-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κλεινει το bmwforum.gr
Και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο...
Εκτος αν υπαρχει κατι αλλο που δε γνωριζουμε.
Νομίζω ότι κάποιοι είτε απλά δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις κι ανθρώπους είτε δεν έχουν άλλο χρόνο κι όρεξη να ασχοληθούν και με τη πρόφαση ότι φταίνε οι άλλοι, το πάνε στα άκρα και 'το κλείνουν'.
Και δεν αναφέρομαι στους χρήστες αλλά στους διαχειριστές.
Βεβαίως αυτή είναι απλά η ταπεινή μου άποψη.
Μπορει να εχεις δικιο Νικο.Επειδη ετυχε να παρακολουθησω το θεμα απο οπου ξεκινησε η ιστορια,ειλικρινα μου φαινεται εντελως αδικαιολογητη η αποφαση να κλεισει το forum.Δεν ειχε καμια σχεση η ολη ιστορια με το Bmwforum.Για τη ιδια τη BMW , τους αντιπροσωπους και τη πολιτικη τους ας μη το σχολιασω καλλιτερα.
Τελος παντων μετα απο αυτο μου ξαναηρθε στο μυαλο μηπως να καναμε και εμεις κατι σε περιπτωση που εχουμε προβλημα με το 4 ΤF. -
Υπάρχει το group στο facebook προς το παρόν των 4Τ.
Μελλοντικά ίσως κάποιος το 'μεταφέρει' σε νέο, ανεξάρτητο από το περιοδικό φόρουμ.
@red ούτε για αστείο. Δε μπλέκω με τέτοια πράγματα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...και ποιο το οφελος?
κικιζα από ηλεκτρονικό εμπόριο χαμπαριάζεις?
Ναι αλλα σε βλεπω πολυ επιθετικο, και σιγουρο...Οποτε χαμπαριαζω δεν χαμπαριαζω, δεν εχει και πολυ σημασια...
Συνεχισε, ανεπτυξε μας το επιχειρηματικο σχεδιο για εφαρμογη ηλεκτρονικου εμποριου σε Forum και τα key accounts που θα χρειαστουν...(να αναφερω απλα οτι η αγοραστικη δυναμη γενικως στον χωρο, στην ελλαδα παντοτε, ακομα και σε αξεσουαρ του αυτοκινητου, εχει φτασει σε νουμερα που ταυτιζονται με αυτα των αρχων 90's...)
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και ποιο το οφελος?
κικιζα από ηλεκτρονικό εμπόριο χαμπαριάζεις?
Ναι αλλα σε βλεπω πολυ επιθετικο, και σιγουρο...Οποτε χαμπαριαζω δεν χαμπαριαζω, δεν εχει και πολυ σημασια...
Συνεχισε, ανεπτυξε μας το επιχειρηματικο σχεδιο για εφαρμογη ηλεκτρονικου εμποριου σε Forum και τα key accounts που θα χρειαστουν...βλέπω ένα ωραίο πεδίο για δράση από κάποιον που λογικά έχει ρευστό, τίποτα άλλο...
μπιζνες πλαν τζαμπα δεν σου κάνω ...
-
βλέπω ένα ωραίο πεδίο για δράση από κάποιον που λογικά έχει ρευστό, τίποτα άλλο...
Bλεπεις απλα κατι το οποιο -μεταξυ πολλων αλλων, και μαλιστα καλυτερων ιδεων συγκριτικα- δεν τραβαει στην χωρα, την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη...Πεταμενα λεφτα κοντολογοις...
Oσο για business plan, αστο καλυτερα, τα εχω διδαχθει εδω και δεκα χρονια απο τους καλυτερους...
Προσπαθησε πρωτα να αναπτυχθεις στον τομεα σου, και να καταλαβεις, γιατι η βενζινη εχει λιπαντικες ιδιοτητες, και γιατι μια εγκατασταση εξοπλισμου με υγραεριο σε εναν βενζινοκινητηρα πχ, ακομα και οταν εχει επιλεχθει η καυση υγραεριου, για μικρα χρονικα διαστηματα γινεται αυτοματη εναλλαγη σε βενζινη...Επειδη λιγο παλαιοτερα εμφανιζοσουν σιγουρος και απολυτως καθετος σε αυτο, και μαλιστα, με προσκαλουσες(?) στην πτυχιακη σου στο Ε.Μ.Π oπου θα γινοταν και καποια ομιλια-αναλυση-παρουσιαση, κατι τετοιο απ' οτι θυμαμαι να λες, για βενζινοκινητηρα εσωτερικης καυσης...
-
εδώ το π.μ. που σου έστειλα...
'επειδή με νευριάζεις χωρίς να είσαι κακό παιδί ή μλκς , μόλις ξεμπερδεύσω με την διπλωματική έχεις προσκληση στο εργαστήριο οχημάτων του εμπ , να σου δείξω μοτέρ σε τομή και να ακούσεις 2-3 πράγματα από τους υπευθύνους... '
και η απαντηση σου...
'Ok, με το καλο η αποφοιτηση.
Με χαρα φυσικα, αποδεχομαι μια τετοια προσκληση. 'οπότε , το να κάνεις σαν κακιασμένη γκόμενα γράφοντας μπουρδες δεν πολυ έχει νόημα...
και οι μηχανικοί έχουν διπλωματική , όχι πτυχιακή ...
-
βλέπω ένα ωραίο πεδίο για δράση από κάποιον που λογικά έχει ρευστό, τίποτα άλλο...
Bλεπεις απλα κατι το οποιο -μεταξυ πολλων αλλων, και μαλιστα καλυτερων ιδεων συγκριτικα- δεν τραβαει στην χωρα, την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη...Πεταμενα λεφτα κοντολογοις...
Oσο για business plan, αστο καλυτερα, τα εχω διδαχθει εδω και δεκα χρονια απο τους καλυτερους...
Προσπαθησε πρωτα να αναπτυχθεις στον τομεα σου, και να καταλαβεις, γιατι η βενζινη εχει λιπαντικες ιδιοτητες, και γιατι μια εγκατασταση εξοπλισμου με υγραεριο σε εναν βενζινοκινητηρα πχ, ακομα και οταν εχει επιλεχθει η καυση υγραεριου, για μικρα χρονικα διαστηματα γινεται αυτοματη εναλλαγη σε βενζινη...Επειδη λιγο παλαιοτερα εμφανιζοσουν σιγουρος και απολυτως καθετος σε αυτο, και μαλιστα, με προσκαλουσες(?) στην πτυχιακη σου στο Ε.Μ.Π oπου θα γινοταν και καποια ομιλια-αναλυση-παρουσιαση, κατι τετοιο απ' οτι θυμαμαι να λες, για βενζινοκινητηρα εσωτερικης καυσης...
+10000000000000
-
Δεν τραβάει εμπορικά το ίντερνετ;
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη γνώμη; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη γνώμη;αφού στο λέει ο κίκιζας που έχει φάει τα μπιζνες πλαν με το κουτάλι...
εξάλου βλέπεις το 4τφ πόσο έχει πέσει σε επισκ/τα τώρα με την κρίση ...
-
εδώ το π.μ. που σου έστειλα...'επειδή με νευριάζεις χωρίς να είσαι κακό παιδί ή μλκς , μόλις ξεμπερδεύσω με την διπλωματική έχεις προσκληση στο εργαστήριο οχημάτων του εμπ , να σου δείξω μοτέρ σε τομή και να ακούσεις 2-3 πράγματα από τους υπευθύνους... '
και η απαντηση σου...
'Ok, με το καλο η αποφοιτηση.
Με χαρα φυσικα, αποδεχομαι μια τετοια προσκληση. 'οπότε , το να κάνεις σαν κακιασμένη γκόμενα γράφοντας μπουρδες δεν πολυ έχει νόημα...
και οι μηχανικοί έχουν διπλωματική , όχι πτυχιακή ...
Καμμια κακια, παροτι αλλα ελεγες, και αλλα εκανες...
Eπι της ουσιας ομως γιοκ απαντηση, ακομα και στο πεδιο σου... Μαθε λοιπον μια επιπροσθετη ιδιοτητα της βενζινης, και ασε τα business plan... -
βέβαια άλλα έλεγε το πμ και άλλες εντυπώσεις πήγες να δημιουρήσεις...
δεν έχω παραδώσει διπλωματική ακόμα ρε λακαμά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη γνώμη;Δεν τραβαει η ηλεκτρονικη πωληση μεσα απο forum, αυτη την εποχη, σε αυτη την χωρα...Aλλα ξεχασα, εδω 'τσουβαλιαζουμε', δεν κανουμε συζητηση πανω σε συγκεκριμενες τοποθετησεις...
-
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη γνώμη;Δεν τραβαει η ηλεκτρονικη πωληση μεσα απο forum, αυτη την εποχη, σε αυτη την χωρα...Aλλα ξεχασα, εδω 'τσουβαλιαζουμε', δεν κανουμε συζητηση πανω σε συγκεκριμενες τοποθετησεις...
μήπως το μπερδευεις με το ebay?
-
βέβαια άλλα έλεγε το πμ και άλλες εντυπώσης πήγες να δημιουρήσεις...δεν έχω παραδώσει διπλωματική ακόμα ρε λακαμά...
Καμμια εντυπωση. Εσυ επεμενες, και ησουν καθετος στα περι της λιπαντικης ιδιοτητας της βενζινης...
Αφου δεν εχεις παραδωσει ακομα, τι συζηταμε τοτε, ΨΑΡΑΚΑ! Θες να μου κανεις και Business plan...
-
Τι εννοείς ηλεκτρονική πώληση μέσω forum;
Το μόνο πράγμα που μπορεί να πουλήσει ένα forum είναι διαφημιστικός χώρος.Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τόσο οι πωλήσεις όσο και η προβολή μέσω internet είναι δυο πεδία με καλές προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.
Δεν είναι τόσο απλό βέβαια όσο ακούγεται, αλλά αν σκεφτείς ότι κάθε σοβαρή διαφημιστική έχει εδώ και καιρό εξειδικευμένο τμήμα digital (κάποιες μάλιστα και mobile) καταλαβαίνεις ότι έχει ψωμί ο χώρος. -
βέβαια άλλα έλεγε το πμ και άλλες εντυπώσης πήγες να δημιουρήσεις...
δεν έχω παραδώσει διπλωματική ακόμα ρε λακαμά...
Καμμια εντυπωση. Εσυ επεμενες, και ησουν καθετος στα περι της λιπαντικης ιδιοτητας της βενζινης...
Αφου δεν εχεις παραδωσει ακομα, τι συζηταμε τοτε, ΨΑΡΑΚΑ! Θες να μου κανεις και Business plan...
ρωτησες τον μαστορά σου στο συνεργείο και αντέκρουσε?
για το επίπεδο των μπιζνες πλαν σου σε ρηχά νερά βλέπω τις απολαβές σου..
-
Δεν χρειαζεται να ρωτησω κανενα μαστορα... Το θεμα ειναι οτι την κανεις ακομα γαργαρα, για την λιπαντικη ιδιοτητα της βενζινης, και πηδας θεματα σαν καγκουρω, αλλα η ουσια ειναι αυτη που μενει...
Οσο για τα δικα μου business plan και απολαβες...ξερουν καλυτερα οι εργοδοτες μου. Οταν εξαλλου πρωτομπηκα στην αγορα εργασιας, δεν ειχες ακομα τελειωσει σχολειο, οποτε, τα παρακατω σχολια, ουτε ως χιουμορ δεν περνανε...
-
Δεν χρειαζεται να ρωτησω κανενα μαστορα... Το θεμα ειναι οτι την κανεις ακομα γαργαρα, για την λιπαντικη ιδιοτητα της βενζινης, και πηδας θεματα σαν καγκουρω, αλλα η ουσια ειναι αυτη που μενει...
Οσο για τα δικα μου business plan και απολαβες...ξερουν καλυτερα οι εργοδοτες μου. Οταν εξαλλου πρωτομπηκα στην αγορα εργασιας, δεν ειχες ακομα τελειωσει σχολειο, οποτε, τα παρακατω σχολια, ουτε ως χιουμορ δεν περνανε...
+100000000
-
BMW forum
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κλεινει το bmwforum.gr
Και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο...
Εκτος αν υπαρχει κατι αλλο που δε γνωριζουμε.
Νομίζω ότι κάποιοι είτε απλά δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις κι ανθρώπους είτε δεν έχουν άλλο χρόνο κι όρεξη να ασχοληθούν και με τη πρόφαση ότι φταίνε οι άλλοι, το πάνε στα άκρα και 'το κλείνουν'.
Και δεν αναφέρομαι στους χρήστες αλλά στους διαχειριστές.
Βεβαίως αυτή είναι απλά η ταπεινή μου άποψη.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ....είσαι τελείως off Νίκο....υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζεις (όπως και οι περισσότεροι). Και δεν κλείνει...αλλάζει μορφή...γίνεται όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή.
BMW FORUM