χρήση θα ταλαιπωρίσει τη μίζα και την μπαταρία?? Λένε επίσης οτι ο κινητήρας καταπονείται αρκετά σε κάθε εκίνησή του λόγω του οτι δεν λιπαίνεται σωστα για τα πρώτα seconds (ή αυτό ισχύει μόνο όταν είναι κρύος; ).
θα ήθελα να ήξερα πόσοι απο τους κατόχους αυτοκινήτων που διαθέτουν start&stop το χρησιμοποιούν..... -
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Yes but its a JJaaag
Καλησπέρα,
μιας που το ανέφερες.... το stop and start κάνει δουλειά?? έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι ειδικός) οτι σε μακρόχρονη χρήση θα ταλαιπωρίσει τη μίζα και την μπαταρία?? Λένε επίσης οτι ο κινητήρας καταπονείται αρκετά σε κάθε εκίνησή του λόγω του οτι δεν λιπαίνεται σωστα για τα πρώτα seconds (ή αυτό ισχύει μόνο όταν είναι κρύος; ).
θα ήθελα να ήξερα πόσοι απο τους κατόχους αυτοκινήτων που διαθέτουν start&stop το χρησιμοποιούν.....'Λένε έ'??
Η μίζα είναι ειδικά φτιαγμένη για τη χρήση αυτή, η μπαταρία φορτίζει κάθε φορά που οδηγάς μέσω του BMW ED, η λίπανση γίνεται με ξεχωριστή ηλεκτρική αντλία και δεν χρειάζεται να είναι αναμένος ο κινητήρας, το να μην το χρησιμοποιείς είναι στη δική σου ευχέρεια αλλά είναι σωτήριο σύστημα τόσο για την κατανάλωση όσο και για τους ρύπους στο περιβάλλον...
-
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Yes but its a JJaaag
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ήξερα πόσοι απο τους κατόχους αυτοκινήτων που διαθέτουν start&stop το χρησιμοποιούν.....Και βέβαια κάνουν δουλειά...εφόσον το μοτέρ παραμείνει σβηστό από 4 δευτερόλεπτα και πάνω. Πιο κάτω είναι 50/50.
Τώρα ο κάθε 'Έλληνάρας Μηχανικός' βγάζει ένα πόρισμα και λέει...'μπα, αυτά χαλάνε'
Η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα (γιατί να πάθει? ) και η μίζα του auto s/s μου έχουν πει ότι είναι ξεχωριστή και διαφορετική από τη κανονική, άλλωστε φαίνεται από το πόσο γρήγορα παίρνει μπροστά.
Αυτό που λες ισχύει για το αν το μοτέρ είναι κρύο, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει παντού το λάδι. Εκεί, ίσως υπάρξει θέμα, αλλά η BMW το έχει προλάβει και δεν αφήνει το σύστημα να 'σβήσει' το μοτέρ αν δεν έχει φτάσει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας. Εν ολίγης, για να σβήσει το μοτέρ θα πρέπει:
- Η θερμοκρασία περιβάλλοντος να είναι κάτω των 30C
- Η θερμοκρασία του κινητήρα να είναι η κατάλληλη
- Η θερμοκρασία της καμπίνας να έχει πέσει (αν είναι ανοιχτό το A/C)
- Η μπαταρία του αυτοκινήτου να είναι πλήρως φορτισμένη.
Όλα τα παραπάνω το αυτοκίνητο τα 'διαβάζει' μόνο του και αναλόγως κρίνει. Τώρα αν κάποιος δε το θέλει, το απενεργοποιεί.
Προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια.
-
Τα εξακύλινδρα γιατί δεν το έχουν;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τα εξακύλινδρα γιατί δεν το έχουν;Καλή ερώτηση. Προφανώς δε το έχουν εξελίξει ακόμα και σε αυτά τα μοτέρ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τα εξακύλινδρα γιατί δεν το έχουν;
Καλή ερώτηση. Προφανώς δε το έχουν εξελίξει ακόμα και σε αυτά τα μοτέρ
Μπά, μάλλον επειδή στα 6κύλινδρα μεγαλύτερη σημασία έχει η απόδοση-απόλαυση και όχι η οικονομία.....
-
έχω Μ3 χτυπημένη από πρόσφατο ατύχημα οδικό, όχι τίποτα το τραγικό αλλά έχει την δουλίτσα του...
Μπορείτε εσείς που έχετε φάει τους αντιπροσώπους με το κουτάλι να μου πείτε που να προτείνω να πάει????
please!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Yes but its a JJaaag
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ήξερα πόσοι απο τους κατόχους αυτοκινήτων που διαθέτουν start&stop το χρησιμοποιούν.....Και βέβαια κάνουν δουλειά...εφόσον το μοτέρ παραμείνει σβηστό από 4 δευτερόλεπτα και πάνω. Πιο κάτω είναι 50/50.
Τώρα ο κάθε 'Έλληνάρας Μηχανικός' βγάζει ένα πόρισμα και λέει...'μπα, αυτά χαλάνε'
Η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα (γιατί να πάθει? ) και η μίζα του auto s/s μου έχουν πει ότι είναι ξεχωριστή και διαφορετική από τη κανονική, άλλωστε φαίνεται από το πόσο γρήγορα παίρνει μπροστά.
Αυτό που λες ισχύει για το αν το μοτέρ είναι κρύο, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει παντού το λάδι. Εκεί, ίσως υπάρξει θέμα, αλλά η BMW το έχει προλάβει και δεν αφήνει το σύστημα να 'σβήσει' το μοτέρ αν δεν έχει φτάσει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας. Εν ολίγης, για να σβήσει το μοτέρ θα πρέπει:
Όλα τα παραπάνω το αυτοκίνητο τα 'διαβάζει' μόνο του και αναλόγως κρίνει. Τώρα αν κάποιος δε το θέλει, το απενεργοποιεί.
Αληθεια παιρνει πιο γρηγορα μπροστα?? Κ κατι αλλο ... Αν οπως λεμε οι συνθηκες ειναι καταλληλες, σβηνει τη μηχανη με το που ακινητοποιηθει το αυτοκινητο? ή περιμενει λιγο? Επισης στο ξεκινημα υπαρχει υστερηση ή ξεκιναει αμεσως οπως αυτα που δεν εχουν το συστημα???
-
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
Yes but its a JJaaag
Καλησπέρα,
Αληθεια παιρνει πιο γρηγορα μπροστα?? Κ κατι αλλο ... Αν οπως λεμε οι συνθηκες ειναι καταλληλες, σβηνει τη μηχανη με το που ακινητοποιηθει το αυτοκινητο? ή περιμενει λιγο? Επισης στο ξεκινημα υπαρχει υστερηση ή ξεκιναει αμεσως οπως αυτα που δεν εχουν το συστημα???
Παίρνει ΑΜΕΣΩΣ μπροστά. Δηλαδή τόσο γρήγορα που δε μπορείς να το ξεγελάσεις. Με το που πατήσω το συμπλέκτη και όσπου να βάλω ταχύτητα είναι ήδη σε λειτουργία το μοτέρ. Μάλιστα έχει μεγάλη διαφορά από όταν το βάζω μπροστά με το κουμπί, δηλαδή κάνει 3-4 περιστροφές η μίζα όσπου να πάρει (και ίσως παραπάνω), από όταν παίρνει όταν είναι σε κατάσταση Auto Start-Stop. Στο Auto S-S παίρνει ΑΜΕΣΩΣ...και όταν λέω αμέσως, ΑΜΕΣΩΣ. Προσπάθησα άπειρες φορές να το ξεγελάσω και δε τα κατάφερα. Προσπάθησα δηλαδή να έχω τη ταχύτητα έτοιμη (αριστερά δηλαδή πριν κουμπώσει) και πήρε μόλις τη κούμπωσα. Μάλιστα όχι μόνο πήρε, αλλά ήταν έτοιμες ήδη οι στροφές να φύγει. Δεν έχει καμία υστέρηση το γκάζι...και με το που πάρει είσαι έτοιμος να πατήσεις γκάζι και να φύγεις. Είναι άκρως εντυπωσιακό θα έλεγα.
Το μοτέρ σβήνει όταν αποσυμπλέκεις και πάει όταν στα 0κμ/ω. Αν είσαι σταματημένος και έχεις πατημένο το συμπλέκτη δε σβήνει, αν το αφήσεις θα σβήσει. Όταν δε σβήσει, δε καταλαβαίνεις τίποτα. Όταν πάρει νιώθεις ένα κλασσικό τράνταγμα...αλλά τίποτα το φοβερό. Επίσης αν σταματήσεις με 0κμ/ω και σηκώσεις χειρόφρενο ή βγάλεις ζώνη και αφήσεις το συμπλέκτη δε σβήνει. Αν τώρα βγάλεις τη ζώνη ενώ είναι σβηστό, σου βγάζει ένα θαυμαστικό (!) και δε παίρνει μπροστά γιατί θεωρεί ότι μπορεί να βγεις από το αυτοκίνητο. Επίσης παίρνει και μπροστά αν η ταχύτητα είναι πάνω 3κμ/ω...δηλαδή αν το αφήσεις να τσουλήσει και πάει στα 3κμ/ω παίρνει αμέσως μόνο του. Τέλος, αν 'δει' ότι είτε θολώνουν τα τζάμια το χειμώνα ή ζεσταίνει η καμπίνα θα πάρει πάλι μπροστά μόνο του.
BMW FORUM