-
Με γειές η ζάντες Μάριε....καλοτάξιδες να είναι...!!! Είναι πολύ όμορφες και της πάνε πολύ.
Για το θόρυβο και την άνεση, λογικό μου ακούγεται λόγο διάστασης και γενικά τα Dunlop κάνουν λίγο θόρυβο.
-
-
Silver & Red...
(οι 17ρες δείχνουν σαν 14' στους θόλους της)... -
-
puntolord πες ποια ζαντα πουλας...
-
Puntolord ωραίες οι ζαντούλες σου και να τις χαίρεσαι....
Δεν μπορώ να κρατηθώ όμως και θα το πώ!.... μοιάζει σαν να θέλεις χαμήλωμα... για να δείξουν ακόμα καλύτερα!!
Και στα δικά μας οι ξεζάντωτες! (παλαιοζάντωτες είναι το σωστό αφού έχω παλιές ζάντες αλλά το άλλο ακούγεται πιο ξε-τσίπωτο!)Θα έπρεπε να σε ενημέρωνε ο ζαντάς ότι δεν θα σου βάλει τα λάστιχα που περίμενες, ας σου έλεγε τις ημερομηνίες και να διάλεγες εσύ και όχι να το δεις με την παραλαβή.
Μου αρέσει η ποσοτική εκτίμηση της σκληρότητας και μείωσης της άνεσης.... άκου 30%!!
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με γειές η ζάντες Μάριε....καλοτάξιδες να είναι...!!! Είναι πολύ όμορφες και της πάνε πολύ.Για το θόρυβο και την άνεση, λογικό μου ακούγεται λόγο διάστασης και γενικά τα Dunlop κάνουν λίγο θόρυβο.
Yeap, έτσι έμαθα κι εγώ από άλλους χρήστες του συγκεκριμένου ελαστικού στην ίδια διάσταση....
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Puntolord ωραίες οι ζαντούλες σου και να τις χαίρεσαι....
Δεν μπορώ να κρατηθώ όμως και θα το πώ!.... μοιάζει σαν να θέλεις χαμήλωμα... για να δείξουν ακόμα καλύτερα!!
Και στα δικά μας οι ξεζάντωτες! (παλαιοζάντωτες είναι το σωστό αφού έχω παλιές ζάντες αλλά το άλλο ακούγεται πιο ξε-τσίπωτο!)Όντας οικογενειάρχης η επιλογή εργοστασιακής ανάρτησης και όχι Μ-pack ή χαμηλώματος είναι συνειδητή.
Θα έπρεπε να σε ενημέρωνε ο ζαντάς ότι δεν θα σου βάλει τα λάστιχα που περίμενες, ας σου έλεγε τις ημερομηνίες και να διάλεγες εσύ και όχι να το δεις με την παραλαβή.
Όπως εξήγησα η επιλογή των Dunlop είναι τελικά καλύτερη διότι τα Conti Sport Contact 2 που θα μου έδινε ήταν 1 έτος παλαιότερα επιπλέον των υπαρχόντων Dunlop. Επίσης, όταν αγοράζεις ολοκαίνουργιο σετ γνήσιων BMW ζαντών & ελαστικών RunFlat σε τιμή κατά 50% λιγότερο από όσο ζητούσαν οι τοπικές αντιπροσωπείες BMW ή ακόμα και 27,5% λιγότερο από την καλύτερη τιμή που έβρισκα στο Ebay.de, δεν κάνεις παράπονα αγαπητέ μου!
Μου αρέσει η ποσοτική εκτίμηση της σκληρότητας και μείωσης της άνεσης.... άκου 30%!!
Είμαι επηρεασμένος από το ΧΑΑ μάλλον και τα ανάγω σε ποσοστά όλα.....τι να πω...
ΥΓ: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα ένα τέτοιο σετ παιδιά???
-
-
Μάριε πανέμορφες οι ζάντες!
Νομίζω πως είναι μακράν από τα ομορφότερα σετ που έχω δει στη BMW.
Πολλά ξέγνοιαστα χιλιομετρα εύχομαι με αυτές!!! -
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πολλά ξέγνοιαστα χιλιομετρα εύχομαι με αυτές!!!Thanks buddy.....θα βρεθούμε κι από κοντά να τις δείς!!
-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Πολλά ξέγνοιαστα χιλιομετρα εύχομαι με αυτές!!!Thanks buddy.....θα βρεθούμε κι από κοντά να τις δείς!!
!!!
-
Πρωτα χιλιομετρα σημερα με την 525i Ειμαστε σε διαδικασιa στρωσιματος ακομα,αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ,οπως το περιμενα αλλωστε ,ειναι αριστες...
Πολυ καλο αυτοκινητο.Κρυβει τον ογκο του,ειναι οσο σφικτο το θελω,και το αυτοματο στη normal λειτουργια ειναι καλο,αν και μου φανηκε λιγο αργο .Δεν δοκιμασα ακομη το sport και το manual.Ο εξοπλισμος πολυ καλος,εχει πλακα το ηλεκτρικο κουρτινακι στο πισω παρ μπριζ
Περισσοτερες εντυπωσεις σιγα σιγα.
Α!Και η πρωτη ερωτηση:Πως γινετε να κατεβαινει ο αριστερος εξωτερικος καθρεπτης οταν μπαινει η οπισθεν?
Γινετε μεσω i Drive?Επισης οι εξωτερικοι καθρεπτες θερμαινονται μαζι με το πισω παρ μπριζ? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
οι υπάλληλοι που παραδίδουν πινακίδες στο Μόναχο, πρέπει να ζαλίστηκαν
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πρωτα χιλιομετρα σημερα με την 525i Ειμαστε σε διαδικασιa στρωσιματος ακομα,αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ,οπως το περιμενα αλλωστε ,ειναι αριστες...
Πολυ καλο αυτοκινητο.Κρυβει τον ογκο του,ειναι οσο σφικτο το θελω,και το αυτοματο στη normal λειτουργια ειναι καλο,αν και μου φανηκε λιγο αργο .Δεν δοκιμασα ακομη το sport και το manual.Ο εξοπλισμος πολυ καλος,εχει πλακα το ηλεκτρικο κουρτινακι στο πισω παρ μπριζ
Περισσοτερες εντυπωσεις σιγα σιγα.
Α!Και η πρωτη ερωτηση:Πως γινετε να κατεβαινει ο αριστερος εξωτερικος καθρεπτης οταν μπαινει η οπισθεν?
Γινετε μεσω i Drive?Επισης οι εξωτερικοι καθρεπτες θερμαινονται μαζι με το πισω παρ μπριζ?με γειες η 525...
αυτες τις ηλεκτρικες παπαριες δε τις βαριεσαι? πρεπει να μαι ο μονος που δε θα βαζα τετοια εξτρα τελικα..θα φαληριζαν οι εταιρειες απο μενα
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Γινετε μεσω i Drive?Επισης οι εξωτερικοι καθρεπτες θερμαινονται μαζι με το πισω παρ μπριζ?Αν έχεις το πακέτο καθρεπτών που περιλαμβάνει ηλεκτρική αναδίπλωση καθρεπτών και κατέβασμα του δεξιού στην όπισθεν, τότε επιλέγοντας από τον διακόπτη τον αριστερό καθρέπτη (νομίζω) κατεβαίνει ο δεξής. Αν επιλέξεις τον δεξί, δε κατεβαίνει ο δεξής (ή το αντίστροφο...βαριέμαι τώρα να πάω στο γκαράζ να δω).
BMW FORUM