-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ θα θεωρούσα αντίστοιχο της Ε350 την 530 (ατμοσφαιρικά και τα δύο) και όχι την υπερσυμπιεσμένη 535 (που είναι μισή ή και ολόκληρη κλάση παραπάνω σε επιδόσεις) και εκεί τα πράματα είναι καλύτερα για την BMW.
Για 14 αλογα και 3 κιλα ροπης παραπανω ολα αυτα ? Υπερβολλες νομιζω
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θανοοοο..
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=45300&start=0Πολλά χιλιόμετρα δεν έχει?
-
136000km πολλα? Ιδιως σε τετοιου ειδους μοτερ?
Κρατας ποτε σου αμαξι πανω απο 3-5ετια? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κρατας ποτε σου αμαξι πανω απο 3-5ετια?Όχι.
Δεν έχω δει πάνω από 55.000κμ ποτέ σ'αμάξι
-
Τραγικά πολλά τα 136k
Αν δεν χρειάζεται αμορτισέρ/σινεμπλόκ/ψαλίδια δεν θα με προβλημάτιζε ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά είναι. Αλλάζεις μια φορά λάδια και μετά αλλάζεις αμάξι.
Αν κρατήσεις πολλά χιλιόμετρα το αμάξι μπορεί να χρειαστεί να πάει στο συνεργείο και δεύτερη φορά για να αλλάξει λάδια. -
ποτε με το καλο οι τουρβοκινητηρες;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θανοοοο..
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=45300&start=0Άσε άσε το είδα.. (την αγγελία εννοω)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τραγικά πολλά τα 136kΑν δεν χρειάζεται αμορτισέρ/σινεμπλόκ/ψαλίδια δεν θα με προβλημάτιζε ιδιαίτερα.
Δεν είναι και λίγα τα 136κ. Είναι χιλιόμετρα που αρκετά αυτοκίνητα αρχίζουν και ζητάνε διάφορα... από ραγισμένες πολλαπλές εξαγωγής και ωστήρια που χτυπάνε, μεχρι αμορτισερ, ψαλίδια, ιμάντες κλπ κλπ... Για να μη μιλήσουμε για ταλαιπωρία σασί στους υπέροχους δρόμους μας και για πιθανές σκουριές λόγω ηλικίας.
-
Καλό μπουρδέλο είναι αν θέλει πολλαπλές και ωστήρια στα 136k χλμ. Τα αμορτισέρ και τα ψαλίδια αναλώσιμα είναι, σε κάθε μεταχειρισμένο θέλουν κοίταγμα, είτε έχει 55.000 είτε 100.000.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλό μπουρδέλο είναι αν θέλει πολλαπλές και ωστήρια στα 136k χλμ.Στα 150, το δικό μου... ε δεν έχει μεγάλη διαφορά με τα 136...
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
ποτε με το καλο οι τουρβοκινητηρες;Στην Χ1, σύντομα.
Στα υπόλοιπα, στα νέα μοντέλα.
Δηλαδή το 2012 στη 3άρα και 1.
Καλά είναι. Αλλάζεις μια φορά λάδια και μετά αλλάζεις αμάξι.
Αν κρατήσεις πολλά χιλιόμετρα το αμάξι μπορεί να χρειαστεί να πάει στο συνεργείο και δεύτερη φορά για να αλλάξει λάδια.Ε όχι εντάξει...4-5 φορές αλλάζεις λάδια...αλλά μετά δεν αλλάζεις τίποτε άλλο.
Τώρα βέβαια το si με βλέπω να το κρατάω για πολύυυυ καιρό.
-
-
Ο Chris Harris 'βολτούλα' με τη νέα Μ5:
Και το νέο i8 σε τεστ: http://www.bmwblog.com/2011/03/11/spy-v ... um=twitter
-
Nίκος Δήμου-318is
ΣΧ -Μ3 Ε30
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο Chris Harris 'βολτούλα' με τη νέα Μ5:στα τελευταια δευτερολεπτα του βιντεο ακουγεται πεντακαθαρα ο ηχος που θα βγαζει το Μ5 , ο οποιος ειναι τυπικος V8 παρα τα τουρμπο ... στα βενζινοκινητα μπιμερς το τουρμπο δεν γινεται σχεδον καθολου αντιληπτο ηχητικα , κατι που εμενα προσωπικα μου αρεσει...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει πολλά η BMW για τις τιμές της σε σχέση με την αιώνια αντίπαλο γιατί απλά οι μέχρι τώρα επιλογές της εταιρείας δεν συμβαδίζουν με το ελληνικό φορολογικό σύστημα. Η τάξη θα αποκατασταθεί όταν, σύντομα μάλλον, και η BMW βγάλει κινητήρες τούρμπο με κυβικά κάτω από τα κακά όρια. Με τους αναμενόμενους 1,6Τ τα πράματα θα πρέπει να γίνουν καλύτερα τουλάχιστον για την κατηγορία της 3άρας (δεν ξέρω αν θα μπούνε 1,6 σε 5άρες).
Εγώ θα θεωρούσα αντίστοιχο της Ε350 την 530 (ατμοσφαιρικά και τα δύο) και όχι την υπερσυμπιεσμένη 535 (που είναι μισή ή και ολόκληρη κλάση παραπάνω σε επιδόσεις) και εκεί τα πράματα είναι καλύτερα για την BMW.Tα αμάξια της BMW με δίλιτρο κινητήρα έχουν ίδια ή φθηνότερα (και σε τιμή εισαγωγής) από αντίστοιχα της Μερσεντες με 1800 κυβικά με βασικό εξοπλισμό.Το πως κοστολογούνται και πωλούνται λιανικώς έχει να κάνει και με τις παραγγελίες που γίνονται με ορίζοντα 3-8 μηνες πρίν ,ανάλογα την εταιρία, και ενα είδος υποτιμολογήσεων ανάλογα την ποσότητα και είδος παραγγελίας (πχ πακέτο εξοπλισμού).
Από την πληροφόριση που έχω (αναφέρει και παλια) είναι το πιό πιθανό να μπούν πλεον μικρότεροι κινητήρες με Ελληνικό φορολογικό ενδιαφέρον στην νέα 5αρα μαζί με το νεο δίλιτρο τουρμπο 200+ps .Η επιτυχία της 518ι του '90 είναι χρόνια πονεμένη ιστορία για την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για να ξεχνιέται
Βεβαια πολλά εξαρτούνται απο την οικονομική κρίση που αλλάζει προγραμματισμούς λόγω αβεβαιότητας πωλήσεων
-
-edit-
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
στα τελευταια δευτερολεπτα του βιντεο ακουγεται πεντακαθαρα ο ηχος που θα βγαζει το Μ5 , ο οποιος ειναι τυπικος V8 παρα τα τουρμπο ... στα βενζινοκινητα μπιμερς το τουρμπο δεν γινεται σχεδον καθολου αντιληπτο ηχητικα , κατι που εμενα προσωπικα μου αρεσει...Εμένα μου ακούγεται εντελώς σιγασμένος και ξενέρωτος σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό V8 της Μ3, για να μη μιλήσουμε καν για τον V10 της προηγούμενης Μ5!!!
BMW FORUM