-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
(την Belsito και την Belfiore)Οι Belvedere και Belmonte τι γίνανε;
-
Θα πεταχτώ σαν σφινόπουτσ@ στην ωραία σας κουβέντα και να με συμπαθάτε, αλλά το Σαββατο θα πεταχτούμε Γερμανία για κατόπτευση των παρακάτω
any comments would be appreciated
-
@Alba: Ευχαριστώ. Από ότι κατάλαβα χρησιμοποιούνται οι ανοιχτές Lancia ως ceremonial cars, όπως οι Zil στην Ρωσία και η χρυσή άμαξα στην Αγγλία. Δεν είναι κανονικό μέσο μεταφοράς δηλαδή. Βέβαια το να χρησιμοποιείς ανοιχτό αυτοκίνητο στην μετά JFK εποχή δεν το βρίσκω και τόσο σώφρον...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα πεταχτώ σαν σφινόπουτσ@ στην ωραία σας κουβέντα και να με συμπαθάτε, αλλά το Σαββατο θα πεταχτούμε Γερμανία για κατόπτευση των παρακάτωany comments would be appreciated
Γιατι μονο 320; Ακριβα ειναι αυτα τα αυτοκινητα που εβαλες.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(την Belsito και την Belfiore)
Οι Belvedere και Belmonte τι γίνανε;
η μια δωρίστηκε στο μουσείο αυτοκινήτου στο Torino και η άλλη στο ιστορικό μουσείο των αυτοκινήτων των ενόπλων δυνάμεων
sorry για ΟΤ.....εξαφανίζομαι -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Θα πεταχτώ σαν σφινόπουτσ@ στην ωραία σας κουβέντα και να με συμπαθάτε, αλλά το Σαββατο θα πεταχτούμε Γερμανία για κατόπτευση των παρακάτω
Γιατι μονο 320; Ακριβα ειναι αυτα τα αυτοκινητα που εβαλες.
Ακριβά ως προς τι? 320 θέλει, δεν έχει νόημα να το συζητάμε αυτό
-
Θα πεταχτώ σαν σφινόπουτσ@ στην ωραία σας κουβέντα και να με συμπαθάτε, αλλά το Σαββατο θα πεταχτούμε Γερμανία για κατόπτευση των παρακάτωany comments would be appreciated
Αυτό:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 64840.htmlΚαλοτάξιδο!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 64840.htmlΚαλοτάξιδο!!
+320i
ομορφια.... -
μακράν το 3ο, πιο όμορφες ζάντες κ sportpacket
αλλά κ εγώ 22.000€ για 320 βενζίνη περασμένο μοντέλο τα θεωρώ πάρα πολλά, ταπεινή μου γνώμη...
ψάξτε κ στο autoscout24.de , θεωρείται λίγο καλύτερο ως site... -
Oι τιμές όπως βλέπεις πέτρο εκεί γύρω παίζουν, οπότε αν θες πεμβε σε αυτην την κατήγορία εξοπλισμού θα τα σκάσεις.
ΓΙα πετρέλαιο δεν το συζητάμε καν, δεν τον συμφέρει με τα χιλιόμετρα που κάνει στην ολλανδία
Προσωπικά σιγά μην έδινα τόσα λεφτά για μεταχείρω 320 αλλά δε μου πέφτει λόγοςTο τρίτο το μόνο αρνητικό είναι το χρώμα, αλλά κι εγώ γι αυτό κλείνω
-
Oι τιμές όπως βλέπεις πέτρο εκεί γύρω παίζουν, οπότε αν θες πεμβε σε αυτην την κατήγορία εξοπλισμού θα τα σκάσεις.
ΓΙα πετρέλαιο δεν το συζητάμε καν, δεν τον συμφέρει με τα χιλιόμετρα που κάνει στην ολλανδία
Προσωπικά σιγά μην έδινα τόσα λεφτά για μεταχείρω 320 αλλά δε μου πέφτει λόγοςTο τρίτο το μόνο αρνητικό είναι το χρώμα, αλλά κι εγώ γι αυτό κλείνω
Εντάξει, το λευκό με το M-PAck είναι πολύ ωραίο.
-
πολυ ομορφο αυτοκινητο...
παντα ηθελα αυτες τις ζαντες...καποια στιγμη... -
Kυκλοφορούν ανάμεσά τους (+ ποιοτικό παρκάρισμα) -
O σχεδιασμός τη i8 είναι too much για 2013-2014..
-
Για μένα η ιδανική θα ήταν μια 320d Μ-Pack με ηλιοροφή και όσα περισσότερα έξτρα γίνεται.
Αν δεν είσαι φαν της ηλιοροφής κοίτα αυτήν με το M-Pack.
Εξαιρετική φαίνεται και η πρώτη λευκή (ένα σκασμό έξτρα έχει), ενώ η γαλάζια έχει το πλεονέκτημα της αγοράς από ιδιώτη. Για την γκρι δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο...Γιατί όχι 320d, ή έστω μια 6κύλινδρη (αν πρόκειται να την κρατήσεις με πινακίδες εξωτερικού)?
-
Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί ολλανδία, οποτε το ντίζελ έχει νόημα μόνο εφόσον κάνεις πάνω απο 25κ χλμ το χρόνο.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
O σχεδιασμός τη i8 είναι too much για 2013-2014..Νομίζω ότι αυτή η τάση χαρακτηρίζει αρκετά μοντέλα της μάρκας τα τελευταία κάμποσα χρόνια. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι το μοντέλο αργεί να παλιώσει. Και το μειονέκτημα ότι στην αρχή είναι λίγο δύσπεπτο ή υπερβολικό. Η Ε60 είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά και η Ζ4 ακόμα και η αρχική ακόμα δεν έχει παλιώσει.
Καθώς μάλιστα η i8 αποτελεί μια νέα τεχνολογικά πολύ προηγμένη πλατφόρμα σχεδόν όφειλε να είναι όχι απλά ξεχωριστή αλλά και φουτουριστική.
Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνεται. -
Ο χρήστης fatal έγραψε:
O σχεδιασμός τη i8 είναι too much για 2013-2014..Σωστά, καλύτερα ένας σχεδιασμός 10 χρόνια πίσω αλα-Audi.
-
μολις γκουγκλεψα τι ειναι αυτο το i8 που λέτε το οποιο ειναι και too much. Αν αυτο ειναι το too much, τι θα επρεπε δλδ να ειχαν φτιάξει? Volvo 760?
-
Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί ολλανδία, οποτε το ντίζελ έχει νόημα μόνο εφόσον κάνεις πάνω απο 25κ χλμ το χρόνο.To diesel rulezzzzz, δεν το έχεις ακούσει ποτέ κλάμπανε;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
BMW FORUM