-
οπότε ας μείνουμε στο γ) κι ας πάμε παρακάτ
για πες τπτ για το 4αράκι σου ευχαριστημένος;
-
Αν εξαιρέσεις μια τρόμπα SMG που έβγαλε όταν ήταν να γυρίσω από το ταξίδι το καλοκαίρι (οπότε και γύρισε με οδική βοήθεια) και την υγρασία που έχει πάρει το ένα φανάρι (σύνηθες γμτ), ναι.
-
κριμα που δεν χωραω στην παλια ζ4..οταν δοκιμασα την ζ4μ,η οροφη ηταν ανοιχτη.για να μη μιλησω για το εσωτερικο πλατος..
απο την αλλη,κ να χωρουσα,δεν εχω τα διφραγκα που χρειαζονται,αλλα αυτο δεν το λεω,επειδη φαινομαι πιο ματσο,οταν λεω οτι απλως δεν χωραω! -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κριμα που δεν χωραω στην παλια ζ4..οταν δοκιμασα την ζ4μ,η οροφη ηταν ανοιχτη.για να μη μιλησω για το εσωτερικο πλατος..
απο την αλλη,κ να χωρουσα,δεν εχω τα διφραγκα που χρειαζονται,αλλα αυτο δεν το λεω,επειδη φαινομαι πιο ματσο,οταν λεω οτι απλως δεν χωραω!Καλά ρε, πόσος είσαι;
Ρωτάω γιατί εγώ δεν είμαι ακριβώς μινιόν.
-
Περίεργο, φίλος μου που έχει Ζ4 είναι 180 κιλά και δεν παραπονιέται....
-
αυτο συζητησαμε κ με τον κωσν μεν.παιζει να εφταιγαν τα σπορ καθισματα?αλλιως κατι δεν θα πηγαινε καλα με το καθισμα στο συγκεκριμενο που οδηγησα..
για να μου λετε οτι εχει χωρο,μαλλον κατι τετοιο συνεβη..ακυρο λοιπον,πρεπει να βρω αλλη δικαιολογια να λεω..
-
αυτο συζητησαμε κ με τον κωσν μεν.παιζει να εφταιγαν τα σπορ καθισματα?αλλιως κατι δεν θα πηγαινε καλα με το καθισμα στο συγκεκριμενο που οδηγησα..
για να μου λετε οτι εχει χωρο,μαλλον κατι τετοιο συνεβη..ακυορ λοιπον,πρεπει να βρω αλλη δικαιολογια να λεω..
Είναι σκληρό και έχει tramlining
-
οχι,ετσι θα ακουγομαι,γκεη..
θα λεω οτι δεν ειχε τοτε υποδοχη usb..
-
οχι,ετσι θα ακουγομαι,γκεη..θα λεω οτι δεν ειχε τοτε υποδοχη usb..
AUX Για το iPοd σου.
-
οχι,ετσι θα ακουγομαι,γκεη..θα λεω οτι δεν ειχε τοτε υποδοχη usb..
Ενώ αυτό πολύ αντρικό ακούγεται...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
-
BMW 116d EfficientDynamics Records 103MPG UK – 2.7lt/100km in RAC Challenge
http://carscoop.blogspot.com/2012/11/bm ... ARSCOOP%29 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ωραιος!
(μα για αυτο το ειπα.. )
-
Είδα μια αλλιώτικη μεγάλη BMW με κάπως μυτερή μούρη. Δεν ήταν 5άρα οπότε ή νέα 7άρα ήταν ή κάτι άλλο, μήπως βγάλανε 6άρα σε 4πορτο;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είδα μια αλλιώτικη μεγάλη BMW με κάπως μυτερή μούρη. Δεν ήταν 5άρα οπότε ή νέα 7άρα ήταν ή κάτι άλλο, μήπως βγάλανε 6άρα σε 4πορτο;;μπορει να πετυχες την 6 gran coupe...
-
Το γκούγκλισα αυτό που είπες και ναι αυτό είδα. Σαν 5άρα στο πιο σπορτίφ έμοιαζε, μια χαρά ήταν.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το γκούγκλισα αυτό που είπες και ναι αυτό είδα. Σαν 5άρα στο πιο σπορτίφ έμοιαζε, μια χαρά ήταν.Κυκλοφορεί 6άρα Gran Coupe στην Ελλάδα?
-
Είπα ότι το είδα στην Ελλάδα;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το γκούγκλισα αυτό που είπες και ναι αυτό είδα. Σαν 5άρα στο πιο σπορτίφ έμοιαζε, μια χαρά ήταν.Tεραστια ειναι σαν πλοιο...
Δε ξερω ειχα παει προσφατα στον Sytner (οπως και παλιοτερα), και περασα και απο Mercedes μερια πριν καμια εβδομαδα. Ειναι η ιδεα μου η εχει καταντησει εξευτελιστικο το μεγεθος των αυτοκινητων....
Μπηκα στην SLK για παραδειγμα και ενιωθα ''μικρος'' λες και ημουνα σε κανα χρηματοκιβωτιο μεσα....Δεν σε αγκαλιαζε το αμαξι και διαπιστωσα μια ετσι κακη καταναλωση των χωρων....
-
Για αυτό είπα μήπως ήταν 7άρα.
Γενικά έχεις δίκιο όλα έχουν μεγαλώσει πολύ.
BMW FORUM