-
Γρήγορο και οικονομικό, ενα αυτοκινητο που απλα το ερωτεύεσαι, φτιαγμένο για μερακλήδες με λεπτό γουστο, απο μενα λοιπόν εναν παθιασμένο fun της MG το προσφέρω στον επόμενο να το αγαπήσει και να το χαρεί
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αχταρμά το έκανες Γιάννη... η φρεσκαδούρα σου έχει πάρει τα μυαλά.ΥΓ: Δήλωσε συμμετοχή για απόψε στις συναντήσεις! Χορτιάτη θα πάμε, έχεις άδεια για εκεί!
Ρε τι έκανα αχταρμά ?
Αν δεν είχα δικό μου αυτοκίνητο τώρα ====> φοκι ή κάτι ανάλογο
Έχω το δικό μου τώρα ===> το ΔΙΚΟ μου με τη συντηρηση μου κλπ το θεωρώ καλύτερο από ένα φόκι 5ετίας
καλύτερα ? η πάλι είμαι παράγοντας του εδεσσαϊκού ???
-
jtblaster , πραγματικα χιλια ευχαριστω.. ειναι σημαντικες οι πληροφοριες και η γνωμη σου σαν κατοχος ενος απο τα αυτοκινητα που με ενδιαφερουν..
Θανο 25 ειμαι και οχι δεν εχω τιποτα.. Μονο κοπελα (που συμπεριλαμβανονται κ αυτες στα παγια εξοδα, δεν μπορει να το αρνηθει κανεις! χαχαχα) και ναι θα ηθελα κατι που να με ευχαριστει και να χαιρομαι που το βλεπω οταν μπαινω μεσα.. ΕΤΣΩ και αν δεν ειναι γρηγορο.. (δυσκολο να τα εχεις ολα)
Αλλα απ'την αλλη αμα δεν εχεις και την αναλογη οικονομικη δυνατοτητα για αυτα που θες......(?)Παντως ειναι τι θες απο το αυτοκινητο σου.
Οριστε, ενας φιλος προτεινε τη λυση καποιου μικρομεσαιου 1800 ή δυλιτρο, βρισκεις και με 3χιλιαρικα Mazda 323 με μποοολικα αλογακια ή 106 GTI ή και άλλα... αλλα ενω θα μου αρεσε να παταω κ εγω κανεναν για πλακιτσα, προτιμω σιγουρα ενα πιο μεγαλο κ πολυ ομορφο αυτοκινητο ακομα και λιγο παλιοτερο.Επισης να εκφρασω αλλο ενα σκεπτικο μου και να μου πειτε την γνωμη σας.
Με 6000Ε βρισκεις και Seat Leon 1.8 20VT που εμενα μ'αρεσει και εννοειται ειναι δυνατο αυτοκινητο! Εκει ομως ερχεται ο εξης συνοιρμος... 1800 κ 20βαλβιδο φτανει για να καιει, ποσο μαλλον και με το τουρμπο, αρα, αν ειναι να εχω παρομοια καταναλωση, ας παρω ενα 318is που ειναι και πολυ πιο ομορφο για'μενα και ικανοποιητικο στο δρομο και αυτο και πισωκινητο για τυχον παιχνιδια, αλλα και μεγαλο κ αυτο με καλους χωρους.Απο'κει και περα φυσικα υπαρχουν και τα 1400αρια Leon, Astra, που φανταζομαι εχουν χαμηλοτερη καταναλωση και με διαφορά.
-
Θάνο δεν αντιλέγω, απλά αν ο φίλος καταλήξει σε κάτι τέτοιο, να κοιτάξει να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαμά.
άσχετο, αλλά το 'δικό' μας Ε36 που είναι από τα τελευταία, (04/1998, έκδοση 'luxus' ) είχε (έχει δλδ ) αερόσακους οδηγου συνοδηγού, αυτόματο διζωνικό clima,ΑBS, ASC (το ASR στη γλώσσα της bmw) κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλ παράθυρα μπρος πίσω και ηλ.καθρέπτες, δερμάτινο σαλόνι, ζάντες αλουμινίου, δισκόφρενα μπρος πίσω κ.α. Αν καταλήξει ο φίλος σε Ε36 καλό θα ήταν να προσπαθήσει να βρει μια τέτοια έκδοση από άποψη εξοπλισμού. Θα το ευχαριστηθεί περισσότερο καθώς θα κρύβει (σχετικά) τα χρονάκια του.
-
delete
-
Βλέπω πριν 2-3 μέρες μια μαύρη 3άρα αγνώστων στοιχείων σε μια μάντρα της ανατολικής αττικής.
Σταματάω το loveboat και μπαινω στην μάντρα.Εγω: Καλησπέρα.
Μαντράς: Καλησπέρα.
Ε: Αυτό το μαυράκι, τι είναι;
Μ: Α ειναι μια 320 με τα 150 (τετρακύλινδρη)
Ε: οκ... ξυνισμένος. Μπορώ να την δω απο μέσα;
Μ: Φυσικά!Τεσπά μπαίνω μεσα, μια μέτρια κατάσταση για αμάξι 03. βγαινω μετα απο κανενα 7λεπτο αναλυτικών ψαχουλεμάτων.
Μ: Καλό;!
Ε: Ετσι και έτσι.
Μ: Γιατί;
Ε: Ο προηγούμενος δεν την πρόσεχε ε;
Μ: Γιατί το λες αυτό;
Ε: Γιατί μέσα ειναι χάλια... κοίτα το χερόυλι στην πόρτα! (ενα χερούλι που εχει φύγει το περισσότερο χρώμα)
Μ: Μαααα αυτό το βγάζουν όλες οι 3άρες! (και αρχίζει να το ξύνει με το νύχι του! φυσικά δεν εβγαινε χρωμα, αλλά...)
Ε: λολ έχω δει αρκετες και δεν το ειχαν. Συν οτι εσυ δεν βγαζεις το χρώμα τώρα, αλλά την βρομιά του προηγούμενου!
Μ: Το χρώμα βγάζω! Πόσες εχεις δει; 50;!
Ε: Δεν ειμαι μαντράς εγώ... 5 εχω δει.
Μ: Αααα απλα θα έτυχε να δεις τις 5 απο τις 50 που δεν ξεφτύζει το πλαστικο εκεί. Έτσι είναι όλες, ακόμα και η ίδια BMW το λεει οτι οι 3άρες ειχαν χάλια ποιότητα εσωτερικού... πλαστικούρα! (σημ: Αυτός πουλάει αμάξια!) ΑΛΛΑ (κατάλαβε την μαλακία του) άαααλλο οταν εκανε αυτό το αμάξι μια περιουσία και άλλο τώρα που είναι τσάμπα! (ναι οσο πέφτει η τιμή, φτιάχνει και η ποιότητα).
Ε: χμ... για πες μου τιποτα αλλο για το αμάξι.
Μ: Μια χαρά ειναι, οκ εχει καποιες γρατζουνιες πχ εδω στο καπώ (λολ μια χοντρη γρατζουνια δεξια απο το σημα, πανω απο τις καρδιες - βάψιμο ολο το καπω) αλλά κατα τα άλλα ειναι πένα!
Ε: πόσο το μαλλί;
Μ: 11.500€
Ε:
Μ: Ειναι μια καλή τιμή ε;!
Ε: Οχι
Μ: ΑΑΑαααα εχω και μια 320 6κύλινδρη αλλα ειναι μετατρωπή απο 316, σε ενδιαφέρει;
Ε. Οχι... γειααααΠήρα το loveboat και έγινα καπνός.
Προσπαθούσε να πουλήσει ένα αμάξι, με γρατζουνιές, με χάλια εσωτερικό, που το έθαψε... για 11.500 ευρω.
Άντε γεια! -
Ρε θανο ανοιξε τη χρυση ευκαιρια και θα βρεις ευκαιριες αληθινες..Αστους αυτους να γυρνανε χιλιομετρα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε θανο ανοιξε τη χρυση ευκαιρια και θα βρεις ευκαιριες αληθινες..Αστους αυτους να γυρνανε χιλιομετρα..Εχω φάει όλο το Car!
Αλλα περιμένω να φύγει πρώτα και το Loveboat! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε θανο ανοιξε τη χρυση ευκαιρια και θα βρεις ευκαιριες αληθινες..Αστους αυτους να γυρνανε χιλιομετρα..
Εχω φάει όλο το Car!
Αλλα περιμένω να φύγει πρώτα και το Loveboat!316 κιμπαρικη ψαχνεις? Θα βρουμε ρε..
Ρε σεις, άσχετο...
Αν φύγει γρήγορα το Berlingo, έχει κανείς σας να μου δανείσει κανένα σαπάκι μέχρι να πάρω το άλλο ;Σαπακι δεν εχω. Τη zx στη πουλαω 3 χιλιαρικακια ζεστα.. Μη το σκεφτεσαι κοψοχρονια ειναι..
Μη σκας θα σου κανει το ταξιτζη ο Θωμας..Το κατεχει.. -
Όχι δεν κοιτάω για 316 πάντως
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
:lol:
Όχι δεν κοιτάω για 316 πάντως318? e46?
Μεχρι ποσα?Πες και θα σοιυ βρω εγω..
-
Περνάει απο το μυαλό μου, μια βόλτα απο Γερμανια μεριά πάντως...
Εδιτ: μαλλον άκυρη η γερμανία...
-
Πάντως Θάνο κι για μένα που ψάχνω touring η Γερμανία είναι μονόδρομος ...
Αν θέλεις πάμε παρέα
-
Απέφυγε το car.gr όσο μπορείς. Δεν έχει και πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα απ'όσο έχω καταλάβει. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος.
Ψάξε τις μάντρες, νομίζω μόνο έτσι θα βρεις κάτι καλό.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Απέφυγε το car.gr όσο μπορείς. Δεν έχει και πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα απ'όσο έχω καταλάβει. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος.Ψάξε τις μάντρες, νομίζω μόνο έτσι θα βρεις κάτι καλό.
Βέβαια! Στις μάντρες τα αυτοκίνητα είναι διαλεγμένα με μεράκι απο ανθρώπους με γούστο!
Το Car είναι πλέμπα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Απέφυγε το car.gr όσο μπορείς. Δεν έχει και πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα απ'όσο έχω καταλάβει. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος.Ψάξε τις μάντρες, νομίζω μόνο έτσι θα βρεις κάτι καλό.
μα το 90% των μαντραδων στο car βαζουν αγγελιες...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Περνάει απο το μυαλό μου, μια βόλτα απο Γερμανια μεριά πάντως...Εδιτ: μαλλον άκυρη η γερμανία...
Για καμιά 6κύλινδρη μπέμπα αξίζει η Γερμανία, από άποψη τιμής αγοράς. Βέβαια, ουσιαστικά μπορείς να πας μέχρι τα 2.5 λίτρα, μετά το κράτος δαγκώνει άσχημα.. και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε δαγκώσει και για τα 2.5 λίτρα.
-
Έχω την εντύπωση ότι με τις τιμές που βλέπω τριγύρω μάλλον συμφέρει να αγοράσεις από Ελλάδα αμάξι υψηλών κυβικών...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε σεις, άσχετο...
Αν φύγει γρήγορα το Berlingo, έχει κανείς σας να μου δανείσει κανένα σαπάκι μέχρι να πάρω το άλλο ;Σαπακι δεν εχω. Τη zx στη πουλαω 3 χιλιαρικακια ζεστα.. Μη το σκεφτεσαι κοψοχρονια ειναι..
Μη σκας θα σου κανει το ταξιτζη ο Θωμας..Το κατεχει..Με φωναξε κανεις?? Εγω ειχα την 318i e 46 του 2000 , καλο αλλα αργο ρε γμτ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Απέφυγε το car.gr όσο μπορείς. Δεν έχει και πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα απ'όσο έχω καταλάβει. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος.
Ψάξε τις μάντρες, νομίζω μόνο έτσι θα βρεις κάτι καλό.
μα το 90% των μαντραδων στο car βαζουν αγγελιες...
90% όχι...αρκετά λιγότερο. Υπερβολικό σε βρίσκω.
Από κοντά όμως (όπως πχ έκανε ο Θάνος) μπορείς να δεις ακόμα περισσότερα από μια αγγελία που αναρτήθηκε στο car.
BMW FORUM