-
Όταν εγω λεω οτι τα Opel σσσσσορρυ Audi δεν στρίβουν, δεν με ακούει κανείς!
-
Μπα στρίβουν απλά ο οδηγός του χάζευε την μπέμπα και την πάτησε (και πάτησε την μπέμπα και την 'πάτησε' γενικότερα)!
-
λολ
-
sdrive23i
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3507626/
αξιζει?
ειναι αργη ή οχι? οποιος την εχει καβαλισει ας μας πει.η ΒΜW δινει 0-100 6,6sec αλλα οι 4τροχοι γραφουν σε συγκριτικο με το ΤΤ
*
Αν κάτι γίνεται αντιληπτό από την πρώτη κιόλας στροφή, αυτό είναι ότι η νέα Ζ4 διαθέτει ένα εξαιρετικό πλαίσιο, άκαμπτο, στιβαρό, που ασφαλώς και σηκώνει παραπάνω άλογα, τα οποία θα ήταν απαραίτητα για να χαρακτηριστεί ως ρόουντστερ επιδόσεων, και όχι ως ρόουντστερ... πασαρέλας. Γιατί τα 8,2 δλ. για τα 0-100 χλμ./ώρα μπορεί ως απόλυτο νούμερο να μη φαντάζουν άσχημα, αλλά, για συγκρίνετέ το με τα 6,2 δλ. του ΤΤ! 7,8 δλ. δίνουν οι Βαυαροί, αλλά κάτι τα φαρδιά λάστιχα (255/35 τα πίσω, 235/40 τα εμπρός) και οι 18άρες ζάντες, κάτι ο φουλ έξτρα εξοπλισμός, και η τιμή επιτάχυνσης μεγαλώνει ευθέως ανάλογα με την ένδειξη της ζυγαριάς, που στην περίπτωση του αυτοκινήτου της δοκιμής μας έφτασε τα 1.537,5 κιλά. Στο δρόμο ανακαλύπτεις ότι, για να κινηθείς στους ρυθμούς του Audi, πρέπει πρώτα να υπερνικήσεις την αδράνεια κρατώντας τον κινητήρα πάνω από τις 4.000 σ.α.λ., εκεί όπου δείχνει το βάθος του καλού, ατμοσφαιρικού 6κύλινδρου συνόλου, με την αντίστοιχη μάλιστα ηχητική υπόκρουση.* -
Αυτοκίνητο σκληρό σαν τραπέζι ιδιαίτερα αν έχει ραν φλατ μαλακίες για λάστιχα , υπερευαίσθητο τιμόνι μέτριας πληροφόρησης, κάθισμα βιδωμένο σχεδόν στον πίσω άξονα (ότι πατήσει το νιώθεις ανόθευτα στον πωπώ), καίει, αν το πατήσεις ενεργοποιείται συνέχεια το εσπ, ανύπαρκτη πίσω ορατότητα. Καλό εσωτερικό, σταθερή αξία για γκομενοπαγίδα. Ψάξε περισσότερο, έχω δει άλλα να πουλιώνται έναντι πινακίου φακής.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αυτοκίνητο σκληρό σαν τραπέζι ιδιαίτερα αν έχει ραν φλατ μαλακίες για λάστιχα , υπερευαίσθητο τιμόνι μέτριας πληροφόρησης, κάθισμα βιδωμένο σχεδόν στον πίσω άξονα (ότι πατήσει το νιώθεις ανόθευτα στον πωπώ), καίει, αν το πατήσεις ενεργοποιείται συνέχεια το εσπ, ανύπαρκτη πίσω ορατότητα. Καλό εσωτερικό, σταθερή αξία για γκομενοπαγίδα. Ψάξε περισσότερο, έχω δει άλλα να πουλιώνται έναντι πινακίου φακής.Ο φίλος λέει για την Ε89 έτσι? Όχι την Ε85.
Γιατί το τιμόνι που λες δεν έχει μέτρια πληροφόρηση. Είναι πολύ καλύτερο από της Ε85.
Επίσης η εμπρός ορατότητα έχει θέμα, όχι η πίσω. Πίσω γυρνάς το κεφάλι και ο κώλος είναι στο μισό μέτρο.
-
α ρε e85 με τις εξακυλινδριες σου
-
Kαι τα δύο τα ξέρω, παραλλαγές σε ένα θέμα είναι. Εκτιμώ ότι πρέπει να υπάρχει και λαντζιέρα, αλλιώς είναι κουραστικό και δαπανηρό σαν μόνο.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαι τα δύο τα ξέρω, παραλλαγές σε ένα θέμα είναι. Εκτιμώ ότι πρέπει να υπάρχει και λαντζιέρα, αλλιώς είναι κουραστικό και δαπανηρό σαν μόνο.Βασικά η Ε89 είναι μια σαφώς βελτιωμένη και αναβαθμισμένη Ε85 σχεδόν παντού.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Kαι τα δύο τα ξέρω, παραλλαγές σε ένα θέμα είναι. Εκτιμώ ότι πρέπει να υπάρχει και λαντζιέρα, αλλιώς είναι κουραστικό και δαπανηρό σαν μόνο.
Βασικά η Ε89 είναι μια σαφώς βελτιωμένη και αναβαθμισμένη Ε85 σχεδόν παντού.
σαφως και δεν ισχυει κατι τετοιο...(προσωπικα παντα)
α ρε e85 με τις εξακυλινδριες σου
p.s. την e89 τη θεωρω πολυ κακο αυτοκινητο γενικα overall
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Την sDrive35i είχα οδηγήσει και μου είχε φανεί πολύ καλύτερο ειδικά το τιμόνι της σε σχέση με την Ε85 και η γενικότερη αίσθηση του πλαισίου.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
+00 (σε επιπεδο δυναμικων χαρακτηριστικων...)
Η Ε85 ειδικα στην coupe εκδοση με το 3λιτρο διαμαντι, ηταν μια καταπληκτικη 'αλητεια'. Την εχει φιλος, με εχει παει βολτα, το συνολικο επιπεδο αισθησης-αδρεναλινης, ακομα και απο το δεξι μπακετ, ειναι πολυ κοντα σε αυτο μιας οποιασδηποτε προσφατης carrera.
H E89 εγινε πιο GT, πιο ταξιδιαρικη, πιο ησυχη-ανετη, με το πλεονεκτημα του '2 σε 1' χαρις την μεταλλικη οροφη.
Κορυφαια για cruising και σβελτες καταστασεις, με καλη αισθηση χειριστηριων, ακομα και στην απλη βολτα, αλλα μεχρι εκει.Ειδικα ομως, ξαναλεω για την coupe 3λιτρη Ε85, τετοιο αυτοκινητο η BMW ΔΕΝ θα ξαναβγαλει...
-
σα μοτερ το sdrive23?
γενικα αξιζει τα 6-7 χιλιαρικα παραπανω σε σχεση με καλο Ε85/6 2,5si / 3.0si ή ειναι αργο και βαρετο? -
Καλά η Ζ4 Coupe είναι αλλού...
Αφού περνάς που περνάς τα 2 λίτρα...πάρε μια Coupe και τέλος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά η Ζ4 Coupe είναι αλλού...Αφού περνάς που περνάς τα 2 λίτρα...πάρε μια Coupe και τέλος.
απλα η διαφορες πλεον ειναι πολυ μικρες
Eνναλακτικα? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αυτοκίνητο σκληρό σαν τραπέζι ιδιαίτερα αν έχει ραν φλατ μαλακίες για λάστιχα , υπερευαίσθητο τιμόνι μέτριας πληροφόρησης, κάθισμα βιδωμένο σχεδόν στον πίσω άξονα (ότι πατήσει το νιώθεις ανόθευτα στον πωπώ), καίει, αν το πατήσεις ενεργοποιείται συνέχεια το εσπ, ανύπαρκτη πίσω ορατότητα. Καλό εσωτερικό, σταθερή αξία για γκομενοπαγίδα. Ψάξε περισσότερο, έχω δει άλλα να πουλιώνται έναντι πινακίου φακής.Μια και έχω οδηγήσει πολλές φορές και την SLK της κοπέλας μου όμως, αν είσαι κάτω των 60, απείρως καλύτερη η Ε85.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μια και έχω οδηγήσει πολλές φορές και την SLK της κοπέλας μου όμως, αν είσαι κάτω των 60, απείρως καλύτερη η Ε85.Ναι μπεμβεδάκηδες είμαστε, κι εγώ την Ζ4 προτιμώ αλλά στην καθημερινή ζωή η SLK έχει πιο εύπεπτο σχήμα, σκληρή οροφή, καλύτερο χώρο αποσκευών, πιο εύχρηστη στην καθημερινότητα λόγω καλύτερης ροπής χαμηλά, λιγότερο τεκμήριο/σήμα. Και όλα αυτά ενώ είναι ένα καλό και γρήγορο αυτοκίνητο, που δεν είναι βάρκα ούτε πεζοδρομιοκυνηγός, απλά υστερεί λίγο στην αίσθηση τιμονιού και σπορ συμπεριφοράς..... Βασικά για την πλειοψηφία του κόσμου 0-100 χρονών είναι η πιο πολύπλευρη και ολοκληρωμένη επιλογή, οι όποιες διαφορές δεν είναι τόσο τρομακτικές ώστε να την κατατάσσουν σε όχημα για παππούδες....
-
γνωμη για sdrive23i κανεις κατοχος?
-
Μια και έχω οδηγήσει πολλές φορές και την SLK της κοπέλας μου όμως, αν είσαι κάτω των 60, απείρως καλύτερη η Ε85.
Πάνω από τα 60 αλλάζει και γίνεται καλύτερη η ΣΛΚ? Και τι σχέση έχει με την Ε85?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μια και έχω οδηγήσει πολλές φορές και την SLK της κοπέλας μου όμως, αν είσαι κάτω των 60, απείρως καλύτερη η Ε85.
Ναι μπεμβεδάκηδες είμαστε, κι εγώ την Ζ4 προτιμώ αλλά στην καθημερινή ζωή η SLK έχει πιο εύπεπτο σχήμα, σκληρή οροφή, καλύτερο χώρο αποσκευών, πιο εύχρηστη στην καθημερινότητα λόγω καλύτερης ροπής χαμηλά, λιγότερο τεκμήριο/σήμα. Και όλα αυτά ενώ είναι ένα καλό και γρήγορο αυτοκίνητο, που δεν είναι βάρκα ούτε πεζοδρομιοκυνηγός, απλά υστερεί λίγο στην αίσθηση τιμονιού και σπορ συμπεριφοράς..... Βασικά για την πλειοψηφία του κόσμου 0-100 χρονών είναι η πιο πολύπλευρη και ολοκληρωμένη επιλογή, οι όποιες διαφορές δεν είναι τόσο τρομακτικές ώστε να την κατατάσσουν σε όχημα για παππούδες....
Το σχήμα είναι καθαρά υποκειμενικό. Εύπεπτο μπορεί να το πεις, μπορείς να το πεις επίσης και συνηθισμένο ή ότι το έχει και η κουτσή Μαρία.
Ο καλύτερος χώρος αποσκευών δεν ισχύει, ίσα ίσα, ακόμα και με κλειστή οροφή. Με ανοιχτή οροφή η διαφορά είναι χαώδης υπέρ της Ζ4.
Διαφορά στη ροπή εγώ δε βλέπω, έχω δει όμως ένα αδικαιολόγητα βαρύ τιμόνι που κουράζει στην καθημερινότητα στην SLK που έχει και μέτρια αίσθηση ενώ γενικά το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου σπορ.
BMW FORUM