-
αν ποτε το πουλησεις θα εχεις να κανεις μαζι μου
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αν ποτε το πουλησεις θα εχεις να κανεις μαζι μουΕιπαμε...κληρονομια στον junior θα παει
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
απο ολα τα BMW που ειδαμε μονο την csl θα αγοραζα.
Το μοναδικο που εχει ηχο Ferrari σχεδον.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2246108/
Like...
Πολύ ακριβά την πουλάει...αυτή την στιγμή οι Ζ4 23i αλλάζουν χέρια στις 26-28.000 Ευρώ το πολύ. Έχει γεμίσει η αγορά...
Εννοείται.
Πολύ πιο συμφέρουσα η παρακάτω που είναι και πρακτικά καινούρια και ξεφεύγει από το 800αρι στα τέλη.
-
Πολλά χλμ σε ένα χρόνο για το είδος του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ειπαμε...κληρονομια στον junior θα παειΥπονοεις κατι?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ειπαμε...κληρονομια στον junior θα παει
Υπονοεις κατι?
Όχι αυτό που νομίζεις.
(ακόμα )
-
-
Τελικά έβαλα τα Pirelli PZERO runflat:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μετά από 3+ μήνες αναμονής...
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. ΚΑΜΙΑ σχέση με τα 050Α από άποψη άνεσης. Μιλάμε νιώθω λες και το αυτοκίνητο δεν φοράει runflat! Μεταμορφώθηκε ολόκληρο!
Από κρατήματα κλπ ακόμα δε ξέρω να πω γιατί είναι νωρίς...θέλουν και λίγο στρώσιμο.
Άργησαν πολύ (τα πίσω βασικά μας καθυστέρησαν) αλλά φαίνεται να άξιζαν τον κόπο.
-
Καλοφάγωτα.
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελικά έβαλα τα Pirelli PZERO runflat:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μετά από 3+ μήνες αναμονής...
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. ΚΑΜΙΑ σχέση με τα 050Α από άποψη άνεσης. Μιλάμε νιώθω λες και το αυτοκίνητο δεν φοράει runflat! Μεταμορφώθηκε ολόκληρο!
Από κρατήματα κλπ ακόμα δε ξέρω να πω γιατί είναι νωρίς...θέλουν και λίγο στρώσιμο.
Άργησαν πολύ (τα πίσω βασικά μας καθυστέρησαν) αλλά φαίνεται να άξιζαν τον κόπο.
που να βαλεις εντελως κανονικα ελαστικα...εκει θα παθεις πλακα...
-
Λογικα πρεπει να ειναι πλεον τα runflat 3ης γενιας, και στην Pirelli.
Εχει βελτιωθει σε πολυ μεγαλο βαθμο η συνολικη αισθηση, στην τελευταια γενια RFT στις περισσοτερες μαρκες...
Ποσο μαλλον σε ενα ελαστικο με χαραξη και προδιαγραφες, για σπορ κατασκευες.
Παλαιοτερα γελαγα στην κυριολεξια, σε οποιαδηποτε συζητηση, οσων υποστηριζαν με σθενος, την γενικοτερη φιλοσοφια των RFT. Πλεον στην τωρινη μορφη τους, εχουν καλυψει το μεγαλυτερο ποσοστο των μειονεκτημετων τους (με κυριοτερο την συνολικη αισθηση...) και σε αυτοκινητα που ετσι κι αλλιως παραδιδονται απο το εργοστασιο με αυτα, και χωρις ρεζερβα αναγκης, το 'κακο' ειναι πολυ πιο μικρο... -
Μία είναι η φιλοσοφία τους. Να σκάσει το λάστιχο και να συνεχίσεις.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Μία είναι η φιλοσοφία τους. Να σκάσει το λάστιχο και να συνεχίσεις....κρυβει σημαντικα αρνητικα ομως...και εν πασει περιπτωση, πλεον και σε κανονικο λαστιχο, εαν προκειται για νορμαλ
τρυπα απο καρφι/βιδα πχ, υπαρχουν κιτ επισκευης, που λυνουν το θεμα σε ελαχιστα λεπτα xωρις γρυλλους κτλ...
Anyway, μεγαλη κουβεντα, απλως επισημαινω οτι τουλαχιστον εχουν ερθει πιο κοντα σε αισθηση-πληροφορηση τα RFT
τελευταιας γενιας, με τα συμβατικα ελαστικα, και αυτο μονο καλο ειναι... -
Ναι, είναι τελευταίας γενιάς. Μάλιστα σε όλα τα λάστιχα του 2011 και μετά η Pirelli βελτίωσε τη γόμα τους. Κάπου το διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ, αλλά μου το είπε κι ο λαστιχάς χθες.
Γενικώς από πλευράς άνεσης είναι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ βελτιωμένα σε σχέση με τα 050 rft, αλλά σίγουρα δεν φτάνουν την άνεση των συμβατικών. Αφού χθες περνούσα λακούβες και κακοτεχνίες που πριν με τα bridge έκλεινα μάτια και έσφιγγα δόντια και τώρα περνάει πολύ πιο άνετα.
Για τα συμβατικά σε αυτοκίνητο χωρίς ρεζέρβα, ακόμα και με κιτ επιδιόρθωσης, έχω τις αμφιβολίες μου. Δε ξέρω...δεν νιώθω ασφάλεια.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Λογικα πρεπει να ειναι πλεον τα runflat 3ης γενιας, και στην Pirelli.Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...ΟΛΑ τα RFT είναι 2ης γενιάς. 3ης γενιάς έχει ανακοινώσει ΜΟΝΟ η Bridgestone, αλλά στην ανακοίνωση έχει μείνει! Σε επικοινωνία που είχα με τον Logistics Manager της Elastrak μου είπε ότι ''δεν έχουν έρθει Ελλάδα (ούτε καν Ευρώπη) και είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα έρθουν, αλλά μάλλον πάμε για το 2013.''. Άρα όποιος λαστιχάς σας λέει για RFT 3ης γενιάς, απλά λέει μπούρδες για να πουλήσει. Απλά κάποια ελαστικά RFT ήταν από την αρχή (και είναι και στην 2η γενιά) πιο άνετα από κάποια άλλα.
-
Νίκο, με τα παλιά σου τα συγκρίνεις από θέμα άνεσης;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νίκο, με τα παλιά σου τα συγκρίνεις από θέμα άνεσης;Ναι.
Το ξέρω ότι είναι λίγο λάθος η σύγκριση γιατί τα παλιά είχα γίνει ξύλινα...αλλά γενικώς λένε ότι είναι πολύ πιο άνετο λάστιχο από το 050Α.
Σκέψου ότι είναι πιο άνετα κι από τα φρέσκα 050Α που είχα στην 1 σε 17άρια.
Τώρα πόσο θα κρατήσει η γόμα θα δούμε, γιατί λένε ότι φαγώνονται πιο γρήγορα από τα 050.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σκέψου ότι είναι πιο άνετα κι από τα φρέσκα 050Α που είχα στην 1 σε 17άρια.Έχει λογική αυτή η σύγκριση; Δηλαδή μπορείς να καταλάβεις ότι η άνεση είναι από τα λάστιχα και όχι επειδή είναι διαφορετικά αυτοκίνητα με διαφορετικές αναρτήσεις;
Γιατί εμένα μου έχει κάνει εντύπωση ότι λόγω συνολικής σχεδίασης αυτοκίνητα με 18άρια μου έχουν φανεί πολύ πιο άνετα από άλλα με 15άρια... Οπότε δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να κάνω τέτοια σύγκριση.
BMW FORUM