-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παρα πολυ καλο ! παρα πολυ καλη επιλογη. του παει τελεια!Αν δεν ήσουν εσύ όμως...ακόμα Ασπρόπυργο θα ήμουν ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ mate!
saxon...τα Ιταλικά έχουν πρόβλημα...μακριά!
Άντε τώρα να έρθουν οι προφυλακτήρες!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Good day to all!Παρέλαβα τις ζάντες
Το αυτοκίνητο άλλαξε, πραγματικά...και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί οι ζάντες είναι σούπερ και τα λάστιχα ολοκαίνουρια, κατασκευής 35η εβδομάδα του 2008.
Συγνώμη για τις βρώμικες ζάντες, αλλά έτσι μου τις έστειλαν...θα κατέβω το ΣΚ να τις καθαρίσω γιατί το αυτοκίνητο το έπλυνα πρόσφατα.
Λοιπόν...ορίστε οι φώτος:
Οι προφυλακτήρες θα καθυστερήσουν...κάπου τέλη Φεβρουαρίου θα έρθουν.
Αυτά
Mε γειές!!
Μεταμόρφωση!!!!! -
Ομολογουμένως από τους πιο ωραίους Άσσους που έχω δει...
Τουλάχιστον ο Nikos120i πήρε μάζι του το ιταλίκο gusto...
Bravo -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ομολογουμένως από τους πιο ωραίους Άσσους που έχω δει...
Τουλάχιστον ο Nikos120i πήρε μάζι του το ιταλίκο gusto...
BravoΠραγματικά εκτιμώ αυτό το σχόλιο, σε ευχαριστώ
Ευχαριστώ pad. Να δω πως θα είναι τώρα με το BMW Performance kit...έχω λίγο άγχος γιατί δε θέλω να δείχνει καγκούρικο ...πιστεύω ότι θα φαίνεται ωραίο. Για να δούμε.
Από πλευράς αίσθησης τώρα, δε πρόλαβα να δω και πολλά...πάντως το σημαντικό είναι ότι δεν έχω χάσει σε αίσθηση τιμονιού, δεν έχω χάσει σε επιδόσεις και το αυτοκίνητο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο μαλακό. Δε το πίστευα! Έχει μεταμορφωθεί.
Πετάξτε τα runflat
-
σε σχέση με τις προηγούμενες, είναι μεγαλύτερη διάσταση ?
πολύ όμορφες !!!!σημαντικό ... που είδες διαφορά σε σχέση με τα runflat
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
σε σχέση με τις προηγούμενες, είναι μεγαλύτερη διάσταση ?
πολύ όμορφες !!!!Ναι είναι 18άρες. Οι προηγούμενες ήταν 17άρες με 205/50 λάστιχο. Τώρα έχω 225/40 (ή 45...τα έχω μπερδέψει ) all around.
Βασίλη...είσαι πάντως παγκοσμίως γνωστός ...πήγα στο βουλκανιζατέρ μετά τον Σταυρό στα δεξιά
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Good day to all!
Παρέλαβα τις ζάντες
Το αυτοκίνητο άλλαξε, πραγματικά...και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί οι ζάντες είναι σούπερ και τα λάστιχα ολοκαίνουρια, κατασκευής 35η εβδομάδα του 2008.
Συγνώμη για τις βρώμικες ζάντες, αλλά έτσι μου τις έστειλαν...θα κατέβω το ΣΚ να τις καθαρίσω γιατί το αυτοκίνητο το έπλυνα πρόσφατα.
Αυτά
Mε γειές!!
Μεταμόρφωση!!!!!Πολυ καλές οι ζάντες Νίκο, του πηγαίνουν τέλεια !!!!!
Παντελή, να δω που θα βάλεις το καρότσι, την αλλαξιέρα, κλπ κλπ (τι καλά που δεν ξέρω άλλα αξεσουάρ) στην 1 ....
Δεν έχει κάποιος να του στείλει καμια φωτογραφία με τον 'έχτρα εξοπλισμό' ενός πατέρα ???
Μόνο έτσι θα το ξανασκεφτεί .....Ποιος του έδωσε 135 να δοκιμάσει ???
ΥΓ:
Για τον Τσίλη και την μεγαλύτερη συλλογή F1 στην Ευρώπη, 15χλμ μακριά του, θα σας γράψω άλλη φορά.... -
thx vel!
Παντελή...άσε ρε συ την 135i...πες ότι δεν έχει χώρους, πες ότι δε χωράει τα μωρουδιακά...εγώ λέω ότι παντρεύομαι, άρα δεν έχω λεφτά τώρα για καινούριο αυτοκίνητο (μετάφραση...θα με κρεμάσουν από το μπαλκόνι)
Ε είναι και τα τεκμήρια
-
Με γειές Νίκο και καλοτάξιδες....πολύ ωραίες ζάντες, από τις πιο ωραίες της BMW κατά την ταπεινή μου άποψη. Και με το Performance Pack πιστεύω ότι θα ταιριάζουν άψογα.
Οσο για τα Run Flat, είναι η επόμενη αλλαγή που θα κάνω στο Mini...
-
Μεγειά!! Πράγματι πολύ ωραίες!!!!
Τώρα πρέπει να αλλάξεις τα το signature!
-
Νικολακι εχεις κανει την 1.... κουκλακι!!!!!!!!!!!
εχεις ακομα ΡανΦλατ;
asxeto:
εντελως υποθετικη ερωτηση για να κανω το 320--->330i ποσα να θελει αραγε....Γερμανια εννοω...Μοναχο...
δινει αυτην την δυνατοτητα η BMW να γινει η μετατροπη σε συνεργειο δικο της; -
.....
Καλορίζικες φίλε μου.....είναι γνήσιες? Ποιό μοντέλο?? Πόσο κόστισαν? Τα ελαστικά τι μάρκα είναι?
Όσο για τα RunFlat που λες, εγώ από τα καλοκαιρινά Conti PC2 RFT περνώντας στα All Weather Vredestein Quatrac 3, είδα διαφορά πρός το καλύτερο (πιό μαλακά) παρότι είναι RFT και τα 2...
Μάλλον επειδή είναι άλλη γόμα...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
>>Good day to all!
Παρέλαβα τις ζάντες
Αυτά
Mε γειές!!
Μεταμόρφωση!!!!!Πολυ καλές οι ζάντες Νίκο, του πηγαίνουν τέλεια !!!!!
Παντελή, να δω που θα βάλεις το καρότσι, την αλλαξιέρα, κλπ κλπ (τι καλά που δεν ξέρω άλλα αξεσουάρ) στην 1 ....
Δεν έχει κάποιος να του στείλει καμια φωτογραφία με τον 'έχτρα εξοπλισμό' ενός πατέρα ???
Μόνο έτσι θα το ξανασκεφτεί .....Ποιος του έδωσε 135 να δοκιμάσει ???
ΥΓ:
Για τον Τσίλη και την μεγαλύτερη συλλογή F1 στην Ευρώπη, 15χλμ μακριά του, θα σας γράψω άλλη φορά....Velissarie...και να ήθελα δεν μπορώ να το πάρω το αμαξάκι....δεν παίζει μία!
Πες μας τι γίνεται με τον τρούλη!
-
δεν μας ειπες Νικο τελικα ειναι η οχι τα ελαστικα ραν φλατ;
ακομα δεν εχω καταλαβει -
Μεγειές Νίκο
Τι λάστιχα έχουν επάνω ?Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βασίλη...είσαι πάντως παγκοσμίως γνωστός ...πήγα στο βουλκανιζατέρ μετά τον Σταυρό στα δεξιά
... έπεσες στη περίπτωση !!
Τα 2 αδέλφια εκεί τα ξέρω > 25 χρόνια και φυσικά τους έχω ζαλίσει ουκ ολίγες φορές -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
ΥΓ:
Για τον Τσίλη και την μεγαλύτερη συλλογή F1 στην Ευρώπη, 15χλμ μακριά του, θα σας γράψω άλλη φορά....Για λεγ - για λεγ
-
BMW X6 M με λιγοτερο camouflage.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μεγειές Νίκο
Τι λάστιχα έχουν επάνω ?Νικολακι εχεις κανει την 1.... κουκλακι!!!!!!!!!!!
εχεις ακομα ΡανΦλατ;
asxeto:
εντελως υποθετικη ερωτηση για να κανω το 320--->330i ποσα να θελει αραγε....Γερμανια εννοω...Μοναχο...
δινει αυτην την δυνατοτητα η BMW να γινει η μετατροπη σε συνεργειο δικο της;Ναι είναι όμορφη
Τα ελαστικά που φοράω είναι συμβατικά, όχι run flat και είναι Goodyear F1 Assymetric 225/40 all-around.
Αν θες να κάνεις τη 320i -> 330i πούλα τη και πάρε την άλλη. Άποψή μου, δε συμφέρει μετατροπή σε τέτοια αυτοκίνητα που είναι τίγκα στα ηλεκτρονικά. Πλησιάζεις πολύ το κόστος μεταχειρισμένου με ίδια χιλιόμετρα που είναι έτοιμο από τη μανούλα του
... έπεσες στη περίπτωση !!
Τα 2 αδέλφια εκεί τα ξέρω > 25 χρόνια και φυσικά τους έχω ζαλίσει ουκ ολίγες φορέςΠρόσεξε να δεις τι έγινε...βάζει τα ζαντολάστιχα επάνω...και με το μάτι μου η μπροστινή ζάντα ήταν μεγαλύτερη από τη πίσω...έβγαινε κάπως πιο έξω. Του λέω...ψηλέ, έχουν διαφορετικό offset, το είδαμε?! Και λέει στον συνάδελφο του...'ναι ρε, ίδιες με του Βασιλάκη είναι αυτές'. Του λέω τον Βασίλη με την 130i? Μου λέει...'ναι, ξέρεις αυτόν τον τρέλο?'
Καλορίζικες φίλε μου.....είναι γνήσιες? Ποιό μοντέλο?? Πόσο κόστισαν? Τα ελαστικά τι μάρκα είναι?
Οι ζάντες είναι οι 208Μ από το M-Pack της 1 και μου κόστισαν όλα μα όλα...ζάντες+λάστιχα+μεταφορικά (με μεταφορική, όχι courier), 1.040 ευρώ. Αν και οι ζάντες με τα λάστιχα έκαναν 720 ευρώ, έχω ένα καλό φίλο που μένει Λονδίνο και του έδωσα 50 ευρώ να πάει να τις παραλάβει από έναν τύπο, να τις ελέγξει κλπ και να μου τις στείλει. Μεταφορική συν εκτελωνισμός (20ευρώ ήταν αυτά) πήγε 230 ευρώ και μετά 40 ευρώ εδώ για να τις βάλω επάνω και να κάνει ζυγοστάθμιση. Σύνολο 1.040.
Τις δικές μου (πληροφορικά) τις πούλησα με τα λάστιχα 800 ευρώ.
Τώρα θέλω να τις καθαρίσω γιατί είναι χάλια.
-
Όντως πολύ επιτυχημένη η αλλαγή ζάντας στην 120 του Νίκου, εύγε!
(κι ας φοβάμαι λίγο τις 18άρες στην Ελλάδα.... η αλήθεια είναι ότι 225/45-18 έχει μεγαλύτερο πλαϊνό από το σύνηθες πλέον 195/50-15)
Μπορείς να επεκταθείς στη διαδικασία της μεταφοράς από Αγγλία Ελλάδα. Γιατί έχω βρει κάτι που μου αρέσει πολύ σε καινούργιες και με λάστιχα είναι πολύ φτηνές αλλά η μεταφορά είναι το τμήμα που φοβάμαι... Ο από εκεί το στέλνει σε σένα, με τι χαρτιά και που μπλέκει ο εκτελωνισμός και τι κάνεις για αυτό. Και με pm αν θέλεις. -
Καλορίζικες Νίκο! Πολύ όμορφο το πακέτο!
BMW FORUM