-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί ο heras αυτές τις μέρες βομβάρδισε το φόρουμ με ενδιαφέρουσες απόψεις και ξεκίνησε προσωπική κόντρα με τον ΧΛ.Επι του συγκεκριμενου θεματος, στα τελευταια ποστ και στο παρον τοπικο, που ακριβως ειναι η κοντρα?
Στην ερωτηση εαν το λιωνει καθολου, ή κυριως το χρησιμοποιει για βολτες μετακινηση? -
H ερώτηση ήταν επί της προσωπικής κόντρας ΧΛ με hera που ξεκίνησε σε άλλο θέμα...
-
Εγω δεν βλεπω καμια κοντρα...αλλο διαφωνια αλλο κοντρα
Εν πασει περιπτωσει αν θελει απανταει αν οχι κανενα προβλημα -
Aν γνωρίζει κάποιος...Πριν επέμβω δραστικά!
BMW 316i E30, ειναι σβηστή (οταν τα φωτα ειναι ανοιχτά) η μιση πλευρα του καντράν (η αριστερη -ταχυμετρο & βενζινη δλδ).
τα υπολοιπα φωτα , ολα οκ.
Τι μπορει να συμβαινει?η σκέψη ειναι να βγάλω το καντραν εξω, και να αλλάξω λάμπες.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι κάτι αλλο? ασφάλειες κλπ?
Αν καποιος εχει γνώση, ευχαριστως ας...βοηθήσει.
Ευχαριστώ. -
http://www.zougla.gr/automoto/article/i-bmw-etimazi-ti-nea-m8
Υπάρχει καποια επίσημη ενημέρωση ή κλασσικά πρόκειται για φανταστικά άρθρα της ζούγκλας? -
Ακόμα και η πρώτη γενιά Χ3 ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ακόμα και η πρώτη γενιά Χ3 ;Μια 2.5si είχα οδηγήσει, 2006. Δε ξέρω τι γενιάς είναι αυτή.
-
H x3 πρώτης γενιάς ήθελε τον τρίλιτρο για να ¨παει',ακόμα και ο 2,5 έμοιαζε λίγος. Καλα to 2.0i δεν το σχολιάζω.
Βεβαίως στην Ευρώπη δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τα βενζινοκίνητα και βολευόντουσαν μια χαρά με το πετρέλαιο.Ειδικά μετά την ανανέωση του 2.0d που στην αρχή είχε μόνο 150 ps...
Κατά τα άλλα είχε πολύ καλό κράτημα όντως και σχετικά σφιχτές αναρτήσεις που σε συνδυασμό με το xdrive την έκαναν να ξεχωρίζει .Μου άρεσε πολύ παλιότερα. -
Χμ...
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=245845627&asrc=st
ο κινητήρας αυτος ανήκει στους περιβόητους κινητήρες που σε κάνει κολλητό με το μηχανικό σου;
ιδέες για το συγκεκριμένο μοντέλο;
Εδώ και 5,5 χρόνια έχουμε στην οικογένεια μια ίδια, FULL extra με M-Pack, ηλιοροφή, Xenon, θερμαινόμενα-ηλεκτρικά καθίσματα, GPS και HIFI Professional και πολλά άλλα, λευκή με δέρμα teracotta. 2λιτρη με τα 177 άλογα και το Steptronic.
Έως τώρα, 90.000km δεν έχει παρουσιάσει τίποτα σημαντικό. ΦΟΒΕΡΗ στα στροφιλίκια για SUV, μπαίνοντας με γραμμές το αμάξι είναι ακλόνητο, πραγματική BMW! Κλάσεις ανώτερη η 177αρα από τα 150αρια βενζίνης και Diesel, ενώ κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει συχνά να το ''ξεμπουκώνεις'' το ντιζελοκίνητο X3, αλλιώς γίνεσαι καλός πελάτης για πολλαπλασιαστές-μπεκ-τρόμπα πετρελαίου. Εμάς δεν έχει βγάλει τίποτα επειδή και το στρώσιμο έγινε με ευλάβεια, και το απαραίτητο ζόρισμα το τρώει. Κατανάλωση έχουμε γύρω στο 10αρικο. Πέφτει πάρα πολύ στα ταξίδια με νόμιμες ταχύτητες (γύρω στα 6,5-7,5), ενώ το πιο ψηλό που έχω δει είναι 14, μετά από τέρμα γκάζια στο στροφιλίκι για το χωριό.
Επίσης θεωρώ το αυτόματο σασμάν must στο συγκεκριμένο μοντέλο, δεν μπορώ να το φανταστώ με το χειροκίνητο! Και κοίτα κάποιο με πολλά έξτρα, όπως αυτό που ανέβασες. Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς, καμία σχέση με ένα ''απλό'' X3!
Όσο για το battle, για μένα X3 με τα χίλια. Χωρίς όμως να έχω εμπειρία από το CR-V, το οποίο παίζει γερά το χαρτί της αξιοπιστίας...
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τη λετε στο παιδι. ενας ρωτησε για το συγκεκριμενο αμαξι, ετυχε το παιδι να εχει στην οικογενεια του το συγκεκριμενο αμαξι και εδωσε μια πολυ καλη και λεπτομερη αποψη. δεν θα προσεχει και την καθε του λεξη μην τυχον δυσαρεστηθουν οι ερασιτεχνες ξερολες του ιντερνετ.
Tasos96, μην χανεις την ψυχραιμια σου. τα φορουμ ειναι οπως στη διαφημιση της hol ενα πραμα... (http://www.youtube.com/watch?v=GBQdFLhIziU)
πολλοι ανθρωποι που στην πραγματικη ζωη ειναι ατολμοι, αποτυχημενοι ή απλα μιζεροι, βρισκουν την ευκαιρια να πουλησουν μαγκια στην ανεση ενος φορουμ... -
+1, φαντάσου πολλοί είναι οδηγοί αυτοκινήτων εδω μέσα ενώ στην πραγματική ζωή είναι πιλότοι αεροσκαφών
-
+2. Εδώ και ο κάθε άσχετος με θερμοδυναμική πχ. ast μιλάει και για κινητήρες...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@joe.bar
Στο honda θα καταλήξεις99% ναι...
-
Μπα, εγώ είμαι απλά μίζερος και δεν εκτιμώ την πολύ καλή και λεπτομερή άποψη ενός γνώστη.
Περίπου σαν να μιλάω για την επιθετική δεινότητα των San Diego Chargers.
-
Γ να μην το πολυκουραζουμε. Οταν καποιος διαβαζει μια αξιοπρεπή αποψη κ ψαχνει λεξεις γ να σπασει αρχ... (να λέμε την αλήθεια έτσι;) ειναι μιζερος. Δεν εχει σημασία αν ειναι άσχετος ή έχει 80 μεταπτυχιακα. Τα ελαττώματα του χαρακτήρα μενουν γ να εκνευρίζουν την κοινωνία.
-
Ο χρήστης sdchargers έγραψε:
Γ να μην το πολυκουραζουμε. Οταν καποιος διαβαζει μια αξιοπρεπή αποψη κ ψαχνει λεξεις γ να σπασει αρχ... (να λέμε την αλήθεια έτσι;) ειναι μιζερος. Δεν εχει σημασία αν ειναι άσχετος ή έχει 80 μεταπτυχιακα. Τα ελαττώματα του χαρακτήρα μενουν γ να εκνευρίζουν την κοινωνία.Κάτι έχει το πληκτρολόγιο σου και 'τρώει' γράμματα.
-
Ο χρήστης sdchargers έγραψε:
Γ να μην το πολυκουραζουμε. Οταν καποιος διαβαζει μια αξιοπρεπή αποψη κ ψαχνει λεξεις γ να σπασει αρχ... (να λέμε την αλήθεια έτσι;) ειναι μιζερος. Δεν εχει σημασία αν ειναι άσχετος ή έχει 80 μεταπτυχιακα. Τα ελαττώματα του χαρακτήρα μενουν γ να εκνευρίζουν την κοινωνία.Αν το top 5 των αυτοκινητιστικών κλισέ, πασπαλισμένα με λάθη και απίθανες υπερβολές για εσένα είναι 'αξιοπρεπής άποψη', τότε συγχαρητήρια αγαπητέ. Να λες πάντα τέτοιες αλήθειες.
Και σ' ευχαριστώ και για την ψυχανάλυση.
Φαντάζομαι είσαι τόσο σχετικός με την Ψυχολογία όσο ο Tasos96 με την οδήγηση με γραμμές. (Απόλυτα, δηλαδή) -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Γ να μην το πολυκουραζουμε. Οταν καποιος διαβαζει μια αξιοπρεπή αποψη κ ψαχνει λεξεις γ να σπασει αρχ... (να λέμε την αλήθεια έτσι;) ειναι μιζερος. Δεν εχει σημασία αν ειναι άσχετος ή έχει 80 μεταπτυχιακα. Τα ελαττώματα του χαρακτήρα μενουν γ να εκνευρίζουν την κοινωνία.
Αν το top 5 των αυτοκινητιστικών κλισέ, πασπαλισμένα με λάθη και απίθανες υπερβολές για εσένα είναι 'αξιοπρεπής άποψη', τότε συγχαρητήρια αγαπητέ. Να λες πάντα τέτοιες αλήθειες.
Και σ' ευχαριστώ και για την ψυχανάλυση.
Φαντάζομαι είσαι τόσο σχετικός με την Ψυχολογία όσο ο Tasos96 με την οδήγηση με γραμμές. (Απόλυτα, δηλαδή)+1
Κομπλεξακια... Κατηγορείται το παιδί που έχει ακούσει τόσες και τόσες εμπειρίες και τις μεταφέρει υπό αυτο το πρισμα
Τώρα θυμήθηκα, και σε ερώτηση για μιτο είχε τοποθετηθεί τοσο αντικειμενικά και ορθά
-
**http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=12886
Δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς σε πολλαπλά (άσχετα) θέματα. [mod]**
-
Ψαχνω να αγορασω μια BMW 1 1600 kαι εχω μπερδευτει.
Ποτε αλλαζει το μοντελο απο 115 αλογα σε 122?
To start stop απο ποια μοντελα και μετα υπαρχει?
Εχουν διαφορα στην οικονομια καυσιμου τα δυο μοντελα 115-122 αλογα?
Λασχτιχα απλα και οχι run flat δεν παιρνουν(και να εχω αφρο στο αμαξι)??
Μεχρι 10.000 ευρω ψαχνω με ανταλλαγη το yaris mou 2005,αλλα το υπολοιπο βλεπω να μπαινει σε γραμματια γιατι δανεια πλεον δεν δινει κανεις.....?ευχαριστω!!!!!
BMW FORUM