-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όχι άσπρο και αηδίες.
-
-
Το Le Mans blue είναι το καλύτερο! Δε ξέρω αν λέγετε έτσι και στα Μ...αλλά είναι φανταστικό χρώμα για Μ-Car.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτό είναι χρώμα!
Όχι άσπρο και αηδίες.Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι φαίνεται εξίσου ασπρόμαυρο (και άτονο, κρύβοντας επιμελώς τον σχεδιαστικό βερμπαλισμό που υπολανθάνει) όπως και τα 2 πρώτα αμάξια στην υπογραφή σου.
Ένα le mans blau παρακαλώ για μένα, και ένα banιο για τον χασαποχαρμακ.
-
Nίκο μήπως εννοείς το Interlagos Blue;
-
Μόλις το είδα
316 coupe exlusive 122hp τιμή:39200!!!
Με χρωμα μεταλλικό και τέλη πάει 40+!!!!Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στα 40Κ με 122hp!
Μπράβο στην BMW. Πάντα τετοιες πρωτιές.... -
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Μόλις το είδα316 coupe exlusive 122hp τιμή:39200!!!
Με χρωμα μεταλλικό και τέλη πάει 40+!!!!Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στα 40Κ με 122hp!
Μπράβο στην BMW. Πάντα τετοιες πρωτιές....Αν δουν πάντως ότι δεν μαζεύονται κορόιδα για να ψωνίσουν, η τιμή θα πέσει στα 30-32. Άποψη μου είναι ότι πρόκειται για καθαρά 'ελληνικό' μοντέλο, όπως και η X3 2,0
-
Ε 90 Μ3 με μουρη απο Ε92!
http://www.treffbilder.de/show.php?show ... limaxr.jpg -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το Le Mans blue είναι το καλύτερο! Δε ξέρω αν λέγετε έτσι και στα Μ...αλλά είναι φανταστικό χρώμα για Μ-Car.Επίσης για M3 E92 ωραία είναι και τα Silverstone II και Alpineweis.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Nίκο μήπως εννοείς το Interlagos Blue;
Ακριβώς!!!
Μόλις το είδα
316 coupe exlusive 122hp τιμή:39200!!!
Μπράβο στην BMW. Πάντα τετοιες πρωτιές....Πραγματικά ΑΚΡΩΣ 'Ελληνικό' μοντέλο!!! Είσαι σίγουρος ότι έχει τόσο??? 39,900 (όταν τη κοίταζα) έχει η 320i Coupe!
Το αστείο είναι ότι η 316i Coupe στη Γερμανία δεν υπάρχει κύριοι!
-
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 18#1029918
-
Σε πρόλαβα... δες πίσω, έχει και δωράκι αους τιρόλ μιτ λίμπε!
-
Το είδα!!!!!
-
Mάλλον δεν είναι εδώ το αρμοδιότερο θρεντ, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι απευθύνομαι σε γνώστες και μερακλήδες!
Έχετε ακούσει κάτι ή ακόμη καλύτερα γνωρίζετε κάτι για τις ζάντες που κατασκευάζει η eurowheelsusa (ως προς την ποιότητα κατασκευής / βάρος κλπ) ;
Η συγκεκριμένη αμερικανική εταιρία δεν έχει δικό της site αλλά πουλάει μέσω e-bay μόνον, προφανώς γιατί την κυνηγάνε τα γερμανικά εργοστάσια, παρ' όλο που η ίδια ρητώς και ειλικρινώς προβάλλει τις ζάντες της ως ρέπλικες των εργοστασιακών και όχι 'ορίτζιναλ'.ΥΓ: Εδώ κολλάει το κατοχικό ρεμπέτικο:
[Οι Γερμανοί μας κυνηγούν, μα εμείς δεν τους ακούμε
Εμείς θα τη σαλτάρουμε κι ας πα να γαμηθούνε] -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Η συγκεκριμένη αμερικανική εταιρία δεν έχει δικό της site αλλά πουλάει μέσω e-bay μόνον, προφανώς γιατί την κυνηγάνε τα γερμανικά εργοστάσια, παρ' όλο που η ίδια ρητώς και ειλικρινώς προβάλλει τις ζάντες της ως ρέπλικες των εργοστασιακών και όχι 'ορίτζιναλ'.Οι πωλήσεις των REPLICA είναι περίπλοκο νομικά. Για ένα σετ ζάντες ΜΑΛΛΟΝ δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δες αυτόν που πιάσανε (ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους):
http://www.techdirt.com/articles/20070509/151831.shtmlΕκτός από αυτά (που προφανώς δεν θα συμβούν) εγώ δεν θα τις αγόραζα με τίποτε γιατί τα ταχυδρομικά ($550 =
-
Leonτά μου, οικονομικώς και πάλι συμφέρει σε σχέση με τις εργοστασιακές. Επιπλέον, διατίθενται σε διαστάσεις που δεν διατίθενται οι εργοστασιακές (πχ ο τύπος 166Μ που φορά η Μ5 σε 19άρα, ως ρέπλικα διατίθεται και σε 18άρα).
Όπως καταλαβαίνεις δεν επείγομαι καθόλου προσωπικώς, αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε για την ποιότητα.
-
Αγαπητό coyot, μπορεί να τίθεται και θέμα προδιαγραφών ασφαλείας, ένα πολύ σημαντικό ζήτημα με κάθε είδους ρέπλικες-ειδικά σε αυτοκίνητα με μεγάλη ισχύ...Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο συγκεκριμένο στυλ, μήπως θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσεις να εντοπίσεις τον προμηθευτή/κατασκευαστή των αυθεντικών ζαντών που τις δίνει στη bmw;
BMW FORUM