-
H 325i πως σου φαίνεται?
Ίσως η αίσθηση του τιμονιού επιρρεαζόταν από τη 4κίνηση...και συγκεκριμένα τη κίνηση και μπροστά.
Άποψή μου...αν παίρνεις BMW...την παίρνεις μόνο πισωκίνητη...
-
Aπό αυτόν το μήνα αρχίζει η διάθεση της 335 κουπέ και ως τετρακίνητης (Χ).
Η σεντάν και η τούριγκ ήδη διετίθεντο ως τετρακίνητες και σε 335.
Δεν ξέρω αν θα ισχύσει το ίδιο και για τις 335 ντήζελ.Τι παίζει με την τελευταία εκδοχή του x-drive? Είναι καθόλου fun to drive?
Υπάρχει κανένα σοβαρό τεστ;Αυτό που λέει ο Νίκος 120 είναι κατ' αρχήν σωστό (BMW=πισωκίνητη) αλλά εναπόκειται στον καθένα να κρίνει αν η τσέπη του και τα χέρια του του επιτρέπουν να πηγαίνει 1700 κιλά και 70.000 Ευρώ με το πλάι...
-
Πήγα το έτερο (καλύτερο) ήμιση στον Σπανό για ένα high-level review και το αποτέλεσμα ήταν θετικό!
Ο Jr βέβαια κοιμόταν (χμμ...έχει καιρό μπροστά του!).
Εντύπωση βέβαια ο πακτωλός Χ5 σε αναμονή των νέων αγοραστών...φτώχεια...
Ο BMW Κουλούρης έχει 'έκθεση' με μεταχειρισμένα δίπλα οπότε μπορείς να αφήσεις το 'παλιό' παρακαταθήκη so to speak.
Ο Σπανός το...κάνει delegate σε 'μαντρά' το παλιό σου αυτοκίνητο.
Τρέμω στην ετυμηγορία των δύο και θα σπαστώ πολύ στο all-time classic σχόλιο (ιδίως του 'μαντρά') 'ααα...δύσκολα θα πουληθεί', 'χμμμ...δύσκολο χρώμα το γκρί', καί άλλες παπαριές αυτού του στύλ...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Που είναι το λάστιχο?Exei paraginei to thema me tis zantes kai ta upervolika xamilomata.....
-
Παιδια ξερεται ποτε η 325 coupe θα φορεσει τον κινητηρα της cabrio 325? Επισης έχουμε στοιχεια για το αν ειναι τελικα πιο δυνατος και ζωηρος?
Επισης Νικο κανα νεο για τον 2.0 τουρμπο που περιμενουμε?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H 325i πως σου φαίνεται?Ίσως η αίσθηση του τιμονιού επιρρεαζόταν από τη 4κίνηση...και συγκεκριμένα τη κίνηση και μπροστά.
Συμφωνω!Απλα αυτη υπηρχε διαθεσιμη οποτε περι ορεξεως...
Σιγουρα η αισθηση του τιμονιου δεν ηταν καλη και λογω τετρακινησης.Το περιεργο ειναι οτι με χαλασε και η επαναφορα του τιμονιου,οποτε η τετρακινηση παιζει το ρολο της.Ας μην ξεχναμε οτι δεν ειναι μονο τα επιπλεον ημιαξονια αλλα επιπλεον οι τετρακινητες τριαρες εχουν αλλαγες και στην αναρτηση(μερικα αλουμινενια μερη εχουν αντικατασταθει απο ατσαλινα).Eπισης στις τετρακινητες δε διατιθεται σπορ αναρτηση.Το υψος παντως ειναι ιδιο με τις δικινητες.
Το αυτοκινητο ειχε 40000 χμ και μεσα δεν ακουγοταν τσικ...
Για την 325i τωρα.Δεν ξερω...Ειναι και αυτη πλεον τριλιτρη οποτε μαλλον με βλεπω να προτιμω την 330i αν τεθει τετοιο διλημμα.Μην ξεχναμε και το βαρος ,η Ε92 τα εχει τα κιλακια της.
Η 335 ηταν απιστευτη.Ειχε τα παντα απο εξοπλισμο ,μεχρι και active steering,gps,ηχοσυστημα με 10 ηχεια,Μ pack,δερματα κτλ και η τιμη πλησιαζε επικινδυνα αυτη μιας Cayman...
VAGELIS21:Απο οτι ειδα στο τελευταιο φυλλαδιο, ,ηδη η 325 E92 ειναι τριλιτρη -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
H 325i πως σου φαίνεται?
Ίσως η αίσθηση του τιμονιού επιρρεαζόταν από τη 4κίνηση...και συγκεκριμένα τη κίνηση και μπροστά.
Συμφωνω!....
Στην Ευρώπη πλέον βλέπεις και 335i τετρακίνητη.
-
maxmara
Τι εννοεις?Το ξερω εχω δει αρκετες sedan & SW,E92 οχι ακομα.
Απλως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,η οποια ενισχυθηκε και μετα την οδηγηση της 330xd,της οποιας το τιμονι δε μου αρεσε. -
Καλησπέρα! Με όριο τα 20 Κ ευρώ ποιες μεταχειρισμένες bmw προτείνετε με κριτήριο την οδική απόλαυση, αξιοπιστία και λογικό κόστος χρήσης (καθημερινή μετακίνηση) . Επίσης να μην ξεπερνούν τη δεκαετία. Λογικά καποιες από τις πρώτες e 46 ή τελευταίες compact; Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
maxmara
Απλως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,η οποια ενισχυθηκε και μετα την οδηγηση της 330xd,της οποιας το τιμονι δε μου αρεσε.Εννοώ, 335ιχ coupe. Νομίζω μέχρι πρότινος δεν υπήρχε.
-
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Καλησπέρα! Με όριο τα 20 Κ ευρώ ποιες μεταχειρισμένες bmw προτείνετε με κριτήριο την οδική απόλαυση, αξιοπιστία και λογικό κόστος χρήσης (καθημερινή μετακίνηση) . Επίσης να μην ξεπερνούν τη δεκαετία. Λογικά καποιες από τις πρώτες e 46 ή τελευταίες compact; Ευχαριστώ!Me 20.000 ferneis 325ti apo thn Germania me 80.000xlm montelo 2003.....epishs 320ci 2200cc me ta idia xlm
An pas se mantra aneva guro sta 3000-4000euro....kai na ksereis oti osa xlm grafei to konter.....vale +50000... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Καλησπέρα! Με όριο τα 20 Κ ευρώ ποιες μεταχειρισμένες bmw προτείνετε με κριτήριο την οδική απόλαυση, αξιοπιστία και λογικό κόστος χρήσης (καθημερινή μετακίνηση) . Επίσης να μην ξεπερνούν τη δεκαετία. Λογικά καποιες από τις πρώτες e 46 ή τελευταίες compact; Ευχαριστώ!
Me 20.000 ferneis 325ti apo thn Germania me 80.000xlm montelo 2003.....epishs 320ci 2200cc me ta idia xlm
An pas se mantra aneva guro sta 3000-4000euro....kai na ksereis oti osa xlm grafei to konter.....vale +50000...Ειναι αναγκαστικο να παει εξω να τη βρει? Μεσα απο τις αντιπροσωπειες δεν μπορει να βρει τπτ στα μετχ που ειναι και ελεγμενα επισημα?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Me 20.000 ferneis 325ti apo thn Germania me 80.000xlm montelo 2003.....epishs 320ci 2200cc me ta idia xlm
An pas se mantra aneva guro sta 3000-4000euro....kai na ksereis oti osa xlm grafei to konter.....vale +50000...Ειναι αναγκαστικο να παει εξω να τη βρει? Μεσα απο τις αντιπροσωπειες δεν μπορει να βρει τπτ στα μετχ που ειναι και ελεγμενα επισημα?
Mporei na vrei aftes tis times(ennow mazi me ektelonismo)se germanikh antiprosopeia BMW.....se ellhnikh apokleietai.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
maxmara
Απλως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,η οποια ενισχυθηκε και μετα την οδηγηση της 330xd,της οποιας το τιμονι δε μου αρεσε.Εννοώ, 335ιχ coupe. Νομίζω μέχρι πρότινος δεν υπήρχε.
A,ναι,οντως δεν υπηρχε.Μαλλον τωρα μπορεις να την παραγγειλεις.Μεσα στο τελευταιο φυλλαδιο της BMW,περιλαμβανεται πλεον.
Σε καταλαβαινω παντως.Και εγω το σκεφτομαι αυτο που ειπες.Ισως να ειναι πιο καλη λυση η τετρακινητη 335,ειδικα για την Ελλαδα. -
Nikos120i εγραψε
+1000
-
Δυστυχώς η Alpina στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται...
-
Υποστηρίζεται από τον Κορφιάτη.
-
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε και λίγο για την ιστορία της 320 (2,2) e46 ci, εννοώ πότε βγήκε πότε έκανε facelift (νομίζω 2002?), διαφορές κτλ;
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Υποστηρίζεται από τον Κορφιάτη.Μπορείς να κάνεις choose and shop, δηλαδή να κάνεις αποσπασματικά βελτιώσεις? Π.χ. μόνο μηχανή αλλά όχι τα cosmetics?
BMW FORUM