-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια ,τωρα παρατηρησα στο Α5 σαν κανει ενα μικρο σκορτσαρισμα οταν ξεκιναω
Να σοκιμασω αποτομη εκκίνηση ή θα το παρω στο χερι?Νομίζω ότι είναι αυτό που έγραψες κι εσύ πριν. Τα 'νέα, οικολογικά' υλικά τριβής μάλλον είναι γτπ.
Ίσως έχει αρπάξει κι εσένα μονόπαντα, όπως ήταν και σε μένα.
Πάντως, όπως έγραψα, δεν χρειαζόταν αλλαγή. Περισσότερο το άλλαξα επειδή με ενοχλούσε και φοβόμουν μη κάνω κάποια άλλη ζημιά.
Από τον Σίττα κι εγώ που πήγα μετά από προτροπή του Νίκου έμεινα ευχαριστημένος και εκεί θα πηγαίνω (στα μείον ότι δεν έβγαζε κάρτα καυσαερίων, άραγε πως ελέγχει καύση...;;).
Μάλλον η si έχει ελαφρωμένο βολάν αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα έπρεπε να ζορίζει πιο πολύ τον συμπλέκτη, μάλλον λιγότερο θα περίμενα...
Πήρε χθες συνάδελφος 120i E87 με τα 150hp του 2005 (70Κ κμ), αξίας 6.800 ευρώ ανταλλαγή με Smart Pulse του 2009 (45Κ κμ) χωρίς διαφορά, χέρι-με-χέρι (ούτε μεταβίβαση πλήρωσε, ούτε τέλη) ...και το πήγαμε για ένα γενικό σήμερα.
Λάδια, όλα τα φίλτρα (λαδιού, καμπίνας, αέρος), μπουζί, τακάκια μπρος-πίσω και κάρτα καυσαερίων, 450€.
Οπότε μάλλον ξεκίνησε να βγάζει.
-
Φθηνος φθηνος παντως
-
Λίγο πιο αναλυτικά τα φάρμα... εεε... τα ανταλλακτικά και την εργασία, μπορείς να μας πεις; Ενημερωτικά.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Φθηνος φθηνος παντως410 είχε δώσει στη Mercedes για το Smart για τις ίδιες εργασίες και δεν είχε πίσω τακάκια
-
Το οτι η Mercedes κοροϊδευει τον κοσμο δεν παει να πει οτι πρεπει κι οι αλλοι να κανουν το ιδιο
-
εχει κανεις ιδεα απο Ν52 3,0si σε Ζ4 να μας πει καταναλωσεις εντος.
το 13l/100 που ειδα ισχυει?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
εχει κανεις ιδεα απο Ν52 3,0si σε Ζ4 να μας πει καταναλωσεις εντος.το 13l/100 που ειδα ισχυει?
Λογικά ναι.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3317810/
το ξερει κανεις?
-
Μπάρα θόλων για Z4 E85 από πού;
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
Δεύτερη φορά που κρεμάει η επένδυση οροφής σε ένα πρώτης γενιά Compact 3. Υπάρχει καμια φθηνή πρόταση επισκευής ή αντικατάστασης?
-
Tsiliiiis!!! Σε ψάχνουν! Πες στον κύριο τι έκανες στην ταπετσαρία και μοιαζει με καινούρια.
-
Οι Ε36 είναι η χαρά των ταπετσέρηδων
Οι οροφή κρεμάει, και τα πλαινά κομμάτια κυρίως πίσω στις κουπέ και λιγότερο στις υπόλοιπες, ξεκολλάνε με τα χρόνιαΌλοι λοιπόν είναι σε θέση να τη φτιάξουν...
Τιμές από 130-200 ευρώ που πήγε σε εμένα , σε ταπετσέρη της Νέας Ερυθραίας (δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά δεν θα υπάρχουν και πολλοί εκεί..) .Αν το θυμηθώ, θα το γράψω, αλλά πάντως δεν ήταν φθηνός!
Ωστόσο φτιάξαμε και τα κολωνάκια, ενώ και το ύφασμα είναι ειδικό για Ε39 (καλύτερη ποιότητα από των Ε36) και μαύρο (έχει μαύρη οροφή του ταυράκου από το εργοστάσιο ) -
Μαύρη οροφή έχουν οι Μ έτσι δεν είναι; Προφανώς υπάρχει σαν έξτρα και σε άλλες εκδόσεις;
Σε πολλούς δεν αρέσει γιατί γίνεται σκοτεινό το εσωτερικό αλλά γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσει το σκοτεινό εσωτερικό....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μαύρη οροφή έχουν οι Μ έτσι δεν είναι; Προφανώς υπάρχει σαν έξτρα και σε άλλες εκδόσεις;Σε πολλούς δεν αρέσει γιατί γίνεται σκοτεινό το εσωτερικό αλλά γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσει το σκοτεινό εσωτερικό....
Μ και M-Pack, ναι και μπαίνει ως επιπλέον εξοπλισμός σε όποιο θες. Κι μένα μαύρη έχει. Με ηλιοροφή φτιάχνει.
-
Nαι, έμπαινε σαν έξτρα εξοπλισμός και στα μή Μ pack
Προσωπικά λατρεύω το μαύρο ύφασμα στο εσωτερικό των BMW, με την ηλιοροφή δέ, είναι άπαιχτο.. -
Ενα μοναδικό, ταξιδιάρικο European delivery για έναν τυχερό αμερικανό που όλοι οι λάτρεις της αυτοκίνησης πρεπει να δουν γιατι οι (ΠΟΛΛΕΣ) φωτο είναι απίστευτες. Ενα sneak preview:
It's been about one and half months since I came back from Munich and about 3 weeks since I picked up my beautiful F30. I'm finally getting around to posting some pictures. Strangely, my Euro Delivery date took place at the end of my trip. I know that is totally backwards, but I had a work commitment I couldn't postpone. I just wanted to get my car ASAP and have some time away. I totally recommend buying a BMW and taking European Delivery. Although, maybe not in winter. But, it is a lot of fun, and The Welt is amazing. Just do it.
My stay in Europe was 9 days, two countries and 1000 miles in a rented BMW 320d coupe. That's right Americans, a diesel! Great car. My itinerary was:
Day 1: Arrive Munich (UPDATED 02/23/2013)
Day 2: Stuttgart- Mercedes Museum & Porsche Museum (UPDATED 02/23/2013)
Day 3: Wurzburg (UPDATED 02/24/2013)
Day 4: Rothenberg (UPDATED 02/25/2013)
Day 5: Fussen- Hohenschwangau & Neuschwanstein (Mad King Ludwig's Castle) (UPDATED 03/02/2013)
Day 6: Ferrari Museum (PART I: UPDATED 03/06/2013) BIG 90+ Pic Ferrari Update Coming Soon! (PART II: UPDATED 03/07/2013)
Day 7: Munich (UPDATED 03/11/2013) Big BMW Welt Update Coming Soon!!!
Day 8: The Big Day @ The Welt, BMW Museum, Home (ED Thread Completed 03/14/2013)- Thanks for your patienceΑπολαύσετε το εδω: http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=807429
Sent from a mobile device
-
Και εγω ποσες φορες μπαινω και χαζευω τις απειρες φωτογραφιες . πολυ ενδιαφεροντα βρισκω ολα αυτα τα θεματα με τα european deliveries. Τα ατομα σου μεταδιδουν την συγκινηση τους και μοιραζονται ολη την εμπειρια.
Δεν ξερω αν χρειαζεται να το αναφερω αλλα σχεδον παντα ολα αυτα τα τοπικα ανοιγονται απο αμερικανους mixed δηλαδη ασιατες,αφρο, λατινους... σπανια βλεπεις γνησιο αμερικανο να ασχολειται ! το βλεπει κανεις γιατι βγαζουν φωτο και τις φατσες τους, δεν εχουν κατι να κρυψουν οι ανθρωποι
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
γνησιο αμερικανοΕννοείς Άγγλο πρόσφυγα στις νέες κτήσεις του Βασιλέα φαντάζομαι.
-
εννοω χωρις σκουρο δερμα και χωρις σχιστα ματια. Οχι οτι εχει καποια σημασια ωστοσο οι mixed εχουν περισσοτερη εξωστρεφεια απο οτι φαινεται.
Ωραια πραματα παντως . Αν ποτε μπορεσω και παραγγειλω κατι καλο (δηλαδη Μ μοντελο) απο Welt θα ζητησω παραλαβη
-
Κι αν στο παραδώσει Πακιστανός από το Βέλτ;
BMW FORUM