-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εμένα δεν είναι πρίμιουμ, και ήταν τσάμπα μαζί με το σέρβιςρε τους απατεωνες...φαγανε πιτογυρα στην υγεια μου...
Το ιδιο ειχαν κανει στην VW στον πατερα μου (golf VI GTi) μονο που εκει του πηραν 45Ε
-
Για μπάτσες οι Γερμανοί!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για μπάτσες οι Γερμανοί!!!βασικα φταινε;
Μηπως μπορουσαν απλα να του το κανουν δωρεαν;Μαλλον οι Ελληνες φταινε που βαρανε στο ψαχνο ξυλιές ,αφου βρισκουν...
-
Φταίνε δεν φταίνε στο συγκεκριμένο θέμα, οι Γερμανοί είναι πάντα για μπάτσες!!!
-
Φταίνε δεν φταίνε στο συγκεκριμένο θέμα, οι Γερμανοί είναι πάντα για μπάτσες!!!αλλο αυτο!!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΑ 320D??
Καλά, δεν μιλάμε για κάτι τόσο εκλεκτό και σπάνιο, αυτό μπαίνει και στο Ring και σπέρνει, αλλά αυτά είναι σπάνια, κι αν βρεις κάποιο, πρέπει να το αρπάξεις γιατί σε 2 ώρες μέσα, κάποιος άλλος τυχερός θα το πάρει...
Ειδικά αν έχει και το Performance Kit, θα το ψάχνεις με το κιάλι!
Εντελώς ενδεικτικά: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4778371/Πριν από 1,5 χρόνο απέκτησα μια μεταχειρισμένη 320δ με τα 197hp. Εξαιρετικό αυτοκίνητο, από πρώην dealer της Καλαμάτας (έκανα 8 ώρες ταξίδι από θεσνικη). Έχω διανύσει ήδη 55.000 χλμ. Εκπληκτική δύναμη, ροπή και οικονομία. Της άλλαξα αναρτήσεις-αμορτισέρ-ζάντες γιατί οι 18αρες με τα billstein πρόσφεραν λιγότερα απ'οσο ταλαιπωρούσαν το αμάξι στις κακοτεχνίες. Το πήρα στις 15χιλ € με 147.000 χλμ και τέλη 2013 πληρωμένα. Τα κοντά 20χιλ € είναι πολλά για τους καιρούς που ζούμε, αλλά το αυτοκίνητο τα αξίζει. Προερχόμουν από 118 143hp.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά, δεν μιλάμε για κάτι τόσο εκλεκτό και σπάνιο, αυτό μπαίνει και στο Ring και σπέρνει, αλλά αυτά είναι σπάνια, κι αν βρεις κάποιο, πρέπει να το αρπάξεις γιατί σε 2 ώρες μέσα, κάποιος άλλος τυχερός θα το πάρει...
Εντελώς ενδεικτικά: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4778371/του Μαριου το αμαξι ειναι ,εγραφε και εδω πιστευω!!!!
φοβερο αυτοκινητο,ολα γνησια και ο ιδιος μεγαλος ψειρας. -
Ο χρήστης Manospianist έγραψε:
Εντελώς ενδεικτικά: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4778371/Πριν από 1,5 χρόνο απέκτησα μια μεταχειρισμένη 320δ με τα 197hp. Εξαιρετικό αυτοκίνητο, από πρώην dealer της Καλαμάτας (έκανα 8 ώρες ταξίδι από θεσνικη). Έχω διανύσει ήδη 55.000 χλμ. Εκπληκτική δύναμη, ροπή και οικονομία. Της άλλαξα αναρτήσεις-αμορτισέρ-ζάντες γιατί οι 18αρες με τα billstein πρόσφεραν λιγότερα απ'οσο ταλαιπωρούσαν το αμάξι στις κακοτεχνίες. Το πήρα στις 15χιλ € με 147.000 χλμ και τέλη 2013 πληρωμένα. Τα κοντά 20χιλ € είναι πολλά για τους καιρούς που ζούμε, αλλά το αυτοκίνητο τα αξίζει. Προερχόμουν από 118 143hp.
Εξωφρενική τιμή για το μοντέλο και τα χιλιόμετρα. Τέσπα, καλοτάξιδο.
-
Χρωμα το αυτοκινητο; απο εξοπλισμο τι εχει;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πριν και μετά.
Ωραίος φωτογράφος
Ωραίο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πριν και μετά.
Ωραίος φωτογράφος
Ωραίο αυτοκίνητο
περιμενα να βαλεις αναποδα τα emoticons αλλα οκ,ο καθενας ο,τι γουσταρει....
η φωτο θα ηταν πολυ πιο ομορφη με ανεβασμενη ελαφρα την ηλιοροφη.
-
Χαχαχαχα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
περιμενα να βαλεις αναποδα τα emoticons αλλα οκ,ο καθενας ο,τι γουσταρει....Ωραίος = χαρισμαστικός στη δουλειά του.
Αμέσως εσύ
-
Δλδ με λες άσχημο ;!
-
Εξωφρενική τιμή για το μοντέλο και τα χιλιόμετρα. Τέσπα, καλοτάξιδο.
Στα ίδια λεφτά τα προσφερόμενα αυτοκίνητα 320δ υπολείπονταν σε πολλά και είχαν απλήρωτα τέλη. Τα περισσότερα ακόμα στο car.gr βρίσκονται. Είχα όριο τις 13.000 € αλλά μετα από πολύ ψάξιμο, κανένας δεν έπεφτε στην τιμή που πρόσφερα. Σε απάντηση για τον εξοπλισμό, πέρα από τα κλαςςικα, έχει dvd professional, 8 αερόσακους, πακέτο φωτισμού, cruise, αιςθ.βροχης, ατρακαριςτο. Μηχανικά δεν έχει κάνει κιχ. Μόνο το πίσω αριστερα παράθυρο ´σκαλωνεί´ όταν ανεβαίνει.
-
Φταίνε δεν φταίνε στο συγκεκριμένο θέμα, οι Γερμανοί είναι πάντα για μπάτσες!!!Εξωφρενικος λαός
-
Στα ίδια λεφτά τα προσφερόμενα αυτοκίνητα 320δ υπολείπονταν σε πολλά και είχαν απλήρωτα τέλη. Τα περισσότερα ακόμα στο car.gr βρίσκονται. Είχα όριο τις 13.000 € αλλά μετα από πολύ ψάξιμο, κανένας δεν έπεφτε στην τιμή που πρόσφερα. Σε απάντηση για τον εξοπλισμό, πέρα από τα κλαςςικα, έχει dvd professional, 8 αερόσακους, πακέτο φωτισμού, cruise, αιςθ.βροχης, ατρακαριςτο. Μηχανικά δεν έχει κάνει κιχ. Μόνο το πίσω αριστερα παράθυρο ´σκαλωνεί´ όταν ανεβαίνει.Όπως είπα, να είναι καλοτάξιδο! Βέβαια με τόσα έπαιρνες Ε92 330 με 272 αλόγατα, 45.000 χλμ και στάνταρ το κορίτσι για την πίπα.
Εξωφρενικος λαός
Όντως. Δεν υπάρχει λαός που να μισώ περισσότερο.
-
Όπως είπα, να είναι καλοτάξιδο! Βέβαια με τόσα έπαιρνες Ε92 330 με 272 αλόγατα, 45.000 χλμ και στάνταρ το κορίτσι για την πίπα.
Το θέμα είναι οτι θα χτύπαγε καταναλώσεις 11 με 14 και θα έπρεπε να σκάει κάθε χρόνο 880 +1780 ευρω. Και δεν μπαίνω καν στη σκέψη του τεκμηρίου.
Αν κάνει και πολλά χμ ...
Υπάρχει λόγος που έχουν γίνει τόσο φθηνά τα πολλά κυβικα...Αλλα αναλόγως τις ανaγκες του καθενα ,βαζεις κάτω τα χμ που κάνεις και τα πάγια έξοδα και αποφασιζεις τι σε συμφέρει αλλά και τι είσαι διατεθειμένος να χάσεις οικονομικά στο βωμό της ευχαρίστησης..
Πάντως τα 147000χμ τα θεωρώ και εγώ πάρα πολλά.Δε νομίζω οτι θα αγόραζα μεταχειρισμένο με τόσα. -
147k για BMW = τιποτα.
147κ για diesel BMW = τιποτα υψωμένο στο τετράγωνο. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
147k για BMW = τιποτα.
147κ για diesel BMW = τιποτα υψωμένο στο τετράγωνο.Thano η προσωπική μου εμπειρία με 520i αλλα και τη 525i θα με κάνουν να διαφωνήσω.
BMW FORUM