-
R. Kubica
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:
Φοβερό το αυτοκίνητο αλλά όχι για εσένα!!!Γελώ,γιατί όλοι αυτό του λέμε!!
Σε έχει φοβηθεί το μάτι μας Παντελή!
-
double post!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Είναι μια αντλία που θέλει αλλαγή.....μάλλον ανάκληση...
Τό άσχημο είναι οτι το ανταλακτικό δεν είναι διαθέσιμο...
Το αμάξι προς το παρόν ξανάλειτουργεί μια χαρά.....όταν έρθει το ανταλακτικό θα αντικατασταθεί.
(ελπίζω να μη ξαναμείνει )Mηπως ειναι η αντλια υψηλης πιεσης καυσιμου??Αυτη προωθει το καυσιμο με την πιεση που χρειαζεται το ΗΡΙ.Το εχουν παρουσιασει πολλες 335,και ειδικα στην αμερικη εχει γινει ανακληση .Μαζι με την αλλαγη της αντλιας τοποθετειται και ψυγειο λαδιου.Ασχετο με την αντλια το τελευταιο...
-
Τα Αμερικάνικα ( αυτόματα μόνο αν θυμάμαι καλά ) δεν είχαν ψυγείο λαδιού γιατί η BMW θεώρησε οτι δεν θα τα σκίζανε Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί κάτοχοι να παραπονεθούν και τώρα να γίνεται εκ των υστέρων τοποθέτηση ψυγειού λαδιού. Όλα τα Ευρωπαϊκά αυτόματα και μη το έχουν στάνταρ
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Είναι μια αντλία που θέλει αλλαγή.....μάλλον ανάκληση...
Τό άσχημο είναι οτι το ανταλακτικό δεν είναι διαθέσιμο...
Το αμάξι προς το παρόν ξανάλειτουργεί μια χαρά.....όταν έρθει το ανταλακτικό θα αντικατασταθεί.
(ελπίζω να μη ξαναμείνει )Mηπως ειναι η αντλια υψηλης πιεσης καυσιμου??Αυτη προωθει το καυσιμο με την πιεση που χρειαζεται το ΗΡΙ.Το εχουν παρουσιασει πολλες 335,και ειδικα στην αμερικη εχει γινει ανακληση .Μαζι με την αλλαγη της αντλιας τοποθετειται και ψυγειο λαδιου.Ασχετο με την αντλια το τελευταιο...
Nαι, η υψηλής πίεσης είναι...
Πρίν ένα μήνα έτυχε και σε ενός άλλου φίλου το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ρε maxmara τι καθεσε και το πιπιλιζεις???
πανε υπογραψε το χαρτι
Δεν ξέρεις ότι το πιπίλισμα (ελληνιστί: car research) είναι το καλύτερο?
Πράγματι το πιπίλισμα είναι από τις μεγαλύτερες ηδονές που μπορεί να σου δώσει ένα αυτοκίνητο!
Επί της ουσίας, δεν είμαι βέβαιος ότι το Μ-πακέτο αξίζει τα λεφτά του. Το σημαντικότερο κομμάτι του, η ανάρτηση, είναι ήδη στάνταρ στην 335.
Για το εσωτερικό με την αλκαντάρα/ύφασμα, είναι θέμα γούστου. Δυστυχώς δίδεται μόνο σε ανθρακί. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Αμερικάνικα ( αυτόματα μόνο αν θυμάμαι καλά ) δεν είχαν ψυγείο λαδιού γιατί η BMW θεώρησε οτι δεν θα τα σκίζανε Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί κάτοχοι να παραπονεθούν και τώρα να γίνεται εκ των υστέρων τοποθέτηση ψυγειού λαδιού. Όλα τα Ευρωπαϊκά αυτόματα και μη το έχουν στάνταρAkribos!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
ρε maxmara τι καθεσε και το πιπιλιζεις???
πανε υπογραψε το χαρτι
Δεν ξέρεις ότι το πιπίλισμα (ελληνιστί: car research) είναι το καλύτερο?
Πράγματι το πιπίλισμα είναι από τις μεγαλύτερες ηδονές που μπορεί να σου δώσει ένα αυτοκίνητο!
Επί της ουσίας, δεν είμαι βέβαιος ότι το Μ-πακέτο αξίζει τα λεφτά του. Το σημαντικότερο κομμάτι του, η ανάρτηση, είναι ήδη στάνταρ στην 335.
Για το εσωτερικό με την αλκαντάρα/ύφασμα, είναι θέμα γούστου. Δυστυχώς δίδεται μόνο σε ανθρακί.Ισως να έχεις δίκαιο. Το μόνο που πραγματικά θέλω απο το Μ-πακέτο είναι ο πίσω προφυλακτήρας με το μαύρο section που περιβάλει τις εξατμίσεις. Ολα τ'άλλα, τα παίρνεις (αν θέλεις) ξεχωριστά. Και έχεις και λιγότερους περιορισμούς στο χρώμα..
-
Maxmara, γιατί να τον χρυσοπληρώσεις τον πίσω διαχύτη, αφού θα τον κόψεις που θα τον κόψεις κάποια στιγμή, για να ξεπροβάλουν οι τετραπλές μπούκες!
-
Λοιπον υστερα απο επισκεψη στην Θηβα, επανερχομαι στο θεμα της ασταθειας στις υψηλες ταχυτητες..
Δυστυχως η 3αρα μου ειναι πολυ ευαισθητη στον ανεμο, περιπου στα 160 μαξιμουμ τοποθετω το οριο της για καποιον που δεν αρεσκεται να οδηγει με το αυτοκινητο να εχει τασεις φυγης.
Με το 1.8Τ (προσθιοκινητο) και με το RAV (τετρακινητο αλλα ψηλο) στις γνωστες ευθειες οπως Θηβα,πολυ απλα το τεζάριζα χωρις κανενα προβλημα εκτος ισως απο τον αεροδυναμικο θορυβο..
Εχει παρατηρησει αλλος αυτο το φαινομενο;Μηπως εγω ειμαι ο καλομαθημενος; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λοιπον υστερα απο επισκεψη στην Θηβα, επανερχομαι στο θεμα της ασταθειας στις υψηλες ταχυτητες..
Δυστυχως η 3αρα μου ειναι πολυ ευαισθητη στον ανεμο, περιπου στα 160 μαξιμουμ τοποθετω το οριο της για καποιον που δεν αρεσκεται να οδηγει με το αυτοκινητο να εχει τασεις φυγης.Δέν ξέρω τι να σου πω.....me thn si του συνεταίρου μου πηγαίναμε 210+ και δεν έκανε κιχ..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δυστυχως η 3αρα μου ειναι πολυ ευαισθητη στον ανεμο, περιπου στα 160 μαξιμουμ τοποθετω το οριο της για καποιον που δεν αρεσκεται να οδηγει με το αυτοκινητο να εχει τασεις φυγης.
Με το 1.8Τ (προσθιοκινητο) και με το RAV (τετρακινητο αλλα ψηλο) στις γνωστες ευθειες οπως Θηβα,πολυ απλα το τεζάριζα χωρις κανενα προβλημα εκτος ισως απο τον αεροδυναμικο θορυβο..
Εχει παρατηρησει αλλος αυτο το φαινομενο;Μηπως εγω ειμαι ο καλομαθημενος;Τίγρη, πιέσεις έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις?
-
Τι να κανω,να ξεφουσκωσω τα λάστιχα
Να το κανω και αυτο,αλλα θα πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ φουσκωμενα για να δω αξιοσημειωτη διαφορα. -
Μου κάνει εντύπωση. Με την 318ci του 2000 μέχρι την τελική της στον ηλεκτρονικό κόφτη (209 κοντερίσια - 206 με το GPS) το αυτοκίνητο είναι σταθερό σαν βράχος. Είναι δυνατόν μια σειρά (και 6 χρόνια) μετά να υπάρχουν προβλήματα αστάθειας στις μεγάλες ταχύτητες;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι να κανω,να ξεφουσκωσω τα λάστιχα
Να το κανω και αυτο,αλλα θα πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ φουσκωμενα για να δω αξιοσημειωτη διαφορα.αν άλλαξες ζαντολάστιχα με μεγαλύτερα, το αυτοκίνητο θέλει πάλι ευθυγράμμιση.
κοίτα το και αυτό -
Κάντο Τίγρη....το πιθανότερο είναι αυτό. Και η ευθυγράμμιση όπως λέει ο DAN...
-
Παιδια το αυτοκινητο ειναι καινουριο, οπως βγηκε απο το εργοστασιο,ουτε πατακια δεν εχω αλλαξει!
-
Πέρα απο π.χ. την Hartge, για πείτε κάποιον άλλον βελτιωτικό οίκο με body parts βελτιώσεις...
-
BMW FORUM