-
Η παραγωγη της Ζ4 μεταφερεται στο Regensburg της Γερμανιας.
http://www.worldcarfans.com/2070823.001 ... -to-europe
-
Λοιπόν...ένα update...
Η κατανάλωση παραμένει στα 10λτ/100κμ με κάτι +- της τάξεως των 0.2λτ/100κμ...με κλιματισμό στο φουλ...και το Auto Start/Stop να μη λειτουργεί επειδή δουλεύει συνεχώς το κομπρεσέρ...και έχει υπερβολική ζέστη έξω.
Βολικό το συστηματάκι με το MP3...το συνδέω και παίζει από εκεί.
Εντύπωση μου έχει κάνει η στιβαρότητα του αυτοκινήτου...ειδικά σε σχέση με την 147 πριν...που όταν πέρναγα από λακούβες νόμιζα ότι άφησα πίσω όλο το σύστημα διεύθυνσης...επίσης εξακολουθεί να με εκπλήσσει το τιμόνι...με την αμεσότητά του και την πληροφόρησή του...πραγματικό σεμινάριο για τα ηλεκτρικά τιμόνια.
Το μοτέρ τώρα...κάτω από τις 2000 στροφές είναι λίγο lazy...αλλά από τις 2000 με 2,500 στροφές και πάνω...η επιτάχυνση είναι αισθητή...μέχρι τις 4000 που το έχω πάει σιγά-σιγά. Το computer μου λέει να αλλάζω ταχύτητα στις 2000 στροφές...αλλά εγώ αλλάζω στις 2500 συνήθως. Εντύπωση μου κάνει επίσης πως 'τραβάει' με 6η και 2500 στροφές.
To κιβώτιο τώρα...αααχ! Με διαφορά ότι καλύτερο έχω 'κουμπώσει'. Κοντό, πολύ κοντό κιβώτιο...αλλάζει με τη κίνηση του δαχτύλου σχεδόν...κοντός λεβιές...ένα απίστευτο κούμπωμα...και οι σχέσεις είναι απλά τέλειες...εκμεταλλεύεται πλήρως και πολύ σωστά την δύναμη του μοτέρ. Καλά δε τολμάω καν να το συγκρίνω με το κιβώτιο της 147 γιατί θα με πιάσουν τα γέλια.
Εχτές είπα να σβήσω λίγο τα ηλεκτρονικά να δω τι κάνει...και... ...μονίμως ένα χαμόγελο...RWD rulez!!!
-
Που καταντήσαμε λοχία.
Η BMW HELLAS μου λέει ότι δεν έχει Z4 COUPE ούτε καν σε έκθεση για να τη δω.
Έχετε δει καμία σε μάντρα στην Αθήνα για να περάσω να τη δω εκεί? -
Ο χρήστης Darkled έγραψε:
Που καταντήσαμε λοχία.
Η BMW HELLAS μου λέει ότι δεν έχει Z4 COUPE ούτε καν σε έκθεση για να τη δω.
Έχετε δει καμία σε μάντρα στην Αθήνα για να περάσω να τη δω εκεί?Δε κάνεις ένα τηλέφωνο στον Σπανό??? Σαν να νομίζω ότι είδα μια μπλε στην έκθεση της Συγγρού χθες το βράδυ...
-
thnx τη βρήκα!
Τους Μ...κες στα κεντρικά.... -
Ο χρήστης Darkled έγραψε:
thnx τη βρήκα!
Τους Μ...κες στα κεντρικά....Στον Σπανό ήταν τελικά? Καλά θυμόμουν δηλαδή?
-
Απο εκει πηρες τη δικη σου?
-
Update για την **τιμή **της Μ3?
Κανένας με inside info????
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Update για την **τιμή **της Μ3?Κανένας με inside info????
Από 90k. Τιμή εντελώς βασική και ενδεικτική. Δε νομίζω να εισαχθούν κομμάτια με το βασικό εξοπλισμό μόνο. Προσωπικά, εκτιμώ ένα κατοστάρικο για ένα καλό επίπεδο εξοπλισμού.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Απο εκει πηρες τη δικη σου?Όχι, από τη BMW Mobility Πειραιώς. ΠΟΛΥ καλύτερη εξυπηρέτηση από οποιαδήποτε άλλη BMW που είχα επισκεφτεί στην Αττική...μέχρι και αυτοκίνητο αντικατάστασης μου παραχώρησαν για 3.5 μήνες που περίμενα το δικό μου!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όχι, από τη BMW Mobility Πειραιώς. ΠΟΛΥ καλύτερη εξυπηρέτηση από οποιαδήποτε άλλη BMW που είχα επισκεφτεί στην Αττική...μέχρι και αυτοκίνητο αντικατάστασης μου παραχώρησαν για 3.5 μήνες που περίμενα το δικό μου!
δλδ, σου ειπαν οτι ο χρονος παραδοσης ειναι 3,5 μηνες και γιαυτο το λογο σου εδωσαν αυτοκινητο μεχρι τοτε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Update για την **τιμή **της Μ3?
Κανένας με inside info????
Από 90k. Τιμή εντελώς βασική και ενδεικτική. Δε νομίζω να εισαχθούν κομμάτια με το βασικό εξοπλισμό μόνο. Προσωπικά, εκτιμώ ένα κατοστάρικο για ένα καλό επίπεδο εξοπλισμού.
Εχετε δει την βασική τιμή στην Γερμανία?
read it and weep... -
Η 335i εχει βασικη 46000 !!!!Και στην Ελλαδα 61000!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Η 335i εχει βασικη 46000 !!!!Και στην Ελλαδα 61000!Ναι, αλλά εκεί έχουν διαφορετικούς μισθούς.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όχι, από τη BMW Mobility Πειραιώς. ΠΟΛΥ καλύτερη εξυπηρέτηση από οποιαδήποτε άλλη BMW που είχα επισκεφτεί στην Αττική...μέχρι και αυτοκίνητο αντικατάστασης μου παραχώρησαν για 3.5 μήνες που περίμενα το δικό μου!
δλδ, σου ειπαν οτι ο χρονος παραδοσης ειναι 3,5 μηνες και γιαυτο το λογο σου εδωσαν αυτοκινητο μεχρι τοτε?
Επειδή το είχα κάνει παραγγελία...ο χρόνος παράδοσης ήταν 3.5 μήνες. Σε όλο το διάστημα αυτό...μου παραχώρησαν ένα ενοικιαζόμενο Ματίζ το οποίο πλήρωναν αυτοί. Το είχα γράψει και παλαιότερα...όταν έκανα τη παραγγελία. Ο λόγος που μου το έδωσαν ήταν για την εξυπηρέτησή μου...και όχι επειδή η παράδοση ήταν 3.5 μήνες.
-
μπαίνουν οι ζάντες του Μ5 σε 523 ;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μπαίνουν οι ζάντες του Μ5 σε 523 ;Οι 19άρες 167Μ, έ?
Χμμμ...ίσως ναί, αλλά εκτός απο αυτό, δες αν θα επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις. Και πρέπει να είναι και $$$$$$
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μπαίνουν οι ζάντες του Μ5 σε 523 ;Μάλλον πιο φθηνά θα σου έρθει να την κάνεις 530
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η 335i εχει βασικη 46000 !!!!Και στην Ελλαδα 61000!
Ναι, αλλά εκεί έχουν διαφορετικούς μισθούς.
44000 εχει Ελλαδα η 320ι exclusive coupe, η οποια πρεπει να εχει και λιγο χειροτερο εξοπλισμο απο την 335ι!!
Ειναι να τρελλενεσαι... -
BMW FORUM