Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Yes but its a JJaaag
Klein Main......που λεν και στο χωριό μου...
Τελικά δεν αξίζουν τα ΒΜW Diesel, δείτε λεπτομέρειες από τη διαδρομή μου και ειδικά τις καταναλώσεις εδώ.......απίστευτη οικονομία καυσίμου στο μποτιλιάρισμα κάνει το Start-Stop, και ξεκουράζει τον κινητήρα...
Καλησπέρα,
μιας που το ανέφερες.... το stop and start κάνει δουλειά?? έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι ειδικός) οτι σε μακρόχρονη χρήση θα ταλαιπωρίσει τη μίζα και την μπαταρία?? Λένε επίσης οτι ο κινητήρας καταπονείται αρκετά σε κάθε εκίνησή του λόγω του οτι δεν λιπαίνεται σωστα για τα πρώτα seconds (ή αυτό ισχύει μόνο όταν είναι κρύος; ).
θα ήθελα να ήξερα πόσοι απο τους κατόχους αυτοκινήτων που διαθέτουν start&stop το χρησιμοποιούν.....
Και βέβαια κάνουν δουλειά...εφόσον το μοτέρ παραμείνει σβηστό από 4 δευτερόλεπτα και πάνω. Πιο κάτω είναι 50/50.
Τώρα ο κάθε 'Έλληνάρας Μηχανικός' βγάζει ένα πόρισμα και λέει...'μπα, αυτά χαλάνε'
Η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα (γιατί να πάθει? ) και η μίζα του auto s/s μου έχουν πει ότι είναι ξεχωριστή και διαφορετική από τη κανονική, άλλωστε φαίνεται από το πόσο γρήγορα παίρνει μπροστά.
Αυτό που λες ισχύει για το αν το μοτέρ είναι κρύο, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει παντού το λάδι. Εκεί, ίσως υπάρξει θέμα, αλλά η BMW το έχει προλάβει και δεν αφήνει το σύστημα να 'σβήσει' το μοτέρ αν δεν έχει φτάσει τη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας. Εν ολίγης, για να σβήσει το μοτέρ θα πρέπει:
- Η θερμοκρασία περιβάλλοντος να είναι κάτω των 30C
- Η θερμοκρασία του κινητήρα να είναι η κατάλληλη
- Η θερμοκρασία της καμπίνας να έχει πέσει (αν είναι ανοιχτό το A/C)
- Η μπαταρία του αυτοκινήτου να είναι πλήρως φορτισμένη.
Όλα τα παραπάνω το αυτοκίνητο τα 'διαβάζει' μόνο του και αναλόγως κρίνει. Τώρα αν κάποιος δε το θέλει, το απενεργοποιεί.
Προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια.