-
Ειδικά έτσι πως την δείχνει τη φωτό το φόρουμ (έξω η κάμπριο, κουπέ ολέ )
Είπαμε, και όχι
-
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/598477/
και εναλλακτικά...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/602745/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/597778/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/583941/ -
Τι έχεις πάθει εσύ με τις μεταχ. Ζ...?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και για να μην ξεχνιόμαστε...Oποιος την παρει πριν κατεβω ελλαδα θα τον σκοτωσω
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Τι έχεις πάθει εσύ με τις μεταχ. Ζ...?Ψάχνω...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
γιατί ΕΤΣΙ.
Να μείνουμε συντονισμένοι;
επιβάλλεται.
-
Ψάχνω...
dont worry... θα μείνει μεταξύ μας...
-
Ψάχνω...
Και Coupe κοιτάς?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Την καινουρια Ζ4 δεν την χωνεψα ακομη...θα παρει καιρο να ξεπερασω την Z4coupe μαλλον+1
ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα... -
Όχι αν και οι coupe φαίνεται να είναι το καλύτερο deal γιατί έχουν το καλύτερο μοτέρ με λίγα χλμ και αρκετά χαμηλή τιμή. Έχοντας τσεκάρει τέλη, ασφάλειες κλπ αν τελικά προχωρήσω θα είναι για 2,2 που νομίζω ότι είναι η χρυσή τομή για αυτό που θέλω.
Αν είχα μεγαλύτερη οικονομική άνεση αυτό το Ζ4Μ που λιγουρεύεται ο Thanix θα ήταν λουκούμι, αλλά τέλη και ασφάλεια 3λιτρου είναι απαγορευτικά για μένα. -
Όχι αν και οι coupe φαίνεται να είναι το καλύτερο deal γιατί έχουν το καλύτερο μοτέρ με λίγα χλμ και αρκετά χαμηλή τιμή. Έχοντας τσεκάρει τέλη, ασφάλειες κλπ αν τελικά προχωρήσω θα είναι για 2,2 που νομίζω ότι είναι η χρυσή τομή για αυτό που θέλω.
Αν είχα μεγαλύτερη οικονομική άνεση αυτό το Ζ4Μ που λιγουρεύεται ο Thanix θα ήταν λουκούμι, αλλά τέλη και ασφάλεια 3λιτρου είναι απαγορευτικά για μένα.Σωστά σκέφτεσαι. Όχι σαν κάτι άλλους που σφάζουν κάτι Μ3 Ε46 ή δε τα κουνάνε λόγω κατανάλωσης ή πηγαίνουν στη δεξιά με 10.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αν είχα μεγαλύτερη οικονομική άνεση αυτό το Ζ4Μ που λιγουρεύεται ο Thanix θα ήταν λουκούμι, αλλά τέλη και ασφάλεια 3λιτρου είναι απαγορευτικά για μένα.Σωστά σκέφτεσαι. Όχι σαν κάτι άλλους που σφάζουν κάτι Μ3 Ε46 ή δε τα κουνάνε λόγω κατανάλωσης ή πηγαίνουν στη δεξιά με 10.
- Diesel...
-
Αν είχα μεγαλύτερη οικονομική άνεση αυτό το Ζ4Μ που λιγουρεύεται ο Thanix θα ήταν λουκούμι, αλλά τέλη και ασφάλεια 3λιτρου είναι απαγορευτικά για μένα.To κουπέ έβγαινε ΜΟΝΟΝ τρίλιτρο, και Μ...
-
Γιαυτο θα παει σε 2,2
-
Αυτό εννοώ. Απροπό, δεν έχω πετύχει roadster μεταχειρισμένη Si με τα μοτέρ που μπήκαν το 2006. Πάντως οι τιμές όσο πάνε και κατρακυλάνε...
-
Αυτό εννοώ. Απροπό, δεν έχω πετύχει roadster μεταχειρισμένη Si με τα μοτέρ που μπήκαν το 2006. Πάντως οι τιμές όσο πάνε και κατρακυλάνε...Το Ζ4Μ στην πρωτη κουβεντα που ειχα κανει ειπε ηδη το σκοτωνω...και επεσε 4 χιλιαρικα σε μια βδομαδα απο τοτε
-
Πάντως έχει λυσσάξει να το δώσει. Παίζει να ανανεώνει την αγγελία κάθε μέρα...
Αν είναι ΟΚ το αμάξι νομίζω ότι είναι υπερβολικά καλή τιμή. -
Πάντως έχει λυσσάξει να το δώσει. Παίζει να ανανεώνει την αγγελία κάθε μέρα...
Αν είναι ΟΚ το αμάξι νομίζω ότι είναι υπερβολικά καλή τιμή.To ξερω αλλα αυτο πρεπει να μας το πει καποιος που ξερει (pad ) αλλιως κατεβαινει καποιος και το πηγαινει σε αντιπροσωπεια
-
H αγορά 2λτ και πάνω (μη πω 1.800 και πάνω) έχει πεθάνει .-
Αν έχεις μετρητά και υπομονή να ψάξεις θα βρεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλές ευκαιρίες που δε θα τις πιστεύεις.
-
γι αυτό και θα κρατήσουμε τα τουτου μας μερικά χρονάκια.... όσπου να αλλάξουν τα πράγματα ή θα πάρουμε Αλβανό οδηγό?
θα βρούμε έναν Αλβανό που δουλεύει για εμάς και θα του γράψουμε το τετράλιτρο. Ετσι κι αλλιως δε μπορούμε να το πουλήσουμε. Αν το παρει και φύγει... θα χάσει και τη δουλειά του. Αντε γεια
BMW FORUM