-
Longlife ψάχνω... Εργοστασιακα.
6μιση λίτρα είναι αυτα... (άρα 7 ) -
Τι έτσι ξέσκουρα τη βγάλατε με το θέμα κατανάλωση;
-
Ευχαριστώ Βασίλη. Στη σκιά τα είχε σίγουρα. Στο υπόγειο. Το ξέρω το μαγαζί, στον Άγιο Στέφανο είναι.
Έδδιε...τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου, ε?
Το θέμα προσπαθούμε να το λήξουμε όπως καταλαβαίνεις γιατί κούρασε...
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Longlife ψάχνω... Εργοστασιακα.
6μιση λίτρα είναι αυτα... (άρα 7 )Ε longlife είναι κι αυτά ρε. LL-04. Τι προδιαγραφές είναι τα δικά σου?
Τα εργοστασιακά castrol είναι.
-
Απλα τα πραγματα θεωρω ----> http://ew5.earlweb.com/search.php?site=6
Τωρα που το σκεφτομαι και εγω πρεπει να τα αλλαξω (παρολο που λεει σε 3Κ μιλια να γινει η αλλαγη)
Edge FST 0W-30 ειναι για μενα παντως.
-
0-40 λέει το βιβλιαράκι... ( με κόβω να σκάσω κατοσταριο)
-
Εν τω μεταξυ ποια ειναι η διαφορα 0W-30 απο 0W-40 ?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ααααα...τα λάδια έχουν έτος παραγωγής 2010. Μπαγιάτικα? Θα πάθει τίποτα? Ξέρει κανείς?
Όχι ρε συ , μια χαρά είναι. Αν υπήρχε θέμα θα βάζανε ημ.λήξης.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Εν τω μεταξυ ποια ειναι η διαφορα 0W-30 απο 0W-40 ?Νομίζω είναι πιο πολύστροφα μοτέρ το 0-40.
-
To 0-30 είναι πιο λεπτόρευστο (χαμηλό ιξώδες) σε θερμοκρασία λειτουργίας (δεύτερο νούμερο). Και τα δύο είναι ίδιο ιξώδες σε κρύο κινητήρα (πρώτο νούμερο).
Δεν έχει να κάνει με πολύστροφο κτλ. αλλά με το σχεδιασμό του κινητήρα. Συνήθως οι πιο καινούργιοι κινητήρες χρησιμοποιούν 30άρια. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εν τω μεταξυ ποια ειναι η διαφορα 0W-30 απο 0W-40 ?
Νομίζω είναι πιο πολύστροφα μοτέρ το 0-40.
Εστειλα email στη bmw.uk για λιστα με τι λαδια ειναι recommended και αν οντως μπορω να βαλω τα 0W-40 στο αμαξι. Λογικα δε θα υπαρχει προβλημα αλλα δεν ειναι κακο να ειναι καποιος ψειρας και να ξερουμε τι μας γινεται. Παντως και εγω αυτο που λεει ο nass υποψιαστηκα.
-
Τι αυτοκίνητο έχεις? Θύμισέ μου?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Νικο για το Σιττα στην Καλιθεα λεω εγω. Τον Σιττα στο Γερακα τον εχω δει και νομιζα οτι ειναι παραρτημα του αλλου. Δεν ηξερα οτι ειναι διαφορετικα συνεργεια. Δεν εχω αποψη γι αυτον στο Γερακα.
Ουτε φυσικα για την καταναλωση της si. Μοιαζει ομως παρομοια με του S2000 (οχι του Joe bar ομως, αυτο καιει κατω απο 6lt/1000χλμ... )έι
τα θέλει ο κώλος ολων σας πάντως και δε χωράει αμφιβολία αυτό έλεος
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι αυτοκίνητο έχεις? Θύμισέ μου?Δεν εχω αναφερει και ποτε
ps. Joe Bar σε λαθος θεμα εισαι με τον φριτεζα-Ninja
-
άσε ρε ακούω για πολυστροφα στις 6000 και τρελαίνομαι
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Απλα τα πραγματα θεωρω ----> http://ew5.earlweb.com/search.php?site=6Τωρα που το σκεφτομαι και εγω πρεπει να τα αλλαξω (παρολο που λεει σε 3Κ μιλια να γινει η αλλαγη)
Πήρα κι εγώ 1λτ για συμπλήρωμα από αυτά τα FST. 21.99€ στο Πράκτικερ. Ελπίζω να μην έχουν θέμα ανάμιξης με τα προηγούμενης γενιάς 5W-30 που είναι ήδη στο αμάξι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Απλα τα πραγματα θεωρω ----> http://ew5.earlweb.com/search.php?site=6
Τωρα που το σκεφτομαι και εγω πρεπει να τα αλλαξω (παρολο που λεει σε 3Κ μιλια να γινει η αλλαγη)
Πήρα κι εγώ 1λτ για συμπλήρωμα από αυτά τα FST. 21.99€ στο Πράκτικερ. Ελπίζω να μην έχουν θέμα ανάμιξης με τα προηγούμενης γενιάς 5W-30 που είναι ήδη στο αμάξι.
Aυτο γιατι το αναρωτιεσαι, σου εχει πει κανεις κατι? Δε θεωρω οτι θα εχεις προβλημα παντως.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλλά βιάστηκα, γιατί βγήκε το Edge Sport FST που είναι καλύτερο. Αυτό πάρε.
Αυτά που θα τα βρω?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αλλά βιάστηκα, γιατί βγήκε το Edge Sport FST που είναι καλύτερο. Αυτό πάρε.
Αυτά που θα τα βρω?
Οπουδήποτε έχει τελειώσει το στοκ από τα προηγούμενα 'σκέτα' edge. Στο Πράκτικερ ας πούμε σήμερα τα είχε αλλά κάνουν 23€ το λίτρο. Άρα δεν αξίζει αν θες ποσότητα για αλλαγή. Αν είναι μόνο για συμπλήρωμα οκ.
-
23? Τόσο ακριβά? Τα προηγούμενα τα πήρα 11 ευρω το λίτρο, μισά λεφτά δηλαδη.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
11€ από που? Ο Λαμπριανίδης 13.50€ τα έχει και που και που τα κατεβάζει 12.50€. Για 5W-30 μιλάω πάντα αλλά δεν νομίζω ότι έχουν διαφορά στην τιμή σε σχέση με τα 0W-30.
BMW FORUM