-
pad τι έγινε με την e30 τελικά;
μ έχει φάει η αγωνία -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
BMW M3 Onboard Bernardini Corsega 1992
Και πως οδηγείται μια Μ3 Ε36 στο χώμα ....
Toni Gardemeister - Kouvola 2008, BMW M3 E36_
O Xριστός και η Παναγία!!
Πρέπει να κλωτσάς τα @ρχίδι@ σου για να πηγαίνεις με τέτοια αυτοκίνητα έτσι σε Κορσική και Φινλανδία...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
>BMW M3 Onboard Bernardini Corsega 1992
Πρέπει να κλωτσάς τα @ρχίδι@ σου για να πηγαίνεις με τέτοια αυτοκίνητα έτσι σε Κορσική και Φινλανδία...
Γεια σου γιατρούλη μου
Οντως ... οδήγηση υψηλού επιπέδου και με πολλά @@ -
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
>BMW M3 Onboard Bernardini Corsega 1992
Ο Γκάρνεμάιστερ φαντάζομαι πως τρέχει εν έτει 2008 με αυτοκίνητο 10ετίας και βάλε για το κέφι του και μόνο.
-
Τι μου κάνατε νυχτιάτικα ρεεεεεεεε
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
>
Γεια σου γιατρούλη μου
Οντως ... οδήγηση υψηλού επιπέδου και με πολλά @@ελα μωρε... οι κουλομαριες.. 4η κρεμασμενη πηγαινε και τριτη σπασμενη.. big deal..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
>
Γεια σου γιατρούλη μου
Οντως ... οδήγηση υψηλού επιπέδου και με πολλά @@ελα μωρε... οι κουλομαριες.. 4η κρεμασμενη πηγαινε και τριτη σπασμενη.. big deal..
Εμμ... ο άλλος που φοβόταν να κουμπώσει τη 5η ανάμεσα στη Κορσική ... piece of cake
-
Καλησπέρα,
Έχω κάνει μια ερώτηση περί λιπαντικών Castrol Edge εδώ και θα ήθελα απόψεις βρε παιδιά.....
Τα βρήκα σε πολύ καλή προσφορά....
Επίσης, σήμερα έχω απογοητευτεί πάρα πάρα πολύ καθώς έμαθα για μια καταπληκτική προσφορά(*) που κάνει έως το τέλος του έτους η εδώ αντιπροσωπεία BMW και πραγματικά μετάνιωσα που βιάστηκα κατά κάποιο τρόπο και πήρα το 320d....
Λοιπόν, η προσφορά αφορά εκθεσιακά αυτ/τα BMW σειράς 5, ετοιμοπαράδοτα (είναι 15 περίπου) και εκθεσιακά, με διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και με επιπλέον έκπτωση 6% στην ήδη υπάρχουσα(*). Για να μην πολυλογώ, ένα πανέμορφο 520d (177HP) με Navi & δέρμα & Xenon, κοστίζει μόνο 29,999€
Γαμώ την τύχη μου γαμώ, για 3000€ χάνω το όνειρό μου..... ......αλλά που να το ήξερα αυτό 10 μήνες πρίν
(*)για διπλωματικές πωλήσεις
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Λοιπόν, η προσφορά αφορά εκθεσιακά αυτ/τα BMW σειράς 5, ετοιμοπαράδοτα (είναι 15 περίπου) και εκθεσιακά, με διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και με επιπλέον έκπτωση 6% στην ήδη υπάρχουσα(*). Για να μην πολυλογώ, ένα πανέμορφο 520d (177HP) με Navi & δέρμα & Xenon, κοστίζει μόνο 29,999€ -
12% εκπτωση στην τιμη καταλογου στην Αγγλια στα περισσοτερα Μπιμερ και ΦΠΑ 15%. Για παραγγελιες παντα και σε αριστεροτιμονο.
-
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Mη πείτε κουβέντα για τα προβολάκια....είχε πολύ ομίχλη.. (δεν είναι ομίχλης βέβαια...)Σε στενούς ορεινούς δρόμους οι σωστοί οδηγοί ανάβουν τα ομίχλης. Φυσικά ΕΚΕΙ δεν απαγορεύεται.
Όπως και σε επαρχιακούς δρόμους, όταν δεν έχει κίνηση, ΠΡΕΠΕΙ να ανάβεις τη μεγάλη σκάλα στα φώτα.
-
Μιλάμε για τρελή διαδρομή...Αριστερά γκρεμός δεξιά βουνό.
Πήγα με μια παρέα 10 άτομα τη νύχτα πριν κανά μήνα και ανεβήκαμε τέρμα πάνω στις κεραίες. Απόλαυση. 1409 μέτρα υψόμετρο. Μόνο κατσίκια έχει εκεί! -
ελα ρε Insane σοβαρα?
τα κατσικια ομω τι σε ενοχλησανε και τους τραβαγες τα κερατα?
σκεψου τι κρυο 8α κανει τωρα και ισως να εχει και χιονι το σαββατο
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τα κατσικια ομω τι σε ενοχλησανε και τους τραβαγες τα κερατα?
Ευτυχώς δεν μου τραβήξανε καμία με τα κέρατα στο αμάξι...Άντε μετά να σε πιστέψει ο ασφαλιστής ότι έφαγες κερατιά!
-
-
Nεες πληροφοριες για turbo , stis M BMW.
http://www.autoweek.com/article/20081126/FREE/811269993
BMW FORUM