-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ότι μια βασική τακτική στο θέμα μεταχειρισμένο είναι η αρχική περίοδος του 'ψάχνω για κορόιδα'.Άσχετο με τον κυρ Μιχάλη...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1129662/
Αυτή λογικά θα την ξέρει ο pad...
απο τα καλυτερα Ζ4 πρως πωληση αυτο το καιρο..
το συγκεκριμενο φοραει και μπλοκε.. -
-
Καλη χρονια!!! Μηπως ξερετε ποτε ερχεται η νεα διλιτρη diesel X3;;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ότι μια βασική τακτική στο θέμα μεταχειρισμένο είναι η αρχική περίοδος του 'ψάχνω για κορόιδα'.Ενώ ο αγοραστής δεν ψάχνει για τέτοια...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/917112/Nice!!!
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Nice!!!
Λαθος ειναι, πλακα του εκαναν λεει
-
Καλημέρα καλή χρονιά
Τελικά αν πάρεις απο μαντρά πληρώνεις τέλη με ρύπους ή με έτος κατασκευής? -
Karim Habib back to BMW Design
http://www.carbodydesign.com/2011/01/karim-habib-back-to-bmw-design/
Η BMW ανακοίνωσε ότι την 1 Μαρτίου 2011 ο Karim Habib θα πάρει τη θέση του επικεφαλής στο τμήμα Εξωτερικής Σχεδίασης της BMW Automobiles , αντικαθιστώντας Anders Warming . -
Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος. Μου αρέσουν οι καστομιές και οι βελτιώσεις του οχήματος αλλά προτιμώ να χρησιμοποιώ εργοστασιακές λύσεις.... Ανακάλυψα λοιπόν ότι διατίθεται για το μοντέλο μου το ανταλλακτικό με αριθμό 61 31 8 357 014 (είναι το νο 1 εκεί) το οποίο είναι ένας διακόπτης που όπως λέει είναι κατάλληλος: for vehicles with: Gun mount in roof, front (S129A) . Οπότε βλέπω με χαρά ότι διατίθεται βάση για όπλο στην οροφή και σχετικός διακόπτης!
Η τέλεια βελτίωση για τους δρόμους της πόλης;; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος. Μου αρέσουν οι καστομιές και οι βελτιώσεις του οχήματος αλλά προτιμώ να χρησιμοποιώ εργοστασιακές λύσεις.... Ανακάλυψα λοιπόν ότι διατίθεται για το μοντέλο μου το ανταλλακτικό με αριθμό 61 31 8 357 014 (είναι το νο 1 εκεί) το οποίο είναι ένας διακόπτης που όπως λέει είναι κατάλληλος: for vehicles with: Gun mount in roof, front (S129A) . Οπότε βλέπω με χαρά ότι διατίθεται βάση για όπλο στην οροφή και σχετικός διακόπτης!
Η τέλεια βελτίωση για τους δρόμους της πόλης;;Και σε λίγο και για τα διόδια.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η τέλεια βελτίωση για τους δρόμους της πόλης;;μπορεις να βαλεις Browning πχ?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η τέλεια βελτίωση για τους δρόμους της πόλης;; -
-
Χμ...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Χμ...Yπαρχουν και τα emoticons ..
-
Όχι ρε, το εμοτικόν ειναι σαν να μην πιστεύει πχ κατι.. ή σαν σκεπτικό...
Εγώ ειμαι... χμμμμμ.... I like it!
Or something like that -
-
-
Και να σκεφτείς θα πληρώνει 440 ευρώ τέλη μόλις την φέρω!
Ok ok σταματάω!
BMW FORUM