-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάποιος θυμάμαι μου έχει πει με πράσινο σαπούνι, αλλά δε έχει τύχει να το δοκιμάσω οπότε δε ξέρω αν είναι αποτελεσματικό.Ευχαριστώ Νίκο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξέρουμε πως καθαρίζουν λεκέδες από τα καθίσματα (αλκαντάρα); Με βρεγμένο πανί δεν είδα προκοπή. -
@pik 100% a Bologna oppure??
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
@pik 100% a Bologna oppure??Bologna Strada Maggiore....
-
Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθούν BTCC (British Touring Car Championship) από εδώ (εγώ είμαι τρελό αρρωστάκι με τους αγώνες και παρακολουθώ καμιά 10ρια πρωταθλήματα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας ), αλλά εκεί μπορείτε να δείτε την πιο όμορφη 1-series νέας γενιάς.
Οι κανόνες του πρωταθλήματος για τα προδιαγραφών NTCC αυτοκίνητα επιτρέπουν μεγαλύτερα μετατρόχια, τροχούς, κίνηση εμπρός ή πίσω (αδιάφορο πού βρίσκεται κανονικά στο αυτοκίνητο παραγωγής) και κινητήρες 2.0 λίτρων τούρμπο με συγκεκριμένους περιορισμούς.
Με BMW 1-series τρέχει η ομάδα ebay Motors που ανήκει στον Rob Collard και εκτός από αυτόν τρέχει ο Nick Foster και ο πρωταθλητής του 2009 (και εξαιρετικά συμπαθής σε εμένα τουλάχιστον) Colin Turkington. Από αριστερά προς τα δεξιά στην φωτό:
Μερικές ακόμη:
-
-
-
Χρήστο (Λ) έμαθα περισσότερα.
Ρώτησα λεπτομέρειες το συνάδελφο που μου είχε πει για το πράσινο σαπούνι.
Παίρνεις ένα μικρό λεκανάκι με νερό, παίρνεις στα χέρια σου το πράσινο σαπούνι και το τρίβεις μέσα στη λεκάνη μέχρι να αλλάξει χρώμα (το νερό).
Μετά παίρνεις ένα vettex, το βάζεις στη λεκάνη με το σαπούνι, το βρέχεις και μετά τρίβεις κυκλικά την επιφάνεια που θες να καθαρίσεις.
Για δοκίμασέ το.
Αν δε σου δουλέψει, πήγαινέ το σε βιολογικό.
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
καλη εβδομαδαopen mode λεμε =
Σε open mode αν πρόσεξες θέλει πολύ γκάζι στις ξερογκαζιές για να γεμίσει και να ακουστεί.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χρήστο (Λ) έμαθα περισσότερα.Ρώτησα λεπτομέρειες το συνάδελφο που μου είχε πει για το πράσινο σαπούνι.
Παίρνεις ένα μικρό λεκανάκι με νερό, παίρνεις στα χέρια σου το πράσινο σαπούνι και το τρίβεις μέσα στη λεκάνη μέχρι να αλλάξει χρώμα (το νερό).
Μετά παίρνεις ένα vettex, το βάζεις στη λεκάνη με το σαπούνι, το βρέχεις και μετά τρίβεις κυκλικά την επιφάνεια που θες να καθαρίσεις.
Για δοκίμασέ το.
Αν δε σου δουλέψει, πήγαινέ το σε βιολογικό.
Θα το δοκιμάσω!
-
What is a 3 Series GT Body-In-White Doing at BMW M Headquarters?
-
Έτσι έπρεπε να ήταν η Ε90 (προ-φουλου) από την αρχή:
http://marsperformance.com.au/M3-LCI-Style-LED-Tail-Lights-BMW-3-Series-E90-Sedan-05-08-KS
Ωραία, ε?
Πως σας φαίνονται?
-
Λιγο στενοκωλη μου κανει
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Λιγο στενοκωλη μου κανειΝαι, η φώτο είναι ό,τι να'ναι...
Είδα μια σήμερα και τη κοιτούσα καλά καλά. Πολύ όμορφη φαινόταν. Δε πίστευα ότι έβλεπα τα fl φανάρια σε pro-fl.
-
μιλαμε για fail οχι μαλακιες...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λιγο στενοκωλη μου κανει
Ναι, η φώτο είναι ό,τι να'ναι...
Είδα μια σήμερα και τη κοιτούσα καλά καλά. Πολύ όμορφη φαινόταν. Δε πίστευα ότι έβλεπα τα fl φανάρια σε pro-fl.
Στο ήμουν στο συνεργείο μου όταν προσπαθούσε να ρυθμίσει κινέζικα 'f/l' πίσω φώτα 1-2 ώρες.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
μιλαμε για fail οχι μαλακιες...Προφυλακτήρας ξερατιό, όχι αστεία.
-
αυτά τα ex carisma πίσω φανάρια δεν τα χόνεψα ποτέ .
BMW FORUM