-
Παίδες πρέπει να υπολογίσουμε σωστά και την λειτουργεία του κομπιούτερ.
Είναι ένας συνδυασμένος έμμεσος υπολογισμός,που προκύπτει,αθροίζοντας τη διάρκεια ψεκασμού των μπέκ και την πτώση της στάθμης του καυσίμου στο ρεζερβουάρ.Σαφώς και διαφέρει απο ecu σε ecu.Μπερδεύεται πολυ το trip σε τσίτα φουλάρισμα,σε ξεχείλισμα,γιατί το φλοτέρ έχει ήδη τερματίσει. -
ναι αλλά εγω χάνω πιο πολύ το 2010 από το 2009.΄
Δες τα στατιστικά μου...Αρα λέω οτι το board χαλασε ίσως.... Γιατι δε μου φαίνονται τα λίτρα να ειναι πολύ ψεύτικά
Δηλαδή πάνω για να μου βάλουν 55 και μπαίνουν 55 (κοιτώντας τις γραμμούλες στο κοντέρ). Ο υπολογιστής όμως θέλει 50.
Λεω τωρα... μήπως στις γραμμούλες χάνω κάτι.
Γεμίζει πόσο στα δικά σας 3αρια... στα 63 λίτρα? -
Βασικά τι μπορείς να κάνεις και τι μπορείτε να κάνετε όλοι σας στα BMW σας για να τσεκάρετε αν τα λίτρα που σας βάζουν είναι σωστά.
Μπαίνετε στο μυστικό μενού ΠΡΙΝ γεμίσετε, κοιτάτε πόσα λίτρα έχετε μέσα στο ρεζερβουάρ. Μετά γεμίζετε φουλ ή όσο θέλετε και βλέπετε αν αυτά τα λίτρα μετά κατέληξαν μέσα στο ρεζερβουάρ σας, με τον ίδιο τρόπο.
Πως μπαίνεις τώρα στο μυστικό μενού: http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus
To κοιτάτε στο 6.01.
coyote...κάνε αυτό.
-
Εμένα δυστυχώς στο κρυφό μενού μου φτάνει μόνο μέχρι τα 65 λίτρα (31+34 σε κάθε πλευρά) αλλά το ρεζερβουάρ μου είναι ονομαστικά 70άρι και αν αδειάσω τελείως χωράει 75 λίτρα.... Άρα μπορώ να το τσεκάρω μόνο αν δεν φουλάρω... και σπάνια δεν φουλάρω... Πρέπει όμως να το δοκιμάσω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βασικά τι μπορείς να κάνεις και τι μπορείτε να κάνετε όλοι σας στα BMW σας για να τσεκάρετε αν τα λίτρα που σας βάζουν είναι σωστά.
Μπαίνετε στο μυστικό μενού ΠΡΙΝ γεμίσετε, κοιτάτε πόσα λίτρα έχετε μέσα στο ρεζερβουάρ. Μετά γεμίζετε φουλ ή όσο θέλετε και βλέπετε αν αυτά τα λίτρα μετά κατέληξαν μέσα στο ρεζερβουάρ σας, με τον ίδιο τρόπο.Πως μπαίνεις τώρα στο μυστικό μενού: http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus
To κοιτάτε στο 6.01.Στο μυστικό μενού που αναφέρεις, στο μενού νο 20 είναι ο διορθωτικός παράγοντας για την μέτρηση της κατανάλωσης που έλεγα πιο πριν. Η στάνταρ ρύθμιση νομίζω είναι 100 ή κάπου εκεί κοντά και οι αριθμοί που πειράζεις αντιστοιχούν σε % διαφορά. Οπότε 98 είναι 2% λιγότερη ένδειξη ενώ 102 2% μεγαλύτερη ένδειξη.
-
Ρε παιδιά διαβάστε λίγο τα σχόλια...
Πολύ κράξιμο αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω το γιατί. Πέρα από 1-2 χαζά (ή μάλλον χωρίς λόγο) κατεβάσματα δεν βλέπω να κάνει κάποιο φοβερό λάθος πέρα από το ότι γουστάρει γενικά να το πάει κόφτες.
Είναι κάτι τόσο ξόφθαλμο που δεν κατάλαβα ή απλώς βγήκε μαζεμένη κόμπλα; -
δες ποσες φορες τον βοηθησε το esp
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά διαβάστε λίγο τα σχόλια...
Πολύ κράξιμο αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω το γιατί. Πέρα από 1-2 χαζά (ή μάλλον χωρίς λόγο) κατεβάσματα δεν βλέπω να κάνει κάποιο φοβερό λάθος πέρα από το ότι γουστάρει γενικά να το πάει κόφτες.
Είναι κάτι τόσο ξόφθαλμο που δεν κατάλαβα ή απλώς βγήκε μαζεμένη κόμπλα;Αμερικανοί δίνουν μαθήματα για χειροκίνητα κιβώτια...
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
δες ποσες φορες τον βοηθησε το espΣε κάθε στροφή σχεδόν.
Και οι απο κάτω κάθονται και λένε ότι πρέπει να μάθει να συγχρονίζει τις αλλαγές τους με διπλό πάτημα συμπλέκτη και @@ριές...
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
δες ποσες φορες τον βοηθησε το espΝαι το πρόσεξα...
Το κρίσιμο ερώτημα όμως είναι: Και;
Μπορεί να γούσταρε να δει τα όρια του αυτοκινήτου συνολικά με το esp.
Πολύ κόμπλα γενικά ρε γμτ... -
Έχουμε κανένα παλικάρι εδώ που ξέρει και μπορεί να κάνει καλά (μα καλά) παζάρια;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχουμε κανένα παλικάρι εδώ που ξέρει και μπορεί να κάνει καλά (μα καλά) παζάρια;[spoiler:3q0wdsmu]Τον HF [/spoiler:3q0wdsmu]
-
Χμ...
-
Πριν λίγο στην 5 (e60) νέκρωσε το idrive. Έχει αυτήν την εικόνα και δεν λειτουργεί κανένα από τα μενού και τα χειριστήρια του cd. Μόνο η ένταση και αυτή όμως στο on-off. Ούτε σταθμούς αλλάζει ούτε τίποτα. Ούτε από τα χειριστήρια στο τιμόνι. Γνωρίζουμε τι μπορεί να φταίει ή/και κάποιον τρόπο αντιμετώπισης (κάποιο χειροκίνητο ρεσετ ισως)?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γνωρίζουμε τι μπορεί να φταίει ή/και κάποιον τρόπο αντιμετώπισης (κάποιο χειροκίνητο ρεσετ ισως)?Google is your friend my friend
http://www.m5board.com/vbulletin/e60-m5 ... drive.html
Αμα δεν δουλεψει αυτο δεν φταιω εγω.. Με ενα προχειρο ψαξιμο αυτο βρηκα.. Hope it helps
-
Θενκς... Απλά είμαι από το κινητό προς το παρών και δυσκολεύομαι να μπω σε sites Ευχαριστώ πάντως όπως και να χει .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Θενκς... Απλά είμαι από το κινητό προς το παρών και δυσκολεύομαι να μπω σε sites Ευχαριστώ πάντως όπως και να χει .Push in volume button while simultaneously pressing both the CD and DVD eject buttons. Voila!
You can reset it by doing 'Ctrl, alt, delete ' by pushing the volume button in your mid console and with your other hand the eject button on the right and with the same hand but another finger push the eject button from the dvd driver. After a couple of seconds the system will reset.
απο το απο πανω site -
Aπο το tapatalk?
Eν ολιγοις αυτο προτεινουν οι τυποι για reset
Push in volume button while simultaneously pressing both the CD and DVD eject buttons. Voila!
-
Ακατανόητα τα ηλεκτρονικά... Απλά το ξεκλείδωσα και πήγα να το κάνω reset και είχε φτιάξει. Φαίνεται ότι έπρεπε να το κλειδώσω και να το ανοίξω ξανά . Είχα δοκιμάσει να το λύσω σβήνοντας την μηχανή αλλά που να 'ξερα ότι ήθελε και κλείδωμα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πλέον ξέρω και το ctrl+alt+del του αυτοκινήτου . Μας έχει στοιχειώσει αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ακατανόητα τα ηλεκτρονικά... Απλά το ξεκλείδωσα και πήγα να το κάνω reset και είχε φτιάξει. Φαίνεται ότι έπρεπε να το κλειδώσω και να το ανοίξω ξανά . Είχα δοκιμάσει να το λύσω σβήνοντας την μηχανή αλλά που να 'ξερα ότι ήθελε και κλείδωμα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πλέον ξέρω και το ctrl+alt+del του αυτοκινήτου . Μας έχει στοιχειώσει αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων .Όταν το σβήνεις, τα συστήματα του αυτοκινήτου συνεχίζουν να τραβάνε ρεύμα.
Κι αν έχεις SMG, ακόμα και μετά το κλείδωμα
BMW FORUM