-
Χρήστο για θύμισε μου, με το χειροκίνητο ή το αυτόματο κιβώτιο την έχεις παραγγείλει.
πάντως τα 6,6 για 0-100 ολίγον αισιόδοξα μου φαίνονται. -
Χειροκίνητο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξέρει κανείς την μικρότερη διάσταση ελαστικών που προτείνει το εργοστάσιο για 325 coupe;Για χειμερίνα ελαστικά, 205/55/16 ή 225/50/16.
-
Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον για το 205 με βλέπω. Αρκεί να υπάρχει σε run flat.
-
Το 225/50 θα προστατεύει περισσότερο τις ζάντες σου από τις τεράστιες τρύπες. Στο ξεκίνημα (χιόνι) δεν έχει μεγάλη διαφορά, μόνο στο ταξίδι σε χιονισμένο δρόμο δεν έχει τόση ευστάθεια.
-
εγω παντως πεταξα τα Ραν Φλατ και με τα Μισλεν παιλοτ παει αερας....
του εκανα restart/set και το συστηματακι για την πιεση και ειναι τζιτζι...
οσον αφορα την ασφαλεια συμφωνω με τον φιλο που αναφερθηκε στην Μ3.
αν ηταν ετσι τοτε η Μ3 ειναι ασταθες/ανασφαλες?σε εμας στην κερκυρα δεν εχει φτιαξει δρομους το κρατος γιατι ολα τα εργα γινονται Αθηνα.
μιλαμε 1!!!! δρομο νεο δεν εχουν φτιαξει...μονο προς Παλαιοκαστριτσα...
ΑΡΑ για μενα ΧΑΛΑΡΑ πηρα και ενα κιτ/επισκευης απο Μ3 και τελος...
για χιονι 205 Χρηστο!
-
O Χάρος νομίζω δεν έχει σκεπάρνι αλλά δρεπάνι!!
To μέγεθος των προβλεπόμενων χειμερινών ελαστικών αναφέρεται στο ταμπελάκι στην μεσαία κολώνα μαζί με τις αντίστοιχες πιέσεις.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
O Χάρος νομίζω δεν έχει σκεπάρνι αλλά δρεπάνι!!τωρα τελευταία με τα 'οδηγικά βοηθήματα', 'εχει αναδουλειές και το έριξε στην οικοδομή, οπότε κυκλοφορεί και με σκεπάρνι
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
O Χάρος νομίζω δεν έχει σκεπάρνι αλλά δρεπάνι!!To μέγεθος των προβλεπόμενων χειμερινών ελαστικών αναφέρεται στο ταμπελάκι στην μεσαία κολώνα μαζί με τις αντίστοιχες πιέσεις.
ναι ναι δρεπανι εχει εκανα λαθος !
Τι θα παθουν τα r/f λαστιχα αν τους βαλεις αλυσιδες ?
-
Στο Ε46 coupe με ελαστικά 225/45/17 δεν χωρούσαν αλυσίδες, γιατί έβρισκαν στον θόλο. Μπορούσες να βάλεις autosock (τα αγόρασα και τα χρησιμοποίησα 1 φορά), αλλά για να τα περάσεις έπρεπε να βάλεις γρύλο για να χωρέσει το χέρι σου. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν τολμάω να βάλω τα χέρια μου ανάμεσα στο σηκωμένο αμάξωμα και στην ρόδα όταν ο γρύλος πατάει πάνω σε φρέσκο χιόνι, ή πάγο. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ξαναπήρα το BMW στο βουνό όταν ήξερα ότι υπήρχε περίπτωση να χρειαστώ αλυσίδες.
Θα εκπλαγώ πάρα πολύ (ευχάριστα) αν στο καινούργιο μπορείς να περάσεις πανιά χωρίς γρύλο.
Πρέπει να βρω που έχω καταχωνιάσει τα autosock και να τα βάλω σε αγγελία για πούλημα.
-
Καλησπέρα.
Μόλις γύρισα απ'την αντιπροσωπεία, πήγα το ταπεινό μου Ε90 320d για αλλαγή βάσης καθίσματος οδηγού & έλεγχο τριγμών ταμπλώ.
Για αυτοκίνητο αντικατάστασης μου έδωσαν ένα ΒΜW 335d Auto Μ-Pack Full Extra και δεν θέλω να το γυρίσω πίσω!!
Τί γκάζι, τι επιτάγχυνση, τι ροπή....απίστευτο παιδιά! Αφού άρχισα να ερωτεύομαι και το αυτόματο κιβώτιο!!
ΥΓ: Άντε μετά να ξανανέβω στη δικιά μου 'πατάτα' με τα 177ΗΡ
-
Σκέψου πόσο θα καίει απλά.
-
Σου παίξανε χοντρή νίλα!
Ξέρουν τι κάνουν... -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.Μόλις γύρισα απ'την αντιπροσωπεία, πήγα το ταπεινό μου Ε90 320d για αλλαγή βάσης καθίσματος οδηγού & έλεγχο τριγμών ταμπλώ.
Για αυτοκίνητο αντικατάστασης μου έδωσαν ένα ΒΜW 335d Auto Μ-Pack Full Extra και δεν θέλω να το γυρίσω πίσω!!
Τί γκάζι, τι επιτάγχυνση, τι ροπή....απίστευτο παιδιά! Αφού άρχισα να ερωτεύομαι και το αυτόματο κιβώτιο!!
ΥΓ: Άντε μετά να ξανανέβω στη δικιά μου 'πατάτα' με τα 177ΗΡ
Πες κι αλλα, σενταν η κουπε ??
Δωσε πληροφοριες αδελφε -
ωρε μανα μουουουουουουουουουουουουουουου
κορυφη.....αυτο και αν ειναι οχημα....
πες ποσο θελουν επιπλεον αν δωσεις το δικο σου...ετσι για πλακα...
και μετα χαπακια.... -
Είναι ένα sedan ασημί με M-Pack Set, δερμάτινα bucket, Navi, Ηλιοροφή, κουρτινάκια και γενικά σχεδόν όλο τον κατάλογο των έξτρα!!
Το αυτ/το αυτό είναι αντικατάστασης και η τιμή του σήμερα - με 3900ΚΜ που έχει - είναι 62000€.......το δικό μου το παίρνουν για 33000€ άρα θέλουν άλλα 29000€!!!
Αλλά παιδιά πως πάει έτσι, δεν το περίμενα.....επιταγχύνω σε φανάρι και μπαίνει το ESP σε λειτουργία αμέσως παρά το αυτόματο κιβώτιο & τα 18άρια λάστιχα!!! Προσπαθώ να το τελικιάσω στον Autobahn και πάει 250Κμ/Ω για πλάκα!!!!
Θα το γυρίσω τ'απόγευμα, έχω διαδρομή 10Κμ στον Autobahn μέχρι να φτάσω, ξέρετε πως θα το πάω έ??
-
Χαλαρά, επίτηδες το κάνουν
-
Σα δε ντρέπονται...δίνονται τέτοια αυτοκίνητα αντικατάστασης??!
Σε εμάς δίνουν κάτι 316
Αμαξάρα το 35d ε??? Αυτό είναι μοτέρ...
-
-
ΚΟΡΥΦΑΙΟ αυτοκίνητο. Έχω οδηγήσει μόνο το 335i (με αυτόματο και είμαι υπέρμαχος του αυτόματου...δεν ξαναπαίρνω χειροκίνητο αυτοκίνητο) και είχα εντυπωσιαστεί. Μόνο να φανταστώ μπορώ στο 335d που έχεε σχεδόν την ίδια ιπποδύναμη και 30% παραπάνω ροπή!! ΚΡΑΤΑ ΤΟ...!!!
BMW FORUM