-
Coyot
Bγαινει η Μ3 χωρις i-drive?
Kαι μια που το εφερε η κουβεντα,ειδα ολοκαινουρια ασπρη Μ3 Ε92 στη Βουλιαγμενη τη Κυριακη!!Ποτε προλαβαν? -
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Μαρίνο!!!! Αλαξοπίστησες επιτέλους? Καιρός ήταν!!
-
Μιχάλη δέχτηκα μια πρόσκληση από την βαυαρική εταιρία που σήμερα παρουσίαζε το αυτοκίνητο αυτό και είπα να πάω για να πάρετε μάτι
ΜΙΑ ΦΟΡΑ GOLF ΠAΝΤΑ GOLF
-
-
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Coyot
Bγαινει η Μ3 χωρις i-drive?Bεβαίως!
Σε αγορές όπως η αμερικάνικη ή η ελβετική, πάντως, θα προσφέρεται μόνο με αυτόν το διάολο... -
Να μου επιτρέψετε μια χαζή ερώτηση ??
Πώς ξεχωρίζεις μια 318 του 2002 ποιον κινητήρα έχει??
Έχω δει σε αγγελίες ότι εκείνη την εποχή παίζουν τα εξής:- 1800cc, 140bhp
- 1800cc, 118bhp
- 1995cc, 143bhp
- 1900cc, 118bhp
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Coyot
Bγαινει η Μ3 χωρις i-drive?Bεβαίως!
Σε αγορές όπως η αμερικάνικη ή η ελβετική, πάντως, θα προσφέρεται μόνο με αυτόν το διάολο...Γιατί διάολος; Αν το μάθεις είναι πολύ βολικό
-
-
Για όσους ξέρουν
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια μοντέλα της BMW από το 2002 μέχρι σήμερα μπορώ να τα βρω ως τρίθυρα;
Μιλώ μόνο για την σειρά 3 π.χ. 316 Compact, Coupe κλπ...Ξέρετε κάποιο site που να μπορώ να δω φωτογραφίες εσωτερικού-εξωτερικού ώστε να καταλάβω τα μοντέλα.
Ευχαριστώ
-
Compact: 1,6 / 1,8 / 2,5
3: 1,6 / 1,9 (318Ci) / 2,2 (320) / 2,5 (325) / 3,0 (330) / 3,2 (M3)Αν ψάχνεις να αγοράσεις, Compact 2,5 δαγκωτό κατ' εμέ.
Το να δίνεις ένα σκασμό λεφτά για μια μπέμπα που θα ζητάει πολλά σε συντήρηση λόγω χιλιομέτρων και θα σέρνεται είναι αμαρτία. -
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Να μου επιτρέψετε μια χαζή ερώτηση ??Πώς ξεχωρίζεις μια 318 του 2002 ποιον κινητήρα έχει??
Έχω δει σε αγγελίες ότι εκείνη την εποχή παίζουν τα εξής:- 1900cc, 118bhp
Φίλε μου, αυτό είναι το σωστό!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Compact: 1,6 / 1,8 / 2,5
3: 1,6 / 1,9 (318Ci) / 2,2 (320) / 2,5 (325) / 3,0 (330) / 3,2 (M3)Αν ψάχνεις να αγοράσεις, Compact 2,5 δαγκωτό κατ' εμέ.
Το να δίνεις ένα σκασμό λεφτά για μια μπέμπα που θα ζητάει πολλά σε συντήρηση λόγω χιλιομέτρων και θα σέρνεται είναι αμαρτία.ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν ψάχνεις να αγοράσεις, Compact 2,5 δαγκωτό κατ' εμέ.
Το να δίνεις ένα σκασμό λεφτά για μια μπέμπα που θα ζητάει πολλά σε συντήρηση λόγω χιλιομέτρων και θα σέρνεται είναι αμαρτία.Πολύ καλό αλλά έχει μερικά αρνητικά.....δεν μπαίνει μπλόκέ.... και το παντρέυεσαι......λίγοι θέλουν compact
Εγώ το πούλησα πρίν ένα χρόνο. -
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εγώ το πούλησα πρίν ένα χρόνο.
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος?!?!?!?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ το πούλησα πρίν ένα χρόνο.
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος?!?!?!?
πέρασε...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
:shifty: ...ασπρούλα...ασπρούλες Παντέλο....έχει και άλλη κούκλα παραμέσα!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
:shifty: ...ασπρούλα
...ασπρούλες Παντέλο....έχει και άλλη κούκλα παραμέσα!!
+1
BMW FORUM