-
Googlaρα κι εγώ.Ρε γαμεί απλά
-
Χτες το πήγα για μια αλλαγή λαδιών και βάζοντας το στον εγκέφαλο μου έβγαλαν... λαβράκι. Αισθητήρας NOX με πρόβλημα και πάμε για €500ρικο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες το πήγα για μια αλλαγή λαδιών και βάζοντας το στον εγκέφαλο μου έβγαλαν... λαβράκι. Αισθητήρας NOX με πρόβλημα και πάμε για €500ρικο.Κλάψου και ζήτα goodwill αν μπορούν.
Ίδιο πρόβλημα στην 1 το είχα πληρώσει 80 ευρώ στο Σφακιανάκη.
-
Μου το πρότειναν μόνοι τους. Όμως σε λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η BMW το απέρριψε.
-
Μου το πρότειναν μόνοι τους. Όμως σε λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η BMW το απέρριψε.Πάρε προσφορά από τον Σίτα τότε μήπως γλιτώσεις τίποτα από την εργασία.
-
Τι είναι ο Σίτας; Αντιπρόσωπος;
-
Τι είναι ο Σίτας; Αντιπρόσωπος;Όχι, εξειδικευμένο service.
-
Το βασισμένο στην BMW X1, Zinoro 1E παρουσιάστηκε στο Guangzhou Auto Show
AutoBlog.gr -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι είναι ο Σίτας; Αντιπρόσωπος;
Όχι, εξειδικευμένο service.
Θα το τσεκάρω! Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
O σχεδιασμός τη i8 είναι too much για 2013-2014..
Νομίζω ότι αυτή η τάση χαρακτηρίζει αρκετά μοντέλα της μάρκας τα τελευταία κάμποσα χρόνια. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι το μοντέλο αργεί να παλιώσει. Και το μειονέκτημα ότι στην αρχή είναι λίγο δύσπεπτο ή υπερβολικό. Η Ε60 είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά και η Ζ4 ακόμα και η αρχική ακόμα δεν έχει παλιώσει.
Καθώς μάλιστα η i8 αποτελεί μια νέα τεχνολογικά πολύ προηγμένη πλατφόρμα σχεδόν όφειλε να είναι όχι απλά ξεχωριστή αλλά και φουτουριστική.
Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται.Ίσως σε άλλα χρώματα να φαίνεται λιγότερο φουτουριστικό..
O σχεδιασμός τη i8 είναι too much για 2013-2014..
Σωστά, καλύτερα ένας σχεδιασμός 10 χρόνια πίσω αλα-Audi.
Nιαου
-
Το θεμα ειναι να φαινεται φουτουριστικο!
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Oι τιμές όπως βλέπεις πέτρο εκεί γύρω παίζουν, οπότε αν θες πεμβε σε αυτην την κατήγορία εξοπλισμού θα τα σκάσεις.
ΓΙα πετρέλαιο δεν το συζητάμε καν, δεν τον συμφέρει με τα χιλιόμετρα που κάνει στην ολλανδία
Προσωπικά σιγά μην έδινα τόσα λεφτά για μεταχείρω 320 αλλά δε μου πέφτει λόγοςTο τρίτο το μόνο αρνητικό είναι το χρώμα, αλλά κι εγώ γι αυτό κλείνω
Εντάξει, το λευκό με το M-PAck είναι πολύ ωραίο.
Λευκό ή μαύρο
-
-
Μας δείχνεις το καταπληκτικό σου νέο αυτοκίνητο ή ότι και στην Ελβετία παρκάρουν παράνομα;;
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μας δείχνεις το καταπληκτικό σου νέο αυτοκίνητο ή ότι και στην Ελβετία παρκάρουν παράνομα;;Θέση για ταξί είναι και ναί αλλαξοπίστισα
-
-
Ποιο αυτοκίνητο είναι αυτό; Στην άδεια γράφει 5θέσιο;
-
6 Grande Coupe. Δεν ξέρω τι γράφει στην άδεια αλλά έχει 3 ζώνες πίσω, άρα υποθέτω πως έχει έγκριση τύπου για 5 άτομα.
-
Νταξ, χαζομάρες της BMW. Τουλάχιστον στο δικό μου είναι πιο ειλικρινείς και το δίνουν ως τετραθέσιο από την αρχή.
BMW FORUM