-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Οι 2002 ήταν εξακύλινδρες ρε?
Κωνσταντίνε παιδί μου,μήν τους ακούς.....σε περιμένουμε στην οικογένεια με ανοιχτές αγκάλες!!!Άσε που η νέα τάση που ξετρελαίνει όλους λέγεται V8 και V10!
Κωνσταντίνε παιδί μου η 'οικογένεια' απαιτεί είτε χρόνια παλαιότητος (δηλαδή πολλά κιλά βάρους -και χρήματα- μείον) είτε, την σήμερον ημέρα, πολλάαα κυβικά και πολλές (ωραίες!) πεταλούδες!Δυστυχώς έχεις δίκιο!
Όσο για το σκυλί τον Τρούλη , μπορείς να παραμείνεις φίλος του (πάρε παράδειγμα εμένανε), χωρίς να απεδαφίσεις τις καταθέσεις σου.
Έχεις δίκιο ξανά!!
Τα τούρμπα είναι μονόδρομος για τον sports/budget oriented driver, όταν τα σημερινά σασιά ζυγίζουν ενάμισι τόνο και επομένως απαιτούν 30 κιλά ροπής για να συνέλθουν.
Για αυτό θα πάρεις Cayman!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω ενα Ζ4 3.0 αυτοματο Δεκ 2005 με 40 χλ χμ. Τι πρεπει να προσεξω; Τι προβληματα βγαζουν τα Ζ4 και τι να ρωτησω για τα σερβις που εχει κανει; Ο 3λιτρος κινητηρας εχει αλυσιδα πιστευω; Εχει ραν φλατ λαστιχα (δεν θυμαμαι αν ολα τα Ζ4 εχουν).
Γνωμες;
Kατά την γνώμη μου η Ζ4 με τρίλιρο και το s2000 είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτή την κατηγορία και σε αυτή την τιμή.
Ναι,είναι με αλυσίδα.
Δέν βγάζουν προβλήματα.
Θα βάλεις και ένα μπλοκέ και τέλος!ποσο θα μου στοιχησει το μπλοκε; επισης τι επιλογες υπαρχουν για τα φρενα και την αναρτηση; Ειναι αυτοματο κλασσικο (steptronic). Αν ειναι καθαρο το αυτοκινητο μαλλον θα το παρω. Απο σερβις σε αυτα τα χιλιομετρα τι ακριβως πρεπει να εχει κανει;
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω ενα Ζ4 3.0 αυτοματο Δεκ 2005 με 40 χλ χμ. Τι πρεπει να προσεξω; Τι προβληματα βγαζουν τα Ζ4 και τι να ρωτησω για τα σερβις που εχει κανει; Ο 3λιτρος κινητηρας εχει αλυσιδα πιστευω; Εχει ραν φλατ λαστιχα (δεν θυμαμαι αν ολα τα Ζ4 εχουν).
Γνωμες;
Kατά την γνώμη μου η Ζ4 με τρίλιρο και το s2000 είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτή την κατηγορία και σε αυτή την τιμή.
Ναι,είναι με αλυσίδα.
Δέν βγάζουν προβλήματα.
Θα βάλεις και ένα μπλοκέ και τέλος!ποσο θα μου στοιχησει το μπλοκε; επισης τι επιλογες υπαρχουν για τα φρενα και την αναρτηση; Ειναι αυτοματο κλασσικο (steptronic). Αν ειναι καθαρο το αυτοκινητο μαλλον θα το παρω. Απο σερβις σε αυτα τα χιλιομετρα τι ακριβως πρεπει να εχει κανει;
ευχαριστώ.
Τιμή για το μπλοκέ θα σου πεί ο Βασίλης.
Επιλογές για ανάρτηση και φρένα υπάρχουν αρκετές,αρκεί να μπέι το χέρι βαθιά στην τσέπη!
Κάνε ένα έλεγχο να δείς οτι τα χλμ είναι τα πραγματικά(μια βόλτα σε εξοθσιοδοτημένο.
Το steptronic είναι καλό(για αυτόματο).Καντο μια βόλτα να δεις αν σου αρέσει.
Πάντως ο τρίλιτρος είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟΣ....και η Ζ4 κούκλα! -
Όποιος θέλει να μάθει για BMW μοντέλα 2006 και μετά,o MICZ πιστεύω οτι είναι ο κατάλληλος για να απαντήσει.....
Τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει δέκα+ αυτοκίνητα......σε όποια έκδοση τραβάει η ψυχή σου....και σε ότι χρώμα θές...άντε να μου φέρει και την 135 να δω πως είναι! -
λοιπόν .... βγήκα βόλτα τις εκθέσεις της BMW ...
για να ενημερωθώ για την Ε92 320i και να κλείσω
test drive ..... μα καλά τόσο άσχετοι είναι οι πωλητές ??- ξέρουμε κάποιον @σωστό@ αντιπρόσωπο που να ξέρει τι
πουλάει ??
thanks !!
- ξέρουμε κάποιον @σωστό@ αντιπρόσωπο που να ξέρει τι
-
Ο Κουλούρης είναι καλός...και η Mobility που πήρα τη δικιά μου.
-
thanks !!!
και κάτι άλλο ... μου αρέσουν οι ζάντες 255/40/17 πίσω
και 225/45/17 μπροστά (είναι στανταρ στην 335) ... αλλά φοβάμαι ότι θα κόψει πολύ
το αυτοκίνητο 320, δίκιο δεν έχω??? .....τα run flat λάστιχα πόσο πιο βαριά και πόσο πιο ακριβά είναι
απο τα συμβατικά ?? -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο Κουλούρης είναι καλός...και η Mobility που πήρα τη δικιά μου.Κουλούρης στη Λαυρίου (Γλυκά Νερά), αλλά και Σφακιανάκης στη Μεσογείων μου έχουν αφήσει γενικώς καλές εντυπώσεις.
Αν τώρα θέλεις τεχνικές λεπτομέρειες (π.χ. διάσταση φρένων, γεωμετρία ανάρτησης ) καλύτερα ψώνισε από το εξωτερικό.Τα ραν-φλατ είναι άγος της ανθρωπότητος, τα δε 255 πίσω να τα αφήσεις ήσυχα. Αν σ' αρέσει τόσο το σχέδιο, παράγγειλε επιπλέον 2 μπροστινές.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
test drive ..... μα καλά τόσο άσχετοι είναι οι πωλητές ??- ξέρουμε κάποιον @σωστό@ αντιπρόσωπο που να ξέρει τι
πουλάει ??
thanks !!
Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν σε βγάλει ο δρόμος μέχρι Ισθμό Κορίνθου μπορείς να πεταχτείς στον εκεί εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της BMW. Πραγματικά εκτός από το δεδομένο φιλικό περιβάλλον που θα αισθανθείς αμέσως θα εκπλαγείς και τις γνώσεις του πωλητή και την ποικιλία των μοντέλων που έχει στην έκθεση (κυρίως σε λευκό χρώμα ). Είμαι σίγουρος πως αν μη τι άλλο θα φύγεις πλήρως ενημερωμένος και οπτικά χορτασμένος.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ο Κουλούρης είναι καλός...και η Mobility που πήρα τη δικιά μου.
Κουλούρης στη Λαυρίου (Γλυκά Νερά), αλλά και Σφακιανάκης στη Μεσογείων μου έχουν αφήσει γενικώς καλές εντυπώσεις.
Αν τώρα θέλεις τεχνικές λεπτομέρειες (π.χ. διάσταση φρένων, γεωμετρία ανάρτησης ) καλύτερα ψώνισε από το εξωτερικό.Τα ραν-φλατ είναι άγος της ανθρωπότητος, τα δε 255 πίσω να τα αφήσεις ήσυχα. Αν σ' αρέσει τόσο το σχέδιο, παράγγειλε επιπλέον 2 μπροστινές.
Thanks .... σχετικά με τα 255 ... όχι δεν μου αρέσει τόσο το σχέδιο ... αλλά γεμίζουν καλύτερα οι πίσω θόλοι .... μάλλον θα αφήσω τα μαμα... 225 ...τότε ....
σχετικά με όσες τεχνικές λεπτομέρειες ρώτησα ... όπως λες κι εσύ δεν ήξερε τίποτα ή ακόμα χειρότερα έλεγε λάθος πράγματα.......
υπήρχε χρηματοδοτικό πρόγραμμα που δεν το ήξερε και ήταν πάνω στο γραφείο του .....
και στην προσφορά που μου έκανε .... είχε υψηλότερο επιτόκιο από ότι έχει το επίσημο
σίτε της bmw.gr .........Σφακιανάκης// έξοδος για ολυμπιακό χωρίο//// -
-
Θένω να γίνω Micz στην θέση του Micz.
-
http://www.youtube.com/watch?v=SJfrGSXEZ8s' target='_blank
Δίνει αίσθηση πολύ γρήγορου αυτοκινήτου.. -
ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πουλάει ??
thanks !!
Ακου αυτο που σου λεει ο MICZ .Επαρχια και ξερο ψωμι.
Στην Αθηνα πουλανε μονα τους τα αυτοκινητα.
Εχω πετυχει 'ξεφτερια' και σε σπανο και σε Σφακιανακη και σε Κουλουρη.
Στον κορφιατη εναν πετυχα και κατι σκαμπαζε αλλα επισης και στον κουλουρη πετυχα ατομο το οποιο ηξερε τα παντα για το Ε92 και οτιδηποτε εξτρα μπορεις να βαλεις.Για τεστ drive η λογικη λεει Σπανο ή Κουλουρη-Σφακιανακη(ιδια εταιρεια πλεον).
Για να αγορασεις θα ελεγα κουλουρη(απο εκει αγορασα) αλλα επιφυλασσομαι μετα τις προσφατες αλλαγες.
Την μια μερα δουλευουν εδω την αλλη αλλου.. δεν μπορεις να κρατησεις επαφη με δαυτους.Αλλα παλι στην επαρχια ειναι διαφορετικα. Πιο ανθρωπινα , με καλυτερη σχεση(παντα σε συγκριση με την αθηνα).
Τωρα οσον αφορα τις ζαντες που λες, τις εχω φορεσει εγω στο δικο μου 320 και μπορω να πω οτι και σαν σχεδιο θεωρω οτι ειναι παρα πολυ ομορφες και κοστιζουν και μονο 700.. και σαν πατημα-κρατηματα νομιζω οτι ειναι καλυτερες.Για το ποσο και αν γονατιζουν το αυτοκινητο δεν μπορω να σου πω αμεσα αλλα νομιζω οτι η διαφορα ειναι αμελητεα.
Αν το σκεφτεσαι σοβαρα, οτι μα οτι απορια εχεις πες την.. εδω ειμαστε.
-
-
ρε padελα!
εβλεπα το βιντεο και αναρωτιομουν ποιος ειναι πιο ανωμαλος..
αυτος που γραφει 7 λεπτα βιντεο πηγαινε-ελα ή αυτος που καθεται και το βλεπει?σε συμπερασμα δεν κατεληξα!
θα αποφανθω σε αλλα βιντεα(!) -
Για τη νεα Χ5 3,0 si,εχει κανεις προσωπικη εμπειρια??Ενδιαφερεται φιλικο μου προσωπο.Του ειπα τη δικη μου αποψη,του ειπα και τη λενε οι 4τροχοι,κυριως για τον κινητηρα,αλλα δεν ξερω καποιον που να την εχει...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
πουλάει ??
thanks !!
Ακου αυτο που σου λεει ο MICZ .Επαρχια και ξερο ψωμι.
Στην Αθηνα πουλανε μονα τους τα αυτοκινητα.
Εχω πετυχει 'ξεφτερια' και σε σπανο και σε Σφακιανακη και σε Κουλουρη.
Στον κορφιατη εναν πετυχα και κατι σκαμπαζε αλλα επισης και στον κουλουρη πετυχα ατομο το οποιο ηξερε τα παντα για το Ε92 και οτιδηποτε εξτρα μπορεις να βαλεις.Για τεστ drive η λογικη λεει Σπανο ή Κουλουρη-Σφακιανακη(ιδια εταιρεια πλεον).
Για να αγορασεις θα ελεγα κουλουρη(απο εκει αγορασα) αλλα επιφυλασσομαι μετα τις προσφατες αλλαγες.
Την μια μερα δουλευουν εδω την αλλη αλλου.. δεν μπορεις να κρατησεις επαφη με δαυτους.Αλλα παλι στην επαρχια ειναι διαφορετικα. Πιο ανθρωπινα , με καλυτερη σχεση(παντα σε συγκριση με την αθηνα).
Τωρα οσον αφορα τις ζαντες που λες, τις εχω φορεσει εγω στο δικο μου 320 και μπορω να πω οτι και σαν σχεδιο θεωρω οτι ειναι παρα πολυ ομορφες και κοστιζουν και μονο 700.. και σαν πατημα-κρατηματα νομιζω οτι ειναι καλυτερες.Για το ποσο και αν γονατιζουν το αυτοκινητο δεν μπορω να σου πω αμεσα αλλα νομιζω οτι η διαφορα ειναι αμελητεα.
Αν το σκεφτεσαι σοβαρα, οτι μα οτι απορια εχεις πες την.. εδω ειμαστε.
Thanks παιδιά !!! την άλλη εβδομμάδα θα κάνω ένα test drive και βλέπουμε ...
αλλά μάλλον θα μου αρέσει !!!!http://fabiatou.com/2008/01/bmw-320i-coupe.html' target='_blank
τώρα σχετικά με τις ζάντες, ό ένας φίλος λέει ούτε να το σκεφτομαι ..
και ο άλλος λέει ότι δεν υπάρχει θέμα ....Σπανο ή Κουλουρη-Σφακιανακη ..... όλοι είναι μια εταιρία ?_____????
οι ζάντες συν 812€ .... λένε V188
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ρε συ MICZ γιατι τα αλλαζεις συνεχεια ρε φιλε ?
Όχι βρε παιδιά δεν τα αλλάζω, ή μάλλον τα αλλάζω αλλά όχι και με αυτή τη συχνότητα!
Απλά τυγχάνει να είμαι φίλος με τον εδώ αντιπρόσωπο και κάνω και κανένα test-drive
BMW FORUM