-
Αυτο το σφυριγμα που δημιουργειται ετσι οπως το περιγραφεις, πως το εξαλειφεις ?
-
Η πρόχειρη και εύκολη λύση που δυστυχώς ΔΕΝ κρατάει για πάρα πολύ αλλά προσφέρει κάποια 'ησυχία' για μερικά χλμ είναι να κάνεις 2-3 φρεναρίσματα πολύ δυνατά από τα 80-100 χλμ με σκοπό να 'πακτώσουν' τα τακάκια πάνω στις δαγκάνες (για την εξωτερική επιφάνεια μιλάω) γιατί όπως είπα ένα μέρος από το σφύρiγμα προέρχεται από την εξωτερική μεριά των τακακιών από τις ταλαντώσεις.
Φυσικά η ριζοσπατική λύση είναι η αλλαγή στα τακάκια αλλά φυσικά όταν έχουν ακόμη πολύ πάστα είναι κάπως να πας να τα αλλάξεις μόνο και μόνο για το σφύριγμα. Αν δηλαδή η αλλαγή είναι μακριά δοκίμασε απλά τα φρεναρίσματα, δεν μπορείς να κάνεις πολλά άλλα.
Στην Αμερική κυκλοφορεί και αυτό το προιόν που το βάζεις όταν αλλάζεις τα τακάκια αλλά δεν το έχω βρει κάπου εδώ:
http://www.autobarn.net/ch05016.html -
Παστα χαλκου στην πλατη του τακακιου ξερω οτι κανει δουλεια,οπως και το λαμακι που εχουν τα τακακια απο το εργοστασιο.
http://www.textar.com/content/view/66/92/lang,el/ -
+1
Απλά θα πρέπει να βγει η δαγκάνα γιατί πρέπει να μπει η στρώση μεταξύ τακακιού και δαγκάνας για να είναι πιο αποτελεσματική η 'σίγαση' .
Που υπάρχει κατάστημα με τέτοια προϊόντα γνωρίζεις? Ακόμη και online αλλά Ευρώπη . Δεν βλέπω να έχει αντιπροσώπευση στην Ελλάδα η συγκεκριμένη εταιρία.
-
-
Κυκλοφορούν στο εμπόριο σωληνάρια και σπρέι χαλκού. Βάζεις στο πίσω μέρος από το τακάκι πριν το τοποθετήσεις.
Τα εργοστασιακά τακάκια της Χόντα έχουν μαζί και ένα σακουλάκι με παχύρρευστη πάστα που μπαίνει στο τακάκι (όμως είναι μαύρη, δεν φαίνεται σαν χαλκός).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κυκλοφορούν στο εμπόριο σωληνάρια και σπρέι χαλκού. Βάζεις στο πίσω μέρος από το τακάκι πριν το τοποθετήσεις.Τα εργοστασιακά τακάκια της Χόντα έχουν μαζί και ένα σακουλάκι με παχύρρευστη πάστα που μπαίνει στο τακάκι (όμως είναι μαύρη, δεν φαίνεται σαν χαλκός).
Στα πισω τακακια που αλλαξα στην μπαρκετα ειχαν ενα μικρο κομματι ταινιας διπλης οψης που κολλαγε αναμεσα στο τακακι και σε ενα λαμακι που ειχε το εργοστασιακο τακακι.Απο οτι μου ειπε ο μηχανικος κανει την ιδια δουλεια αλλα δεν υπαρχει ο κινδυνος με νερο υπο πιεση να φυγει οπως ο χαλκος.
-
-
Πανέμορφο!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Με απλά λόγια, η πιό όμορφη BMW ever.-
Είναι ενός γνωστού.
Μ3 CS( με full εξολπλισμό) 3ος 2006-18.000χλμ-αγορασμένο απο BMW Γερμανίας-€32.000(αγορά και ταξίδι)€15.000 εκτελωνισμός.
Αψεγάδιαστο-ατρακάριστο-πανέμορφο
Επιτέλους βλέπουμε και μια BMW Απλά τέλεια!!!
Είχα αρχίσει να ανησυχώ οτι το πάμε για 'τακάκια Forum'
-
το CSL δεν εχει carbon ουρανο?
-
Nαι, αλλά αυτό είναι CS...
-
Δεν είναι CSL είναι CS.
Μια έκδοση της Μ3 Ε46 που ουσιαστικά είχες τις ζάντες της CSL, το κιβώτιο SMG-II και το τιμόνι της CSL.
-
...κ τα φρένα της CSL.
Ο χρήστης pad έγραψε:
Με απλά λόγια, η πιό όμορφη BMW ever.-Θέλει ένα τέτοιο
ή ένα τέτοιο
-
Εγώ αρκούμαι και σε 325ti Compact.
(και τώρα θα έρθει ο adis να με κράξει ) -
Εγω γουσταρω την 135Μ coupe
-
-
ΠΩΩΩΩΩΩ
ΖΗΜΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ -
Δε μου αρέσει σε μαύρο...προτιμώ μπλε με τις άλλες ζάντες, όχι αυτές.
-
ΤΕΛΕΙΑ ειναι!!!! Κ εγω την εχω δει live τη συγκεκριμενη κ φτερουγισε η καρδια μου
BMW FORUM