-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Λογικα πρεπει να ειναι πλεον τα runflat 3ης γενιας, και στην Pirelli.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...ΟΛΑ τα RFT είναι 2ης γενιάς. 3ης γενιάς έχει ανακοινώσει ΜΟΝΟ η Bridgestone, αλλά στην ανακοίνωση έχει μείνει! Σε επικοινωνία που είχα με τον Logistics Manager της Elastrak μου είπε ότι ''δεν έχουν έρθει Ελλάδα (ούτε καν Ευρώπη) και είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα έρθουν, αλλά μάλλον πάμε για το 2013.''. Άρα όποιος λαστιχάς σας λέει για RFT 3ης γενιάς, απλά λέει μπούρδες για να πουλήσει. Απλά κάποια ελαστικά RFT ήταν από την αρχή (και είναι και στην 2η γενιά) πιο άνετα από κάποια άλλα.
ετσι ακριβως....γι αυτο αποφασισα να βαλω conti sport contact 5
Για τα συμβατικά σε αυτοκίνητο χωρίς ρεζέρβα, ακόμα και με κιτ επιδιόρθωσης, έχω τις αμφιβολίες μου. Δε ξέρω...δεν νιώθω ασφάλεια.
καλα αυτα ειναι δικαιολογιες και μαλιστα πολυ φθηνες...Αν ειναι ετσι δεν θα αγοραζες Μ3 για αυτο τον λογο;
Αν δεν κανω λαθος ακομα και Porsche και Ferrari εχουν αυτο τον συνδυασμο με το κιτ επισκευης...εγω απ οταν πεταξα τα RE050 και εβαλα τα contact 3 ειδα το φως το αληθινο
Τωρα με τα 5αρια ακομα καλυτερα.
Το κιτ επισκευης ειναι στο πορτ μπαγκαζ αγορασμενο και ανανεωμενο προσφατως... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σκέψου ότι είναι πιο άνετα κι από τα φρέσκα 050Α που είχα στην 1 σε 17άρια.
Έχει λογική αυτή η σύγκριση; Δηλαδή μπορείς να καταλάβεις ότι η άνεση είναι από τα λάστιχα και όχι επειδή είναι διαφορετικά αυτοκίνητα με διαφορετικές αναρτήσεις;
Γιατί εμένα μου έχει κάνει εντύπωση ότι λόγω συνολικής σχεδίασης αυτοκίνητα με 18άρια μου έχουν φανεί πολύ πιο άνετα από άλλα με 15άρια... Οπότε δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να κάνω τέτοια σύγκριση.Κι η 1 Μ αναρτηση ειχε.
Οποτε πανω/κατω σχηματιζεις μια εικονα.
Τεσπα, η ουσια ειναι οτι εγινε πολυ πιο ανετο το αυτοκινητο σε σχεση με πριν. Αυτο με ενδιεφερε να πετυχω.
@pik καλα, φθηνες δικαιολογιες δεν ειναι. Δικαιολογια για τι ακριβως; Και αμεσα διαθεσιμα ηταν τα συμβατικα και πιο φθηνα.
Ισως φταιει οτι επειδη την ειχα πατησει με την 1 παλαιοτερα: δυο σκισμενα συμβατικα λαστιχα, το κιτ δεν εκανε τπτ, αρα το φορτωσα.
Προσωπικα δε νιωθω ασφαλεια χωρις ρεζερβα (δεν εχω Μ3 ) αλλα δε σημαινει τιποτα αυτο. Απλως εγω σκεφτομαι ετσι.
Παντως ετσι οπως εχουν γινει τα καινουρια runflat, οπου εχουν βελτιωθει αρκετα τα πραγματα, πιστευω οτι αξιζουν.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@pik καλα, φθηνες δικαιολογιες δεν ειναι. Δικαιολογια για τι ακριβως; Και αμεσα διαθεσιμα ηταν τα συμβατικα και πιο φθηνα.
Ισως φταιει οτι επειδη την ειχα πατησει με την 1 παλαιοτερα: δυο σκισμενα συμβατικα λαστιχα, το κιτ δεν εκανε τπτ, αρα το φορτωσα.
Προσωπικα δε νιωθω ασφαλεια χωρις ρεζερβα (δεν εχω Μ3 ) αλλα δε σημαινει τιποτα αυτο. Απλως εγω σκεφτομαι ετσι.
Παντως ετσι οπως εχουν γινει τα καινουρια runflat, οπου εχουν βελτιωθει αρκετα τα πραγματα, πιστευω οτι αξιζουν.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
δικαιολογιες...
βρε σε κογιοναρω!
-
Λογικα πρεπει να ειναι πλεον τα runflat 3ης γενιας, και στην Pirelli.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...ΟΛΑ τα RFT είναι 2ης γενιάς. 3ης γενιάς έχει ανακοινώσει ΜΟΝΟ η Bridgestone, αλλά στην ανακοίνωση έχει μείνει! Σε επικοινωνία που είχα με τον Logistics Manager της Elastrak μου είπε ότι ''δεν έχουν έρθει Ελλάδα (ούτε καν Ευρώπη) και είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα έρθουν, αλλά μάλλον πάμε για το 2013.''. Άρα όποιος λαστιχάς σας λέει για RFT 3ης γενιάς, απλά λέει μπούρδες για να πουλήσει. Απλά κάποια ελαστικά RFT ήταν από την αρχή (και είναι και στην 2η γενιά) πιο άνετα από κάποια άλλα.
Α, οκ, απλα ειχα ακουσει την εκφραση '3ης γενιας RFT' και για αυτο την ειπα, αλλα γενικοτερα στις δημοσιευσεις μου εγραψα 'τελευταιας γενιας', ακριβως επειδη δεν ημουν σιγουρος για το ποσες γενιες εχουν βγει.
Τhanks παντως για την επισημανση.P.S Εντυπωσεις απο την μεχρι τωρα συμβιωση σου με την 116i Αuto?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
P.S Εντυπωσεις απο την μεχρι τωρα συμβιωση σου με την 116i Αuto?Εξαιρετικές!! Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς όσα ήθελα στην παρούσα φάση της ζωής μου (νιόπαντρος γαρ) και ακόμα καλύτερο. Στα συν, η χαμηλή κατανάλωση (Μ.Ο 9.1 μετά από 5.800χλμ), η πολύ καλή άνεση και η ευκολία οδήγησης. Για κράτημα, τράβηγμα κλπ. τα ήξερα από πριν...αλλά στην καθημερινή χρήση ανακαλύπτω και άλλες αρετές που μου κάνουν πιο άνετη τη συμβίωση.
-
Στα συν, η χαμηλή κατανάλωση (Μ.Ο 9.1 μετά από 5.800χλμ), η πολύ καλή άνεση και η ευκολία οδήγησης.Παει και πιο κατω, αρκει να μην κανεις ταρζανιες ολη την ωρα.
Οσο θα το συνηθιζεις (και θα ανοιγει ο κινητηρας) θα πεφτει η μεση καταναλωση. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Παει και πιο κατω, αρκει να μην κανεις ταρζανιες ολη την ωρα.
Οσο θα το συνηθιζεις (και θα ανοιγει ο κινητηρας) θα πεφτει η μεση καταναλωση.Πέφτει...απλά το 80% των χιλιομέτρων έχουν γίνει μέσα στην πόλη. Ενδεικτικά, από σπίτ - γραφειο (από Α.Ο.) έχω 6.8-7.5 lt/100χλμ, ενώ επιστροφή από Κηφισίας, είμαι στο 10.5-13.5 λτ/100χλμ. Επίσης, δεν χρησιμοποιώ το Auto Start/Stop...εάν το χρησιμοποιούσα θα ήταν ακόμα χαμηλότερη.
-
Γιατί να μην το χρησιμοποιείς; Ρωτάω γιατί δεν έχω οδηγήσει τέτοιο. Είναι επειδή πχ ανησυχείς για φθορές ή λειτουργεί με τρόπο που σε ενοχλεί ή σου δημιουργεί ανασφάλεια ή κάτι άλλο....
-
Υπάρχει Ζ4 S20 με detuned έκδοση του 2λιτρου;
-
Ναι, 184 αλόγατα.
-
Διαφημίστηκε αυτό ποτέ;
Εγώ στην S28 είχα μείνει μόνο. -
Τι να σου πω αδερφέ. Στους καταλόγους υπάρχει κανονικά. Μια χαρά έκδοση την βρίσκω και σε καλή τιμή, 10 χήνες κάτω από την 28!
-
Niko! εσύ ήσουν χθες Γαλάτσι (νομίζω) κατά τις 12 το βράδυ ή κάποιος σε αντιγράφει;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Niko! εσύ ήσουν χθες Γαλάτσι (νομίζω) κατά τις 12 το βράδυ ή κάποιος σε αντιγράφει;Μάλλον κάποιος με αντιγράφει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Niko! εσύ ήσουν χθες Γαλάτσι (νομίζω) κατά τις 12 το βράδυ ή κάποιος σε αντιγράφει;
Μάλλον κάποιος με αντιγράφει.
Είχε και blackline.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μάλλον κάποιος με αντιγράφει.
Είχε και blackline.
Θα πρέπει να ντρέπεται!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γιατί να μην το χρησιμοποιείς; Ρωτάω γιατί δεν έχω οδηγήσει τέτοιο. Είναι επειδή πχ ανησυχείς για φθορές ή λειτουργεί με τρόπο που σε ενοχλεί ή σου δημιουργεί ανασφάλεια ή κάτι άλλο....Με ενοχλεί λίγο η λειτουργία, αλλά κυρίως δεν το χρησιμοποιώ για τις φθορές.
-
-
Μιας και βλέπω το PZERO στην 1 που έβαλε ο Pik...να γράψω λίγα λόγια το καινούριο μου λαστιχάκι.
Πήγα χθες μια σβέλτη βόλτα (όσο μου επέτρεπε η κίνηση) από Παλλήνη προς Νέα Μάκρη να δω λίγο τι ψάρια πιάνει το φρέσκο (και άστρωτο) λαστιχάκι μου. Μαζί με τη γυναίκα μου ήμουν και πέρασε το πρώτο τεστ, αυτό της άνεσης δηλαδή. Όντως το λάστιχο είναι πολύ άνετο. Έχει μεταμορφωθεί όλο το αυτοκίνητο. Έχει μαλακώσει αισθητά. Η αίσθηση του τιμονιού παρέμεινε ίδια (ίσως βελτιώθηκε ένα κλικ, κάπου είχα διαβάσει ότι το κάνουν αυτό) και στη πληροφόρηση και στο turn-in. Επίσης φαίνονται να ζεσταίνονται πιο γρήγορα από τα 050A. Όσον αφορά το κράτημα, δεν το πίεσα και πολύ γιατί ακόμα τα στρώνω, αλλά το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι ότι σου εμπνέει φοβερή εμπιστοσύνη το λάστιχο. Στρίβει τέλεια
Περισσότερα με τον καιρό...αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Το συνιστώ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μιας και βλέπω το PZERO στην 1 που έβαλε ο Pik...να γράψω λίγα λόγια το καινούριο μου λαστιχάκι.Πήγα χθες μια σβέλτη βόλτα (όσο μου επέτρεπε η κίνηση) από Παλλήνη προς Νέα Μάκρη να δω λίγο τι ψάρια πιάνει το φρέσκο (και άστρωτο) λαστιχάκι μου. Μαζί με τη γυναίκα μου ήμουν και πέρασε το πρώτο τεστ, αυτό της άνεσης δηλαδή. Όντως το λάστιχο είναι πολύ άνετο. Έχει μεταμορφωθεί όλο το αυτοκίνητο. Έχει μαλακώσει αισθητά. Η αίσθηση του τιμονιού παρέμεινε ίδια (ίσως βελτιώθηκε ένα κλικ, κάπου είχα διαβάσει ότι το κάνουν αυτό) και στη πληροφόρηση και στο turn-in. Επίσης φαίνονται να ζεσταίνονται πιο γρήγορα από τα 050A. Όσον αφορά το κράτημα, δεν το πίεσα και πολύ γιατί ακόμα τα στρώνω, αλλά το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι ότι σου εμπνέει φοβερή εμπιστοσύνη το λάστιχο. Στρίβει τέλεια
Περισσότερα με τον καιρό...αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Το συνιστώ.
α μια χαρα.
Ποσο σου πηγε το μαλλι τελικα;
Χαιρομαι που κερδισες και σε ανεση.
Σημαντικο πολυ.
Το μοναδικο πραγμα στο οποιο ζηλευω το Golf του πατερα μου
BMW FORUM