-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ξέρεις, μερικών ανθρώπων η καθημερινότητα δεν περιορίζεται σε σερφάρισμα, διάβασμα φυλλάδων και φραπόγαλα. Μέχρι λοιπόν να μου βρεις έναν καλύτερο τρόπο να πληρώνω τους λογαριασμούς μου θα μου επιτρέψεις να καθορίζω ΕΓΩ τον χρόνο που θα περνάω εδώ μέσα.
Και στην τελική, από που και ως που θα ζητήσω άδεια από τον κάθε αργόσχολο για να ποστάρω κάτι στο φόρουμ; Μήπως το έχουμε χάσει τελείως; Για φτυσ τα μπούτια σου ρε κίκιζα να δεις να έρχομαι.
...συνεχισε... καλα το πας...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ξέρεις, μερικών ανθρώπων η καθημερινότητα δεν περιορίζεται σε σερφάρισμα, διάβασμα φυλλάδων και φραπόγαλα. Μέχρι λοιπόν να μου βρεις έναν καλύτερο τρόπο να πληρώνω τους λογαριασμούς μου θα μου επιτρέψεις να καθορίζω ΕΓΩ τον χρόνο που θα περνάω εδώ μέσα.
Και στην τελική, από που και ως που θα ζητήσω άδεια από τον κάθε αργόσχολο για να ποστάρω κάτι στο φόρουμ; Μήπως το έχουμε χάσει τελείως; Για φτυσ τα μπούτια σου ρε κίκιζα να δεις να έρχομαι.
...συνεχισε... καλα το πας...
Φασολαδίτσα να κεράσω;
-
Ο κικιζας οσο σπαζοκλαμπανιας κ να ειναι, προσφερει στο φορουμ σταθερα,εστω και αν καποια τα λεει με υφος εμπειρου παντωγνωστη .αυτος ειναι κ ειναι αυθεντικος .
Και επειδη ειναι κ ψαρακας τσιμπαει κ απανταει. Κ εσυ ρε κικιζα τι απαντας τοσο πολυ τα θελει ο κωλς σου ? ασε κ τιποτα να πεσει κατω. Κ εσεις ρε, δεν τον λυπαστε ? εσεις γελατε κ αυτος τα παιρνει σοβαρα..
Λοιπον σε συναρτηση κ με ταπαραπανω και κλεινοντας το bmw forum (μεχρι να ξαναανοιξει) και απο τους λογους που ανακοινωνει οτι κλεινει(αλλο αν οι πραγματικοι λογοι κρυβονται απο τους διαχειριστες), θελω να δωσω τα ευσημα μου στους μοντς εδω . Ειστε μαγκες γιατι τοσα χρονια κρατατε ενα επιπεδο και εχετε σχεδον βρει τη χρυση τομη ετσι ωστε να συνυπαρχουν ολοι. Απλο να το κανεις αν θετεις καποιους κανονες αλλα οι κανονες και η εξουσια αν αυνυπαρχουν δεν ειναι για ολους αλλα για οσους εχουν την παιδεια να τους εφαρμοσουν κ να την διαχειριστουν.
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, άλλοι βέβαια μας τα χώνουν Μπορούμε παρακαλώ τώρα να γυρίσουμε στα της BMW ? [Mod]
-
Mango τι BMW εχεις τωρα?Χ6?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
βλέπω ένα ωραίο πεδίο για δράση από κάποιον που λογικά έχει ρευστό, τίποτα άλλο...
μπιζνες πλαν τζαμπα δεν σου κάνω ...
Bλεπεις απλα κατι το οποιο -μεταξυ πολλων αλλων, και μαλιστα καλυτερων ιδεων συγκριτικα- δεν τραβαει στην χωρα, την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη...Πεταμενα λεφτα κοντολογοις...
Oσο για business plan, αστο καλυτερα, τα εχω διδαχθει εδω και δεκα χρονια απο τους καλυτερους...
Προσπαθησε πρωτα να αναπτυχθεις στον τομεα σου, και να καταλαβεις, γιατι η βενζινη εχει λιπαντικες ιδιοτητες, και γιατι μια εγκατασταση εξοπλισμου με υγραεριο σε εναν βενζινοκινητηρα πχ, ακομα και οταν εχει επιλεχθει η καυση υγραεριου, για μικρα χρονικα διαστηματα γινεται αυτοματη εναλλαγη σε βενζινη...Επειδη λιγο παλαιοτερα εμφανιζοσουν σιγουρος και απολυτως καθετος σε αυτο, και μαλιστα, με προσκαλουσες(?) στην πτυχιακη σου στο Ε.Μ.Π oπου θα γινοταν και καποια ομιλια-αναλυση-παρουσιαση, κατι τετοιο απ' οτι θυμαμαι να λες, για βενζινοκινητηρα εσωτερικης καυσης...
Όποιος ζηλεύει ή έχει άλλα απωθημένα να τα βγάζει με πμ ή εκτός φόρουμ....[mod]
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
βλέπω ένα ωραίο πεδίο για δράση από κάποιον που λογικά έχει ρευστό, τίποτα άλλο...
Bλεπεις απλα κατι το οποιο -μεταξυ πολλων αλλων, και μαλιστα καλυτερων ιδεων συγκριτικα- δεν τραβαει στην χωρα, την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη...Πεταμενα λεφτα κοντολογοις...
Oσο για business plan, αστο καλυτερα, τα εχω διδαχθει εδω και δεκα χρονια απο τους καλυτερους...
Προσπαθησε πρωτα να αναπτυχθεις στον τομεα σου, και να καταλαβεις, γιατι η βενζινη εχει λιπαντικες ιδιοτητες, και γιατι μια εγκατασταση εξοπλισμου με υγραεριο σε εναν βενζινοκινητηρα πχ, ακομα και οταν εχει επιλεχθει η καυση υγραεριου, για μικρα χρονικα διαστηματα γινεται αυτοματη εναλλαγη σε βενζινη...Επειδη λιγο παλαιοτερα εμφανιζοσουν σιγουρος και απολυτως καθετος σε αυτο, και μαλιστα, με προσκαλουσες(?) στην πτυχιακη σου στο Ε.Μ.Π oπου θα γινοταν και καποια ομιλια-αναλυση-παρουσιαση, κατι τετοιο απ' οτι θυμαμαι να λες, για βενζινοκινητηρα εσωτερικης καυσης...
Χαχα, τρολλάρισμα ο mod...
Σκοπεύεις να σταματήσεις ή να σε βοηθήσω...[mod] -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Mango τι BMW εχεις τωρα?Χ6?Ναι κωστα . Το σκοτωναν και το λυπηθηκα
-
Ωραίος!!!
-
Χαχα, τρολλάρισμα ο mod...
Σκοπεύεις να σταματήσεις ή να σε βοηθήσω...[mod]-
Αντί να μάζεψετε τον τυπάκο που τυρβάζει επί παντός επιστητού και ως φωτεινός παντογνώστης, κάνει πάνω κάτω το forum, κυνηγάτε τους υπόλοιπους. Το 'μάζεμα' δε γίνεται με βάση τις προσωπικές μας προτιμήσεις αλλά με βάση τον κανονισμό, τον έχεις διαβάσει ? Που λέει λοιπόν ότι απαγορεύεται να 'τυρβάζεις επί παντός επιστητού' ή να κάνεις τον 'φωτεινό παντογνώστη' ? Αντίθετα σαφώς απαγορεύει τις προσωπικές επιθέσεις Σε όποιον δεν αρέσουν οι απόψεις ή και το στυλ κάποιου, ας μην τον διαβάζει, δεν είναι υποχρεωτικό (υπάρχει και η 'προσθήκη εχθρού' ), δεν κυνηγήσαμε ποτέ τις απόψεις ή το στυλ στο 4T Forum και δεν θα αρχίσουμε τώρα... [Mod]
-
Το να μου λες οτι ζηλεύω επειδή ο ΓΚ είναι υποτίθεται ειδικός και στα business plans αλλά και στις πωλήσεις στο Internet ενώ δεν ξέρεις ούτε ποιος είμαι ούτε με τι έχω ασχοληθεί στη ζωή μου, είναι τρολλάρισμα.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
-
KWSN τελείως φιλικά μπερδεύεσαι
κανείς μοντ σε κανένα φόρουμ στον κόσμο δε θα έπρεπε να τιμωρεί τη βλακεία. και το λέω απολύτως ειλικρινά.
αυτό το κάνεις με τις φιλίες σου στην προσωπική σου ζωή.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
KWSN τελείως φιλικά μπερδεύεσαικανείς μοντ σε κανένα φόρουμ στον κόσμο δε θα έπρεπε να τιμωρεί τη βλακεία. και το λέω απολύτως ειλικρινά.
Κοίταξε.
Υπάρχουν άνθρωποι που με τη βλακεία τους κάνουν άλλους να παρεκτρέπονται.
Στην τελική, είναι μάλλον πιο εύκολο να μαζεύεται ο ένας για να διαφυλάσσεται η ψυχική υγεία των πολλών.
ΥΓ: Το να λέει ο mod ότι ζηλεύουμε τον ΓΚ είναι χοντρό πάντως και σηκώνει μυνητήρια αναφορά.
-
Μην φέρεσαι σαν τον κικιζα. Έλεος
-
Μην φέρεσαι σαν τον κικιζα. Έλεοςε?
-
κανείς μοντ σε κανένα φόρουμ στον κόσμο δε θα έπρεπε να τιμωρεί τη βλακεία. και το λέω απολύτως ειλικρινά.
Κοίταξε.
Στην τελική, είναι μάλλον πιο εύκολο να μαζεύεται ο ένας για να διαφυλάσσεται η ψυχική υγεία των πολλών.
ΥΓ: Το να λέει ο mod ότι ζηλεύουμε τον ΓΚ είναι χοντρό πάντως και σηκώνει μυνητήρια αναφορά.
Ξαναδιάβασε τι έγραψες! Αν σε διπλανό τραπέζι σε καφετέρια άκουγες συζήτηση όπου ο Α λέει στο Β 'Ζηλεύεις το μυαλό του ΓΑΠ' και ο Β απαντούσε 'Αυτό σηκώνει μήνυση', πώς θα αντιδρούσες;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κοίταξε.
Ξαναδιάβασε τι έγραψες! Αν σε διπλανό τραπέζι σε καφετέρια άκουγες συζήτηση όπου ο Α λέει στο Β 'Ζηλεύεις το μυαλό του ΓΑΠ' και ο Β απαντούσε 'Αυτό σηκώνει μήνυση', πώς θα αντιδρούσες;
Θα έλεγα ότι ο Α:
α) Δουλεύει τον Β
β) Τον προσβάλλει κατάφορα
-
Άλλος για το attention whoring train...?
Τέλος λέμε άμεσα! BMW forum κανείς ? [Mod]
-
Κοίταξε.
Θα έλεγα ότι ο Α:
α) Δουλεύει τον Β
Το
γ) είναι πανιβλαξ
Δεν παίζει ;
Προσπέρασε το κι ασχολήσου με πιο σοβαρά πράγματα από το να αναλωνεσαι έτσι ακριβώς όπως αναλώνεται αυτός που 'κοροϊδεύεις'.
-
Αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι.
Αν θέλεις μπορώ να έρθω για μάρτυρας. Έχω κρατήσει και σκρινσοτς.Είπαμε τέλος [mod]
-
Μηπως να διαγραφουν τα ασχετα post απο το BMW forum?
-
Κοίταξε.
Θα έλεγα ότι ο Α:
α) Δουλεύει τον Β
Το
γ) είναι πανιβλαξ
Δεν παίζει ;
Προσπέρασε το κι ασχολήσου με πιο σοβαρά πράγματα από το να αναλωνεσαι έτσι ακριβώς όπως αναλώνεται αυτός που 'κοροϊδεύεις'.
Μα δε αναλώθηκα στο να ασχολούμαι με αυτόν παρά στο να απαντάω σε εσάς. Και το 'μυνητήρια αναφορά' αστείο που αφορούσε παλαιότερο περιστατικό εδώ ήταν, άλλο αν εδώ κάποιοι το πήραν στα σοβαρά.
Τέλος και πολύ ασχολήθηκα όντως.
BMW FORUM