-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε παιδια... σοβαρα τωρα, πρόβλημα τα 90χιλ χιλιομετρα σε τέτοιο μοτέρ;!
Όχι, αλλά όταν όμως έχεις επιλογή με λιγότερα κυβικά και μισά χιλιόμετρα τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο 3λτ με τα 90Κ.
Sent from a mobile device
Δεν ειναι μονο ο κινητήρας το θέμα.υπαρχουν και αλλα σύστηματα&μερη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2011085/Εκεί θα είναι και θα περιμένει υπομονετικά κάποιος τρελός να βρεθεί... Κρίμα να μου λείπουν 33.999€.
αμα εισαι τρελος να πας εδω
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2011085/
Εκεί θα είναι και θα περιμένει υπομονετικά κάποιος τρελός να βρεθεί... Κρίμα να μου λείπουν 33.999€.
αμα εισαι τρελος να πας εδω
πάντως με τα αμάξια που κοιτάς τα έχεις μες το νερό τα 14 λίτρα/100 χλμ...
Το γνωρίζω επειδή έχει εδώ ένα παλικάρι τη νέα Ζ4 2,5 λίτρα...Επίσης άκουσον-άκουσον...
Σε συνάδελφο με 135i κάηκε το ένα από τα 2 turbos στις 60.000 χλμ, 2008 μοντέλο... Με τα λίγα, με τα πολλά, του λένε στην αντιπροσωπία πως πρέπει να αλλαχθούν κ τα 2, κόστος με τα περαστικά γύρω στα 4.000€ παρά κάτι...
Ξέρουμε κάτι για hybrid turbos? Κάτι τέτοιο σκέφτεται επίσης να βάλει...
http://www.hybridturbos.com/hybrid-turb ... ochargers/ -
Ε τα είχε ο N54 αυτά,και με τις βαλβίδες ανακούφισης.Νομιζω οτι τα άλλαζαν δωρεάν.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ε τα είχε ο N54 αυτά,και με τις βαλβίδες ανακούφισης.Νομιζω οτι τα άλλαζαν δωρεάν.δεν έχει εγγύηση πλέον. κάπως προσπαθεί να βρει έρεισμα πως έχει 60.000 χλμ κ όχι 100.000χλμ που θεωρείται το minimum διάρκειάς τους όπως μου εξήγησε...
-
Για αυτοκίνητα εκτός εγγύησης μιλάω.Ειναι γνωστό πρόβλημα.
-
απίστευτο...
-
Tι θα πει 'κάηκε' το τούρμπο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι θα πει 'κάηκε' το τούρμπο;δε δουλεύει το ένα, του βγάζει μειωμένη απόδοση...
-
14l/100 καραβι ειναι αυτο η αμαξι?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η Ε92 έχει πλαστικά εμπρός φτερά;
4kg φαίνεται να ζυγίζει, δε ξέρω:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E92/C ... ing_parts/
Νομιζω μονο η 35αρες εχουν πλαστικα φτερα..
Tι θα πει 'κάηκε' το τούρμπο;
Πηρε φωτια
Για τα μπουλονια θα μου πει κανεις? Σημερα παρατηρησα οτι εκτος απο bmw/merc ετσι ειναι και στα Smart..3 μπουλονια 3 τρυπες..
-
Σε αυτές τις τρύπες στηρίζεται το μηχάνημα της ευθυγράμμισης.
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σε αυτές τις τρύπες στηρίζεται το μηχάνημα της ευθυγράμμισης.Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Προφανως το μηχανημα που εχουν οι αντιπροσωπειες? Γιατι στα περισσοτερα μηχανηματα τα εφαρμοζουν στη περιφερεια των τροχων.
Υπαρχει καποιο τεχνικο οφελως ως προς την ποιοτητα (?) της ευθυγραμμισης? -
Ναι των αντιπρόσωπειων. Από ότι έχω δει εφαρμόζει πιο εύκολα και πιο σταθερά από τα universal.
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Thanx...Επομενως ισχυει αυτο που μου ειπαν, απλα υπερεβαλαν λιγο.
-
Είναι και πιο όμορφα με τις τρύπες
inviato da un cellulare
-
Να ρωτησω κατι,εχει σκουρινει κανενας στην 90αρα του τα μπροστα φαναρια?Ειδα μια μαυρη lci με ελαφρως σκουροτερα τα μπροστινα τζαμια(?) των φωτων και εδενε απιστευτα με τα angel eyes.Μπηκα σε ιδεες
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
ΟΚ πασοΜιλαει καποιος που ειχε
Και μιλαει και καποιος που δεν ειχε (οχι οτι απαγορευεται να μιλαει οποιος δεν εχει) σαν να ειχε.
1ον, μιλαει καποιος που ειχε/εχει, το ΕΝΑ απο τα δυο...Εκτος εαν ησουν κατοχος και των δυο και δεν το εχεις αναφερει.
2ον, μιλαει καποιος, που εχει μπει, παει βολτα και με τα δυο. Εσυ εχεις επαφη και με coupe E85?γιατι μιλας τοσο σιγουρα ? αν ο ελληνας δεν ειχε κριση, δεν θα ειχε μεινει σχεδον ουτε ενα Ε85 Ζ4 Ελλαδα ολοι θα τα ειχαν αλλαξει και θα ελεγαν ποσο καλυτερο ειναι το νεο απο το παλιο. Επειδη αναγκαστικα δεν γινεται κατι τετοιο, λεγονται τα αντιθετα.. Το Ζ4 ηρθε τελος του 9 αρχες του 10.. δηλαδη σε σχεδον φουλ κριση, ελαχιστοι ψωνισαν.. ρε φιλε, λες και δεν ξερεις τον Ελληνα
Γιατι εχω προσωπικη εμπειρια ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ, το να εισαι κατοχος, να εχεις οδηγησει, παει βολτα κτλ, ΜΟΝΟ το ενα απο τα δυο, δεν λεει και πολλα πραγματα, ως προς την συγκριση τουλαχιστον. Ως κατοχος της Ε89 φυσικα και ειναι σεβαστο, και φυσικα το αμαξι ειναι εξαιρετικο, δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια, και πιο ανετο,και πιο φιλικο, και πιο ταξιδιαρικο, ΑΛΛΑ εγω μιλησα καθαρα για το οδηγικο κομματι, εχοντας εμπειρια ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.
Αυτο με το παλιο vs καινουργιο, ειναι πολυ σχετικο. Ηδη το σχημα της Ε85 coupe ειναι classic, ενα καταπληκτικο σχεδιο.
Επιπλεον, δεν ασχολουμαι με το τι λεει ο καθε 'Ελληνας'. Εαν δεν πιστευεις αυτο που αναφερω, ψαξε σε ξενα Reviews μεταξυ Ε85 coupe vs E89, και θα καταλαβεις τι εννοω...Το νεο Ζ4 ειναι αμαξαρα, δεν κοπαναει τοσο,ειναι ανετοτερο, πιο ησυχο, πιο ωραιο, λιγοτερο απολυτο(αλλα κι αυτο καλο ειναι για το 99%) πιο πιο πιο ολα περισσοτερο + και οταν θα αντικατασταθει παλι απο κατι καλυτερο θα αντικατασταθει.. ασε μας στον πονο μας
Δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια επι τουτου, το εχω πει και στην παρουσα και σε προηγουμενη δημοσιευση.
Το δεν κοπαναει ειναι σχετικο. Εαν μπηκες σε Ε85 ανοιχτη, με 18αρες και schnitzer αναρτηση, χαιρω πολυ. Ναι η καινουργια ειναι σαφως πιο ανετη, ακομα και με 19αρες. Ειναι και πιο 'πλοιο' ομως. Στριβεις τιμονι σημερα, το πλαισιο ανταποκρινεται αυριο...(οκ, υπερβολικη η παρομοιωση, αλλα σε σχεση με την Ε85 coupe, καπως ετσι αισθανεσαι...)
Πιο ησυχο, παλι σχετικο. Με την προηγουμενη Roadster ναι, με την coupe ομως χρειαζεσαι ντεσιμπελομετρο για να καταγραψεις διαφορα. Το λιγοτερο απολυτο ειναι επισης σχετικο. Φιλος και κατοχος της Ε85 coupe, με απειρια σε πισωκινητα, εχοντας στο ενδιαμεσο σταδιο το DSC, μια χαρα παντιλικωνε χωρις ποτε να τρομαξει, χωρις ποτε να εχει βγει εκτος πορειας.Οπως καταλαβαινεις, εστιαζω κυριως στην Coupe E85, η οποια ηταν, και ειναι οδηγικα τουλαχιστον (σε επιπεδο αισθησεων υπο πιεση, και οχι μονο σε απλη μετακινηση...) αξεπεραστη...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
[...]Δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια επι τουτου, το εχω πει και στην παρουσα και σε προηγουμενη δημοσιευση.
Το δεν κοπαναει ειναι σχετικο. Εαν μπηκες σε Ε85 ανοιχτη, με 18αρες και schnitzer αναρτηση, χαιρω πολυ. Ναι η καινουργια ειναι σαφως πιο ανετη, ακομα και με 19αρες.** Ειναι και πιο 'πλοιο' ομως. Στριβεις τιμονι σημερα, το πλαισιο ανταποκρινεται αυριο**...(οκ, υπερβολικη η παρομοιωση, αλλα σε σχεση με την Ε85 coupe, καπως ετσι αισθανεσαι...)
Πιο ησυχο, παλι σχετικο. Με την προηγουμενη Roadster ναι, με την coupe ομως χρειαζεσαι ντεσιμπελομετρο για να καταγραψεις διαφορα. Το λιγοτερο απολυτο ειναι επισης σχετικο. Φιλος και κατοχος της Ε85 coupe, με απειρια σε πισωκινητα, εχοντας στο ενδιαμεσο σταδιο το DSC, μια χαρα παντιλικωνε χωρις ποτε να τρομαξει, χωρις ποτε να εχει βγει εκτος πορειας.Οπως καταλαβαινεις, εστιαζω κυριως στην Coupe E85, η οποια ηταν, και ειναι οδηγικα τουλαχιστον (σε επιπεδο αισθησεων υπο πιεση, και οχι μονο σε απλη μετακινηση...) αξεπεραστη...
Λίγο υπερβολική όχι πολύ
-
Gregory μια σημειωση
Δεν υπαρχει Ε85 κουπε Ε86 κωδικο εχει.Επισης δε λεμε τι ειναι καλυτερο η οχι, λεμε τι θα αγοραζαμε δεδομενων τιμων ηλικιας κτλ
BMW FORUM