-
PuntoLord
Που να δεις τι κανει και το ΜΙΝΙ Diesel.Ακομα και οι εργαστηριακες εκπομπες CO2 ,ειναι σχεδον ιδιες με το PRIUS....
-
Εξάλλου έχουμε και βραβείο.
-
http://www.youtube.com/watch?v=6M2IP7Kk ... re=related
-
Eυχαριστώ τον Velissario που μου βρήκε ζαντούλες bbs(με καπάκια ) από το ebay!!
Σε δέκα μέρες η παραλαβή!!! -
για το ε30 μιλαμε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για το ε30 μιλαμε?Ναι,για την Ε39 βρήκα πανεύκολα και σε καλή τιμή!
-
-
Τι έπαθες;
-
Τελικα ο Νικος ειχε δικιο οταν ελεγε οτι το διλιτρο μοτερ με τα 170 αλογα μπορει να ειναι απιστευτα οικονομικο! ακομα και σε μια Ε92 320 φορτωμενη με μπολικα καλουδια που προσθετουν βαρος και με οδηγο 100 κιλων. Αν και βρισκεται στο στρωσιμο(μεχρι 3500 σ.α.λ.) αλλα με κινηση 80% στην αθηνα μου εβγαλε 700 km αυτομομιας . Και με αυτοματο σασμαν. Τελικα η εργοστασιακη αναρτηση της ειναι πιο σφιχτη απο οτι περιμενα και ηθελα αλλα νομιζω οτι αυτο θα εξαργυρωθει οταν αβεβουν οι στροφες και τα χιλιομετρα..
Παντως το αμαξι ειναι βραχος και πραγματικα αντεχει αρκετες εκατονταδες αλογα παραπανω. στα 160 νυσταζεις, δεν συμβαινει τιποτα που θα μπορουσε να σε εχει σε εγρηγορση
Σιγα σιγα θα γραψω και περισσοτερα
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Τι έπαθες;Noμίζω οτι τον τελευταίο καιρό με τρώει η τσέπη μου... (μην σου ξεφύγει τπτ για το atv )
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τι έπαθες;
Noμίζω οτι τον τελευταίο καιρό με τρώει η τσέπη μου... (**μην σου ξεφύγει τπτ για το atv **:whistlink: )
Ωχ, παντόφλα?
Μην το βάζεις κάτω, κράτα γερά! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τι έπαθες;
Noμίζω οτι τον τελευταίο καιρό με τρώει η τσέπη μου... (μην σου ξεφύγει τπτ για το atv )
Και το Σάββατο ήμουν στο μαγαζί...
Αλλά δεν έφτασε εκεί η κουβέντα..
Συμμαζέψου... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Eυχαριστώ τον Velissario που μου βρήκε ζαντούλες bbs(με καπάκια ) από το ebay!!
Σε δέκα μέρες η παραλαβή!!!Βελάκος uber alles!!
-
Τρούυυυλη! Μην δίνεις θάρρος...μη δίνεις θάρρος!
-
ποσο καναν οι bbs?15 αρες ε?
-
Μα μία τέτοια διαδρομή ευνοεί ακραιφνώς τον ντιζελοκινητήρα. Μέσα στην κίνηση διαπρέπει το μοτέρ του Prius.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τελικα ο Νικος ειχε δικιο οταν ελεγε οτι το διλιτρο μοτερ με τα 170 αλογα μπορει να ειναι απιστευτα οικονομικο! ακομα και σε μια Ε92 320 φορτωμενη με μπολικα καλουδια που προσθετουν βαρος και με οδηγο 100 κιλων. Αν και βρισκεται στο στρωσιμο(μεχρι 3500 σ.α.λ.) αλλα με κινηση 80% στην αθηνα μου εβγαλε 700 km αυτομομιας . Και με αυτοματο σασμαν. Τελικα η εργοστασιακη αναρτηση της ειναι πιο σφιχτη απο οτι περιμενα και ηθελα αλλα νομιζω οτι αυτο θα εξαργυρωθει οταν αβεβουν οι στροφες και τα χιλιομετρα..Παντως το αμαξι ειναι βραχος και πραγματικα αντεχει αρκετες εκατονταδες αλογα παραπανω. στα 160 νυσταζεις, δεν συμβαινει τιποτα που θα μπορουσε να σε εχει σε εγρηγορση
Σιγα σιγα θα γραψω και περισσοτερα
Το ξέρω...αλλά δε με πιστεύουν! ...έλα να τους τα πεις κι εδώ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι έπαθες;
Noμίζω οτι τον τελευταίο καιρό με τρώει η τσέπη μου... (**μην σου ξεφύγει τπτ για το atv **:whistlink: )
Ωχ, παντόφλα?
Μην το βάζεις κάτω, κράτα γερά! -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Συμμαζέψου...
Προσπαθώ γείτονα...προσπαθώ..
-
'BMW M1 30th Anniversary
Thirty years ago, at the 1978 Paris Motor Show, BMW’s “M” Division presented its first ever creation and at the same time, the Bavarian carmaker’s first and last mid-engine supercar, the M1 (click for video). Designed by Giorgetto Giugiaro and developed in association with Lamborghin, the M1 was initially intended for the racetrack.
The road going edition was equipped with a naturally aspirated 3.5-liter straight 6 generating 277 PS that allowed it to reach a top speed of 260 km/h or 162 mph. Apart from being one of the most beautiful BMWs of all time, the M1 is one of the most exclusive as only 451 examples (others say 455) where built between 1978 and 1981.
BMW has planned several events throughout the year to celebrate the M1’s 30th birthday, including the creation of a special stand at this year’s Concorso d'Eleganza exhibition at Lake Como where it will show off production and racing versions of its iconic supercar.'
Source: Carscoop
BMW FORUM