-
Λοιπόν...τώρα σοβαρά, θέλω τη βοήθειά σας.
Η BMW λέει ότι στο δικό μου δε μπαίνει κοτσαδώρος, δεν το προτείνει, δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό για το δικό μου και συνεπώς δε δίνει άδεια.
Η westfalia πχ όμως βάζει στο δικό μου, έχει βάλει γνωστός με si.
Τι πρόβλημα μπορεί να έχω αν έχω κοτσαδώρο που πρακτικά δεν αναγράφεται στην άδεια?
-
-
να παραγγειλουμε μία απ έξω να μη πληρώνουμε και τέλη?
-
Τώρα σοβαρά αν μαζευτούν 3-4 άτομα μέσα σε μια οικογένεια ή ακόμα καλύτερα αν χωθεί και κανάς πολύ κολητός από κοντά πόσο να χει ένα τσαντήρι στη Βουλγαρία;
Αφενός είναι και επένδυση όταν με το καλό γίνει καμμιά καλή φούσκα στη Βουλγαρία να πουληθεί το τσαντήρι και να βγει κατιτίς. Αφεδύο το να κυκλοφορείς με βουλγαρικές πινακίδες προσδίδει ένα στάτους. Εδώ και ο μπάτσος που θα πάει να σε γράψει θα σκέφτεται με ποιός μαφιόζο μπορεί να πάει να μπλέξει και θα το ξανασκέφτεται... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λοιπόν...τώρα σοβαρά, θέλω τη βοήθειά σας.Η BMW λέει ότι στο δικό μου δε μπαίνει κοτσαδώρος, δεν το προτείνει, δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό για το δικό μου και συνεπώς δε δίνει άδεια.
Τι πρόβλημα μπορεί να έχω αν έχω κοτσαδώρο που πρακτικά δεν αναγράφεται στην άδεια?
Απλά αν σε σταματήσουν σε μπλόκο την ώρα που ρυμουλκείς θα πέσει κλήση..!(δεν γνωρίζω το ποσό)Επίσης αυτο που θα ρυμουλκείς πρέπει να φέρει κάποια πιστοποιητικά απο μηχανολόγο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
αν βάλεις κοτσαδούρα και βγάλεις άδεια για το τρέιλερ, θα αναγραφεί κανονικά στην άδεια κυκλοφορίας σου
Το μηχανολογικό το ενδιαφέρει να υπάρχει άδεια για το τρέιλερ από μηχανολόγο και η κοτσαδούρα να είναι εγκεκριμένη (το οποίο καλύπτεται απ τον εγκαταστάτη της κοτσαδούρας) -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα σοβαρά αν μαζευτούν 3-4 άτομα μέσα σε μια οικογένεια ή ακόμα καλύτερα αν χωθεί και κανάς πολύ κολητός από κοντά πόσο να χει ένα τσαντήρι στη Βουλγαρία;
Αφενός είναι και επένδυση όταν με το καλό γίνει καμμιά καλή φούσκα στη Βουλγαρία να πουληθεί το τσαντήρι και να βγει κατιτίς. Αφεδύο το να κυκλοφορείς με βουλγαρικές πινακίδες προσδίδει ένα στάτους. Εδώ και ο μπάτσος που θα πάει να σε γράψει θα σκέφτεται με ποιός μαφιόζο μπορεί να πάει να μπλέξει και θα το ξανασκέφτεται...κάπως έτσι είναι
εχουμε γεμίσει BMWΣτη λάρισα εχει αρκετές πλέον
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η BMW λέει ότι στο δικό μου δε μπαίνει κοτσαδώρος, δεν το προτείνει, δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό για το δικό μου και συνεπώς δε δίνει άδεια.
Τι πρόβλημα μπορεί να έχω αν έχω κοτσαδώρο που πρακτικά δεν αναγράφεται στην άδεια?Αν μπορείς ρίξε μια ματιά στο si που έβαλε και σε κοινή 3άρα αν η εγκατάσταση έχει διαφορά από τις άλλες 3άρες. Και αν ναι σε τί; Έχει σημασία αυτό γιατί αν η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει έτοιμη ηλεκτρική υποδοχή για τη σύνδεση ή δεν υπάρχει προφυλαχτήρας με ειδικό αφαιρούμενο καπάκι αδιαφορείς και προχωράς ενώ αν έχουν άλλο πάχος τα δοκάρια ή πρέπει να μετακομίσεις την εξάτμιση ή να κόψεις το σασί τότε μάλλον το αποφεύγεις.
-
ρε βάλε έναν από την Σπ. Πάτση που σου έγραψα........ σπαστό
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε βάλε έναν από την Σπ. Πάτση που σου έγραψα........ σπαστόΠου είναι αυτός? Πόσο, θυμάσαι?
Φίλος με si τον έβαλε στο Σάββα λέει στη Καβάλας. Που είναι αυτός? Τον έβαλε 250, αφαιρούμενο με δύο 19άρες βίδες.
-
Σου πουλαω το Berlingo...
Να μην κόβεις και ράβεις τώρα στο αμάξι... και άντε πούλα το μετα που θα το δει ο επόμενος ενα ειδικό αμάξι με κοτσαδορο... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Να μην κόβεις και ράβεις τώρα στο αμάξι... και άντε πούλα το μετα που θα το δει ο επόμενος ενα ειδικό αμάξι με κοτσαδορο...Αν το δίνεις ένα 1000άκο το συζητάμε
Κάπου τόσο θα μου πάει τρέιλερ και κοτσαδόρος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ρε βάλε έναν από την Σπ. Πάτση που σου έγραψα........ σπαστό
Που είναι αυτός? Πόσο, θυμάσαι?
Φίλος με si τον έβαλε στο Σάββα λέει στη Καβάλας. Που είναι αυτός? Τον έβαλε 250, αφαιρούμενο με δύο 19άρες βίδες.
εγω σου είπα σε αυτόν που έφερνε κάτι ψιλογνήσιους (500 με 700 ευρω) που διπλώνουν με το χέρι
Ο Σαββας ειναι custom και τον βγάζεις με κλειδί
Βάλτον για μια φορά τη βδομάδα... βάλε βγάλε δεν είναι τίποτα -
Ακριβός είναι ο δικός σου.
Στη Καβάλας που είναι ο Σάββας?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να μην κόβεις και ράβεις τώρα στο αμάξι... και άντε πούλα το μετα που θα το δει ο επόμενος ενα ειδικό αμάξι με κοτσαδορο...Αν το δίνεις ένα 1000άκο το συζητάμε
Κάπου τόσο θα μου πάει τρέιλερ και κοτσαδόρος.
Ε κάτι παραπάνω
-
Γιατι οχι με σχαρα στην οροφη ρε νικο?
Θα θες βεβαια και βοηθειαSent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
delete
-
για το a/c ενδεχομενως υπαρχει επιλογη να παιρνεις απλα ζεστη απο τη μηχανη χωρις να δουλευει ο κομπρεσσορας
σε μας τους βαγγεληδες νομιζω οτι γινεται αν επιλεξεις την επιλογη economy στο κλιματιστικο το χειμωνα το κανω ετσι γιατι η ζεστη της μηχανης ειναι υπεραρκετη για να ζεστανει τη καμπινα
το καλοκαιρι ομως απλα φυσαει αερα με το economy, συνεπως δουλευω και το κομπρεσσορα για να μη ψηθω
στο σιτροενακι (που χω επισης κλιμα) απο την αλλη δεν εχω σχετικη επιλογη, αλλα επειδη η ροη αερα απο τους αεραγωγους δε σταματαει ποτε , αν τη τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα εχα αφησει πχ 26 βαθμους τοτε θα ερχεται ζεστος αερας απο τη μηχανη (κατι που μπορει να γινει και ενοχλητικο), ενω αν το ανοιξω βαλω 18 και το κλεισω θα περναει αερας απο το περιβαλλον.. αλχημιες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατι οχι με σχαρα στην οροφη ρε νικο?
Θα θες βεβαια και βοηθειαSent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
Καταρχάς το καρτ είναι 90 κιλά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρω 3-4 να το ανεβάσουμε στην οροφή και όταν φτάσω στη πίστα και όταν φτάσω σπίτι. Επειδή είναι βαρύ, ένα λάθος στο φόρτωμα αν γίνει, η ζημιά στο αυτοκίνητο θα είναι μεγάλη. Επίσης δε ξέρω αν τόσο βάρος επιτρέπεται στην οροφή. Κυριότερα όμως, δεν έχω χώρο να βάλω το καρτ όρθιο στο γκαράζ, οπότε γιαυτό σκέφτομαι ένα κλειστό τρέιλερ.
Το τρέιλερ που θα φτιάξω θα είναι κλειστό για να μπορώ να το έχω κάπου σε εξωτερικό χώρο μεν, αλλά σε σπίτι δε. Έτσι όποτε θέλω μπορώ να δουλεύω επάνω σ'αυτό και να προστατεύεται από βροχές κλπ. Απλά το κουμπώνω πίσω στο κοτσαδόρο και έφυγα.
Μάλλον θα το αφήσω στο σπίτι της πεθεράς μου γιατί στο σπίτι μου δεν έχω χώρο.
-
Κοιτα με βαση τα οσα εχω δει , μια χαρα αντεχεται το βαρος του καρτ και ας ξεπερναει το επιτρεπτο βαρος ( σε corsa ολα αυτα, ρωτα το κοινο γνωστο μας)
Απο κει και περα ναι μονος σου δε το σηκωνεις ουτε για αστειο, πρεπει να ειστε σιγουρα 2 ατομα και αν μιλαμε για μονο 2 ο ενας τουλαχιστον θα πρεπει να ειναι ιδιαιτερα δυνατος
Αρα απο αυτη την αποψη το trailer ειναι μαλλον απαραιτητο
Απλα αν ηθελες να γλιτωσεις το χιλιαρικο, υπαρχουν λυσεις
Αλλα εσυ το θες και σπιτι σου να κανεις δουλιτσες και αφου οντως δεν εχεις χωρο στο γκαραζ σου, εισαι σε αλλη φαση
BMW FORUM