-
Σαν κλασσικός Αμερικάνος τα χει κάνει και τα δυο!!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Κούκλα!
Αν και θα την προτοιμούσα σε μαύρη... -
Μαύρη? Με τίποτα...
Θα τη προτιμούσα σε Interlagos Blau (σαν του TheoM5).
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μαύρη? Με τίποτα...Θα τη προτιμούσα σε Interlagos Blau (σαν του TheoM5).
+1
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μαύρη? Με τίποτα...
Θα τη προτιμούσα σε Interlagos Blau (σαν του TheoM5).
+1
Έστω...
-
-1
Koκκινη ή λευκη για μενα (ακομη δεν εχω αποφασισει για το 1/18 μου )
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
-1Koκκινη ή λευκη για μενα
+1
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
-1
Koκκινη ή λευκη για μενα
+1
+1
-
http://www.motorauthority.com/news/coup ... -race-car/
-
-
Θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Στο κομπακτ έχω μια χειροποίητη ανάρτηση.Αντιστρεπτική φοράω 24.6 μπροστά και 15μμ πίσω.
Στα m-pack κομπακτ, η bmw δίνει αντιστρεπτικές 24.2 και 19 πίσω.
Το θέμα είναι οτι έχω αρκετά-για τα γούστα μου- μούτρα.
Κ λέω τώρα:Να βάλω την 19άρα του m-pack στο δικό μου?Τι αλλαγές θα επιφέρει στην οδική συμπεριφορά? -
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Κ λέω τώρα:Να βάλω την 19άρα του m-pack στο δικό μου?Τι αλλαγές θα επιφέρει στην οδική συμπεριφορά?Λογικά θα σου αυξήσει την υπερστροφη, κάτι που εσύ το χρειάζεσαι αφού απ'ότι λες το αμάξι σου είναι υποστροφικό τώρα...
-
Ακριβώς. Γενικά όσο πιο άκαμπτη φτιάχνεις την ανάρτηση του ενός άξονα τόσο πιο γρήγορα θα φεύγει σε σχέση με τον άλλον. Οπότε αν θέλεις να μειώσεις την υποστροφή παίζοντας με τις αντιστρεπτικές είτε θα μικρύνεις=μαλακώσεις την εμπρός είτε θα μεγαλώσεις=σκληρύνεις την πίσω.
Με τις αντιστρεπτικές μπορεί να μειώνεις τις κλίσεις αλλά όσο μεγαλώνεις-σκληραίνεις τις αντιστρεπτικές τόσο λιγότερο ανεξάρτητες είναι οι αναρτήσεις σου και τόσο πιο πολύ θα κοπανάνε.... -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Μιας κ το κόστος είναι μικρό, θα το δοκιμάσω κ θα ενημερώσω για τις αλλαγές.
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Στο κομπακτ έχω μια χειροποίητη ανάρτηση.Αντιστρεπτική φοράω 24.6 μπροστά και 15μμ πίσω.
Στα m-pack κομπακτ, η bmw δίνει αντιστρεπτικές 24.2 και 19 πίσω.
Το θέμα είναι οτι έχω αρκετά-για τα γούστα μου- μούτρα.
Κ λέω τώρα:Να βάλω την 19άρα του m-pack στο δικό μου?Τι αλλαγές θα επιφέρει στην οδική συμπεριφορά?Τις αντιστρεπτικές να τις αγοράζεις/αλλάζεις πάντα μαζί (μπρος-πίσω). Τις έχει ταιριάξει ο κατασκευαστής τους (μαζί με την υπόλοιπη ανάρτηση).
Μόνο αν ξέρεις καλά τι θέλεις άλλαξε τη μία από τις δύο.
-
-
-
BMW FORUM