-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προσοχή, προσοχή...πάρτε τα παιδιά απ'την οθόνη:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2769162/
Επειδή λέγατε για CSL...δείτε τιμούλα.
Εσύ αμα δεν έχει κάτι κάρμπον μέσα στο engine bay δεν μπορείς ε?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Προσοχή, προσοχή...πάρτε τα παιδιά απ'την οθόνη:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2769162/
Εσύ αμα δεν έχει κάτι κάρμπον μέσα στο engine bay δεν μπορείς ε?
Ναι, σα να του λείπει κάτι.
-
μισο να κανει regρoup η ομαδα γιατι μπερδευομαστε
το αμαξι που ειδες εχει ενα συγκριτικο πλεονεκτημα που λεγεται **no pain ανταλλαγη ** στα αλλα που κοιταμε θα πρεπει πρωτα να κανεις το si λεφτα που σημαινει κλαμα.
αν ειναι δωσεις το si και 10κ εξτρα αστο...
to csl της αγγελιας ειναι εκει καμμια διετια.
αν εχεις κασερι πας εκει και παιζεις μπαλα αλλιως.
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
μισο να κανει regρoup η ομαδα γιατι μπερδευομαστετο αμαξι που ειδες εχει ενα συγκριτικο πλεονεκτημα που λεγεται **no pain ανταλλαγη ** στα αλλα που κοιταμε θα πρεπει πρωτα να κανεις το si λεφτα που σημαινει κλαμα.
αν ειναι δωσεις το si και 10κ εξτρα αστο...
to csl της αγγελιας ειναι εκει καμμια διετια.
αν εχεις κασερι πας εκει και παιζεις μπαλα αλλιως.
Απλά χαζεύω και κανα-δυό ακόμα γενικώς και αορίστως.
Ναι, ψάχνω για straight-up ανταλλαγή ή άντε να δώσω και κάνα χιλιάρικο αν αξίζει πραγματικά.
-
Πάντως όντως ψάχνεις το deal του αιώνα...
Και να έδινες για αναταλλαγή κανένα οικονομικό τουτού με χαμηλά τέλη, εποχές που είναι, πάει στο διάολο... -
Προσωπικη αποψη, δεν θα επαιρνα Ε46. Πολυ παλιο αυτοκινητο, δυσκολα βρισκεις σε καλη κατασταση, πρακτικα το παντρευεσαι.
Για μια Ε92 δεν θα ελεγα οχι.
Ναι και καλα η 46 ειναι πιο καθαροαιμη. Τριχες, η 92 ειναι πιο ανετη, πιο γρηγορη, πιο ασφαλης, εχει πολυ καλυτερο αυτοματο κιβωτιο, μπορεις να την βρεις με λιγα χλμ, και σε 5 χρονια θα μπορεις να την πουλησεις.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Νίκο τα παραπάνω περι τεστ δεν πήγαιναν σε σένα, που στην περίπτωση σου αφού βγήκατε και γνωστοί θα είχε έναν λόγο παραπάνω να στο εμπιστευθεί...
Πήγαιναν γενικά στους αφορισμούς τύπου 'δεν στο έδωσε να το οδηγήσεις = έχει πρόβλημα, μείνε μακριά'.Όπως είπες ότι γίνει για καλό θα είναι...
Ποιος ειπε 'έχει προβλημα το αμάξι'? Εγώ ήμουν ο πρώτος που αντέδρασε και ειπα μακριά επειδή αυτος που έχει πρόβλημα ειναι ο ιδιοκτήτης. Τόσο απλά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Απλά χαζεύω και κανα-δυό ακόμα γενικώς και αορίστως.
Ναι, ψάχνω για straight-up ανταλλαγή ή άντε να δώσω και κάνα χιλιάρικο αν αξίζει πραγματικά.
Ρε Νίκο είπαμε αλλά όχι κι έτσι...
-
Για τη νεα 328i τι γνωμη εχετε??
Εχω προσφορα απο εμπορο για καινουριο με 0 χλμ και μπολικα εξτρα, με 36 χιλ. + το Αστρα μου...
Απο τον τιμοκαταλογο βλεπω αρχ. τιμη 42 χιλ χωρις τα εξτρα φανταζομαι..
Το μονο που με χαλαει ειναι που ειναι σενταν ρε γμτ..Ξερουμε κοστη χρησης γενικα?
Απο τελη και καταναλωσεις φαινεται σουπερ για την κατηγορια του (245 αλογα 2λτ τουρμπο). -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιος ειπε 'έχει προβλημα το αμάξι'? Εγώ ήμουν ο πρώτος που αντέδρασε και ειπα μακριά επειδή αυτος που έχει πρόβλημα ειναι ο ιδιοκτήτης. Τόσο απλά.Εσύ ήσουν ο πρώτος αλλά όχι και ο μόνος που απάντησε επι του θέματος...
Παρόλα αυτά και εσύ είπες πως για να μην το δίνει σημαίνει μαλλον πως θέλει να κρύψει κάτι...
O κάθε άσχετος θα σκάσει τα ωραία του ευρουλάκια και ειναι φυσικό να δικαιούται να το δοκιμάσει αν του αρέσει. Δεν έχουν όλοι την τύχη να έχουν φίλους/γνωστούς με Μ3 για να έχουν άποψη για το αυτοκίνητο. Εκτός αν δίνουν πουθενά Μ3 για test drive και δεν το ξέρω. Αλλά και να το έδιναν, πιθανότατα δε θα είχε καμία σχέση με αυτό εδώ, στο οποίο θεός ξέρει τι χρήση έχει γίνει και μια βόλτα μπορεί να εμφανίσει κάποιες αδυναμίες, όπως είπε ο Γρηγόρης.
μαζί φυσικά με το ανεκδιήγητο πως αφού δεν δίνουν πουθενά Μ3 για τεστ ντράιβ πρέπει να δοκιμάσεις τη δική του... όχι δηλαδή για να δείς αν είναι εντάξει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά για να δείς αν γενικά σου κάνει η Μ3 σαν αυτοκίνητο αφού δεν έχεις ξαναοδηγήσει...
δεν το συνεχίζω άλλο εδώ γιατί είμαστε ...
-
Αυτό που ειπα ειναι οτι το υποθετικό τεστ ντράιβ ειναι πολύ πιθανό να έχει σημαντικές διαφορές από το υποψήφιο προς αγορά για λόγους που μπορεί να έχουν ΚΑΙ με τη χρήση και με τις όποιες αλλαγές/βελτιώσεις. Και όπου 'αδυναμίες' δε συνεπάγεται πρόβλημα σωνει και καλα...
Θα σου πω κάτι που έγραψα και πιο πάνω και πέρασε στα ψιλά: οδήγησα σε κοντινό χρονικό διάστημα και m3 e46 και cayman s, με αυτή τη χρονική σειρά. Η πρώτη με έκανε να πω 'ουάου', σε αντίθεση με τη 2η, η οποία μου άρεσε μεν (αλοίμονο δηλαδή ), αλλά εχοντας δεδομενα από το μιτριόλι, συγκριτικά δε θα την προτιμούσα.
Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι έχω κάποια λεφτά, δεν έχω φίλους με τέτοια αυτοκινητα και θέλω να πάρω κάτι σαν αυτό. Από τη μια ο τύπος με την cayman που ειναι απόλυτα εξυπηρετικός, τελειως ακομπλεξάριστος και μου τη δίνει και μια βόλτα, στα πλαισια του λογικού βεβαιως, δε μιλάμε για σκίσιμο. Από την άλλη ο άλλος βεντετίζει και δεν μ' αφηνει να την ακουμπήσω. Καταλήγω λοιπον στην Πόρσε και βεβαιως δεν κάνω την καλύτερη δυνατή αγορά για τα γούστα μου. Χέστηκες θα μου πεις εσύ σαν πωλητής, τη δουλειά σου την έκανες. Για εμένα τον αγοραστή όμως δεν ειναι έτσι... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προσωπικη αποψη, δεν θα επαιρνα Ε46. Πολυ παλιο αυτοκινητο, δυσκολα βρισκεις σε καλη κατασταση, πρακτικα το παντρευεσαι.Για μια Ε92 δεν θα ελεγα οχι.
Ναι και καλα η 46 ειναι πιο καθαροαιμη. Τριχες, η 92 ειναι πιο ανετη, πιο γρηγορη, πιο ασφαλης, εχει πολυ καλυτερο αυτοματο κιβωτιο, μπορεις να την βρεις με λιγα χλμ, και σε 5 χρονια θα μπορεις να την πουλησεις.
Οι χειροκίνητες Ε92 Μ3 παίζουν στα 35Κ (άντε 32Κ πες) και οι αυτόματες στα 40Κ. Επίσης είναι 4λτ και έχει πολύ υψηλότερα κόστη συντήρησης και κατανάλωσης από την Ε46.
Για τη νεα 328i τι γνωμη εχετε??
Εχω προσφορα απο εμπορο για καινουριο με 0 χλμ και μπολικα εξτρα, με 36 χιλ. + το Αστρα μου...
Απο τον τιμοκαταλογο βλεπω αρχ. τιμη 42 χιλ χωρις τα εξτρα φανταζομαι..
Το μονο που με χαλαει ειναι που ειναι σενταν ρε γμτ..Ξερουμε κοστη χρησης γενικα?
Απο τελη και καταναλωσεις φαινεται σουπερ για την κατηγορια του (245 αλογα 2λτ τουρμπο).Εξαιρετική!
Πάρτην!!
-
Ρε μλκ υπαρχει ανθρωπος που σου παιρνει το glastra και το σκεφτεσαι? βουρ
-
ΝίκοGt3.2V6 Busso
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό που ειπα ειναι οτι το υποθετικό τεστ ντράιβ ειναι πολύ πιθανό να έχει σημαντικές διαφορές από το υποψήφιο προς αγορά για λόγους που μπορεί να έχουν ΚΑΙ με τη χρήση και με τις όποιες αλλαγές/βελτιώσεις. Και όπου 'αδυναμίες' δε συνεπάγεται πρόβλημα σωνει και καλα...Θα σου πω κάτι που έγραψα και πιο πάνω και πέρασε στα ψιλά: οδήγησα σε κοντινό χρονικό διάστημα και m3 e46 και cayman s, με αυτή τη χρονική σειρά. Η πρώτη με έκανε να πω 'ουάου', σε αντίθεση με τη 2η, η οποία μου άρεσε μεν (αλοίμονο δηλαδή ), αλλά εχοντας δεδομενα από το μιτριόλι, συγκριτικά δε θα την προτιμούσα.
Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι έχω κάποια λεφτά, δεν έχω φίλους με τέτοια αυτοκινητα και θέλω να πάρω κάτι σαν αυτό. Από τη μια ο τύπος με την cayman που ειναι απόλυτα εξυπηρετικός, τελειως ακομπλεξάριστος και μου τη δίνει και μια βόλτα, στα πλαισια του λογικού βεβαιως, δε μιλάμε για σκίσιμο. Από την άλλη ο άλλος βεντετίζει και δεν μ' αφηνει να την ακουμπήσω. Καταλήγω λοιπον στην Πόρσε και βεβαιως δεν κάνω την καλύτερη δυνατή αγορά για τα γούστα μου. Χέστηκες θα μου πεις εσύ σαν πωλητής, τη δουλειά σου την έκανες. Για εμένα τον αγοραστή όμως δεν ειναι έτσι...Βρε καλέ μου Ταύρε, όταν μας ενδιαφέρει ένα αυτοκίνητο και το ψάχνουμε σε μεταχειρισμένο υποτίθεται πως γνωρίζουμε γιατί το θέλουμε... αλλιώς τι σκατά ψάχνουμε για το συγκεκριμένο απο ένα καρο αγγελιές...?
Αν δεν σου δίνουν αυτοκίνητο για τεστ απο την sportscar αε ή απο την bmw που τα έχουν ασφαλισμένα και στα @@ τους, με ποια λογική περιμένεις να σου δώσει ο ιδιώτης το αυτοκίνητο του εσένα και σε άλλους 30 που 'ενδιαφέρονται' για να αποφασίσεις εσύ μεταξύ Cayman και Μ3...? Ή μήπως το 370Z είναι καλύτερο οδηγικά...? Την Elise την οδήγησες πριν αποφασίσεις...? Κάπου εκεί αρχίζεις να έχεις ένα θεματάκι...
Και αν θέλει να το κάνει έχει καλώς... αν όχι όμως δεν σημαίνει οτι είναι κομπλεξικός ή ότι έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο...Όταν ήταν προς πώληση η Ζ4 είχα ακούσει (σε ραντεβού απο κοντά) απο 'και πόσα κυβικά είναι αυτή τώρα?' μέχρι 'είναι κάμπριο ε?'... /_/_____/________________________
Στο δε ΤΤ είχα απο οικογένειες ολόκληρες (4μελής) που προσπαθούσαν να στριμωχτούν πίσω τα 2 τα μαντράχαλα για να δούν αν χωράνε (ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ ΛΕΜΕ) μέχρι μετρήσεις του ανοίγματος τους πορτπαγκάζ...
Και πρόσεξε, μιλάμε για 2 αυτοκίνητα που την ίδια στιγμή υπήρχαν σε όλες τις αντιπροσωπίες, όχι προηγούμενα μοντέλα...
Τι να τους δώσεις να οδηγήσουν ρε Ταύρε... ας πάρουν την X5 (ακούστηκε και αυτό ως εναλλακτική) στα @@ μου... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προσωπικη αποψη, δεν θα επαιρνα Ε46. Πολυ παλιο αυτοκινητο, δυσκολα βρισκεις σε καλη κατασταση, πρακτικα το παντρευεσαι.
Για μια Ε92 δεν θα ελεγα οχι.
Οι χειροκίνητες Ε92 Μ3 παίζουν στα 35Κ (άντε 32Κ πες) και οι αυτόματες στα 40Κ. Επίσης είναι 4λτ και έχει πολύ υψηλότερα κόστη συντήρησης και κατανάλωσης από την Ε46.
ναι ειναι πιο ακριβες, αλλα ανεφερα τους λογους που συμβαινει αυτο. Δεν κανουν χαρη οσοι πουλανε Ε46...
επισης την 46 την παντρευεσαι (πρακτικα πετας ολα τα λεφτα που θα δωσεις), ενω την 92 θα μπορεσεις να την πουλησεις.συντηρηση ειναι περιπου η ιδια, με την διαφορα οτι στην 46 ειναι πιο πιθανο να εχεις διαφορα προβληματα λογω περισσοτερων χλμ. Στην καταναλωση δεν ξερω αν εχουν διαφορα.
αν νιωθεις ανετος οικονομικα παντως, οτι και να παρεις δεν θα το μετανοιωσεις.
-
Σύμφωνα με τη BMW περίπου ίδια κατανάλωση έχουν πάντως.
Προφανώς και η V8 θα καίει περισσότερο με τέρμα γκάζι αλλά θα πηγαίνει και αισθητά πιο γρήγορα. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προσοχή, προσοχή...πάρτε τα παιδιά απ'την οθόνη:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2769162/
Είχε η csl πίσω θέσεις?
-
Ναι είχε.
BMW FORUM