-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον...ούτε 380χαω τελική δεν πρέπει να έχει...
Με 560 αλογα δεν περιμενω να πιανει πανω απο 320-325...
250 είπαμε!
Δεν είναι για σένα...γιαυτό σου λέω, τι ρωτάς?
-
Με μια βελτιωσούλα θα πιάσει τα 2000 άλογα
-
Με τι βενζίνη?
Να μιλάς με οκτάνια. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Με τι βενζίνη?
Να μιλάς με οκτάνια.Με αγωνιστική, Panta.
Sent from a mobile device
-
Ευρωπαϊκη ή Αμερικανικη;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ευρωπαϊκη ή Αμερικανικη;Τι σ'αρέσει ποιό πολύ?
-
Πιο πολυ μ'αρεσει η ξαπλα
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πιο πολυ μ'αρεσει η ξαπλαΕίσαι καλός
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Panta.
Μην τα αναφερεις αυτα ετσι!!! Γιατι καποιοι συμφορουμιτες κανουν κακους συνειρμους!!
Σορρυ το ειπα και φευγω!! -
Πάντως η σοδειά του 2013 έφερε εξωτικά φρούτα!!!
-
-
X6 M σε matcbox, αυτό κατάφερα να πάρω. Δε θέλω σχόλια.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
X6 M σε matcbox, αυτό κατάφερα να πάρω. Δε θέλω σχόλια.Βάλε και ένα πανί να γίνει ιστιοφόρο , να γλιτώσεις τα τεκμήρια
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 109988.asp
-
Θα γεμισει ο τοπος απο την ασχημη
-
Τετρακινηση δε θα προσφέρεται ;Τη βενζινοκινητη 1,6 ποτε τη παρουσίασαν ;;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τετρακινηση δε θα προσφέρεται ;Τη βενζινοκινητη 1,6 ποτε τη παρουσίασαν ;;Εφόσον η 18i είναι μόνο πισωκίνητη, αμφιβάλω αν θα προσφέρεται.
Η xDrive ξεκινάει από τη 18d.
-
Ψαχνομαι φετος για αγορά οικογενειακού αυτοκινητου. Λόγω δουλειάς κανω 25.000χλμ το χρόνο.
Σκέφτομαι σοβαρά για BMW X1 sDrive 16d xLine
Εχω κολλήσει με αυτο το αυτοκινητο. Ελπιζω να ειναι μια υπερυψωμενη 316. (εννοώ να εχει τη συμπεριφορά της τριάρας αλλά να μπορεί να αντεξει και στις κακοτραxαλες ελληνικές διαδρομές.
Γράφτηκα για test drive την επομενη εβδομαδα, αν φυσικα ειναι διαθεσιμο....
Νομιζω οτι η bmw εφτιαξε την καλύτερη επιλογή για την ελληνική αγοράΘα θελα τη γνώμης σας και πιο πολύ αν ξερετε πότε θα ρθει ελλάδα και σε τι τιμή...
Στα 28.000 θέλω να πιστεύω οτι για SUV πετρέλαιο είναι καλή τιμή.
(όσο καλή τιμη ειναι να δινεις 10εκατομύρια για ενα αυτοκινητο στις μέρες μας, αλλά ας ειναι καλά οι γονείς...)βρήκα κι ενα video
-
Ο χρήστης Schnitzer2012 έγραψε:
Ελπιζω να ειναι μια υπερυψωμενη 316. (εννοώ να εχει τη συμπεριφορά της τριάρας αλλά να μπορεί να αντεξει και στις κακοτραxαλες ελληνικές διαδρομές.Δεν είναι ακριβώς υπερυψωμένη 316i, είναι πιο μικρή από τη 3άρα αλλά έχει όσο απόσταση από το έδαφος χρειάζεται για να μη πλέει στο δρόμο.
Γενικώς έχει παραδόξως πολύ καλή συμπεριφορά για SUV. Την είχα οδηγήσει για πολύ λίγο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Είναι μια χαρά για τους δρόμους μας.
-
Σκέφτομαι σοβαρά για BMW X1
Δεν γνωρίζω τις ανάγκες σου και τα γούστα σου, αλλά εγώ οδήγησα το ίδιο αυτοκίνητο στα 2.000 κυβικά σε βενζίνα, και της βρήκα ένα σωρό κουσούρια. Φρόντισε να το οδηγήσεις πριν το αποφασίσεις.
BMW FORUM