-
Ακόμα ανακατεύομαι!...
-
Καλή διασκέδαση!
Τόσο εύκολο ήταν; Βγαίνει το μαμα και μπαίνει το μπλοκέ; Plug 'n' play;
-
Play στα σίγουρα!
-
Ρίχτε κανά τηλέφωνο ρε μοναχοφάηδες.
-
Βασίλη μου,και γραπτώς,καλόστριφτο!
-
Βασιλη χαιρετω...μια ερωτηση....εχει και για Ε90 αυτη η εταιρια απο την οποια το πηρες?Δωσε μου σε παρακαλω πληροφοριες...
-
Kαλοστριφτοοοοοοοοοο
-
Κάτι πιό πεζό, η εγγύηση ισχύει μετά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτι πιό πεζό, η εγγύηση ισχύει μετά;Δεν θα το μάθει κανείς!!!!Ισχύει!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρίχτε κανά τηλέφωνο ρε μοναχοφάηδες.Nαι, εσύ έχεις και παράπονο, άπληστε άνθρωπε...
Να μην τον πάρει κανείς τηλέφωνο τον καβ, γίνεται πατέρας όπου να 'ναι και πρέπει να κόψει τις αλητείες, να σοβαρευτεί, να γίνει σωστός άνθρωπος...
ΥΓ. 335 Cabrio τελικά;
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς αν οι πόρτες απο την Μ3 Ε36(321) ήταν αλουμινίου??
Νομίζω οτι ήταν,αλλά δεν είμαι σίγουρος..Λοιπόν, αυτό που ξερω εγω ειναι το εξης.
Οπως πολυ σωστα λεει ο kostis20, αλουμινενιες πορτες ειχαν οι εξης Ε36.-Lightweight M3 E36 USA (γνωστη εκει και σαν CSL, 3λιτρα, 250 αλογα, ασπρη με την σημαια μοτορσπορτ στο καπω και πισω και το πισω φτερο. Μαζι και κατι μικρες διαφορες σε ελατηρια&αμορτισερ και νομιζω καρτερ.)
-GT M3 E36 Euro (Ευρωπαικη εκδοση με τον 3λιτρο και 10 αλογα παραπανω απο τον νορμαλ 296 περιπου. Μονον σε πρασινο χρωμα (!) και το πορτμπαγκαζ εβρισκες το νεο καρτερ (που μετα μπηκε στην 3.2) και το X-brace. Αν τα εβαζες, εληγε η εγγυηση... ΛΟΛ)
- EVO2 M3 E36 Euro (H ευρωπαικη εκδοση 3.2λιτρα 321αλογα που βγηκε τελος 1995. Ειχε αλουμινενιες πορτες μεχρι και το 1996, και διαβασα μερικα τυχερα κομματια του 1997... μετα τελος)
Το τελευταιο μπορω να το διαβεβαιωσω γιατι και η δικια μου εχει αλουμινενιες πορτες.
Ευχαριστώ!
Αξίζει σε μετατροπή να μπούν και οι αλουμινένιες πόρτες της γνήσιας?(θέλουν βάψιμο) -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγιναν τα πρώτα χλμ. και το απαραίτητο αρχικό στρώσιμο (8άρια και κύκλοι ... τι ζαλάδα κι αυτή Νίκο ) ... τα πάντα δουλεύουν άψογα !Ακόμα ανακατεύομαι!...
Mέσα στο κουτί με τα κορωνοπήνια είχε και Εμετοstop;
Αν όχι,μισές δουλειές κάνουν...Μεγειά Βασίλη!!!
-
Δυστυχώς δεν είχε!!! Και καλά τα οχτάρια....εκείνοι οι 20 κύκλοι γύρω από κολώνα..20 δεξιά και 20 αριστερά, ήταν που μας τσακίσανε!
-
ο βασιλης και αυτες οι ιδεες του περι στρωσιματος!
(εν χορω): ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ! -
Τους κατεστραμμένους λές?
-
Εσείς κάθεστε και τον ακούτε, ενώ αυτός έχει χεστεί στο γέλιο με τις μαλακίες που πάτε και κάνετε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Τους κατεστραμμένους λές?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εσείς κάθεστε και τον ακούτε, ενώ αυτός έχει χεστεί στο γέλιο με τις μαλακίες που πάτε και κάνετε!'Και που λέτε στο χαρτί του στρωσίματος του έγραψα ΚΑΙ κόφτες πέμπτης μέσα και όταν γύρισε μου έδειξε κλήση για 250 χαω '
-
'250χαω?? Θα σας προτεινα κυριε οργανο να το πατε για calibration.. καινουριο αυτοκινητο, δειτε.. ουτε 1000χλμ δεν εχει κανει ακομα.. το στρωνω ευλαβικα.. σας λεω κανει λαθος!'
-
*BMW wrong slots with manual M5
AdTech Ad North American customers were delighted when BMW bowed to their demands for a full three-pedal manual version of the current V10 M5 super saloon, but aren’t quiet so enamoured with the finished product.
The issue is not with the gearbox itself – BMW successfully replaced the European model’s seven-speed SMG box with the old-shape M5’s six-speed manual – but with the compromises that were needed to get there.
**Without the benefit of computer control for the opening and closing of the clutch plates, M division’s engineers couldn’t eliminate axle tramp under hard take-offs. **The only solution was to make it impossible to fully switch out the DSC stability system, although you can still employ the half-way house M Dynamic mode which is probably enough for all but the most crazed sideways obsessives.
But punters in the US aren’t happy at what they see as a compromised M car. Which must be incredibly frustrating for M boss Gerhard Richter, who never believed a manual box was right for the car and was only bowing to commercial and boardroom pressure.
BMW has no plans to bring the manual M5 to Europe. And it doesn't sound like we should be too upset.
Words: Chris chilton*
http://www.carmagazine.co.uk/news.php?sid=421&page=1Δεν είναι λίγο περίεργο που η Μ5 έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα (αν ισχύουν όσα αναφέρονται) λόγω της μεγάλης ροπής στον πίσω άξονα?
Οι προηγούμενες Μ5 είχαν αντίστοιχο πρόβλημα? Η διαφορά στην ροπή δεν πρέπει να είναι και τόσο μεγάλη.
Μήπως ο λόγος για τη βαβούρα είναι η έλλειψη δυνατότητας πλήρους απεμπλοκής του esp?
BMW FORUM