-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τη κλείσαμε τελικά.525 auto exclusive με δερμάτινο σαλόνι & ηλιοροφη.Η μείωση τιμής ξεπέρασε τις 17000!μήπως σας είπαν χρόνο παράδοσης?
γιατί έχει κάτι θεματάκια ένας γνωστός και τον τρενάρουν για ετοιμοπαράδοτο από το στοκ λέγοντάς του ότι οι διαδικασίες (τελωνεία κτλ) θέλουν 20 μέρες ακόμα -
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
κοιταξτε το τιγρακι στο σημα! το χει βαλει στα ποδια!!!!!!Με τα σχέδια του Bangle ΠΟΛΥΣ κόσμος (εκτός Ελλάδος φυσικά) το έβαλε στα πόδια...
Ευτυχώς τον ξαποστείλανε και με την νέα Z4 οι Βαυαροί δείχνουν ότι δεν ξέχασαν τελικά να φτιάχνουν όμορφα αμάξια (μέσα ΚΑΙ έξω)...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Τη κλείσαμε τελικά.525 auto exclusive με δερμάτινο σαλόνι & ηλιοροφη.Η μείωση τιμής ξεπέρασε τις 17000!
μήπως σας είπαν χρόνο παράδοσης?
γιατί έχει κάτι θεματάκια ένας γνωστός και τον τρενάρουν για ετοιμοπαράδοτο από το στοκ λέγοντάς του ότι οι διαδικασίες (τελωνεία κτλ) θέλουν 20 μέρες ακόμαTο ιδιο μας ειπαν και εμας.Τελος Απριλιου θα τη παρουμε.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Στα έλεγα εγώ Μιχαλάκηηηη....πάρε μια Μ3 Ε92!!!!!!....και τελικά το έκανε
Βάλε φώτο ρεΑν δεν έρθεις κάτω για καφέ εσύ δεν βάζω τίποτα!!
-
BMW 760Li & 760i Revealed with Newly Developed 6-Liter V12 Twin Turbo Engine
-
twin turbo,θα περίμενα 600 άλογα τουλάχιστον
-
Κι εγώ,μου θυμίζει πρακτικές Audi...'Μπορώ αλλα δεν το κάνω...'
ΥΓ Υποψιάζομαι οτι έχει απώτερο σκοπό,πως να το πω, 'γαλαζοαίματο'
-
Είναι προφανώς detubed version για να μη γκλαγκανάνε πολύ τα παγάκια του Τσίβας στο μπαράκι στην πίσω μεριά. Σε 1-2 χρόνια θα ακολουθήσει η πουσαρισμένη έκδοση στην χαιπερζμπορ Μ7 που ονειρεύονται εκεί στο Μόναχο.
Επιβλητικός κινητήρας σαφώς που μου δημιουργεί και άλλη μία απορία: λεφτά είχανε να εξελίσσουν τέτοιους δεινοσαυρικούς κινητήρες. Για την εξέλιξη της Μ3 Ε92 CSL (π.χ.) ΔΕΝ είχανε ?? Αααχ που'σουν νιότη (Μ Division των δεκαετιών 70-80-90) που μου λεγες πως θα γενόμουν άλλος (Μ Τροφαντόvision των 00-10 κλπ).
@onyx, σε κάποια θα συμφωνήσω μαζί σου σε κάποια θα διαφωνήσω. Θα εστιάσω όμως κυρίως σε αυτό το κομμάτι :
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....
Το πρόβλημα είναι ότι θα προτιμούσαμε να μην το λένε Μ αλλά τι να κάνουμε... έτσι είναι η σκληρή ζωή. Ίσως γιατί πλέον πολλοί καταλάβανε ότι άλλο αυτοκίνητο μικρό και ελαφρύ θέλεις για την πίστα και άλλο για την καθημερινή ζωή στους όχι πια άδειους και ελεύθερους δρόμους οπότε παίρνεις και τα δύο αφού το ένα δεν φτάνει.(1) Ίσως η αξίες Μ να πρέπει να αλλάξουν ίσως και να αλλοτριωθούν προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της εποχής. (2) Άλλωστε το ίδιο κάνουν για να επιβιώσουν όλοι οι βελτιωτικοί οίκοι οι προσκολλημένοι σε εταιρείες. Ονόματα που ξεκίνησαν από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καταλήγουν να βγάζουν χλιδάτα αξεσουάρ και ειδικές εκδόσεις από δίτοννα 'σπορ(?)' αυτοκίνητα... Προτιμώ μια Μ μεγάλη δυνατή κι ας βγάζει και φουσκωτό με εξωλέμβια παρά μια Μ ανύπαρκτη...(3)(1) Γιατί η Μ3 (ή μια πιο μικρή Μ) δεν κάνει ΚΑΙ για την πίστα και για το κάθε μέρα? Μια Χ6Μ ΔΕΝ κάνει ούτε για τη πίστα (ίσως για ρόλο κλόουν μπορεί) ούτε για κάθε μέρα...
(2) το ότι κάποιον άλλος εγκληματεί ή κάνει ανοησίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις και εσύ τα ίδια! Αλλωστε πέρα από το ταμείο υπάρχει η λεγομένη 'φιλοσοφία' μια εταιρίας/τμήματος. Το ότι π.χ. η AMG έβγαζε τη G Class AMG ή κάτι άλλες γελοιότητες πιστεύεις ότι της έχει προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο σαν παρουσία? Αμερικάνικης φιλοσοφίας κινητήρες με πολύ μεγάλη χωρητικότητα, συνήθως κραυγαλέα εμφάνιση,απουσία ιδιαιτέρων χαρισμάτων κ.α. Αν κρίνουμε από την 'υπερπροσπάθεια' που έκανε για να πλησιάσει τη Μ3 με τη νέα C Class ΑMG (αφού είδε ότι την κορόιδευε η μισή υφήλιος τα προηγούμενα χρόνια και έπαιρνε από τα 3 το μακρύτερο στις πωλήσεις.) βλέπουμε ότι 'παίρνει' μαθήματα από το Μ. Η δε ///Μ όμως αποφάσισε να αντιγράψει αυτή με τη σειρά της όχι τα θετικά των άλλων αλλά τις μαλακίες τους.
(3) γιατί να 'κλείσει' η Μ? Πέρσι παρόλη την πτώση στις πωλήσεις ΟΛΩΝ ανακοίνωσε παραπάνω από 100% αύξηση στα κέρδη. Χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ότι μια Μ1 (όχι το κεντρομήχανο αλλά μια Μ έκδοση της 1) θα πουλούσε δεκάδες χιλιάδες κομμάτια και φυσικά θα άφηνε πολύ περισσότερα φράγκα στα ταμεία. Πόσους ενδιαφέρει μια Χ6Μ-Χ5Μ? Στην Έλλαδα π.χ. θα πουλήσει πάνω από 15-20 κομμάτια? 15-20 Μ3 έχω δει μόνο στη μεσογείων. Φαντάσου πόσες θα βλέπαμε μικρές Μ. Κάποιος παλιότερα ήταν μερακλής π.χ. και έδινε τα 30+ χιλιάρικα για να πάει από τη 335 στη Μ3. Τώρα ποιος θα μπορούσε να πει μερακλή (μερακλής σε ΤΙ ακριβώς?) κάποιον που θα απαρνηθεί την Χ6 4.4 με τα 407 άλογα και τα 90 χιλιάρικα για να πάει στα 555 άλογα και τα 140+- χιλιάρικα?
Γενικότερα πάντως πέρα από τα ταμεία και τις πωλήσεις υπάρχει και κάτι που μάλλον έχουν ξεχάσει εσχάτως στο Μ (γνωρίζετε αν άλλαξε η διοίκηση?) . Αυτό είναι η 'φιλοσοφία' η οποία (κατά την άποψη μου) γεμίζει εξίσου (και ίσως με περισσότερα) τα ταμεία. Πρέπει όμως να της είσαι 'πιστός'. Το ότι η Πόρσε (έχοντας χεστεί στο τάληρο από 911 και Μπόξτερ) έβγαλε Καγιέν Τούρμπο (ακολουθώντας και όπως φαίνεται 'δημιουργώντας' μόδα) δεν σημαίνει ότι αυτά τα οχήματα είναι εξορισμού σπορ . Το ότι θα είναι γρήγορα προσωπικά δεν μου λέει πολλά. Είναι πολύ βαριά, μεγάλα σε μέγεθος, ψηλά σε ύψος με γελοία αεροδυναμική και υψηλό κέντρο βάρους επομένως + διάφορα άλλα κουσούρια. Και αυτά τα χαρακτηριστικά εδώ και πολλά χρόνια ΔΕΝ χαρακτηρίζουν επ'ουδενί ένα σπορ αυτοκίνητο. Μάλλον το αντίθετο του. Και εξόσων θυμάμαι εδώ και δεκαετίες η Μ έφτιαχνε πραγματικά σπορ οχήματα. Όχι ντεμεκ σπορ όπως είναι αυτά τα νέα φρούτα ...
Κάθε άντρας θα πει ότι μαλ@κία του κατέβει (και ότι θέλει να ακούσει η άλλη μεριά) για να ρίξει στο κρεβάτι του ένα κορίτσι. Έτσι και μερικές εταιρίες (Πόρσε, ///Μ κ.α.) μας έχουν φλομώσει στις μ@λακίες για να μας πείσουν ότι είναι σουπερσπορ ένα όχημα με τέτοια χαρακτηριστικά. Εμείς γιατί να τους πιστέψουμε?
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
κοιταξτε το τιγρακι στο σημα! το χει βαλει στα ποδια!!!!!!
Με τα σχέδια του Bangle ΠΟΛΥΣ κόσμος (εκτός Ελλάδος φυσικά) το έβαλε στα πόδια...
Ευτυχώς τον ξαποστείλανε και με την νέα Z4 οι Βαυαροί δείχνουν ότι δεν ξέχασαν τελικά να φτιάχνουν όμορφα αμάξια (μέσα ΚΑΙ έξω)...
ενταξει ρε συ... δεν νομιζω πως τα σχεδια του Bangle ηταν τοσο χαλια.. Απλα ηθελε να εισαγει μια νεα σχεδιαστικη φιλοσοφια. Αλλου το πετυχε αλλου οχι. Μην ξεχναμε πως πολλες απο τις καινοτομιες στο σχεδιασμο αυτοκινητων σημερα οφειλονται στον bangle. εμενα προσωπικα η τελευταια πενταρα μ αρεσει παρα πολυ!!
-
Εκλεισα 320i.
Space Grey
Εγινα οικογενειάρχηςσαν αυτήν
http://lancashire.olx.org.uk/2008-bmw-3 ... 62003#pics
σε βενζίνη...γυρω στα 32Κ Από 30/4 μου είπαν. Κόβουν κανένα 11-12 αυτήν την εποχή. Νομίζω όμως ότι τα αμάξια τελείωσανε.....
Θεωρώ πολύ fair την τιμή αυτή την εποχή. -
by pethera
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εκλεισα 320i.
Space Grey
Εγινα οικογενειάρχης
...
Θεωρώ πολύ fair την τιμή αυτή την εποχή.Το Space Grey παίζει να είναι και το πιο 'πετυχημένο' χρώμα σε 3άρα !
Με το καλό εύχομαι να την παραλάβεις και να την χαρείς!Με τι εξοπλισμό βγήκε αυτή η τιμή? Υποθέτω θα πήρες και εξτρά (πέρα από το -50% το ΕΤΤ) έκπτωση?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
(γνωρίζετε αν άλλαξε η διοίκηση?Πράγματι άλλαξε η διοίκηση. Ο παλαίος Διευθυντής έλεγε ότι μια Μ πρέπει να είναι οπωσδήποτε ατμοσφαρική, πολύστροφη, πολύ σπορ και πισωκίνητη. Ο καινούριος τα μάμησε τη μάνα όπως βλέπουμε...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
by petheraείπε λέει ότι ειναι παπουδέ....!!!! ()()()$%&^&#&$((#&$(#($& κατάλαβες?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εκλεισα 320i.
Space Grey
Εγινα οικογενειάρχης
...
Θεωρώ πολύ fair την τιμή αυτή την εποχή.Το Space Grey παίζει να είναι και το πιο 'πετυχημένο' χρώμα σε 3άρα !
Με το καλό εύχομαι να την παραλάβεις και να την χαρείς!Με τι εξοπλισμό βγήκε αυτή η τιμή? Υποθέτω θα πήρες και εξτρά (πέρα από το -50% το ΕΤΤ) έκπτωση?
Ευχαριστώ
μεταλλικά ζάντες δερματίνη κουρτινάκια ποτηροθήκες και κερασιά και κάτι αλλα..μικρα.... (βασικά τα ακριβά ειναι οι ζάντες.... και η κερασιά υποθέτω) 225/45/17 η οχτάρα... αλλά ειναι ωραία
Το θέμα ειναι ότι παίρνεις αυτό που υπάρχει και φεύγεις για να πάρεις και το 20% της αντιπροσωπείας... το οποίο ειναι υπαρκτό νούμερο. Αν επανέλθει το ΕΤΤ θα είμαι πολύ κερδισμένος....
Ειδα κάτι φάτσες χαρούμενες που πηγαίνανε να πάρουν τη Χ6 την οποία είχαν παραγγείλει Νοέμβριο και τώρα τους κάνουν δώρο το 50% από το πουθενά.
-
Ποια έκδοση πήρες με αυτή την τιμή, την confort την dynamic ή την exclusive ;
-
confort πηρα αλλά με αυτά που βρήκες πάνω στο αμάξι ειναι ένα υβριδικό των 2 εκδόσεων
Δηλαδή ζάντες από την μία σαλόνι από την άλλη (πηρα και το πίσω παρκάρισμα... ευτυχώς γιατί δεν είχα ποτέ τετράθυρο...) και τελικά κάνει όσο μία από αυτές. Ετσι το κατάλαβα ότι το κάνουν.Τωρα φουλ να τους πρίξω τα αρ.... να πάρω και βάρκα.... (κατά το γνωστό ρητό) και να πουλήσω και το type-R (το οποίο είναι 3 χρόνια άτη)
-
στο πήρανε ανταλλαγή?!
Χ3 ρώτησες? (να ευχαριστηθεί και η πεθερά) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εκλεισα 320i.
Space Grey
Εγινα οικογενειάρχηςσαν αυτήν
http://lancashire.olx.org.uk/2008-bmw-3 ... 62003#pics
σε βενζίνη...γυρω στα 32Κ Από 30/4 μου είπαν. Κόβουν κανένα 11-12 αυτήν την εποχή. Νομίζω όμως ότι τα αμάξια τελείωσανε.....
Θεωρώ πολύ fair την τιμή αυτή την εποχή.Άντε καλορίζικο!Ψηνόσουν πολύ καιρό και εσύ για BMW!
Άντε και στα δικά μου σιγά -σιγά...
Με το καλό να τη παραλαβεις.Πολύ καλό αυτοκίνητο.
Από ανάρτηση τι φοράει, τη νορμάλ? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στο πήρανε ανταλλαγή?!
Χ3 ρώτησες? (να ευχαριστηθεί και η πεθερά)Το είχα ρωτήσει το καλοκαίρι και επειδή κυκλοφορώ Αθήνα, θεωρώ ότι ο παλιός κινητήρας
Α) Θα καίει πολύ (no start stop) στην Χ3
b) θα ειναι πολύ αργό στα 2000 γιατί και το crv μου φαίνεται σχετικά αργό... (φταίει και το Type-R που έχω)Νορμαλ ανάρτηση ναι. Ειναι μαλακό και run flat
Δεν πρότεινα ανταλαγή. Φαντάζομαι ότι δε θα μου δίνανε καλή τιμή ή και καθόλου.
BMW FORUM